- Έχει ανοίξει room του Esoterica στο GRNET - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
todoR

πως να γίνεις θαμώνας σε ενα αδειο καφενείο !!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
I am no human now
because I choose to know..

Πέθανε μια άλλη μέρα

Το θέμα της σωστής λειτουργίας του chat room θα είναι σε λίγες μέρες γεγονός .
Απλά θα παρακαλέσω να δείξουμε λίγο υπομονή όλοι μας και να αναμείνουμε στο πληκτρολόγιο μας .
Ο κακός λύκος
I am no human now
because I choose to know..
todoR
Ανακοινωστε το και στην πρωτη σελιδα του Site βρε παιδια!!!!
...open minds are better minds!
Πρώτα ας ορίσουμε το chat του esoterica .
1) Θα διέπεται από νόμους και κανόνες τους οποίους και θα έχει ορίσει – εγκρίνει ο Admin του esoterica .
2) Κάθε μέλος που θα συμμετέχει θα πρέπει απαραίτητα να είναι και μέλος του Forum .
3) Το room θα χρησιμοποιηθεί και για on-line συζήτηση με προσωπικότητες του Ελληνικού Εσωτερισμού που θα θελήσουν να έχουν μια ποιο «ζωντανή» επαφή με τα μέλη του esoterica .
4) Οι Operators θα έχουν την ευθύνη λειτουργίας του room και θα τηρούν χωρίς καμία εξαίρεση τους κανόνες λειτουργίας .
5) Το room σε καμία περίπτωση δε θα είναι κάτι από τα συνηθισμένα room του IRC .
Αυτά για αρχή .
Αν θέλετε καταθέστε και εσείς την άποψη σας για να αρχίσουμε να υλοποιούμε το σχέδιο αυτό .
Ο κακός λύκος
quote:
Οι Operators θα έχουν την ευθύνη λειτουργίας του room και θα τηρούν χωρίς καμία εξαίρεση τους κανόνες λειτουργίας .
Ε ρε γλέντια... Θα πάει το kick ban (ελληνιστί «κλοτσίδι) σύννεφο

Νομίζω ότι ο Ramogloy έχει δίκιο. Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, ας "μυρίζει" όσο γίνεται περισσότερο το ήδη γνωστό μας Esoterica.gr.
Με κάποιες ανοχές όμως και αντοχές που απαιτεί ένα τέτοιο είδος.

quote:
2) Κάθε μέλος που θα συμμετέχει θα πρέπει απαραίτητα να είναι και μέλος του Forum
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος για να το διαπιστώνουμε αυτό, σκέψου να μπει κάποιος με Νικ thoth και να είναι άλλος που μπορεί να σε βρίσει.
Εγώ προτείνω όσοι μπαίνουν esoterica.gr kai #esoterica.gr να φοράνε μπλουζάκια Esoterica.gr τι λες admin?
Εαν έχει κάποιος τη καλοσύνη να μου πει....

IRC server : nini.irc.gr
Port : 6667
Εάν θέλεις να μπείς στο room γράφεις στο status :
/join #esoterica.gr
Ο κακός λύκος

quote:nomizeis ;)
Πω πωωω... Λαοθάλασσα... Αυτή τη στιγμή που γράφω, έχω και το mirc ανοιχτό και δεν υπάρχει κανείς μέσα στο roomΉ ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
todoR