- Πως γίνεται να γνωρίζεις ότι διαθέτει κάποιος εσωτερική ομορφιά; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
όταν σου μιλά χωρίς να λέει τίποτε....
όταν σε ακουμπά με τις σκέψεις του,να νοιώσεις την παρουσία του...
έτσι σκέφτομαι και είμαι δίπλα σου....
και σου χαμογελώ,ομορφιά μου:)
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 31/05/2005 00:16:24
quote:
όταν σκουπίζει τα δάκρυά σου , ξεχνώντας τα δικά του...
όταν σου μιλά χωρίς να λέει τίποτε....
όταν σε ακουμπά με τις σκέψεις του,να νοιώσεις την παρουσία του...
έτσι σκέφτομαι και είμαι δίπλα σου....
και σου χαμογελώ,ομορφιά μου:)με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Η ΣΤΟΡΓΗ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΤΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΟΓΟΝΕΣ ΑΧΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
quote:
Πως γίνεται να γνωρίζεις ότι διαθέτει κάποιος εσωτερική ομορφιά;
Όταν δεις αυτόν που διαθέτει εσωτερική ομορφιά, να κάνει τα μέσα, έξω του, τότε θα γνωρίζεις. Πρέπει όμως να είσαι σε θέση να βλέπεις, όχι αυτό που θες εσύ, αλλά αυτό που μπορεί να γίνει εκείνη την στιγμή. Αυτό το τελευταίο, το "τι μπορεί να γίνει" δηλ, λίγοι το γνωρίζουν και είναι σπάνιοι. Δεν θα τους ακούσεις να μιλάν ποτέ γι' αυτό, γιατί η στιγμή δεν χρειάζεται λόγο. Συμβαίνει και είναι γεμάτη δροσιά από μόνη της. Αν μιλήσουν, την έχουν ήδη καταστρέψει.
Μην αναρωτιέσαι λοιπόν. Να βλέπεις κάθε άνθρωπο σαν ξεχωριστό, γιατί είναι, ή τουλάχιστον... μπορεί να γίνει.
Φιλικά,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 10/06/2005 20:16:39
ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΥΚΟΙ.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Η αλήθεια έχει πάντα τον τρόπο της να βγαίνει στην επιφάνεια. Να είσαι σε εγρήγορση για να την δεις. Αν την βρεις, πες την. Αν την νιώσεις, σιώπα. Αν την ζεις, κάνε και τα δύο μαζί...
Deva
Δίχως να του μιλήσεις?
μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΟΤΑΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ
ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΓΑΠΩ............ΤΟΤΕ !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ..
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
΄Ελα που διψάμε γι΄αυτό το σ΄αγαπώ...Αχ, κάτι φορές η δύναμη βρίσκεται στην παρατήρηση παρά στη δράση.Μέσα από την εσωτερική ομορφιά ανακαλύπτεις ανώτερες και βαθύτερες αλήθειες.[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΩΣΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,ΣΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ,ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,Η ΥΠΟΛΥΠΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΞΕΙ Η ΧΙΜΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ...
ΑΡΑ ΓΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ...
ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΩ: ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ:ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ Η ΔΙΨΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ!
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΥΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΩΣΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,ΣΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ,ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,Η ΥΠΟΛΥΠΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΞΕΙ Η ΧΙΜΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ...
ΑΡΑ ΓΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ...
ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΩ: ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ:ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ Η ΔΙΨΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ!
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΥΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
[/quote]Καλημέρα το άφησα όλο το κείμενό σου διότι εμπεριέχει και ποίηση και ειλικρίνεια και καθαρότητα. Τρία στοιχεία φωτιά.
Συμφωνώ πως το ζητούμενο είναι το πάντρεμα της παρατήρησης με την δράση. ΄Ετσι έχουμε την αλήθεια και τα χρώματά της. ΄Οσο γιά τη χημεία ούτε αντίρρηση. Είναι όμορφο να συνυπάρχεις, αλλά καλό είναι να μπορείς να [διαβάζεις] τον άλλον πριν μπεις σε περιπέτειες. Να ξέρεις που πατάς, πόσο αντέχεις και μέχρι που να βαδίσεις. Ο χρόνος αποδεικνύει τα πάντα. ΄Αλλωστε η εσωτερική ομορφιά πηγάζει εκ΄των έσω. Την διακρίνεις, την αισθάνεσαι την ακουμπάς μυστικά ψυχικά ουσιαστικά και απόλυτα αν το θες. Κι αφού είναι λαβύρινθος οι ανθρώπινες ψυχές ρισκάρεις. Εγώ λέω συχνά. Κανένα πρόβλημα, κι αν θέλω να μπω σε ένα ψυχικό λαβύρινθο, θα πετάξω το νήμα, κι ας χαθώ σε δαιδαλώδεις στοές. Αξίζει το ρίσκο. Είναι γλυκό να ανακαλύπτεις τους ανθρώπους που εσύ θες κι επιλέγεις και ή πέφτεις στη φωτιά ή κολυμπάς στα βαθειά ή βιώνεις εναλλαγές των δύο καταστάσεων κρύο ζεστό. Κανείς δεν ξέρει.
Απλά όταν μιλάει η αγάπη
η φωνή όλων των θεών
κάνει τον παράδεισο
να κοιμάται με αρμονία...
Γιά να ανακαλύψεις τον εσωτερικό κόσμο κάποιου κάποιας και να νοιαστείς πρέπει να τα πηγαίνεις καλά με τις λέξεις αγάπη φροντίδα ενδιαφέρον ζεστασιά προσφορά, αν δεν τα πας, χάνονται όλα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
quote:
Εγώ λέω συχνά. Κανένα πρόβλημα, κι αν θέλω να μπω σε ένα ψυχικό λαβύρινθο, θα πετάξω το νήμα, κι ας χαθώ σε δαιδαλώδεις στοές. Αξίζει το ρίσκο. Είναι γλυκό να ανακαλύπτεις τους ανθρώπους που εσύ θες κι επιλέγεις και ή πέφτεις στη φωτιά ή κολυμπάς στα βαθειά ή βιώνεις εναλλαγές των δύο καταστάσεων κρύο ζεστό. Κανείς δεν ξέρει.Απλά όταν μιλάει η αγάπη
η φωνή όλων των θεών
κάνει τον παράδεισο
να κοιμάται με αρμονία...Γιά να ανακαλύψεις τον εσωτερικό κόσμο κάποιου κάποιας και να νοιαστείς πρέπει να τα πηγαίνεις καλά με τις λέξεις αγάπη φροντίδα ενδιαφέρον ζεστασιά προσφορά, αν δεν τα πας, χάνονται όλα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!! ΑΥΤΗ Η ΕΝΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ;
ΜΟΝΟ ΝΑ, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΧΡΙΑΖΟΝΤΕ ΔΥΟ ΑΓΑΠΕΣ, ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΔΙ(γιατι στον ερωτα ολα ειναι ενα χαδι)ΕΜΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΕΚΑΡΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ; ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΝΑ `Η ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ;
ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ;
ΚΙΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ;
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ....
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Δεν υπάρχει τίποτα στο νου που να μην υπήρξε στις αισθήσεις,εκτός από τον ίδιο τον νου...
Αναρωτιέμαι...
υ.γ. Βουτιές δεν έκανα ακόμη. Αλλά η αίσθηση είναι σαφώς γαλήνια. Αφήνεις το σώμα στο νερό αδειάζεις το νου από σκέψεις, σε χαιδεύει το κύμα κι ο ήλιος συνάμα, αφήνεις το δάκρυ της σιωπής και της καταιγίδας που ανασαίνει εντός σου να το πάρει η αλμύρα και ξεχνάς. ΄Οτι πονάει. Πόσο απλό και πόσο δύσκολο. Πόσο φθαρτό και πόσο αθάνατο. Πόσο μεστό και πόσο χύμα, πόσο γλυκό και πόσο πικρό.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
To Hollywood Έχει Κάψει!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Καμένοι, η αν όχι, θα καείτε καμιά δεκαριά φορές και θα το πάρετε κάποτε απόφαση
To Hollywood Έχει Κάψει!
ΝΟΜΙΖΕΙΣ...................................
Δεν υπάρχει τίποτα στο νου που να μην υπήρξε στις αισθήσεις,εκτός από τον ίδιο τον νου...
Aum ντε? ![]()
©Μ_