- Θα σας το κάνω λιανά...(για τους ανδρες) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ο panosfromlydian έχει δίκιο για τις γυναίκες και έχει δίκιο εμπειρικά όχι θεωρητικά. Συνιστώ "Ιούλιο Εβολά - Ενάντια στον Σύγχρονο κόσμο", παρότι δεν συμφωνώ με τον αντιχριστιανισμό του.
quote:
Αφήστε ήσυχο τον panosfromlydian και ασχοληθείτε με τον δικό σας εαυτό.
Ησυχο τον αφήσαμε...
(Ελπίζουμε και αυτός....)
Εσύ τι είσαι? δικηγόρος του?
Ή ...μεταμορφωμένο αβαταρ του?
quote:
Ο panosfromlydian έχει δίκιο για τις γυναίκες και έχει δίκιο εμπειρικά όχι θεωρητικά. Συνιστώ "Ιούλιο Εβολά - Ενάντια στον Σύγχρονο κόσμο", παρότι δεν συμφωνώ με τον αντιχριστιανισμό του.
Εγώ πάλι συνιστώ κάνα κουβά με κρύο νερό στο κεφάλι σας πρωί μεσημέρι βράδι, μπας και συνέλθετε όλοι σας, τώρα που έχει γίνει και της μόδας...
και μετά τα ξαναλέμε

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Συνιστώ "Ιούλιο Εβολά - Ενάντια στον Σύγχρονο κόσμο", παρότι δεν συμφωνώ με τον αντιχριστιανισμό του.
quote:
Εγώ πάλι συνιστώ κάνα κουβά με κρύο νερό στο κεφάλι σας πρωί μεσημέρι βράδι, μπας και συνέλθετε όλοι σας, τώρα που έχει γίνει και της μόδας...
Εγώ συνιστώ Έρωτα με πολύ πάρε-δώσε αγάπης και έντονων συναισθημάτων.
Χωρίς αναμονές για ανταπόδοση.
Το σεξ Χρίστο Ελ μπορεί να γειώνει
Ο Έρωτας όμως Πυθαγόρα μόνο απογειώνει. ![]()
Τυχεροί όσοι το καταλάβουν νωρίς.
quote:
Εγώ συνιστώ Έρωτα με πολύ πάρε-δώσε αγάπης και έντονων συναισθημάτων.
Χωρίς αναμονές για ανταπόδοση.
Το σεξ Χρίστο Ελ μπορεί να γειώνει
Ο Έρωτας όμως Πυθαγόρα μόνο απογειώνει.Τυχεροί όσοι το καταλάβουν νωρίς.
Επειδή κανένα αεροπλάνο, οποιασδήποτε τεχνολογίας από Ντακότα μέχρι Στελθ, ούτε μόνο προσγειώνεται ούτε απογειώνεται,
έτσι και στον έρωτα τα χρειαζόμαστε όλα....
Γι'αυτό η καλύτερη λύση είναι ...Σεξέρωτας
[ετυμ. από το "Σε-ξέρω" δηλαδή Γνώθι σαυτόν και Γνώθι ...την πλησίον,
γιατί αν ουκ έγνων εαυτόν
και ουκ έγνων την γυναίκαν αυτού,
ούτε έρωτας γίνεται, ούτε σεξ....
Γνώση, και γνωριμία λοιπόν, έσω-έξω, εις βάθος, μήκος, πλάτος]
Απο-προσγειωθείτε και προς-Απογειωθείτε απολαμβάνοντας το μεγαλείο, της χωρίς πλάνο και σκοπιμότητας πτήσης, της ωραιότερης πτήσης στη ζωή που μπορεί και πρέπει να αποζητά κάθε άνθρωπος

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Για τις γυναικες αρχικα μαθετε να κρινετε τον αλλον οχι μονο απο την εμφανιση και τις φαντασιες που σας ξεστομιζει για να δειξει μαγκας, αλλα αυτο που λενε τα ματια του και οτι δεν σας λεει. Μην γυρνοκοπατε και μπεκροπινετε λες και αυτο θα τραβηξει την προσοχη μας, μαλλον πιο πολυ απογνωση δειχνει και αντιαισθητικο θεαμα για εμας ειδικα οταν σερνεστε μεθυσμενες και δεν ξερετε τις σας γινεται. Να ειστε τρυφερες με τους αντρες και πιο εκλεκτικες με τις γυναικες, οι γυναικες εκ γενετης μονο στα χαδια τις εχουν ολοι ενω συμβαινει το αντιθετο με τους αντρες οποτε με το να ειστε με τις φιλες που ειστε κουκλιτσα μου και τετοιες αηδιες ενω οταν καποιος παει να σας πλησιασει ευγενικα μιλατε σαν ισοβιτης δεν θα σας πλησιαζει κανεις και καλα θα κανει. Οταν βρισκετε εναν βλακα που σας κακομεταχειριζεται δεν σημαινει οτι το αξιζετε, οτι δεν θα βρειτε καποιον που σας νοιαζεται, οτι αν μεινετε μονες θα παθετε κακο, πολλες συνηθιζουν ψυχολογικα σε ενα φαυλο κυκλο να πεφτουν σε βλακες που δεν τις εκτιμουν ειναι το παθητικο μερος της γυναικας , ξεφυγετε απο αυτο για να δωσετε αξια στον εαυτο σας, το αξιζετε! Δεν ειστε ασχημες, κανενας ανθρωπος δεν ειναι ασχημος ειναι πολυ υποκειμενικο και μην παστωνεστε με τοσες καρκινογονες μπογιες πολλες φορες δειχνετε χειροτερα απο οτι φυσικα. Δωστε ευκαιρια μιας γνωριμιας δεν χρειαζεται ολοι να ειναι απο μια παρεα και ενας που σας πλησιαζει ευγενικα μπορειτε να κανετε μια γνωριμια και οχι μια φτηνη δικαιολογια, δεν πινω αλκοολ, περιμενω παρεα. Γυμναστε και δραστηριοποιηστε το σωμα σας μονο ποτο, φαστ φουντ, υπνο σε σημειο παραλυσης, τσιγαρο και ξενυχτι ποτε δεν εδωσαν λαμπρο μελλον σε κανεναν, πιο γριες και πιο αποθητικες σας κανει, αθλητθειτε, τρωτε υγιεινα, δεν ειναι υποτιμητικο να μαθετε μαγειρεμα αντιθετα αξιες δειχνετε, ζηστε στιγμες καθηεμρινα χωρις να σκεφτεστε πολλα και δισταγμους που θα μετανοιωσετε οταν δεν θα μπορειτε να χαρειτε την ζωη.
Στο ζευγαρι δεν ειναι ντροπη να μοιραζεστε τα βαρη της συμβιωσης και αργοτερα του σπιτιου ως αντρογυνο και οικογενεια. Στους αντρες ειδικοτερα προσοχη αν δεν σας ενδιαφερει μια κοπελα μην την κοροιδευετε και ιδιαιτερα μην ειστε απροσεκτοι στο σεξουαλικο θεμα. Αν απο απροσεξια την αφησετε εγκυο μην την εγκαταλειψετε και το παιζετε εγω δεν ξερω τπτ, ειναι ανανδρο, ελεεινο, δειλο ή προσεχε μεχρι αηδιας ή ανελαβε το μεριδιο της ευθυνης σου.
Οι γυναικες τις δυσκολες μερες σας μαθετε οτι δεν σας φταιει ο συντροφος σας ουτε ειναι υποχρεωμενος να υπομενει τα ξεσπασματα σας συνεχεια, βρειτε αλλου τροπους να ξεσπατε τα νευρα σας και τα ορμονικα σας. Γενικα οταν μαλωνουν ενα ζευγαρι μπορει να εχει ενα κωδικα συνενοησης απο πριν συμφωνημενο που ο καθενας θα εχειαναφερει πως αντιδρα σε τετοιες καταστασεις και πως μπορει να ξεθυμανει ωστε να μην υπαρχουν γκριζες ζωνες και παρεξηγησεις συμπεριφορας και πανω απο ολα συζητηση λυνει τα παντα. Και τελος μην ακολουθατε την μοδα της εποχης με την πρωτη δυσκολια χωριζω, τα παραπατω, τον/την απαταω αν εχετε μια σοβαρη σχεση παλεψτε το και βρειτε λυσεις και οχι με την πρωτη δυσκολια σαν δειλοι ψαχνετε παντα κατι αλλο κατι καινουργιο.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Καμία γυναικά δεν θέλει ανδρα αδύναμο .
Οι ανθρωποι χωριζονται σε κατοιγοριες να το παρουμε το θεμα ποιο σφαιρικα αυτοι που ειναι ποιο οκ με το να κανουν σεξ συχνα και με διαφορετικα ατομα και αλλοι-ες που ειναι ποιο συντηριτικη με το θεμα και θελουν να δουν σε βαθος τι ατομο εισαι πριν κανουν σεξ.
Παραδηγμα μια παλαιων αρχων γυναικα και μια μοντερνα .
Αλλα θελει η μια αλλα οι άλλη ισως και να θελουν το ιδιο πραγμα αλλα το κατορθονουν με διαφορετικο τροπο .
Συνηθος τα καλα παιδια εχουν μια μοντερνα γυναικα διπλα τους
και τα κακα παδια μια παλαιων αρχων .
Ολλα ειναι σχετικά ετσι γιατι με την ηλικια αλλαζουν οι ιδαιες και τα αισθήματα .
Βλέπεις η μοτνερνα κοπελα ενδιαφέρεται για το παρουσιαστικο σου προτα και στην πορια για τι ατομο εισαι ενώ μια σηντηριτικη κοπελα κοιταζει προτα αν εισαι δυνατος μεσα σου και μετα το παρουσιαστικο σου.
το κακο ειναι ελκηστικο = σχετικο και αυτό που λες γιατι στο κακο βλεπουν η κοπελες έναν ανδρα με δυνατα αισθηματα ετσι τουλαχιστο το ερμηνεβουν αυτές .