- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Φίλε Θωθ, θα ήταν εύκολο να μεενημερώσεις, εάν ο φίλος Βασίλης έχει λάβει τις απαντήσεις μου?
Απλά για να ξέρω πως τις έχει πάρει...
Ευχαριστώ... πάντα με φιλική διάθεση.
Απλά για να ξέρω πως τις έχει πάρει...
Ευχαριστώ... πάντα με φιλική διάθεση.
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 26/03/2004 02:47:23
basilkos2000Νέο Μέλος
Φίλη Simori.
Σου έστειλα e-mail και θέλω και μέσα από εδώ να σε ευχαριστήσω θερμά για την καλή σου πρόθεση. Προσωπικά πιστεύω ότι η εναλλακτική θεραπεία λειτουργρί συμπληρωματικά με την κλασσίκή και επειδή έχω απτό πλέον παράδειγμα της αποτελεσματικότητάς της την δέχομαι απόλυτα. Δράττομαι της ευκαιρίας για να επεκταθώ λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις. Απόψεις όμως ανθρώπων οι οποίοι είναι "ψαγμένοι" και όχι από άτομα που απορίπτουν ασυζητητί ότι δεν προβλέπεται απο την κλασσική επιστήμη.
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί ανθρωποι οι οποίοι έχοντας ή όχι κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις παρέσυραν ευκολόπιστους και απεγνωσμένους. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι ειναι τσαρλατάνοι. Αυτο που γνωρίζω και δέχομαι είναι ότι όταν κάποιος διαθέτει ειδικές ιδιότητες τότε αυτές του έχουν δοθεί αυστηρά και μόνο για να βοηθά εκείνουσ που τις χρειάζονται. Υπάρχει κάτι σαν άγραφος καρμικός νόμος - δεν ξέρω αν το ορίζω σωστά - ο οποίος απαγορεύει σε αυτά τα άτομα να κάνουν κακή χρήση των δυνάμεών - ιδιοτήτων τους.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και άποψη.
Θα ήθελα πολύ να συζητούσα με ανθρώπους που να μπορούν να συνεισφέρουν με πληροφορίες ή απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα
Σου έστειλα e-mail και θέλω και μέσα από εδώ να σε ευχαριστήσω θερμά για την καλή σου πρόθεση. Προσωπικά πιστεύω ότι η εναλλακτική θεραπεία λειτουργρί συμπληρωματικά με την κλασσίκή και επειδή έχω απτό πλέον παράδειγμα της αποτελεσματικότητάς της την δέχομαι απόλυτα. Δράττομαι της ευκαιρίας για να επεκταθώ λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις. Απόψεις όμως ανθρώπων οι οποίοι είναι "ψαγμένοι" και όχι από άτομα που απορίπτουν ασυζητητί ότι δεν προβλέπεται απο την κλασσική επιστήμη.
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί ανθρωποι οι οποίοι έχοντας ή όχι κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις παρέσυραν ευκολόπιστους και απεγνωσμένους. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι ειναι τσαρλατάνοι. Αυτο που γνωρίζω και δέχομαι είναι ότι όταν κάποιος διαθέτει ειδικές ιδιότητες τότε αυτές του έχουν δοθεί αυστηρά και μόνο για να βοηθά εκείνουσ που τις χρειάζονται. Υπάρχει κάτι σαν άγραφος καρμικός νόμος - δεν ξέρω αν το ορίζω σωστά - ο οποίος απαγορεύει σε αυτά τα άτομα να κάνουν κακή χρήση των δυνάμεών - ιδιοτήτων τους.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και άποψη.
Θα ήθελα πολύ να συζητούσα με ανθρώπους που να μπορούν να συνεισφέρουν με πληροφορίες ή απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα
coperroloΜέλος
Μακάρι το γατί να επανέλθει στο 100% και συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του.
Εύχομαι να είχα και εγώ τις ψυχικές και οικονομικές δυνάμεις να πράξω ανάλογα όποτε είχε χρειαστεί. Πάντως το αμάξι, με γκαζάκια θα του το κάψω αυτού που ρίχνει φόλες στην περιοχή μου.
Εύχομαι να είχα και εγώ τις ψυχικές και οικονομικές δυνάμεις να πράξω ανάλογα όποτε είχε χρειαστεί. Πάντως το αμάξι, με γκαζάκια θα του το κάψω αυτού που ρίχνει φόλες στην περιοχή μου.
My Karma ran over your Dogma ![]()
basilkos2000Νέο Μέλος
quote:
Αγαπητέ coperollo.
Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική ατυχία που μας έτυχε. Στις 22/8/2002 μας φόλιασαν και δυστυχώς δεν το προλάβαμε το 11 ετων λυκόσκυλο που είχαμε στο ρετιρέ. Ήταν άνθρωπος της πολυκατοικίας, υποθέτουμε ποιός μπορεί να είναι αλλά δυστυχώς δεν είχαμε αποδείξεις. Μετά από αυτό το περιστατικό περίπου μέσα Σεπτέμβρη την είχα στήσει σε ένα δασάκι στου Ζωγράφου και τσάκωσα έναν μεσήλικα να πετάει κεφτεδάκια με καρφίτσες. Αφήνω στη φαντασία σας το τι επακολούθησε.
Δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή για την σκληρότητα που έδειξα πάνω του. Συζήτησα την περίπτωση αυτή με έναν φίλο μου από Φιλοζωική οργάνωση και μου τα έψαλλε κανονικά. Μπορούσα μου είπε να του κάνω μήνυση. Και όχι να φτάσω και εγώ στο επίπεδο του ζώου. Λοιπόν εγώ ακόμα εξακολουθώ να νοιώθω καλά και εξακολουθώ να μην μετανοιώνω.
Ένα είναι σίγουρο όμως. Αυτός ο αλήτης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ξαναδολοφονήσει αθώες ψυχούλες. Είμαι ακραίος το γνωρίζω και ίσως πολλοί να μην συμφωνουν με τις πράξεις μου ή τις απόψεις μου. Δεν ήμουνα όμως πάντα έτσι. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ.
Edited by - basilkos2000 on 30/03/2004 11:34:08
Edited by - basilkos2000 on 30/03/2004 11:36:05
Edited by - basilkos2000 on 30/03/2004 11:44:03
basilkos2000Νέο Μέλος
Πραγματικά πιστεύω πως το θέμα δεν είναι αν αξιζουν συγχαρητήρια-γιά τα οποία σε ευχαριστούμε πολύ- οι άνθρωποι που μοιράζονται τον χώρο τους με κατοικίδια. Άποψή μου και πεποίθησή μου είναι ότι και τα κατοικίδια αλλά και κάθε ψυχούλα της φύσης πρέπει να έχει ίσες ευκαιρίες πάνω στην Γαία. Και ονομάζω τον πλανήτη Γαία διότι μου αρέσει καλίτερα αυτη η ονομασία του. Για ακόμα έναν παραπάνω λόγο τα κατοικίδια τα οποία θέλουμε οι περισσότεροι να λέμε με κομπασμό και ενίοτε με αυταρέσκεια ότι είναι μέλη της οικογενείας μας - για όσους το λένε αυτό - πρέπει να τυγχάνουν ίσης μεταχείρησης σαν να είναι παιδιά μας. Μόνο υπό αυτή την προυπόθεση θα έπρεπε κάποιος να έχει κατοικίδια. Γνωρίζω ότι πολλοί σπρωγμένοι από αυθορμητισμό φέρνουν ζώα στο σπίτι αλλά όταν ο ενθουσιασμός τελειώσει τα άμοιρα καταλήγουν εκεί που όλοι μας βλέπουμε. Στους δρόμου και στις αλάνες ζητιανεύοντας ένα κομμάτι ψωμί ή λίγο νερό. Δεν θέλω να προσθέσω περισσότερα διότι πιστεύω πω ςείμαστε όλοι μας όντα με κρίση και μπορο΄υμε να αντιληφθούμε πότε κάτι είναι σωστό και πότε όχι.
Το λιοντάρι σκοτώνει ΜΟΝΟ για να φάει. Ο άνθρωπος σκοτώνει ζώα για ευχαρίστηση. Ποιός λοιπόν είναι το ΖΩΟ;;;
Το λιοντάρι σκοτώνει ΜΟΝΟ για να φάει. Ο άνθρωπος σκοτώνει ζώα για ευχαρίστηση. Ποιός λοιπόν είναι το ΖΩΟ;;;
coperroloΜέλος
Μύνηση για φόλες, αν είχαμε εδω RSPCA (η βρετανική Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), να κάναμε και να βλέπαμε και τιμωρίες. Έτσι όπως είναι εδώ η κατάσταση σε κοιτάνε σαν αλαφροίσκιωτο αν ποτέ πας σε τμήμα γι'αυτό το λόγο, άσε το ζήλο που δείχνουν για την υπόθεση. Ελπίζω ο 'φίλος' στου ζωγράφου να δοκίμασε τα κεφτεδάκια του μετά από δική σου προτροπή. Όλα καλά και άγια και πολιτισμένα, αλλά όταν κάποιος σου αφαιρέσει με τον πιό αρρωστημένο τρόπο κάτι στο οποίο έχεις αφιερώσει ανιδιοτελώς χρόνο, αγάπη και χρήμα, τι πιο φυσικό να σου ξυπνήσουν τα ένστικτα και σου γυρίσουν τα μάτια.
My Karma ran over your Dogma ![]()