ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

manos61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
27/05/2005, 01:50:08
σου έχω χαρίσει τα μάτια της ψυχής μου....ας είναι τα φτερά σου για τις στιγμές που θα θέλεις να ταξιδευεις....

ζώ το τώρα,σα να μήν υπάρχει αργότερα....στο τώρα είμαι μέρος της αλήθειας του....στο τώρα σε λατρευω...

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

27/05/2005, 04:25:39
ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑΖΕΙ.
ΤΑ ΦΩΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ.
ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΧΡΥΣΙΖΕΙ.
Τ΄ΑΓΕΡΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
ΑΡΥΤΙΔΙΑΣΤΗ.
ΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΚΑΤΑΦΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟ ΦΙΛΙ.
ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ. ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

27/05/2005, 10:10:30
σε σκέφτομαι....."διαβάζοντας",προσπαθώντας να κοιτάζω απο την δική μου οπτική...ένα προς ένα τα καλοκαιρινά μηνύματα του πάθους μου...

δεν υπάρχουν πλέγματα,περιορισμοί σε όλα όσα νοιώθω,όλα είναι επιτρεπτά στον κόσμο των ονείρων....

έτσι παράφορα αφήνομαι στην καλοκαιρινή αύρα σου,να με τυλίξει ,δινοντάς μου πνοή ,η ηλιόλουστη μορφή σου...

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 27/05/2005 10:13:00

28/05/2005, 16:45:27
χωρίς να μιλάω,για όλα όσα αισθάνομαι,χωρίς να βλέπω αυτά που αισθάνομαι,τα ζωγραφίζω στο μυαλό μου και δεν τα περιορίζω,τάφήνω ελευθερα σκέψεις να γίνουν,για να φανερώσουν και να φανερωθούν...σε ένα όνειρο μέσα σε όνειρο....το δικό σου...

WHISPERS OF THE DREAMS

undeafetedΜέλος
30/05/2005, 18:49:48
ναι και εγω τη σκεφτομαι.......

"coming alive,leaving dead" by deadhunter

30/05/2005, 21:05:39
ΣΕ ΕΙΔΑ. ΣΕ ΕΝΟΙΩΣΑ.
ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΘΛΙΨΗ.
ΕΙΔΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΠΟΤΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΘΥΣΕ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

30/05/2005, 22:53:47
quote:

χωρίς να μιλάω,για όλα όσα αισθάνομαι,χωρίς να βλέπω αυτά που αισθάνομαι,τα ζωγραφίζω στο μυαλό μου και δεν τα περιορίζω,τάφήνω ελευθερα σκέψεις να γίνουν,για να φανερώσουν και να φανερωθούν...σε ένα όνειρο μέσα σε όνειρο....το δικό σου...

---------------------------------------------------------------------[ΜΑΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΤΡΑΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΟΝΤΑΣ]
ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.
ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
ΔΕΙΧΝΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΑΝΑΖΗΤΩ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΦΙΛΩ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

31/05/2005, 00:03:36

ένα μικρό αφιέρωμα σε έναν σημαντικό και σπουδαίο άνθρωπο
http://www.crissoliva.com/
http://home.earthlink.net/~krikor69/savatage.html

http://www.seeklyrics.com/lyrics/Savatage/Miles-Away.html
Savatage -
Μίλια μακριά
Και μια δροσερή, δροσερή βροχή έρχεται κάτω
Σε έναν κόσμο που καίγεται από τον ήλιο
Και το φεγγάρι προκύπτει όπως ένα παιδί
Και η στιγμή ανατρέπεται
Και τα αστέρια δεν λένε ποτέ τι βλέπουν
Δεδομένου ότι το φεγγάρι φλερτάρει με τις σκιές κάνει
Μέσω των πεσμένων δέντρων
Μερικοί θα περίμεναν το φως πρωινού
Αλλά πέφτω κοιμισμένος "til που είμαι ασφαλής
Στα όπλα της νύχτας

Αφήστε το σκοτάδι να κυλήσει μέσα
αφήστε να σκουπίσει το φως μακριά
Στην απόσταση
Πάντα καλώντας
Morpheus
Νεύει το παιχνίδι

Ακόμα το πρωί προ-ορίζεται
Αλλά πιστεύω ότι το φως είναι η πηγή του όλου πόνου μας
Αποκαλύπτει μικρότερες αμαρτίες μας
Αλλά το σκοτάδι τα καλύπτει όλα και θα σας πάρει πάντα

Οπλισμένος και πυροβολώντας
Έχω τρέξει
Πάντα αμέσως πριν από την ημέρα
Στην απόσταση
Η ημέρα ξημερώνει
Αλλά είμαι ήδη μίλια μακριά

Στη νύχτα αναρωτηθείτε εκεί
Πάντα εκεί για σας για να δεις
Λαμβάνοντας υπόψη το πρωί
Τα οράματα εξασθενίζουν
Και τα όνειρα μπορούν να φύγουν

Με το σκοτάδι η νύχτα συγχωρεί
Καλύπτει τα σημάδια μας και αφήνει
Οι χαμένες ψυχές ζουν
Και ένας φόβος του πρωινού απόμακρος
Αλλά εάν κινηθούμε γρήγορα δεν θα μας βρούν ποτέ

Οπλισμένος και πυροβολώντας
Έχω τρέξει
Μέσω ενός κόσμου που αποσυντήθεται
αφήστε τους να βροντήσουν κοιτάζουν επίμονα και να αναρωτιούνται
εγώ είμαι ήδη μίλια μακριά

Και η βροχή έρχεται

Savatage - Miles Away
And a cool, cool rain comes down
On a world burned by the sun
And the moon arises like a child
And the moment is undone
And the stars never say what they see
As the moon flirts with shadows it makes
Through the fallen trees
Some would wait for the morning light
But I fall asleep 'til I'm safe
In the arms of night

Let the darkness roll in
Let it wipe the light away
In the distance
Always calling
Morpheus
He beckons play

Still the morning is pre-ordained
But I believe light is the source of all of our pain
It reveals our smallest sins
But dark covers all and will always take you

Armed and gunning
I've been running
Always just before the day
In the distance
Day is dawning
But I'm already miles away

In the night there's wonder
Always there for you to see
In the light of morning
Visions fade
And dreams can flee

With the darkness the night forgives
Covers our scars and lets
The lost souls live
And the morning's a distant fear
But if we move fast they'll never find us

Armed and gunning
I've been running
Through a world that's in decay
Let them thunder stare and wonder
Cause I'm already miles away

And the rain comes down

είσαι μαζί μας φίλε

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 31/05/2005 00:53:49

31/05/2005, 03:46:21
μέσα στον ωκεανό των ματιών σου ταξιδευω....
δυό ήλιους έχω για οδηγούς και γαληνεύω....
είσαι πλανήτης και στεριά μου...
σε ευχαριστώ...εγώ και η καρδιά μου....
στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 31/05/2005 04:55:43

31/05/2005, 05:08:59
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

Ydroxoos25Μέλος
19/11/2004, 01:27:14
Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είδαν στον ύπνο τους τα τυχερά νούμερα, κάποιοι άλλοι ότι μπορούν να τα μαντέψουν, κάποιοι πιστεύουν ότι τους τα υπαγορεύει το υποσυνείδητό τους... και κάποιοι άλλοι λένε ότι τα ξέρουν ήδη επειδή ταξίδεψαν ή ήρθαν επίσκεψη από το μέλλον.

Η επιστήμη λέει ότι είναι αδύνατον να προβλέψουμε τα γεγονότα αυτά επειδή είναι αδύνατον να έχουμε όλες τις παραμέτρους. Ακόμα και να τις είχαμε θα χρειαζόμασταν χρόνια υπολογισμών για μία και μόνο κλήρωση, και ίσως κάποια αμελητέα παράμετρος να μας τα χάλαγε όλα τελευταία στιγμή...

Όμως τι συμβαίνει πραγματικά;

Περιμένω τα σχόλιά σας και τις εμπειρίες σας.

{Όταν ήμουν φαντάρος κέρδισα μια μέρα "ελεύθερος υπηρεσίας". Ο λόγος ήταν ότι με κάλεσε ένας αξιωματικός, επειδή είχε ακούσει κάποιες συζητήσεις που κάναμε περί "μεταφυσικών θεμάτων", για να τον "βοηθήσω" να "επαναλάβει" ένα όνειρο που είχε δει με τα νούμερα του joker πριν από ένα χρόνο και όπως ισχυριζόταν βγήκαν από την κληρωτίδα, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν είχε ξεχάσει ή μπερδέψει κάποια... Το μόνο που μπόρεσα να του πω ήταν να επαναλάβει τις κινήσεις, τις πράξεις, τις σκέψεις του κλπ (σκέφτηκα το deja vu) μήπως και γινόταν κάτι, και να έχει πάντα ένα χαρτί και ένα στυλό δίπλα του για να τα σημειώνει έγκαιρα. Με κράτησε στο γραφείο του γύρω στις 4 ώρες με την ελπίδα να του βρω λύση και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι έλεγε την αλήθεια...}

"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"

think4alluΜέλος
19/11/2004, 04:43:59
Ένας 15άρης που επισκέπτεται συχνά αυτόν τον τόπο αν δεν κερδίσει το lotto την πρώτη εβδομάδα , θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους "Δασκάλους"............
Τότε είναι που έχασε τα πάντα....

analphabetΜέλος
19/11/2004, 12:22:00

Ρε παιδιά, όλοι μας βλέπουμε "συμβολικά" όνειρα, με αριθμούς ή άλλα σύμβολα που διαισθανόμαστε ή διαβάζουμε ότι σημαίνουν γρήγορά κέρδη. Πιστέυω πως ο ένας τρόπος υπάρχει για να τα αξιοποιήσουμε και νατα ενεργοποιήσουμε προς όφελός μας: Να τα πιστέψουμε.

Η αισιόδοξη αίσθηση πως κάτι καλό θα μας συμβεί αν μας κάνει να ξεκωλήσουμε απο την οθόνη και να πάμε στο προποτζίδικο της γειτονιάς μας προσφέρει υπερπολλαπλάσιες πιθανότητες να κερδίσουμε απο το να μην παίξουμε καθόλου.

Αυτό το προαίσθημα μπορεί να κινήσει τα μόρια του σύμπαντος προς όφελός μας γιατί μας κάνει να πιστέυουμε ότι μπορεί και εμείς να συμπεριληφθούμε στο club όσων ευννοεεί η μοίρα.

Και λειτουργεί καταλυτικά στο να μας εντάξει στη διαδικασία ευρέσεως μεθόδων, αλγορίθμων και στη στατιστική έρευνα προκειμένου να αποκλείουμε αριθμούς και να μειώνουμε το πεδίο δράσης και το ρίσκο μας.

Υπάρχει τρόπος, αλλά κανείς δεν τον βρίσκει κολλημένος σε μιά οθόνη. Γνώση στατιστικής σε συνδιασμό με διάσθηση και ενεργοποιήμενη θετική αύρα μπορει μετά απο εξάσκηση να μας οδηγήσουν κοντά στην επιτυχία. Εγώ μέχρι 5άρι στο ΛΟΤΤΟ έχω φτάσει και συνεχίζω.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ πως αν βρείτε ένα ευρώ στο δρόμο ο καλύτερος τρόπος για να το αξιοποιήσετε είναι να πάτε να ρίξετε ένα δελτίο ελπίζοντας πως η τύχη σας έχει σχήμα ανεστραμένης πυραμίδας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

be careful what you wiss is what you want !!!

analphabet

Ydroxoos25Μέλος
19/11/2004, 14:04:24
quote:
Και λειτουργεί καταλυτικά στο να μας εντάξει στη διαδικασία ευρέσεως μεθόδων, αλγορίθμων και στη στατιστική έρευνα προκειμένου να αποκλείουμε αριθμούς και να μειώνουμε το πεδίο δράσης και το ρίσκο μας.

Φίλε analphabet πιστεύεις ότι υπάρχουν τρόποι για να "αυξήσουμε" τις πιθανότητες; Είναι πραγματικά κέρδος το να αποκλείουμε αριθμούς; Η θεωρία των πιθανοτήτων λέει ότι κάθε στήλη έχει την ίδια πιθανότητα επιτυχίας. Με τη "λογική μας" αμφιβάλλουμε κατά πόσο ισχύει αυτό γιατί πρέπει να παραδεχτούμε ότι η εξάδα: 01,02,03,04,05,06 έχει την ίδια πιθανότητα με την εξάδα: 01, 12, 16, 25, 39, 48.

Υπάρχει περίπτωση το υποσυνείδητό μας να κάνει κάποιους τέτοιους υπολογισμούς χωρίς εμείς να έχουμε επίγνωση;

"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"

sonamΜέλος
19/11/2004, 19:53:15
geia sas kai apo emena!
file analphabet kalo thga itan na anakysis perisotero ta legomena soy eidika twra poy exei kai ena poli megalo tzak pot sto joker isws voithisi? Mmallon tha paw na grapsw ena joker twra kai na koitaksw ayta poy eixa grapsei prin ena mina! ante paidia kali epitixia!

ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

hantokΜέλος
20/11/2004, 02:53:47
oses pithanotites exi to 12345 akribos tis idies exi to 1 12 16 25 38 ala aKRIBOS AUTO

Ydroxoos25Μέλος
20/11/2004, 03:54:57
Εγώ πάντως έπιασα 4+1 στο τζακ ποτ της Πέμπτης. Στο προηγούμενο μεγάλο τζακ ποτ είχα πιάσει 3+1. Οπότε τώρα πάω για 5+1.

mysticΜέλος
20/11/2004, 11:51:50
Για εμάς που δουλεύει ένα συγκεκριμένο ποσοστό του εγκεφάλου είναι θέμα τύχης.
Αν όμως δούλευε λιγάκι παραπάνω είναι θέμα μαθηματικών.

quote:
Εγώ πάντως έπιασα 4+1 στο τζακ ποτ της Πέμπτης. Στο προηγούμενο μεγάλο τζακ ποτ είχα πιάσει 3+1. Οπότε τώρα πάω για 5+1.

Επειδή έχει πάλι τζακ ποτ, τι λες παίζουμε συναιτερικά;

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
katiaΜέλος
20/11/2004, 12:04:42
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ydroxoos25Μέλος
21/11/2004, 11:08:28
quote:
Για εμάς που δουλεύει ένα συγκεκριμένο ποσοστό του εγκεφάλου είναι θέμα τύχης.
Αν όμως δούλευε λιγάκι παραπάνω είναι θέμα μαθηματικών.

Φίλε mystic κατά γενική ομολογία το υποσυνείδητο του ανθρώπου δουλεύει πιο πολύ από το συνειδητό και πιο έξυπνα. Παράδειγμα είναι ότι σε ύπνωση άτομα θυμούνται με ακρίβεια και λεπτομέρειες γεγονότα παλιά που κανονικά τα είχαν ξεχάσει. Μήπως λοιπόν στη διάρκεια του ύπνου αξιοποιούμε πιο πολύ εγκεφαλική ουσία;;

Πιστεύεις ότι ένας μαθηματικός έχει περισσότερες πιθανότητες από εμάς; Από ότι ξέρω αυτοί δεν παίζουν καθόλου επειδή ξέρουν ότι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες.

Υ.Γ. Όποιος έχει δει νούμερα στον ύπνο του για απόψε να τα γράψει!