ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θα σας το κάνω λιανά...(για τους ανδρες) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Θα σας το κάνω λιανά...(για τους ανδρες) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

panosfromlydian427 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
panosfromlydian4Νέο Μέλος
16/06/2014, 11:55:00
Για αυτο αμαλια μην επεμβεις σχετικα με τιτλους και τετοια.
Αυτο το νημα ειναι για εμας τους ανδρες ,αυτους που η κοινωνια θεωρει καλους και τους εκμεταλλευται.

Οκ . Ξερω γιατι ειστε εδω.

Γιατι ξερετε μεσα σας οτι κατι πολυ στραβα παει σε αυτον τον κοσμο.

Παντα σας εκανε εντυπωση ,γιατι, μολονοτι ησασταν καλοι στους αλλους,
αυτοι το επαιρναν ως ενδειξη αδυναμιας παρα ως ενδειξη ψυχικης δυναμης.

Η καλοσυνη σας σε αυτο τον κοσμο δεν σας προσεφερε τιποτα παρα μονο
σφαλιαρες απο τη ζωη,απορριψη απο τις γυναικες και σεξουαλικη ανικανοποιηση.

Η αληθεια ειναι οτι το κακο κυβερναει αυτον τον κοσμο.
Ζουμε σε μια κολαση οπου το κακο ειναι ελκυστικο.Η κολαση μας ειναι η συγχρονη οργανωμενη κοινωνια.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΥΓΡΗ...
ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ αυτο τα λεει ολα...
Αρα το κακο διαιωνιζει το ειδο μας.Γιατι αυτο ειναι το κριτηριο για την επιλογη συντροφων κα σπερματος.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ειμαι μικρος σχετικα.23. Αλλα παντα μου εκανε εντυπωση πως οι γυναικες ξενερωναν οταν εδειχνα την ψυχη μου.Μεσα σε ενα δευτερολεπτο μπορουσα να κανω μια κοπελα που με γουσταρε σε μια που με μισουσε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τη στιγμη που εδειχνα τα συναισθηματα μου.

Οταν κοιμομουν μαζι στο κρεβατι και δεν ηθελα να το παω γρηγορα αλλα χαλαρα,αυτες εξαφανιζονταν.Γιατι πολυ απλα θελουν να τις πηδηξεις και να τους συμπεριφερθεις ασχημα. Αυτο τις αναβει.
Και ισως αυτο να αναβει και τους αντρες.Αλλα μια προσπαθεια για κατι ψυχικα ανωτερο δεν πρεπει να λαμβανεται ως σημαδι αδυναμιας.

Η γυναικα ειναι υπεργαμικη και πολυγαμικη. Ζουμε σε μια γυναικοκρατουμενη κοινωνια οπου οι ψευτο αντρακλες την εχουν βαλει σε ενα βαθρο και την προσκυνουν.
Ο αντρας εχει αρχισει και χανει τελειως την ταυτοτητα του.
Το ψευτο κινημα του φεμινισμου τον εκανε να ντρεπεται για τον ανδρισμο του.

ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Μια ομορφη κοπελα στα 25-30 της εχει εξασφαλισμενη τη ζωη μπροστα της απο καθε αποψη μονο και μονο επιεδη ειναι ομορφη.
Ενα συμπαθητικο αγορι καλο στην ιδια ηλικια θα φαει απειρες σφαλιαρες στη ζωη του και θα πρεπει να κανει 1000 φορες μεγαλυτερη προσπαθεια απο την ομορφη κοπελα για να επιβιωσει σε αυτον τον κοσμο.

Οποτε φτανουμε σε μια αδερφοποιηση της κοινωνιας.Μεχρι και οι γκευ εχουν μεγαλυτερα κοινωνικα προνομια απο το στρειτ συμπαθητικο νεαρο στα 25 του.

Υπαρχει μια προσπαθεια να εξαφανισουν πληρως τον ανδρισμο απο τους νεους.Γιατι αυτο τους φοβιζει.Ο ανδρισμος και ο ανδρας παντα αλλαζουν την κοινωνια.Ο φεμινισμος και η μητριαρχια τους συνεφερε για αυτο και την προωθησαν.

Αρα εχεις τον καλο ανθρωπακο που παντρευεται με μια γυναικα.Κανουν παιδια και η φλογα μεταξυ τους σβηνει.Γιατι ο ανθρωπακος ειναι απλα ενας καλος αντρας και υποχειριο εξουσιας στη γυναικα.Αφου τον κανει οτι θελει η γυναικα,δεν υπαρχει τιποτα μεταξυ τους.
Μπορουν να καταληξουν και σε διαζυγιο οπου η γυναικα θα ευνοηθει απο το νομο και την κοινωνια και θα παρει τα παιδια του και θα δινει και χρηματα στη γυναικα που τον χωρισε και του συμπεριφεροταν εξουσιαστικα!!!!!

Και αυτο λεγεται ισοτητα των δυο φυλων.Ο αντρας παντα θεωρειται ο κακος της υποθεσης.Η γυναικα παντα η 'αδυναμη και καλη'' που χρηζει προστασιας.

Περιληπτικα, Το ματριξ της κοινωνιας μας αποτελειται απο το ψεμα του φεμινισμου. Θελω να δειτε τριγυρω σας τι συμβαινει πριν με βγαλετε τρελο.

16/06/2014, 14:59:28
Κατάλαβες amalia ?
Δεν φταις εσυ που δεν καταλαβαίνεις τον φαλλοκράτη
είναι που η τσαχπινιά σου δεν σε αφήνει να νιώσεις τι περνάει ενας άντρας
(ξέρεις, απο αυτούς με το ® στον ποπό)

Εσένα ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα,
πως να μπεις στο πετσί του ρόλου ενος Άντρα (με το Α κεφαλαίο ε!)

Ο Άντρας, οσο μικρός και να είναι,
μπορεί να βρίσει να φωνάξει να συνωμοτήσει να θέλει να κάνει τον κοσμο καλύτερο βρε αδερφέ
(δεν έγραψα "αδερφή" για ευνοήτους λόγους)

Ετσι ειναι... οπως κι αν ξυπνήσεις το πρωι....
θέλεις Πάνος απο τις μακρινές ινδιες?
θέλεις εξολοθρευτής των ιλουμινατι?
θέλεις αστυνόμος σαΐνης...
ολα παίζουν...

ΥΓ
κι ακόμα εχει μόνο 31°C ... στο 32 καίγεσαι

panosfromlydian4Νέο Μέλος
16/06/2014, 15:11:32
quote:

Κατάλαβες amalia ?

μπορεί να βρίσει να φωνάξει να συνωμοτήσει να θέλει να κάνει τον κοσμο καλύτερο βρε αδερφέ

ολα παίζουν...

ΥΓ

H κοινη συνισταμενη για την οποια ειμαστε σε αυτο το φορουμ ως ανδρες ειναι η σεξουαλικη απογοητευση και απογοητευση στις φιλιες και σχεσεις με τον κοινωνικο περιγυρο.

Και αυτο γιατι ειμαστε μη εξουσιαστικοι σε εναν εξουσιαστο κοσμο οπου το να μην θελεις να εξουσιασεις ειναι συνωνυμο του βλακα και του αδυναμου.

Δεν βαζω ολες τις γυναικες στο ιδιο καλαθι.
Υπαρχουν και οι πραγματικες γυναικες.Αλλα ειναι πολυ λιγες και
πολυ απο εμας ειμαστε τυφλοι ωστε να τις δουμε και τις προσπερναμε.

Φαλλοκρατης???? χαχαχαχα
Φερε μου εναν χρυσαυγιτη και εναν πολιτικο να σου αποδειξω οτι ενω το παιζουν νομος και ταξη ,σηκωνουν το τηλεφωνο, οταν τους παιρνει η γυναικα τους ,τρομοκρατημενοι!

17/06/2014, 06:23:28
Ο λογαριασμός panosfromlydian4 απενεργοποιήθηκε.
Ενεργός παραμένει ο λογαριασμός panosfromlydian3

ShitfitΝέο Μέλος
19/06/2014, 09:08:39
Σχετικά με το θέμα τον ομοφυλοφίλων εχώ να πω οτι είναι ενα δύσκολο θέμα αλλά προσωπίκα δεν με ενοχλούνε. Εφόσον εξω (οπού υπάρχουν παίδια) είναι κόσμιοι (οπώς το θέλω και απο ενα ετερόφιλο ζευγάρι) δεν έχω προβλημα μαζί τους.

Σε πληροφορώ οτι για το θέμα ομορφίας είναι καθαρά τι αρέσει στον καθένα. Δεν κοιτάμε όλοι/όλες μόνο την εμφάνιση. Και εμένα δεν με τραβάνε κοπελές που το μόνο που της νοιάζει είναι το σεξ και το club και τα μπουζούκια. Οποτέ τι κανώ? Απλά δεν πάω σε τέτοια μάγαζια. Δεν ασχολούμε με τέτιοια άτομα.

Το οτι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και μάλλον μερικές άτυχες φάσεις με κοπέλες δεν είναι δικαιολογία για να τσουβαλίαζεις τα πάντα.

20/06/2014, 00:21:53
quote:

Σχετικά με το θέμα τον ομοφυλοφίλων εχώ να πω οτι είναι ενα δύσκολο θέμα αλλά προσωπίκα δεν με ενοχλούνε. Εφόσον εξω (οπού υπάρχουν παίδια) είναι κόσμιοι (οπώς το θέλω και απο ενα ετερόφιλο ζευγάρι) δεν έχω προβλημα μαζί τους.

Σε πληροφορώ οτι για το θέμα ομορφίας είναι καθαρά τι αρέσει στον καθένα. Δεν κοιτάμε όλοι/όλες μόνο την εμφάνιση. Και εμένα δεν με τραβάνε κοπελές που το μόνο που της νοιάζει είναι το σεξ και το club και τα μπουζούκια. Οποτέ τι κανώ? Απλά δεν πάω σε τέτοια μάγαζια. Δεν ασχολούμε με τέτιοια άτομα.

Το οτι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και μάλλον μερικές άτυχες φάσεις με κοπέλες δεν είναι δικαιολογία για να τσουβαλίαζεις τα πάντα.

Σε αυτο με την αυτοπεποιθεση εχεις δικιο.
Ολοι ξερουμε οτι σε φασεις που δειχνουμε αυτοπεποιθεση και λεμε τα πραγματα με δυναμη και σταθεροτητα οι γυναικες ακολουθουν.

Το θεμα ομως ειναι οτι σου αρεσει η γυναικα να ειναι απλα ακολουθος ηγετη?

Ειναι τελικα η φυση μας η γυναικα να ειναι κατωτερη και να ακολουθει τον ανωτερο και δυνατοτερο αντρα που δειχνει ηγετικες τασεις?

Που ειναι η ισοτητα?

Απλα παιδια που δεν θελουν να παιξουν αυτο το παιχνιδι ζευγαρωματος,τι κανουν?

Τελικα θελεις ειρηνη η πολεμο?

Γιατι για να δειξει καποιος τις ηγετικες του ικανοτητες μαλλον πολεμο και ανταγωνιστισμο χρειαζεται.

Ζουμε οντως στην κολαση?

21/06/2014, 01:18:34
quote:
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΥΓΡΗ...
ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ αυτο τα λεει ολα...
Αρα το κακο διαιωνιζει το ειδο μας.Γιατι αυτο ειναι το κριτηριο για την επιλογη συντροφων κα σπερματος.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ειμαι μικρος σχετικα.23. Αλλα παντα μου εκανε εντυπωση πως οι γυναικες ξενερωναν οταν εδειχνα την ψυχη μου.Μεσα σε ενα δευτερολεπτο μπορουσα να κανω μια κοπελα που με γουσταρε σε μια που με μισουσε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τη στιγμη που εδειχνα τα συναισθηματα μου.

Μάλιστα....
τα λόγια είναι περιττά....
Μιλάμε για Τέρας φιλοσοφίας!

quote:
Κατάλαβες amalia ?

ολα παίζουν...

ΥΓ

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

21/06/2014, 08:31:34
quote:
Που ειναι η ισοτητα?

Ισοτητα Πανο ισως και να ειναι μονο μια λεξη που καποιοι εχουν επινοησει

Μια ακομα ονομασια και ενα ακομα κλεισιμο ,που πρεπει να φυλαχθουμε

Θα ελεγα ''πραγματικο ΄΄, ειναι αυτο που υπαρχει και αυτο που βιωνουμε

Ο κοσμος ειναι ΄΄αυτο ''

Θεωρω συνετο , να βλεπουμε αυτο που υπαρχει , η να προσπαθουμε να το δουμε , παρα να θελουμε να εναρμονιστει η καθε κατασταση συμφωνα με αυτα που εμεις θελουμε ,νομιζουμε , μας συμφερει κλπ

Ακομα επισης , η ΄΄αυτοπεποιθηση ανηκει στην ιδια κατηγορια

Εισαι ελευθερος να κλειστεις μεσα σε αυτη , και να πεις ΩΧΧΧΧΧ δεν εχω αυτοπεποιθηση

Αυτο ισως ειναι το ευκολο και το βολικο , με οτι βεβαια συνεπαγεται

Το δυσκολο ειναι να δεις εσυ, τι σημαινει αυτοπεποιθηση κομματι κομματι ,συναισθηματα σκεψεις ,αισθησεις , αιτιες , και αποτελεσματα

Και οταν θα ''δεις '' τοτε θα θα μπορεις και θα εισαι σε θεση να δεχτεις ,αυτο που δεν μπορεις να αλλαξεις

Ειναι και παλι κουτο να κλεινεσαι σε μια ενοια , που που συμφωνα και παλι με τα κοινωνικα δεδομενα , καλα θα ηταν να μην ειχες , εχουμε κλπ

Μια λεξη ειναι μονο μια λεξη

Ειναι κουτο να κολαμε στις λεξεις

Ο δρομος ξεκιναει στο σωμα με τις 5 αισθησεις
Να ξυπνας σημαινει να τις χρησιμοποιεις χωρις να τις μπερδευεις με εσενα

21/06/2014, 08:42:27
Σου αφιερωνω ενα κομματι απο το αγαπημενο μου βιβλιο , ''ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ''

Το φτερωτό φίδι πρέπει να πετάει .
Όταν θα ξέρεις το τι είναι το πέταγμα του φτερωτού φιδιού ,θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις .
Μέχρι τότε….....Θα κάνεις πρόδηλο ότι διαμέσο των αιώνων, δονεί το μήνυμα των αθανάτων!

........Η μυστηριώδης ορμή που προσηλώνει την προσοχή σου σε αυτά τα γραπτά ,δεν είναι παρά αντίλαλος της κραυγής που έχει ξυπνήσει την αθάνατη ουσία του δικού σου αίματος .

Και μαζί με το να ξανακαλέσεις τις ένδοξες δυνάμεις της ζωης ,επίσης έχεις καλέσει και τις δυνάμεις του θανάτου .
Οι μεν και οι δε είσαι εσύ ο ίδιος ,έτσι λοιπόν μην φοβάσαι .
Αντιμετώπισε τις, γνώρισε τες ,κυριάρχησε τες .

Η μοίρα σου είναι να είσαι αφέντης και των δυο .
και ακόμα όταν συχνά θα πιστεύεις ότι έχεις χαθεί .
στο δρόμο που οδηγεί στο ξύπνημα, ποτέ δεν θα είσαι μόνος σου

Και η παρεκτροπή σου δεν θα είναι παρά μόνο μια στάθμιση με την οποία η επαγρυπνητική σου εξυπνάδα, συγκλονίζοντας το λήθαργο οτιδήποτε του θνητού, θα δοκιμάζει δειλά βήματα σ’ όλα τα μονοπάτια.

Αναγκαίο είναι να αποκτήσεις εμπειρία .
ποτέ να μην ρωτάς έναν άλλο άνθρωπο ………- << τι είναι αυτό που πρέπει να κάνω ? >> ……..διότι είναι η πιο μοιραία από όλες τις ερωτήσεις .
Εάν την κάνεις σε ένα βλάκα ,σε έναν κοιμισμένο ,θα είναι σαν να τον προσκαλέσεις να σε παρασύρει στον ύπνο .

Και στο παρεθεσα θελοντας να σου δειξω αυτο :

Και η παρεκτροπή σου δεν θα είναι παρά μόνο μια στάθμιση με την οποία η επαγρυπνητική σου εξυπνάδα, συγκλονίζοντας το λήθαργο οτιδήποτε του θνητού, θα δοκιμάζει δειλά βήματα σ’ όλα τα μονοπάτια.

21/06/2014, 23:14:22
quote:
Μάλιστα....
τα λόγια είναι περιττά....
Μιλάμε για Τέρας φιλοσοφίας!

Λοιπον η δικη μου αποψη ειναι οτι το παιδι αυτο δεν ειναι ουτε τερας αλλα ουτε και φιλοσοφος

Οπως αλλωστε δεν ειναι και κανενας απο εμας

Αυτο ομως που μπορω με σιγουρια να πω , ειναι οτι αυτο το παληκαρι αναρωτιεται ,και ειναι ενας ανθρωπος που εχουν σπασει δεδομενα που εχει , οπως και ολων μας αλλωστε

Επειδη ομως αναρωτιεται ,απο την μια ,δεν ειναι φανατικος και απο την αλλη ρισκαρει , και δεν δισταζει να εκθετει τα προσωπικα του δεδομενα δημοσια , πιστευω πως εχει πολες πιθανοτητες να καταλαβει καποια πραγματα για τον εαυτο του

Και το σπουδαιοτερο ισως να ειναι οτι θελει να μαθει

Ειναι επισης ενα παληκαρι που εγω τουλαχοστον δεν εχω προσεξει , ουτε ενα δειγμα επιθετικης η κακοηθους συμπεριφορας

Αντι αυτου σε καθε περιπτωση , ακομα και σε εντονες επιθεσεις που δεχεται κατα καιρους αντιδρα με ηπιο τροπο

Τωρα βεβαια καποιοι απο μας, τον θεωρουμε ισως οχι πολυ εξυπνο , [πραγμα που με βρισκει αντιθετο]αλλα ακομα και ετσι να ηταν ,εγω θεωρω οτι ο κοσμος μας υποφερει ,και υφισταται τα δεινα που υφισταται επειδη οι ''εξυπνοι '' εχουν γινει πολλοι

Και ας μην ξεχναμε ....ειναι ακομα παιδι

kostasescoΜέλος
17/07/2014, 13:30:37
OI γυναικες φιλε μου δεν γουσταρουν τους κακους αλλα τους ελευθερους.Και οταν λεω ελευθερους εννοω τους αυτοκυριαρχουμενους, απειθαρχους και ανεμελους,αυτους που δεν ακολουθουν κανονες και κανουν αυτο που θελουν αυτοι.Ενας τετοιος χαρακτηρας εκπεμπει σιγουρια και δυναμη και αυτο ειναι που γουσταρουν οι γυναικες.Οι γυναικες θελουν μεγαλοψυχια και σιγουρια,οχι κακια.

17/07/2014, 13:47:38
quote:

OI γυναικες φιλε μου δεν γουσταρουν τους κακους αλλα τους ελευθερους.Και οταν λεω ελευθερους εννοω τους αυτοκυριαρχουμενους, απειθαρχους και ανεμελους,αυτους που δεν ακολουθουν κανονες και κανουν αυτο που θελουν αυτοι.Ενας τετοιος χαρακτηρας εκπεμπει σιγουρια και δυναμη και αυτο ειναι που γουσταρουν οι γυναικες.Οι γυναικες θελουν μεγαλοψυχια και σιγουρια,οχι κακια.

Το ενα δεν αναιρει το αλλο...
Ναι γουσταρουν τους απειθαρχους χαρακτηρες,αλλα το κακο τις εξιταρει...

πχ τι εχω παρατηρησει...

-αν δειχνω σε μια κοπελα ενδιαφερον,και μετα παω με τη φιλη της,κατα καποιον τροπο η πρωτη κοπελα θα με γουσταρει περισσοτερο!!!Αν και προφανως εκανα κατι που δεν μπορει να χαρακτηριστει μπεσα και ειλικρινες .
Το να χρησιμοποιεις κοπελες ανεβαζει το σεξουαλικο προφιλ σου...

-Πολλες φορες θα ακουσεις κοπελες να λενε:''Αυτος με τρομαζει ,φαινεται κακος και περιεργος''.Στοιχηματισε οτι αν ο εν λογω αντρας ειναι σχετικα ωραιος και μυστηριος,οι κοπελες λενε κατι τετοιο επειδη ενδιαφερονται.100% εξακριβωμενο.

Με λιγα λογια ,θελω να πω οτι ειναι πολυ κατωτερα εξελικτικα ψυχες απο αυτο που νομιζουμε...Πρεπει να εισαι συνειδητοποιημενος συνεχως απεναντι τους για να μην πεφτεις στις παγιδες .

Δυο πραγματα κανω πλεον

-δεν δειχνω καμια πραγματικη συναισθηματικη διαθεση απεννατι σε μια κοπελα.Εκτος και αν αυτη κερδισει την αφοσιωση μου κατι που δεν προκειται να συμβει συνηθως.

-αν καποια κοπελα κανει μαλακια απενατι μου(με αλλο αγορι η γενικα) κατευθειαν αλλαζω πορεια πλευσης και παω σε αλλες κοπελες.
Αυτο με κανει να ειμαι και να φαινομαι ανεξαρτητος συναισθηματικα απεναντι της κατι που την κανει να γυρισει σε μενα.

Η γυναικα στα βαθη της μοντερνας σεξουαλικης πρακτικης,αν δει εναν ανδρα ως αδυναμο θα τον πατησει χωρις ελεος.
Μην ειμαστε οι μαλακες ηρωες των γυναικων.

We're a laugh without tear
The hope without the fear
We are coming, home

ΊσιςΝέο Μέλος
17/07/2014, 14:02:08
Είναι αδιαμφισβήτητο οτι είμαστε όλοι μας μπερδεμένοι όσον αφορά τις σχέσεις των 2 φύλων αλλά και τον ρόλο που έχει το καθένα ξεχωριστά.

Γιατί βάζουμε ταμπέλες; Ναι, οι γυναίκες έχουν ξεφύγει, ναι αγαπάνε να υποφέρουν- μήπως όλοι οι άνθρωποι όμως δεν έχουν μια δόση αυτοκαταστροφής μέσα τους; Μήπως είναι η φυσική μας τάση να πέφτουμε στη μιζέρια και στη γκρίνια; Μήπως πέφτουμε στο κίνδυνο που μας προσφέρει η ίδια η κοινωνία- δηλαδή μέσω των προτύπων που μας προσφέρει δεν ακολουθούμε τα βαθύτερα ένστικτα μας;

Έχουμε λησμονήσει τι σημαίνει αγάπη, τι σημαίνει γυναικεία και αντρική φύση. Όπως και η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια- η γυναίκα (ακόμα και στη σεξουαλική επαφή) έχει δημιουργηθεί για να δέχεται, να απορροφά. Ο άντρας, απο την άλλη, να προσφέρει, να δίνει. Αλλά μόνο όταν και τα δύο φύλα είναι ολοκληρωμένα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
Πως το αντιλαμβάνεστε αυτό;

Το να ψάχνουμε το δυναμισμό στους άλλους, το να ψάχνουμε την αγάπη και την αποδοχή αλλού- δεν θα μας βοηθήσει ποτέ να νιώσουμε ολοκληρωμένοι. Μόνο δύο ολόκληρα κομμάτια μπορούν να έρθουν μαζί και να δημιουργήσουν συνειδητά ένα μεγαλύτερο. Με σκοπό από την μια να μην χάνεται η ξεχωριστή ύπαρξη του καθενός και απο την άλλη να μοιράζονται την ίδια τη ζωή ως συνοδοιπόροι- με ίσους όρους.

ΊσιςΝέο Μέλος
17/07/2014, 14:08:45
panosfromlydian3, το βασικό ερώτημα που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, είναι τι ανθρώπους θες να έχεις δίπλα σου;

Δεν έχεις άδικο σε αρκετά απο αυτά που λες.

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, αλλά απο σένα εξαρτάται το τι ψάχνεις να βρεις.

17/07/2014, 14:50:35
''τι ανθρώπους θες να έχεις δίπλα σου;''

Απο κοπελες,με λιγη συνειδητοποιηση της φυσης τους σε αυτη την κοινωνια,ενα νορμαλ αγορι μπορει να εχει διπλα του σχεδον οποια κοπελα θελει!

Βεβαια μολις το πετυχει αυτο, θα περιορισει τις επιλογες του με βαση το χαρακτηρα του.Οπως λες και εσυ.

Βρισκομενος σε φαση αποτοξινωσης,παιζω με κοπελες που χειραγωγουν τους αλλους και με τον τροπο μου βλεπουν οτι δεν σκαμπαζω απο τις βλακειες τους και γινομαι πιο ελκυστικος απεναντι τους.
Με αυτες φυσικα ,δεν προκειται να κανω τιποτα.
Θα παιζω μεχρι να σταματησουν να ειναι ετσι!!!

Στις πραγματικες γυναικες,παλι και αυτες θελουν το παιχνιδι τους(αλλο παιχνιδι εδω ομως).
Απλως λιγη ηγετικοτητα που απορρει απο το πηγαιο θαυμασμο της θηλυκης ςτους φυσης ειναι αρκετη. Εκει τα πραγματα ειναι πιο αυθορμητα.Και η φυση κανει τη δουλεια της.Οχι το υποτακτικο μυαλο που μας εχει μαθει η κοινωνια να εχουμε.

Θηλυκες γυναικες ειναι υπο εξαφανιση.Συνηθως ως μη διεκδικητικες γινονται δυσλειτουργικες,ζηλιαρες απεναντι στις διεκδικητικες(πουτανες) και μη ελκυστικες λογω ελλειψης ενεργειας για πραγματα.Ολη την ενεργεια τους την σπαταλουν στο να στενοχωρουνται πως οι αλλες γυναικες εχουν τοσο τελεια ζωη(κανουν τους ανδρες οτι θελουν,παιρνουν τα χρηματα τους,παιζουν,τους φτυνουν,ξαναγυρνανε κτλ)...

Εγω ενα πραγμα ξερω.Δεν προκειται να αναζητησω την ευτυχια μου μεσα απο ενα γαμο η απο μια γυναικα.Καλα και αυτα στο σωστο πλαισιο(πχ παιδια κτλ) αλλα υπαρχουν και αλλα πιο ενδιαφεροντα πραγματα που δινουν νοημα στη ζωη.

We're a laugh without tear
The hope without the fear
We are coming, home

04/08/2014, 22:09:53
Αν ψαχνεις κατι σοβαρο σιγουρα δεν θα το βρεις νυχτα να χορευει στη μπαρες τυφλα στο μεθυση...Το οτι εσυ ανοιγεσαι και λες τα συναισθηματα σου μπραβο σου καλα κανεις και συνεχισε ετσι..
Δεν θα συμφωνησω στο θεμα οτι οι γυναικες εχουν ανεβει πολυ και κανουν οτι θελουν τον αντρα...Ψαξε λιγο να δεις ποσες γυναικες εχουν υποστει βια...

χχχ

05/08/2014, 02:35:54

Αχ αυτό το ορμονικό δέντρο...

@panosfromlydian* μια μαντινάδα στην Κρήτη λέει:
"οι κοπελιές κιο ποταμός τον ίδιο νου κρατούνε,
και δεν τονε αλλάζουνε όσοι κι αν μαζωχτούνε"

αλλά και μια άλλη λέει:
"ποιος άλλος σαν την μάνα σου στο κόσμο θα σου δώσει,
χαρά αγάπη Ήλιου φως στοργή κιαγάπη τόση;"

αυτή η μάνα φίλε είναι η γυναίκα... και εμείς δεν την φτάνουμε ότι κι αν κάνουμε!

τεσπα, επί της ουσίας τώρα,
στην ζωή ο κάθε άνθρωπος, κατά την άποψη μου, βρίσκει πάντα αυτό που ψάχνει.
το σύμπαν είναι έτσι κατασκευασμένο από τον καλό Θεό που εκ φύσεως τα πάντα κινούνται με σκοπό το απώτερο καλό των ανθρώπων συνολικά και του κάθε ανθρώπου ειδικότερα. εμείς βέβαια δεν το αντιλαμβανόμαστε αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους και κάνουμε ότι μπορούμε συνολικά και ειδικά για να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το "θέλειν και ενεργείν" του σύμπαντος, με απώτερο στόχο τελικά την αυτοκαταστροφή μας, ειδικά και γενικά...

Συμπέρασμα: είναι απολύτως φυσιολογικό στην ηλικία σου να αισθάνεσαι έτσι όπως αισθάνεσαι, ΟΛΟΙ έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις στην ζωή μας.
Χαλάρωσε λοιπόν γιατί στο χέρι σου είναι:
α)να αφήσεις την φύση να συνωμοτήσει υπέρ σου.
β)κάνε και καμιά προσευχή μάστορα και μην ζητήσεις τίποτα Αυτός ξέρει καλύτερα από σένα τι χρειάζεσαι εμπιστεύσου Τον.
γ) ψάξε καλά μέσα σου,βρες τι είναι αυτό που ψάχνεις από αυτήν την ζωή γιατί τελικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις κάποτε αλλά δεν είναι πάντα προς όφελος μας αυτό που γυρεύουμε...
άλλος πχ θέλει να κάνει οικογένεια, άλλος θέλει να κάνει καριέρα, άλλος θέλει πνευματικά αγαθά κτλ...

υγ. προσπάθησε να κάνει κουμάντο το πάνω κεφάλι κ όχι το κάτω στο τέλος θα βγεις κερδισμένος, χαλαρά με υπομονή...

Διότι πρέπει το φθαρτόν τούτο να ενδυθή αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο να ενδυθή αθανασίαν
05/08/2014, 20:36:02
@panosfromlydian και κάτι τελευταίο, όπως καταλαβαίνεις τα μπινελίκια που έριξες και μάλιστα σε γυναίκες ήταν σοβαρό λάθος, σοβαρότατο. όπως διάβασα σε 1 ποστ της Αμαλίας θα υπάρξουν κυρώσεις σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.
δεν ξέρω ποιες θα είναι αυτές και δεν με ενδιαφέρει για την ακρίβεια.
Αν όμως θέλεις να γίνει αγαπητέ κύριος του εαυτού σου καλύτερο μάθημα αυτοσυγκράτησης δεν πρόκειται να σου δοθεί στην παρούσα φάση.
Θα καταφέρεις άραγε να δεχθείς την δικαιοσύνη που θα σου επιβληθεί; ή θα σε κερδίσουν τα νεύρα και ο εγωισμός ώστε να γίνεις τρολλ διαρκείας;
Αν καταφέρεις να αποδεχθείς την ποινή όποια και αν είναι αυτή τότε θα έχεις καταφέρει να γίνεις κύριος του εαυτού σου...
Αν φρικάρεις πάλι και ξεσπάσεις κατά δικαίων και αδίκων απλά έχασες την καλύτερη ευκαιρία για αυτοσεβασμό και αυτοέλεγχο που θα μπορούσε να σου δοθεί σε αυτήν την φάση αναζήτησης που βρίσκεσαι...

υγ. καλό αγώνα με το έτερο εαυτό σου...

Διότι πρέπει το φθαρτόν τούτο να ενδυθή αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο να ενδυθή αθανασίαν
pan_thsΜέλος
07/08/2014, 11:48:56
φιλε panosfromlydian4 :Οι γνώμες άνευ αποδείξεων είναι σαν τους πισινούς..όλοι έχουν από μία...
16/08/2014, 10:32:00
quote:
....
Αν όμως θέλεις να γίνει αγαπητέ κύριος του εαυτού σου καλύτερο μάθημα αυτοσυγκράτησης δεν πρόκειται να σου δοθεί στην παρούσα φάση.
Θα καταφέρεις άραγε να δεχθείς την δικαιοσύνη που θα σου επιβληθεί; ή θα σε κερδίσουν τα νεύρα και ο εγωισμός ώστε να γίνεις τρολλ διαρκείας;

Αδελφέ Ελάχιστε,
την απάντηση μάλλον την έδειξε μόνος του ο ΠανοΤρολύδιος...

(βέβαια είναι εύκολο να καταλάβουμε από πού προέρχονται τα ...νευράκια του κυρίου "ρέκορντμαν"....)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "