- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Κατακρινει κανενας σας για τις αποψεις μου.....ανετα θα μπορουσα και εγω να κρινω ατομα εδω μεσα για τις σκεψεις του αλλα δεν
Το κανω γιατι σεβομαι τις αποψεις σας! Αυταα
Τι ακριβώς είναι αυτά που λες?
Μούτρωσες σαν παιδάκι και δεν θέλεις να συμμετέχεις, επειδή ασκούμε κριτική στα γραπτά σου?
Μπορείς άνετα να κάνεις κι εσύ κριτική στα δικά μας.Εχεις επιχειρήματα?Τότε να τα δούμε.
Αλλωστε αυτός είναι ο σκοπός των Ρωμαίων.Να υπερασπίζονται τις θέσεις τους, έναντι των Γαλατών, που είναι ένα τσούρμο αμόρφωτοι χωριάτες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αφήστε και κανένα νέο μέλος να σταθεί.. Τι χαλι είναι αυτό με εσάς τους από πάνω. Μπαμ και κάτω.
quote:
Τι χαλι είναι αυτό με εσάς τους από πάνω. Μπαμ και κάτω.
Εμείς φταίμε?
Αφού είστε ακίνητοι στόχοι.
κατά την γνώμη σου, πρέπει να δεχόμαστε ασχολίαστα, οποιαδήποτε μαλακία θεωρεί ο κάθε ένας, ως αληθές γεγονός, ή σωστή τοποθέτηση?
Ουδέποτε αρνηθήκαμε τον διάλογο και ουδέποτε αρνηθήκαμε την αντιπαράθεση στις απόψεις μας.Αντιθέτως την επιθυμούμε.Αλλά με διάλογο και επιχειρήματα.Και αν έχουμε λάθος, να μας το υποδείξετε, να ζητήσουμε γονυπετείς συγνώμη.
Πετώντας ένα αυτάαα και αποχωρώντας, δεν υπάρχει θέμα σεβασμού συνομιλητή, αλλά...μπαμ και κάτω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν είναι κακό να ρωτάμε, να λέμε γνώμες, απόψεις, διάλογο, αντίλογο
το να λέμε μια γνώμη και μετά τέλος ναι αυτό είναι κακό. Αυτό δεν ανήκει στον χώρο των forum.
Δεν νομίζω ότι μπαίνουν όλοι στα forum για διάλογο. Οι περισσότεροι θέλουν να ακούσουν την φράση Ναι σωστά τα λες, έχεις δίκιο.
quote:
Οι περισσότεροι θέλουν να ακούσουν την φράση Ναι σωστά τα λες, έχεις δίκιο.
Ναι.
Πρέπει όμως να ιδρώσουν πολύ για αυτό.
και να έχουν θεραπεύσει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, κατά του ιερού ευαγγελίου το ανάγνωσμα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αυτό που για εσένα μπορεί να είναι εγκεφαλική νόσος για τον άλλον μπορεί να είναι αντίληψή ή και το αντίθετο.
quote:
Νικομαχε μήπως έχεις μπερδέψει την κρίση με τον διάλογο.?Αυτό που για εσένα μπορεί να είναι εγκεφαλική νόσος για τον άλλον μπορεί να είναι αντίληψή ή και το αντίθετο.
Ξέχασες την περικεφαλαία σου.
Μπορείς να κρίνεις χωρίς διάλογο?
Μπορείς να κάνεις διάλογο χωρίς να κρίνεις?
Ναι μπορείς.Αρκεί να είσαι Ρωμαίος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Λέω εγώ κάτι, λες εσύ κάτι άλλο. Είσαι εσύ ο Γαλάτης και εγώ ο Ρωμαίος. Ξέρεις πόσο εύκολα μπορώ να γίνω εγώ Γαλάτης και εσύ Ρωμαίος? Ξέρεις πόσο εύκολο μπορεί να γίνει ένας Γαλάτης ακίνητος στόχος?
Αν ξέρεις τότε καλά το πας. Αν δεν ξέρεις όμως το λαβωμα θα είναι βαθύ.
Δεν είναι το θέμα μεταξύ μας, απλά δανειστικα τα πρόσωπα μας.
quote:
Ξέρεις πόσο εύκολα μπορώ να γίνω εγώ Γαλάτης και εσύ Ρωμαίος? Ξέρεις πόσο εύκολο μπορεί να γίνει ένας Γαλάτης ακίνητος στόχος?
Σε καμία περίπτωση.
Δεν διαβάζεις Αστερίξ?
Αν μπορείς, απόδειξε πως έχω λάθος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μου ήρθε κάποιο μήνυμα από έναν φίλο του site και ζητάει, εάν μπορεί κάποιος, να τον βοηθήσει σε ένα πρόβλημα υγείας που έχει με ένα αγαπημένο του ζωάκι (μια γάτα). Γνωρίζει ότι δεν είναι αυτό το αντικείμενό μας, αλλά μιας και συζητάμε κάποιες φορές για εναλλακτικές θεραπείες ίσως γνωρίζει κάποιος μερικά πράγματα παραπάνω
Σας μεταφέρω το μήνυμά του μιας και δεν είναι μέλος του forum.
Γειά σας.
Δεν γνωρίζω εάν απευθύνομαι στο σωστό για την παρακάτω περίπτωση e - mail αλλα βρίσκομαι σε ασχημη θέση και πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας για ένα θέμα το οποίο ίσως ορισμένους τους φανεί ανάξιο απαντήσεως ή ακόμα και εξω απο τα θέματα που πραγματευεται η συγκεκριμένη Πυλη.
Παρόλα αυτά όμως μιά προσπάθεια δεν βλάπτει.
Σας ζητώ λοιπον προκαταβολικά συγνώμη για τον χρόνο που θα σας "κλέψω".
Ονομάζομαι Βασίλης και είμαι ιδιοκτήτης -μεταξύ άλλων ζώων - και μιάς γάτας η οποία έχει κάταγμα στην σπονδυλική της στήλη.
Πριν από έναν χρόνο 2/3/2003 έπεσε απο τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένουμε (Αθήνα) με αποτέλεσμα να σπάσει τον Ο4 σπόνδυλο. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά έχω ακριβώς τον ίδιο σπόνδυλο σπασμένο (βεβαίως χωρίς τα λειτουργικά προβλήματα που έχει η γάτα μου). Ο κτηνίατρός μας μας έδωσε μιά αμυδρότατη ελπίδα με το να την μεταφέρουμε στην Θεσσαλονίκη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μεταβήκαμε οδικώς και ο καθηγητής της Σχολής της έκανε σπονδυλοδεσία. Στην αρχή μόλις είδε σε τι κατάσταση ήταν η γάτα μας μας προέτρεψε στην ευθανασία αλλά ούτε εγώ ουτε και η συζυγός μου θέλαμε να ακούσουμε γιαυτήν. Μετά το πέρας της επέμβασης στην οποία έδωσε πραγματικά τον καλιτερό του εαυτό, μας ανακοίνωσε ότι μετά απο αρκετά μακρύ χρονικό διάστημα (ένα έτος περίπου) θα δούμε μια μικρή (περίπου 20%) βελτίωση στο αριστερό της πόδι και μικρότερη (περίπου 10%) στο δεξί. Έπρεπε απαραιτήτως να της κόψουμε την ουρά για να μην γίνει εστία μολύνσεων διότι θα είχε μόνιμη ακράτεια ούρων και κοπράνων. Αφού τον ευχαριστήσαμε με όλη τη δύναμη της καρδιάς μας πήραμε με βαριά καρδιά το δρόμο του γυρισμού.
Μετά από ένα μήνα περίπου, αποτανθήκαμε σε έναν φίλο μας ομοιοπαθητικό και κτηνίατρο ο οποίος αφού το έψαξε πρώτα το θέμα μας είπε πως μπορούμε να δοκιμάσουμε με τον ηλεκτροβελονισμό.
Τα αποτελέσματα ήταν ραγδαία!!!
Σε ένάμιση μήνα περίπου το βαδισμά τηςέίχε αποκατασταθεί κατά 80% (σύμφωνα με τον κτηνίατρό μας πάντα) στο αριστερό της πόδι και κατά 60% στο δεξί.
Η ουρά όχι μόνο δεν κόπηκε αλλά την κουνάει αρκετά!!
Η ακράτεια των κοπράνων σταμάτησε κατά 95%
Και δυστυχώς έμεινε μόνο η ακράτεια των ούρων με μόνιμες ουρολοιμώξεις.
Σταματήσαμε τον ηλεκτροβελονισμό διότι παρόλο που ο φίλος μας δεν μας ζητούσε χρήματα ή τουλάχιστον την κανονική του αμοιβή εμείς από αξιοπρέπεια αλλά και σεβασμό προς αυτόν πληρώναμε κανονικά.
Δεν ντρέπομαι να σας πώ ότι διαθέσαμε και διαθέτουμε από την πρώτη στιγμή πολλά χρήματα για την αγαπημένη μας γάτα. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε (οικονομικώς) πλέον στη μέθοδο του ηλεκτροβελονισμού για την ακράτεια των ούρων διότι προβλεπετε πως θα είναι μακροχρόνια η θεραπεία.
Σας κούρασα με την μακροσκελή μου εξιστόρηση και σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αλλα θα ήθελα αν μπορείτε και γνωρίζετε να με πληροφορήσετε για κάποιου άλλου είδους θεραπεία με πιό σύντομα χρονικώς αποτελέσματα. Έχω διαβάσει κατά καιρούς για θεραπευτές οι οποίοι κάνουν θαύματα.
Θα ήταν μεγάλη μας ευτυχία εάν μπορούσαμε να αποκαταστήσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα επειδή λόγω των ουρολοιμώξεων ειναι και το πιό επικίνδυνο. Έτσι λοιπον εάν γνωρίζετε κάποιον ή κάποιου είδους θεραπεία θα σας παρακαλούσα να μου γνωστοποιήσετε τις σχετικές λεπτομέρειες.
Κλείνοντας θα ήθελα να μάθω εάν η πλακετα Tesla θα είχε αποτελέσματα πανω στη γάτα μας και στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το e - mail μου και θα περιμένω με αγωνία την απάντησή σας.
Βασιλης
Θα στείλω το url από το συγκεκριμένο topic στον φίλο που μας έστειλε το email για να παρακολουθήσει τις απαντήσεις εάν υπάρχουν.

μήπως να έβαζες "κάτι" στην Θεραπεία με αυτό το link;;

quote:
Συγνώμη φίλε Θωθ που απάντησα σε αυτο το τόπικ και όχι στο κύριο αλλά από την αγωνία μου δεν πρόσεξα αυτό που λες
Ερωτήσεις και απαντήσεις στο κύριο topic...
Όπως καταλαβαίνεις τις απαντήσεις τις έχω στο Θεραπεία...
εάν θέλεις κάνε την μεταφορά τους
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω εδώ τα μηνύματά σου. Αλλά πήρα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που μας έστειλε το πρόβλημά του και μας λέει ότι σε ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον και τα χρήσιμα σχόλια σου αλλά θα ήθελε να ενημερώσει για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικής βοήθειας.
Όπως μου γράφει μόνο... :θα θέλαμε την βοήθεια των φίλων σε επίπεδo προσωπικών εμπειρειών αλλά και σε επίπεδο πληροφοριών είτε για θεραπευτές είτε από θεραπευτές.
Ελπίζω να έχει γίνει ξεκάθαρο γιατί δεν θα ήθελα, παρόλη την καλή μας διάθεση, να κάνουμε τον Βασίλη και την σύζυγό του να αισθανθούν άσχημα.

simori
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
496 Μηνύματα Posted - 23/03/2004 : 09:59:24
--------------------------------------------------------------------------------
Φίλοι μου γεια σας , ελπίζω να προλαβαίνω... έχω συγκινηθεί απίστευτα με την προσπάθειά σας αυτή.. και θα σας πω πως είμαι παθούσα παρόμοιας κατάστασης με γάτα..
Η γάτα μου την οποία είχαμε βρει αρχικά και ήταν περίπου τριών μηνών σε πολύ άσχημη κατάσταση από πολύ άσχημο ξέσχισμα από δόντια σκύλου... είχε παθει δύο κατάγματα στην σπονδυλική στήλη της και είχε πρόβλημα στην κύστη της...
Ο γιατρός μου συνέστησε ευθανασία... εγώ ήμουν κάθετη... της έκανα εγχείρηση για την στήλη της και επίσης μία εγχείρηση για την κύστη... της έδινα φάρμακα και την βοηθούσα να ενεργηθεί και να ουρήσει πιέζοντας της την κύστη...
Το γατάκι το στήριξα και ψυχολογικά γιατί αρχικά δεν έβγαινε από το καλάθι του.. μέσα σε ένα μήνα άρχισε να περπατάει...
Μετά από έναν χρόνο περίπου έπεσε από τον τέταρτο... . επίσης οι γιατροί έλεγαν τα ίδια.. για ευθανασία αλλά το γατάκι επέζησε...
και είναι μία χαρά... δεν του φαίνεται πλέον με τίποτα πως έχει περάσει τέτοιες ιστορίες..
Τί θέλω να πω με αυτό... οι γάτες έχουν τρομερή ελαστικότητα με το σώμα τους και το γατάκι σου θα έδειχνε μέσα στους πρώτους δύο μήνες αν θα μπορούσε να συνέλθει ή όχι.. ευτυχώς που δεν του κάνατε ευθανασία....και ούτε να του κάνετε εάν δεν χάσετε όλες σας τις ελπίδες...
Σχετικά με το πρόβλημα των ούρων... ειλικρινά δεν ξέρω τί να σας πω... δεν γνωρίζω δυστυχώς προς το παρόν κάτι για να σας ενημερώσω.. αλλά πιθανολογώ κατά 70% να το ξεπεράσει και μόνο του το πρόβλημα.... εφόσον η στήλη του έχει συνέλθει αρκετά....
Επίσης μεγάλη σημασία έχει η ηλικία της γάτας.. όσο πιο μικρή είναι τόσο το καλύτερο.... αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας απογοητεύσω εάν δεν είναι μικρή στην ηλικία.. πιστεύω πως θα τα καταφέρει....
Λυπάμε πάρα πολύ για αυτό που περνάτε... γιατί το έχω περάσει σε τριπλούν.. συνέβει άλλη μία τελική ιστορία ευτυχώς σχετικά ασήμαντη απο τις προηγούμενες .. σε αυτό το γατάκι... και όμως ζει... χωρίς προβλήματα....
Τα λέω αυτά για να σας ενθαρύνω να μην απογοητευτείτε από την περίπτωση.....
Λυπάμε εάν σας κούρασα με την φλυαρία μου αλλά ως παθούσα ήθελα να σας βοηθήσω σχετικά με την απογοήτευση που μπορεί και σίγουρα έχετε...
Φίλε Θωθ... δεν έχω την οικονομική κατάσταση για να βοηθήσω αυτή την περίοδο όμως εάν ο ιδιοκτήτης θέλει να έχει κάποια επικοινωνία μαζί μου ... μην διστάσεις να μου ζητήσεις το ιμέιλ ή και το τηλεφωνό μου...
θα ψάξω να βρω και την διεύθυνση του γιατρού που μας βοήθησε και θα ρωτήσω πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση....
Και πάλι χίλια συγνώμη για την φλυαρία.... απλά συμπονώ την κατάσταση...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
simori
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
496 Μηνύματα Posted - 23/03/2004 : 10:07:34
--------------------------------------------------------------------------------
Επίσης να πω.. αν και δεν είμαι κατά των εναλλακτικών θεραπειών εν τούτις χρησιμοποίησα την κλασική μέθοδο...
Στο γατάκι μου ως και πατερίτσα είχα βάλει...αλλά τα πήγε μία χαρά...
Εύχομαι η ταλαιπωρία σας αλλά και της γάτας να τελειώσει συντόμος...
επαναλαμβάνω εάν θέλετε κάποια επικοινωνία, μην διστάσετε.... θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με κάποιους γιατρούς για την περίπτωση...
Ευχαριστώ.......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το στείλω μέ ιμέιλ... στους φίλους με το γατάκι.. δεν δεχόταν την διεύθυνση ως σωστή.. δεν ξέρω γιατί.. το δοκίμασα δύο τρεις φορές αλλά τίποτα.. Γι αυτό το παραθέτω εδώ..
Φίλε Θωθ.. κάνε αυτό που είναι να κάνεις
Φίλοι μου σας καλησπερίζω..
Θα ήθελα καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που με την αφέλειά μου ίσως να προσέβαλα, αλλά θέλω πραγματικά να πιστέψε τε πως οι προθέσεις μου δεν ήταν αυτές...
Απλα, παρακινούμενη από την κατάσταση που περνούσα τότε με την Κίκα (το όνομα της γάτούλας μου) είχα περάσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και κάποια στιγμή όταν κάποιος προσφέρ8ηκε να βοηθήσει δεν μπορούσα να αρνηθώ.. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θεώρησα πως αυτό ήταν το ζητούμενο από εσάς... Αυτό ήταν ξεκάθαρο μέσα στο μήνυμά σας!! Ήταν απλά η τάση μου να βοηθήσω με όποιον τρόπο γίνεται, αλλά ένιωσα άβολα που δεν μπορούσα να το κάνω και οικονομικά, γιατί ξέρω πως είναι!!!!
Λοιπόν δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι σε εναλλακτική ιατρική που να ασκεί θεραπεία επάνω σε ζώα.. όμως θα σας δώσω κάποια στοιχεία των κτηνιάτρων που βοήθησαν την Κίκα
Ιδιοτικό ιατρείο : Δημήτρης Γαρμπής, Δημητρακοπούλου 122, Καλλιθέα, Τηλ: 210/9575111 Αυτός είναι ο κτηνίατρος που έκανε τις εγχειρήσεις της, και την παρακολουθούσε για αρκετό καιρό!!! Οι εγχειρήσεις ήταν δύο...1η: για την σπονδυλική στήλη.. όπως σας είπα είχε σπάσει σε δύο σημεία 2η:για την κύστη.. με το δάγκωμα είχε υπέλ8ει πτώση... το πρόβλημα που συνάντησα εγώ ήταν ακριβώς το αντίθετο... δεν μπορούσε ούτε να ενεργη8εί ούτε να ουρήσει χωρίς την βοήθειά μου που της έδινα με το να της πιέζω την κύστη.... αλλά και να μαντεύω το πότε!!! Της χωριγήθηκε αγωγή με χαπάκια και κάποια στιγμή χρειάστηκε να της περάσουμε πατερίτσα, την οποία πάλι αυτός είχε αναλλάβει..
Νοσοκομείο ζώων: Νικόλαος Πλούμης, Αρχελάου 10 & Σπύρου Μερκούρη (δεν θυμάμε περιοχή-κάπου χαμηλά στην Συγγρού) Τηλ: 210/7219570 κιν: 6944637970....... ................Στον Κ. Πλούμη είχα καταφύγει το βράδι που έπεσε η Κίκα από το μπαλκόνι.. 4ος όροφος, ένα χρόνο μετά το προηγούμενο γεγονός, επειδή εφημέρευε. Την εξέτασε και τις έδωσε τις πρώτες απαραίτητες βοήθειες.... το βράδι ήταν κρίσιμο.. εάν τα κατάφερνε θα ζούσε... Τελικά τα κατάφερε.. Μετά από αυτό πήγα πάλι στον Κ. Γαρμπή όπου και της έβαλε την πατερίτσα που προαναφέρω και την παρακολουθούσε!!
Ελπίζω να σας στέλνω τα σωστά στοιχεία.. ειδικά τα τηλέφωνα.. αν χρειαστείτε κάτι,επικοινωνήστε
Δεν έστειλα αμέσως ιμέιλ γιατί δεν έβρισκα τα στοιχεία τους, αλλά και επειδή έψαχνα να βρω κάποιον εναλλακτικό!!
Ελπίζω να συνησφέρω με την πολύ μικρή προσπάθειά μου... Θα σας παρακαλούσα για ότι νομίζεται πως 8α μπορούσα να βοήθησω, να μην διστάσετε.. δεν θα ήταν ενόχληση αλλά ίσα ίσα ευχαρίστηση..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 25/03/2004 16:57:51
Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι γιατρός αλλά θεραπευτής και έχει πάρα πολλές γνώσεις στον τομέα της εναλλακτικής, άνθρωπος με πολυ ευαισθησία και αγάπη γι αυτό πού κάνει, είχαμε μιλήσει πολλές φορές για διάφορα πράγματα, μέσα σε αυτά και για περιπτώσεις ζώων, ο οποίος είχε και εκεί αρκετές γνώσεις απ' όσο είδα αλλά και πολύ μεγάλη αγάπη.. Οπότε σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που μπορείτε να πάρετε σίγουρα πληροφορίες σχετικά με την εναλλακτική θεραπεία για ζώα..
Όμως δεν 8α μπορούσα να δώσω τα στοιχεία του γιατί έχω τηλ. σπιτιού του και ενός κινητού προσωπικού!!
Εάν νομίζετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει, στείλτε μου ένα ιμέιλ μέσα από την διεύθυνση του εσοτερικα, γιατί έχω μπλοκ.. και όσες διευθύνσεις δεν έχω στην λίστα τις παίρνω σε μία προσωρινή λίστα η οποία ανανεώνεται από μονη της και δεν την ανοίγω σχεδόν ποτέ.. δηλαδή , κάντε ότι κάνατε και πριν.. απλά γράψτε την διευθυνσή σας κάπου μέσα στο κείμενο για να μπορω να σας απαντησω!!!
Ευχαριστώ.. παντα με φιλική διάθεση....... Εύχομαι να έχετε σύντομα μία λύση..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......