- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ"...Esoterica.gr-->Alpha-->Star - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

τωρα στα λιγα λεπτα που ειδα τον κυριο με τα χαρτακια και τα βαριδια καταλαβα οτι ο ανθρωπος δεν ειναι απατεωνας απλα εχει προβλημα και σοβαρο μαλιστα αυτα που λεει τα πιστευει στα αληθεια δηλαδη και να τον βασανισει καποιος δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει γνωμη.
εχει τυφλωθει απο την ερευνα του και δεν ακουει/καταλαβαινει τιποτα που ειναι αντιθετο με τα πειραματα(?) του
δεν τον κακολογο τον ανθρωπο γιατι εχει πεσει σε μια παγιδα που μπορει να πεσει ο καθενας μας και πιστεψτε με πεφτουν πολλοι μπορει και εδω στο forum να υπαρχουν τετοια ατομα
ουτε τρελος ειναι ουτε μ********ας απλα ειναι τοσο σιγουρος για της σκεψεις του και τα πειραματα του και θελει τοσο πολυ να δικαιωθουν οι αποψεις του που το μυαλο του κατασκευαζει και τα αποτελεσματα του γιαυτο και ειδε και τον εξωγηινο που επινε λεμονιτα στην παραλια της πεντελης
το καλυτερο ειναι κατα την γνωμη μου να τον αγνοησουμε γιατι που ξερετε? μπορει και να τον πιστεψει καποιος και μετα αντε βρες το δικιο σου
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
quote:
γιαυτο και ειδε και τον εξωγηινο που επινε λεμονιτα στην παραλια της πεντελης
Την ποια;
Ποια παραλία στην Πεντέλη;
Πλάκα κάνεις...έτσι;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
γιατι αραγε? ισως αυτος να ηταν πιο κοντα στην πυλη (και στο στομα της τρελας)
η παραλια στην πεντελη υπαρχει φιλοι μου και μπορω να το αποδειξω γιατι εκανα καποια απο τα πειραματα του τυπου με τα χαρτακια και της πυραμιδες που κατασκευαστικαν απο lego με καποιες παραλλαγες και την εμφανισα και εκανα και μπανιο μαλιστα αλλα επειδη το νερο ηταν κρυο και επειδη ειχα ιδρωσει απο τα πειραματα επαθα διαστημικη γριπη αλλα μου περασε πολυ γρηγορα γιατι πηρα κατι ασπιρινες που μου εδωσε καποιος απο την NASA ο οποιος ειναι και απογονος του βουκεφαλα και μαλιστα θα συνεργαστω με αυτον τον ανθρωπο και με της συμβουλες του mr πειραματα θα παμε στην ακρη του ουρανιου τοξου και θα πεταξουμε ενα βελος με στοχο το φεγγαρι για να αποδειξουμε οτι το φεγγαρι ειναι αφισα στον ουρανο και με τον χρυσο
που θα βρουμε στην ακρη του ουρανιου τοξου θα χτισουμε ενα εργαστηριο στην πεντελη και θα κανουμε πειραματα για να αποδειξουμε οτι η ανθρωπινη ευφυια δεν υπαρχει
δεν με πιστευετε ε? θα σας δειξω εγω εχθροι της επιστημης
from us
πές τα όλα!
ποιός άλλος γνωρίζει γιά τη μυστική παραλία στην Πεντέλη;
ο αρχηγός σε έχει καταλάβει,
στέλνει το καρακόλι του ξωπίσω σου,
και αν δε βιαστείς, μα την πίστη μου βλέπω να γίνεται μεγάλο μακελειό.
πάρε λοιπόν αυτό εδώ το σακίδιο,
είναι τρόφιμα γεμάτο και ένα ασκί νερό...
δε θα κοτέψει να σε ψάξει ο Βουρδούμπασης, αν τρέξεις πάνω στα βουνά...
τρέχα! μα την πίστη μου! τρέχα!
from us
Αυτό το λέω συνήθως εγώ!!!
from us
We will never be like you]
Edited by - endorama on 31/10/2003 02:47:44
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ,
όπου μόλις τελειώσουμε την ανάλυση της κοκκινοσκουφίτσας, του κοντορεβυθούλη και της Χιονάτης, θα αναλάβουμε να αποσυμβολίσουμε το πολυακουσμένο παραμύθι
Ο ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ
μιά φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ξυλοκ...ε..θέλω να πω..πιτσαδόρος,
που ζούσε με την οικογένειά του σε ένα μικρό σπιτάκι κλπ. κλπ.
"πες μου εκκρεμές, εκκρεμούλι μου, ποιός είναι ο καλύτερος εσωτεριστής στον κόσμο;"
"ο Βίιιινοοοοςςςςςς"
ο κακός πιτσαδόρος μεταμφιέστηκε σε μιά καλή και άκακη γριούλα και βγήκε στο δάσος, φωνάζωντας: φρέεεεντιιιιιι, φρέεεντιιιι, πουλάω γνήσιο και δυνατό φρέεεεντιιιι! ποιός θέλει να πιεί φρέεεεντιιιι...
παρακάτω, το παραμύθι εξελίσσεται κατά τα γνωστά.
ο πιτσαδόρος ξεγελά το αθώο θύμα του, αυτός πίνει το φρέεεντιιι και πέφτει ξερός. τότε έρχονται οι 7 συντονιστές και τον πάνε σε ένα "μαγικό σπήλαιο"..., και τον προσέχουν νύχτα-μέρα!
εκεί, εντελώς τυχαίως βρίσκεται και η Στρουμφίτα, που αν δεν το ξέρετε είναι Βριλλ και βλέποντας τον λυποθυμισμένο Βίνο, συγκινείται!
το κλάμα της μικρής Στρουμφίτας ενεργοποιεί τις έως τότε κοιμισμένες θερμοδυνάμεις του σπηλαίου και οι σταλακτίτες στιγμιαία λιώνουν. το νερό τρέχει σε κύμματα και στο προαύλιο της σπηλιάς σχηματίζεται πιά μιά τεράστια λίμνη. αλλά αυτή η λίμνη έχει κάτι το περίεργο! δεν είναι μιά απλή λίμνη, είναι μία λίμνη φτιαγμένη από λεμονίτα!
έτσι, δικαιώνεται ο μύθος, που διηγείται την ύπαρξη παραλίας στην Πεντέλη, και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, να ξαναδιαβάσει το παραμύθι, γιά να καταλάβει!
και ζήσαν αυτοί καλά, και εμείς καλύτερα!
Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Edited by - λίλιθ on 31/10/2003 11:47:37
αρα εισαι εχθρος της επιστημης γιατι ολα αυτα δεν εξηγουνται χωρις πειραματα και πρωτα πρωτα αφου η στρουμφιτα ηταν εκει και ειδε την λιμνη λογικα επρεπε να βουτηξει ομως δεν βουτηξε γιατι δεν ηταν εκει και μπορω να το αποδειξω γιατι ειναι ακομα μπλε και οχι κιτρινη.
αλλη μια αποδειξη για της γελοιες υποθεσεις σου ειναι ο κακος λυκος που εκανε τον πιτσαδορο (εχω πηγες που το επιβεβαιωνουν αλλα δεν μπορω να σας της αποκαλυψω)γιατι αν ηθελε το κακο του δεν θα του εδινε τα χαρτια απο την πιτσα για να κανει τα πειραματα του
αρα λιλιθ σε επιασα εισαι και εσυ εχθρος της επιστημης και διαφθειρεις τον απλο πολιτη με τα διεφθαρμενα παραμυθια σου και απαιτω την διαγραφη σου απο το φορουμ και παραδειγματικο πνιγμο στην λιμνολεμονιτα αφου βεβαια σε υπνωτισω με το εκρεμμες μου και σε βασανισω με το χειροτερο βασανιστηριο μου "να σου δειξω τα πειραματα μου"
{οοοοοοοοοοοοχι οοοοοοοοοοχι αλλα πειραματα,οχι αλλο καρβουνο}
quote:και ποιος δεν εχει
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα εχω αδυναμια στις παλιες ελληνικες ταινιες
παει το κατουρησαμε το θεμα
from us
quote:
οχι αλλο καρβουνο
...αυτό πάει πολύ endorama!!!
και σου ρίχνω και τρία χρονάκια (τουλάχιστον...)![]()
![]()
![]()
γκρρρρρρ.....
αν σε ενδιαφερει παντος εχω πακετο συνδρομης για το "οχι αλλο καρβουνο" με τρεις μηνες δωρο σε οικο ευηγηριας τον γνωστο παγκοσμιος " η γεροντοπαρεα"![]()
![]()
σκεψου το καλα ομως γιατι εισαι και σε μια ηλικια Α
αν παρεις και της τρεις ατακες δωρο ο λεμονοστιφτης για της λεμονιτες ή αν προτιμας την φιγουρα του καθολικου παπα με την χειροβομβιδα στο αεροδρομιο
φιλη αμαλια ενα τεστ αφου δηλωνεις fan (και ξωτικο)
"τι ειναι η ζωη μου ρε μανα?μια κουτσουλια του συμπαντος κοσμου,κλαφτε ρε" βρες ποια ειναι και θα κερδισεις το εκρεμες και τα LEGO για απειρα πειραματα στην πεντελη HINTS βαστα γερο μαζι θα τα δουλεψουμε τα χωραφια μας με τρακτερ/εμενα η ζωη μου αλλαζει αποψε- αδερφακι αστο βαρια.....................
from us
Θα κανω μια υποθεση ομως βασιζομενη στα λογια και το υφος .Μηπως ειναι απο καποια απο αυτες που γυριζονταν του σωρου με τον Ψαλτη,Γαρδελλη,Μιχαλοπουλο κ.α ?Απλη υποθεση ειναι αυτη ομως
Καλο μηνα να εχετε και απο εδω
quote:φανταζεσαι τον γαρδελη πανω σε τρακτερ?τρακτερ που αγορασε μετα την μπουκα σε φαρμακειο?
Λυπαμαι Ενδοραμα αλλα δεν ξερω απο ποια ταινια ειναι αυτη η ατακα.
Θα κανω μια υποθεση ομως βασιζομενη στα λογια και το υφος .Μηπως ειναι απο καποια απο αυτες που γυριζονταν του σωρου με τον Ψαλτη,Γαρδελλη,Μιχαλοπουλο κ.α ?Απλη υποθεση ειναι αυτη ομως
καλα οι 80s ηρωες που αναφερες επαιξαν σε θεικες ταινιες ποια ατακα να πρωτοθυμηθω ροδα τσαντα και κοπανα και μαρσαρο την hursvarva![]()
from us
quote:
φιλη αμαλια ενα τεστ αφου δηλωνεις fan (και ξωτικο)
"τι ειναι η ζωη μου ρε μανα?μια κουτσουλια του συμπαντος κοσμου,κλαφτε ρε" βρες ποια ειναι και θα κερδισεις το εκρεμες και τα LEGO για απειρα πειραματα στην πεντελη
Καλημερα σας
.Ενδοραμα οτι ειπα το ειπα βασιζομενη μονο σε τουτη την ατακα που θυμιζει το υφος των ταινιων που αναφερθηκα
.
Ο δρακος δεν ειναι απο τα πολυπαιγμενα του Ηλιοπουλου και για αυτο δεν μπορεσα να καταλαβω την ταινια + οτι οπως ειπα δεν εδωσα σημασια στην ατακα που ακολουθησε ![]()
quote:
καλα οι 80s ηρωες που αναφερες επαιξαν σε θεικες ταινιες ποια ατακα να πρωτοθυμηθω
μήπως:
έεερπεις και μετασχηματίιιζεσαι σε λύκνο και καντήλα
απουσία σελήνης... στο άδειο μου τραπέζι!
είμαι και δεν είμαι, υπάρχω και δεν υπάρχω.
τώρα, είμαι Α Π Ο Υ Σ Ι Α !
με λένε ΑΡΤΕΜΗ!
![]()
![]()
![]()