- "ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΣΚΕΨΕΩΝ" Νο 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι ΟΛΑ παραθέτης σαν ερώτημα,
quote:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ...?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΚΑΙ Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ....?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ...ΑΤΥΧΙΑ...ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ...?
έχουν ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
Ιδιαίτερα το θέμα της 'Υψιχτης των Τεχνών, την ΑΛΧΗΜΕΙΑ ή ΑΛΧΥΜΙΑ...
Παρέθεσέ μας κατι απο τις σκέψεις σου φίλε μου...
Τώρα στα βασικά και πάλι...
Τι Ι Yod (Γιόδ)είναι το ΔΕΚΑΤΟ γράμμα του Εβραϊκού αλφαβήτου, και το "ΠΡΩΤΟ" στο Θείο Τετραγράμματον!!!
"Εντυπωσιακό" άν σκεφτεί κανείς μας ότι η Θεϊκή ΤΕΤΡΑΚΤΥ του 'Υψιστου των Μυστών ΠΥΘΑΓΟΡΑ, δηλαδή το
μας δίνει αυτό το ΔΕΚΑ...
Το Ι αντιστοιχεί στην ΑΡΣΕΝΙΚΗ όψη του ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ καθώς και στο θείο όνομα Iah. 'Αλλωστε και η εικόνα του γράμματος, φανερώνει το ανδρικό μόριο (τι ευγενικά που το λέω χεχεχε), που διυσδύει τους Κόσμους - Κόλπους και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΖΩΗ...
Η ΘΥΛΙΚΗ όψη του ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ αντιστοιχεί στο θείο όνομα Hοvah...
Νά "ίσως" γιατί ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ μελετητές της Γένεσις, αποκαλούν τον ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ του Ανθρώπου Iah-hovah δηλαδή ΙΕΧΩΒΑ ή ΓΙΑΧΒΕ!!! Που να ΓΝΩΡΙΖΑΝ τι ΑΚΡΙΒΩΣ υποστηρίζουν!!!
Το Η Ηe (Χέ) είναι το ΟΓΔΟΟ γράμμα του Εβραϊκού αλφαβήτου (2 φορές η ΤΕΤΡΑΚΤΥ !!!) και αν το Yod έχει ώς σύμβολό του τον ΛΙΝΓΚΑΜ (Ανδρικό Φαλό) τότε το Ηe έχει ώς σύμβολό του το ΓΙΟΝΙ (Θυλική Μήτρα).
Το V Vau (Βάου) είναι το ΕΚΤΟ γράμμα του Εβραϊκού αλφαβήτου.
Το ΕΞΙ είναι ο αριθμός της ΕΝΩΣΗ του ΓΑΜΟΥ (και γιατί όχι, του ΜΑΓΟΥ).
Είναι το γνωστό ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ της Ασπίδας του Δαυίδ. 'Ενα απο τα κρυφά νοήματα του αριθμού αυτού είναι ότι περικλύει στο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ με τα πλεγμένα πλεγμένα τρίγωνα, την εντολή του Ερμού του Τρισμέγηστου μέσα απο τον Σμαραγδένιο Πίνακα:
ΕΠΑΝΩ
αντιστοιχούν και με όσα βρίσκονται
ΚΑΤΩ
ή αλλιώς το γνωστό απο την Κυριακή Προσευχή (Πάτερ Ημών):
ΕΝ ΟΥΡΑΝΟ
και
ΕΠΙ της ΓΗΣ
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΕΡΩΣ -ΑΙΘΕΡΑΣ...= ΑΛ-ΧΥΜΙΚΟΣ/ΑΛ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ= Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ/ΦΙΛΟΣΟΦ.ΛΙΘΟΥ...
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΧΕΡΟΥΒΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ... ΛΙΟΝΤΑΡΙ-ΑΕΤΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ' Ο ΚΟΣΜΟΣ'.
...ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΧΕΡΟΥΒΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΦΑΙΔΡΟ,ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ 4 ΜΑΝΙΕΣ...ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ-ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ...
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 10/01/2003 22:25:53
Edited by - ΑΤΜΑ on 10/01/2003 22:27:06
να ρίξω μια ματιά σε ενα βιβλίο
(δύο τόμοι για την ακρίβεια)
με τίτλο "Ιησούς και χριστιανισμός"
που έβλεπα εδω και χρόνια στην βιβλιοθήκη μου.
Τον συγγραφέα δεν τον θυμάμαι αλλά μπορώ να
το κοιτάξω αν μου ζητηθεί.
Από τα λίγα κεφάλαια που διάβασα,
(αναφέρει διάφορα για να στηρίξει την άποψη του
αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να τα κρίνω)
ο τύπος λέει πανω κάτω τά εξής:
Ο YHVH ήταν θεός ορεινής εβραικής φυλής
που επεκράτησε στις υπόλοιπες γιατί υπήρχε ανάγκη
για ενότητα κάτω από μια αρχή και έναν θεό.
Οι υπόλοιπες φυλες, όντας πεδινές είχαν πολλές φυσικές δυνάμεις
στην καθημερινή ζωή τους για να ταυτίσουν με θεότητες,
και έτσι ήταν πολυθεικές στο θρήσκευμα.
Οι ορεσίβιοι όμως είχαν ένα βασικό στοιχείο της φύσης
να ορίζει την ζωή τους,
στο οποίο απέδιδαν και θεική υπόσταση, ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ.
Αυτός ήταν ο ένας θεός του ανέμου (YHVH).
Αυτός, κατα τον συγγραφέα, ήταν και ο λόγος
που σε ένα από τα παλιότερα κείμενα της εβραικής θρησκείας,
την ΓΕΝΕΣΗ, αναφέρεται πως:
"αρχικά ο κόσμος ήταν δίχως μορφή,
και το πνέυμα (πνοή-αέρας) του θεού πλανιόταν
πάνω από τα κύματα" (στο περίπου)
Στα κατοπινά χρόνια δε, η μονοθειστική λατρεία του
YHVH διατηρήθηκε γιατί υπήρχε ακόμα η ανάγκη για
σφιχτή συγκρότηση του εβραικού λαού,
καθως αντιμετώπισε πολλούς εχθρούς-γείτονες,
κάτω από μία αρχή που είχε αντίστοιχο τον έναν θεό.
Κλέινοντας θέλω να αναφέρω πως δεν θέλω να πείσω κανένα,
απλά να αναφέρω μια άποψη που δεν έιχα ξανακούσει μέχρι τώρα,
και να ακούσω την δική σας γνώμη και εμπειρία.
Καλή χρονιά σε όλους/όλες...
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ 8Α ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ KELSO.S ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ "ΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ" ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΜΕΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ.
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕ8ΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΟΦΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...ΑΦΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ "ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ" ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΥΠΟΒΟΗΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΒΙΩΣΕΙ......ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ
ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΙΟΝ ...ΤΟ ΘΕΙΟΝ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
Μια μικρή, αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ένσταση φίλε μου Ace of Cups με όλο τον σεβασμό.
Αυτό που ανέφερα, δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....
Δηλαδή πώς εννοής την ΜΕΣΗ που αποκαλείς "ΕΔΩ";;;
Αυτό το "ΕΔΩ" ανήκει (σχετικά με το απόσπασμα) στο ΚΑΤΩ.
Επάνω είναι ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ κόσμος και κάτω είναι ο ΥΛΙΚΟΣ κόσμος, ο δικός μας, καθώς και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΦΥΣΙΚΟΫΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ.
'Ισως να έχω "χάσει κάτι" αλλά ΔΕΝ κατανοώ αυτό που λές ώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Αν θέλεις φίλε μου, διευκρίνησέ το λίγο πές μας την ή τις εμπειρίες σου, άτσι για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς θα ήθελες να συζητήσουμε - παραθέσουμε...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
FILE KELSO, AN EXEIS KATALABEI MEXRI TWRA, APO TON TROPO POY PARA8ETW THN GNWMH MOY, DEN MOY ARESEI NA MILW BASH APOSPASMATWN H 8EWREIWN. EKTIMW POLY KAI ASPAZOMAI BEBAIA THN GNWMH AFTWN TWN SOFWN AN8RWPWN POY EGRAPSAN , TEKMIRIWSAN KAI PROBLHMATISTIKAN PERI TOYTWN TWN FAINOMENIKA ANE3HGHTWN GEGONOTWN, XWRIS AFTO NA SHMAINEI PWS STAMATANE OLA EDW K PWS MIA PROSWPIKH, "AN8RWPINH" APOPSH METRAEI LIGOTERO .
TO AN YPARXEI "DYSTHXWS H EYTYXWS" MESH KATASTASH, OPWS ESY MOY PARA8ETEIS, BOREI NA EXEIS DIKIO OPWS ESY TO ENNOEIS, ALLA KATA THN GNWMH MOY KAI OXI MONO, O KOSMOS MAS AFTOS XWRIZETAI SE 3 BASIKA EPIPEDA. STO KATW, STHN MESH K TO PANW.TO PANW ME TO KATW BRISKETAI SE MONIMH ANTIMAXIA KAI H MESH (DHLADH EMEIS, O KOSMOS MAS O PRAGMATIKOS KAI OXI O AYLOS) DEXETAI EPIRROES...
OTAN MILAEI KANEIS GIA PROSWPIKES EMPEIRIES...NOMIZW OTI OLA TA LENE OI LE3EIS MONES TOYS, KAI PERI TAYTA DEN XREIAZONTAI IDIAITERES E3HGHSEIS...ETSI DEN EINAI?!!
DIALEGONTAS NA MILHSW GIA AFTO TO 8EMA..TO TETRAGRAMMATON, SE AFTO EDW TO FORUM, DEN EIXA-EXW SKOPO, NA MILHSW ALZONIKA, YPEROPTIKA, YPODHLONONTAS KATI PAROPIDIKO KAI ARNHTIKO PROS ALLES APOPSEIS, NOMIZONTAS PANTA PWS EXW AN8RWPOYS ANOIXTOMYALOYS APENANTI MOY, EXONTAS "PERIERGEIA" , MERAKI GIA TETOIA 8EMATA, GIA THN ANTALLAGH EMPEIREIWN.
EINAI LA8OS NA EINAI KANEIS APOLYTOS K PROKLHTIKOS XWRIS LOGO!
LYPAMAI.
ME EKTIMHSH
http://users.aias.gr/oode/onoma1.htm
"Τότε ο Μωυσής είπε: ΄΄Όταν θα πάω στους Ισραηλίτες και θα τους πως ότι με έστειλε ο Θεός τών πατέρων μας και με ρωτήσουν: "Ποιό είναι το όνομά του;" τι θα τους πω;΄΄ Στο ερώτημα αυτό για το όνομά του, ο Θεός είπε πρώτα, σύμφωνα με το Εβραϊκό κείμενο: ΄΄Είμαι αυτός που είμαι΄΄. Έπειτα είπε: Έτσι να πεις στους γυούς Ισραήλ: Ο Είμαι με απέστειλε σ' εσάς΄΄ . Και τελείωσε ως εξής: ΄΄ Έτσι να πεις στους γυούς Ισραήλ: Ο ΕΙΝΑΙ
Εγώ να προσθέσω τι μας αποκαλύπτει ο μύστης Πλούταρχος για τον χαιρετισμό που πρόσφεραν οι μυημένοι στην Θεότητα:
«Γιατί ο Θεός φαίνεται να μοιάζει να χαιρετά τον καθένα που τον πλησιάζει, με τις λέξεις «γνώθι σαυτόν» , που ασφαλώς δεν είναι καθόλου λιγότερο σημαντικός από τον συνηθισμένο χαιρετισμό « χαίρε ».
Εμείς, με την σειρά μας, απαντάμε στο Θεό « Συ ει », και έτσι επιβεβαιώνουμε ότι ο αληθινός αρχέγονος και μόνος πρέπων χαιρετισμός είναι να δηλώσουμε ότι αυτός ΕΙΝΑΙ. Με αυτή τη μορφή ύπαρξης, πράγματι δεν έχουμε κανένα ρόλο εδώ, γιατί κάθε θνητό πλάσμα που βρίσκεται ανάμεσα σε γέννηση και θάνατο, εκδηλώνει απλώς μία εμφάνιση, μια αδυναμία και αβέβαιη εικόνα του εαυτού του.
Αν προσπαθήσουμε να το συλλάβουμε με την διάνοια μας, είναι όπως όταν το νερό, δυνατά συμπιεσμένο, διαρρέει λόγω της πίεσης, μουσκεύοντας καθετί γύρω.
Διότι, η διάνοια, ζητώντας να σχηματίζει μια ξεκάθαρη αντίληψη για τα πράγματα που υπόκεινται στο τυχαίο και στην αλλαγή, καταπλήσσεται από την γέννηση και τον θάνατο τους και είναι ανίκανη να συλλάβει οτιδήποτε αιώνιο ή αληθινά υπάρχον»...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Ace of Cups, μάλλον θα αναφέραισε σε ΑΛΛΟ FORUM ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ και πιό ιδιαίτερα σε ΑΛΛΟΝ συντονιστή!!!
Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί ο (αδύνατος) νούς μου να δώσει στα όσα μου - ΜΑΣ καταλογίζης...
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει γίνει αυτό που ΥΠΟΘΕΤΗΣ ότι έχει γίνει. Τα κείμενα είναι μάρτυρές ΜΑΣ...
Παρέθεσα (εγώ ο Κέλσος) δύο αποσπάσματα ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο Παγκοσμίος αποδεκτά κείμενα, ΧΩΡΙΣ να αναφέρω κατά κόρον (όπως υπαινίσεσαι) ΚΑΝΕΝΑ απόσπασμα κάποιου συγγραφέα, μικρού ή μεγάλου...
Τα ΔΥΟ αποσπάσματα ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, χωρίς να αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ για υποθέσεις, τις όποιες υποθέσεις...
Και αυτό είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ, όχι απο την μειδαμινότητά μου, αλλα απο την ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ Εκείνων που ΜΑΣ τα παραχώρισαν.
Θεωρώ τον εαυτό μου ΕΥΓΕΝΗ και όλα όσα φωτογραφίζεις για εμένα απλά ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...
Διάβασε ΞΑΝΑ το τελευταίο κείμενό σου και ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που μου προσάπτης.
Το ότι ερωτώ για να μου διευκρινίσης το τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ, πόσο μεμπτό μπορεί να είναι;;;
Ξαναδιάβασε σε παρακλώ και ΟΛΕΣ τις απαντήσεις απόψεις ΜΟΥ και έλα να μου τα ξαναπείς όσα λές για μένα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
(ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΕΓΙΣΤΟΣ)
...'ΠΡΩΤΟΣ ΤΩ ΛΙΘΩ' ...',Ace of Cups',ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!
ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΠΩ ,ΟΤΙ Τ'ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ.....
Edited by - ΑΤΜΑ on 25/01/2003 21:58:38
Ως
ΕΝ ΟΥΡΑΝΟ
και
ΕΠΙ της ΓΗΣ
Δε μπορώ όμως ούτε και γω να καταλάβω την ξαφνική επίθεση του Αce of cups στον Kelso. Μάλλον κατά τη γνώμη μου πρόκειται για παρεξήγηση από παρανόηση...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΙ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ?
ΚΕΛΣΟΟΟΟΟ...
ΕΛΑ !Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΗΚΕ!![]()

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
Εδώ είμαι.... δεν έφυγα καθόλου, απλά ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....
Περιμένω λοιπόν την ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Φίλε μου Αβαλον, χαίρομαι που και εσύ, όπως και εγώ ΜΕΣΑ απο ετούτες τις σελίδες αποκτήσαμε κάτι κοινό....
ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ.
ΣΤΟΝ ΗΧΟ.. ΣΤΗΝ ΔΟΝΙΣΗ ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ 72 ΘΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. (ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΝΑΙ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ... ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ
ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ...
?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
ΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΒΓΑΖΕΙ ..ΙΑΧΕΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ ΤΟΥ...ΑΝ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ 'ΤΣΙΡΙΖΩΝΤΑΣ'...
ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...
ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...
Η ΔΟΝΙΤΙΚΗ ...
Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ...
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ...
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ...
ΟΛΑ ...
ΜΑ...
..ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...
Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...+ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ...
quote:
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΗΧΩ...
ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ...
ΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ...-ΑΡΕΣ...
ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΡΙΣΑΚΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ...
ΑΛΛΑ +ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΓΙΑ" ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΣΑΚΙΣ..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
Ω!ΘΕΟΥ-Ρ-ΓΙΑ....

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ