- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Αφού το είπε ο Παίσιος,ότι οι σύμμαχοι της θα της γυρίσουν την πλάτη,και ιδιαίτερα τα Γερμανικά φύλα,δλδ Γερμανοί και Αυστριακοί.
Αν δεν το καταλάβατε,μπήκαμε στην πιο <<επικύνδινη>>περίοδο...
Σωστος φιλε 22 ειναι συμπτωσεις ολα αυτα?
Η Μερκελ στην Γερμανια ανεβηκε κ αλλο μετα τα αποτελεσματα των εκλογων.
Κατι γινετε και πολυ μεγαλο και εμεις βλεπουμε μονο την κορυφη του παγοβουνου. Οταν θα ερθει η ωρα ισως να ειναι αργα.
Ο Θεος να μας λυπηθει αδερφια..
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Edited by - Hfaistos on 03/10/2005 12:43:14
Μακάρι να ήμουν αστρονόμος να σου πω ότι η έκλειψη ηλίου είναι ένα φαινόμενο πολύ συνηθισμένο, αλλά δεν ξέρω από αυτά και ό,τι πω θα είναι βιαστικό.
Ξέρω πάντως πως είναι μία σύμπτωση. Και ξέρω επίσης ότι μου θυμίζει κάτι:
Αποκάλυψη κεφ.8
12 ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΗΘΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΙΣΘΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΟΜΟΙΩΣ.
Θυμηθείτε ότι η έκλειψη θα κρατήσει περί το 63%, δηλαδή θα σκοτεινιάσει περίπου τα 2/3 του ήλιου.
Επειδή το συγκεκριμένο θέμα της έκλειψης με την 4η Σάλπιγγα, αλλά και γενικότερα η ερμηνεία της Αποκάλυψης "καίει" λίγο, και πολλά μπορούν να ειπωθούν και ακόμα περισσότερα να καταγραφούν, ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ δεν παίρνω καμία θέση, απλά το αναφέρω.
03/10/2005 11:52
Τουρκία-ΕΕ-Αβεβαιότητα για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων από τους τουρκικό τύπο.
03/10/2005 11:48
ΧΡΗΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΑΡΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΛΗΓΟΥΣΗΣ ΔΕ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΕΝΝΗΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΓΛΩΣΣΟΙ.
ΕΞΗΓΗΣΗ:
ΟΜΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΗΜΙΣΕΙΑ ΩΡΑ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΑΣ ΤΑΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑΣ, ΗΓΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΕΞ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΝ ΕΤΟΣ, ΚΑΘ’ ΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΘΗ Η ΒΑΣΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΙΣΤΡΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΕΙ ΣΥΝΟΡΟΝ, ΠΕΡΙ ΩΝ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΕΝΕΙ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΙ, ΤΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΟΡΕΓΟΜΕΝΟΙ, ΟΜΟΓΝΩΜΗΣΟΥΣΙ ΚΑΙ ΟΜΟΓΛΩΣΣΗΣΟΥΣΙΝ, ΑΝ ΜΗ ΕΘΕΛΟΚΑΚΩΣΙ.
ΒΟΗΘΕΙΑ:
Ηγεμονία του Μεγάλου Πέτρου (1689-1725)
Ηγεμονία της Αικατερίνης Β' (1729-1796)
Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1768-1774
Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1787-1792
Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1806-1812
Ηγεμονία του Τσάρου Νικολάου Α’(1825-1855)
Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1826-1827
Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1828-1829
Κριμαϊκός Πόλεμος του 1854-1856
Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1877-1878
Ηγεμονία του Τσάρου Αλέξανδρου Γ’ (1881-1894)
Ηγεμονία του Τσάρου Νικόλαου Β’ (1894-1916)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ………………………………..
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=654007&lngDtrID=245
Στιτς...λίγο την βοήθειά σου!!
Αν καταλαβαίνω καλά τον χρησμό που παρέθεσες, λέει το εξής (σε ελεύθερη μετάφραση):
Στον καιρό που τελιώνει η μισή νυχτερινή ώρα, δηλαδή μετά τις 3 το πρωί, κατά το 36ο έτος μετά τα 300 χρόνια του Οθωμανικού Κράτους, τότε θα παρθεί η Βασαραβία και ο Νιστρός ποταμός θα γίνει το σύνορο και οι άνθρωποι θα γίνουν ομόγλωσσοι (ή θα συμφωνούν). Και θα λένε ότι εμφανής και κοντά είναι η απώλεια τόσο αυτοί που θα επιθυμούν αυτό το κράτος, όσο και αυτοί που δεν θα το επιθυμούν, θα συμφωνούν και θα επιβεβαιώνουν.
Αν καταλαβαίνω καλά δηλαδή, μας λέει ότι 336 χρόνια μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι λαοί δεν θα θέλουν το Τουρκικό Κράτος...σωστά?
Αν κατάλαβα καλά ως προς τα 336 χρόνια, αυτά πότε ξεκινάνε??
Διότι αν θεωρήσουμε ως πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το πρώτο Ρωσο-Τουρκικό πόλεμο (1768), τότε:
1768 + 336 = 2104 !!!
???????????????
Τουρκία-ΕΕ-Αμετακίνητη στις θέσεις της θα παραμείνει η Τουρκία, δήλωσε ο Ερντογάν.
03/10/2005 13:00
Τουρκία - Η Αγκυρα απορρίπτει την αλλαγή του διαπραγματευτικού πλαισίου
3/10/2005 12:56
Τουρκία-ΕΕ- Ο Γκιούλ απέρριψε όλες τις τροποποιήσεις του διαπραγματευτικού πλαισίου.
03/10/2005 12:53
«Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΛΜΑΤΙΑ»
ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
ΛΕΕΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΡΜΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ»:
«ΣΤΟ ΜΕΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ (ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ VETO) ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ), ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΜΕΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ, ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ, ΤΣΕΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ.»
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΟΑΤΙΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ «ΔΑΛΜΑΤΙΑ», ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ, ΠΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΧΥΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ.
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ;
Εμενα μου λεει κατι.
Ειχαν ρωτησει τον Παισιο γιατι θα διαλυθει η Ε.Ε.
Αυτος τους απαντησε "το αιμα ειναι φρεσκο ακομα"
Τα κωδικοποιημενα λογια του πατερα Παισιου ειχαν το νοημα οτι οι πνευματικες πληγες των χωρων μελων της Ε.Ε λογω των πολεμων,θα ειναι η αιτια που δεν θα τα βρουν μεταξυ τους.
quote:Επειδή εμείς εδώ βρισκόμαστε στην πρώτη περίπτωση, αυτή προϋποθέτει (εξ' ορισμού, αν προσέξεις τα γραφόμενά μου) τα εξής:
2) Συζητάμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, καθόσον η εξαγωγή των όποιων συμπερασμάτων θέλει να οδηγήσει σε κοινό τόπο, ήτοι στην ενδυνάμωση υπό την Ορθόδοξη Πατερική & Αποστολική Παράδοση.
Η αποδοχή ερμηνειών και παρεμβάσεων από άλλα δόγματα ή αιρέσεις, οδηγεί τους αναγνώστες σε πλάνη και τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση μακριά από τον στόχο.
...ακόμα και με την καλύτερη των προαιρέσων, πάλι δεν δύναται κάποιος αιρετικός να συμμετέχει.
Απλά για να καταλάβω αετέ. Σύμφωνα με την τοποθέτησή σου, πας μη Ορθόδοξος Χριστιανός πρέπει να αποκλειστεί από τη συζήτηση?
Να μου το πείτε ευθέως ρε παιδιά, όποιος είναι τέλος πάντων επιφορτισμένος με το πόστο του κλειδοκράτορα, ότι δεν είναι αποδεκτή η παρουσία και η συνεισφορά μου σε αυτό το forum, ότι οδηγώ τους αναγνώστες σε πλάνη και τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση μακρυά από το στόχο. Και να μπει και μια προειδοποιητική αναφορά στο πεδίο του θέματος ότι "οι πιστοί του Θεού, οι πιστοί στον Ιησού Χριστό, ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτοι στη συζήτηση αν δεν είναι ΧΟ" ώστε να γνωρίζουν και τα υπόλοιπα αποπαίδια της Ορθοδοξίας ότι η συγκεκριμένη σκέπη δεν είναι για αυτούς.
Το γεγονός βέβαια ότι ο ίδιος ο Ιησούς δεν απέκλεισε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από ΚΑΜΙΑ συζήτηση που είχε, είτε περί σωτηρίας, είτε περί προφητείας, ακόμα και ειδωλολάτρες, μοιχούς, πόρνους και ληστές, δεν αλλάζει τίποτα στο λογισμό με βάση τον οποίο συμπεραίνεις.
Και προφανώς, δεν παίζει κανέναν ρόλο αν κάποιος είναι φονιάς, βλάσφημος, πλάνος, ψευδοπροφήτης, κατήγορος των αδελφών, άδικος, ανελεήμων, καταπιεστής, αλλαζόνας, προσωπολάτρης...
Αν δηλώνει ΧΟ, είναι ευπρόσδεκτος.
Ευτυχώς που η δικαία κρίση Του, σύμφωνα με το όσα Αυτός είπε, δεν συμβαδίζει με αυτά τα μέτρα και σταθμά.
Ευτυχώς που Εκείνος δεν σκέφτηκε αντίστοιχα "...ακόμα και με την καλύτερη των προαιρέσων, πάλι δεν δύναται κάποιος -αμαρτωλός- να συμμετέχει" γιατί "οδηγεί τους αναγνώστες σε πλάνη και τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση μακριά από τον στόχο."
Ευτυχώς που Εκείνος έχει "Joh 10:16 καὶ ἄλλα πρόβατα , ἃ οὐκ ἔστιν ἐκ τῆς αὐλῆς ταύτης· κἀκεῖνά με δεῖ ἀγαγεῖν, καὶ τῆς φωνῆς μου ἀκούσουσι, καὶ γενήσονται μία ποίμνη, εἷς ποιμήν."
Γιατί και παλαιότερα, όταν Αυτός πρωτοήρθε, υπήρχε πάλι ένας λαός που ισχυριζόταν ότι όποιος δεν ανήκει σε αυτούς, είναι μη αποδεκτός. Ο Θεός απέδειξε όμως ότι όλοι όσοι Τον ψάχνουν με ειλικρίνια, είναι απόλυτα αποδεκτοί από Αυτόν. Και αυτό είναι το μέτρο με το οποίο ξεχωρίζουν οι αληθινοί προσκυνητές Του.
Joh 4:23 ἀλλὰ ἔρχεται ὥρα, καὶ νῦν ἐστιν, ὅτε οἱ ἀληθινοὶ προσκυνηταὶ προσκυνήσουσι τῷ πατρὶ ἐν πνεύματι καὶ ἀληθείᾳ· καὶ γὰρ ὁ πατὴρ τοιούτους ζητεῖ τοὺς προσκυνοῦντας αὐτόν.
Παρακαλώ όποιον αρμόδιο να μου απαντήσει ξεκάθαρα το κατά πόσο επιτρέπεται από τους όρους της συζήτησης να συμμετέχω, ή η παρουσία μου δεν είναι αποδεκτή. Αν θεωρήσει ότι δικαιούμαι να γνωρίζω και τους λόγους, δηλαδή ποιό αιρετικό μου πιστεύω πλανά και αποπροσανατολίζει τους αδελφούς, θα ήταν μια αρκετά χριστιανική πράξη. Απλά επειδή Ο Ιησούς και η δικαιοσύνη είναι ένα και το αυτό.
εν Χριστώ
m
Edited by - menas on 03/10/2005 15:22:09