ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nays60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
27/07/2010, 00:40:27
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..
LQGΜέλος
27/07/2010, 14:40:07
quote:

ΚΟΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
(ΠΩΣ? ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ)
ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΟΜΟΡΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΥΘΗΜΙΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?

Οκ, κατάλαβα Απλά παραξενευόμουν με το χαρακτήρα κάποιου που θα έδινε ζωή σε μια ενεργομορφή μόνο και μόνο την εκπλήρωση μιας επιθυμίας και έπειτα ο αναπόφευκτος θάνατος του αριστουργήματος. Αλλά μιας και ξεκαθάρισες πως πρόκειται για οντότητες χωρίς ακαριαία αυτονομία, τότε όλα μια χαρά, υποθέτω...

quote:

LQC ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ?

Να σου πω την αλήθεια... και εγώ το ίδιο Όπως λέει και ένα τραγούδι, "Only God knows what He's done to me"

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

mangelΝέο Μέλος
04/08/2010, 03:56:32
Στις σεξουαλικές δραστηριότητες, με τον οργασμό/εκσπερμάτωση δημιουργούνται οντότητες που έχουν αναφερθεί ως Succubus και Incubus, οι οποίες κλέβουν την ενέργεια μας. Όσο περισσότερη δύναμη δίνουμε σε αυτές τις οντότητες, τόσο περισσότερες δυνατότητες αποκτούν στο να μας ενοχλούν.
Σε ένα κατάστημα φυτοφαρμάκων μπορείτε να προμηθευθείτε καθαρό θειάφι. Το καθαρό θειάφι δεν έχει προσμίξεις από άλλες χημικές ουσίες και έχει χρησιμοποιηθεί για θεραπείες με επάλειψη στο δέρμα ή με κατάποση.
Από αυτό το καθαρό θειάφι μπορείτε να σκορπίσετε μια μικρή ποσότητα μέσα στα παπούτσια σας πριν τα φορέσετε ή κατευθείαν επάνω στα πόδια πριν φορέσετε τις κάλτσες σας.
Οι ατμοί του θειαφιού που θα αναδύονται καθώς θα κινήστε, εξαλείφουν γρήγορα αυτές τις οντότητες και καθαρίζουν την αύρα.
Μπορείτε επίσης, να ρίξετε μισό κουταλάκι του γλυκού από το καθαρό θειάφι, επάνω σε ένα πλακάκι κεραμικό ή πέτρινο (ώστε να μην καίγεται) και να ανάψετε φωτιά στο θειάφι. Με τον καπνό που αναδύεται μπορείτε να περιφερθείτε σε κάθε χώρο ή δωμάτιο που θέλετε να απαλλάξετε από οντότητες.
Προσέξτε να μη γεμίσει ο χώρος αποπνικτικά με καπνό. Αν υπάρχουν οντότητες προσκολλημένες επάνω σας τότε για κάποιο διάστημα θα αισθανόσαστε τον καπνό του θειαφιού υπερβολικά ενοχλητικό, ως ένα σφίξιμο στο λαιμό. Σε άλλη περίπτωση δε θα τον καταλαβαίνεται καθόλου. Πάντα θα πρέπει να είναι ο καπνός σε αναλογία ώστε να μη θολώνει τον αέρα του χώρου καθώς μας είναι απαραίτητο και το οξυγόνο. Το να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα δεν επηρεάζει καθόλου στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Ακόμη και όταν δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε μυρωδιά του θειαφιού, αν κάποιο άτομο με προσκολλημένες οντότητες πλησιάσει στο χώρο αυτό, δε θα μπορέσει να εισέλθει και πολύ περισσότερο να παραμείνει στο χώρο και θα προτιμήσει να αποχωρήσει.
04/08/2010, 10:35:46
Ωραίος ο mangel
Find meΜέλος
04/08/2010, 21:18:29
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό αλλα δεν αποφάσιζα να κάνω εγγραφή.. Αλλα χθές βράδυ είδα ένα όνειρο χωρίς να μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση..
Είδα ότι ήμουν στο αμάξι με άλλους τρείς τους οποίους δεν θυμάμαι πρόσωπα και γυρνούσαμε σπίτια μας. Και στο δρόμο βρήκαμε ένα μωράκι νεογέννητο. Κοριτσάκι ήταν. Και εγώ το πήρα και το πήγα σπίτι μου. Είδα τον αρραβωνιαστικό μου να γυρνάει σπίτι με πάνες,μπιμπερό και τα σχετικα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό. Και είδα οτι το τάιζα γάλα με το μπιμπερό.. (δεν ξέρω σε πιο σπίτι ήμουν. Δεν θυμάμαι. Επείσης ο αρραβωνιαστηκός μου ποτέ δεν πηγαίνει για ψώνια μόνος του.) Το παράξενο ήταν ότι ξύπνησα απο κλάματα μωρού.. Όταν το είπα στην γιαγιά μου το μόνο που μου είπε είναι ότι το όνειρο ήταν καλό γιατί το μωρό ήταν κοριτσάκι αλλα δεν ήθελε να συνεχίσει τη συζήτηση.. Σάν να έτρεχε κάτι άλλο.. Τί γνώμη έχετε εσείς?

..First learn and then try..

strangerz2Μέλος
04/08/2010, 21:28:27
Ίσως μείνεις έγκυος.Είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στον νού.
Find meΜέλος
04/08/2010, 21:47:41
Και εγώ το σκέφτηκα αυτό άλλα δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Προσέχουμε πάρα πολύ με τον αρραβωνιαστηκό μου.

Έχω άλλο ένα όνειρο που είδα πρίν πολλά χρόνια.. Είδα ότι ήρθε κάποιος και με μαχαίρωσε και ξύπνησα με φριχτούς πόνους στο σημείο εκείνο.. Το παράξενο της υπόθεσης:όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα μια μαύρη σκιά να φεύγει απο το παράθυρο και φεύγοντας έκλεισε το παράθυρό και το κλείδωσε ακριβώς όπως το είχα κλείσει πρίν κοιμηθώ.. Βλέπω πολλά τέτοια παράξενα απο μικρή άλλα αυτό μου συνέβει μια φορά μόνο..

..First learn and then try..

TinaGRΜέλος
18/08/2010, 07:40:16
Γεια σας απο ένα νέο μέλος..
Αυτό είναι το πρώτο μου μύνημα και ο λόγος που μπήκα σε αυτό το φόρουμ ήταν ένα όνειρο-όραμα που έιδα αρκετά χρόνια πριν και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω..
Κοιμόμουν μεσημέρι με κλειστή πόρτα και μεταξύ υπνου και ξύπνιου σε κάποια φάση ανοιγει η πόρτα κ νόμιζα πως ήταν μια ξαδέρφη μου η ποία το έκανε συχνά να με ξυπνάει..Και όπως πάω να γυρίσω να τη βρίσω για το ξύπνημα,βλέπω αλλά χωρίς τελικά να γυρίσω,στο μυαλό μου να στέκεται πίσω μου μια πολύ ψυλή γυναίκα με μαύρα ρούχα μεγάλη σε λικία με πολύ αδύνατα και μακριά δάχτυλα..Με χάιδεψε στο κεφάλι και την ακούω στο μυαλό μου να μου λεει..''μη ξυπνάς,δεν είναι ώρα ακόμα...''
Φυσικά σηκώθηκα τρομαγμένη και από τότε προσπαθώ να βγάλω νόημα....

καμια άποψη??

Ευχαριστώ..

KotsenΝέο Μέλος
20/09/2010, 01:41:41
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να γράψω κάποιο όνειρο εδώ και να μου το ερμηνεύσει κάποιος!Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό!

ZephyrΜέλος
20/09/2010, 12:13:03
Ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει κάτι, όμως τις περισσότερες φορές έχει να κάνει είτε με αναμνήσεις που θυμηθήκαμε πρόσφατα είτε από κάτι που σκεφτόμασταν πρόσφατα και μας προβληματίζει. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολλοί άνθρωποι έχουν ταραγμένα όνειρα σε καιρούς πίεσης και άγχους.
Γενικά, πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά μεταφυσικής.
Το αρνητικό είναι να προσκολλάται κανείς σε ένα όνειρο που είδε και να ρυθμίζει με αυτόν τον τρόπο την ζωή του.

NIKIASΝέο Μέλος
06/05/2004, 19:59:07
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΣΟΣ ΑΛΛΑ Η ΣΑΜΟΣ.
ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΠΑΛΥΝΕΙΟΝ ΟΡΥΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ , ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ & ΑΤΤΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ "ΚΟΙΛΗ ΓΗ" ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΨΥΧΗΜέλος
07/05/2004, 11:46:55
ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΑ CHAT Η ΚΑΝΑ FORUM ΚΑΛΗ ΩΡΑ ( ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ )
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚ ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...........

ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΑ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ?

ΕΧΩ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΦΙΛΗ/ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΚΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ.......

07/05/2004, 15:12:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ!!! ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1128

quote:
ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

1-ΑΙ ΠΑΛΑΙΑΙ ΑΘΗΝΑΙ
2-ΑΤΤΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ
3-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
4-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
5-ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
6-ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΣ ΖΩΗΣ
7-Ο ΑΝΑΔΡΟΜΑΡΗΣ
8-Ο ΑΝΑΔΡΟΜΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
9-Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ................

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΨΥΧΗΜέλος
07/05/2004, 15:28:08
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ

ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ....
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΟΤΕ

ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΦΟΒΑΤΑΙ

Ε.μ.ΑΜέλος
07/05/2004, 16:20:45
ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΦΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ....

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α....

07/05/2004, 16:42:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ.....

ΕΑΝ ΦΥΓΗ Η ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΛΗ...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ KAI ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΚΙΕΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

GEORGE DΜέλος
07/05/2004, 16:59:12
quote:
ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΦΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ....

ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2336

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

CernavusΜέλος
08/05/2004, 17:40:28

Έχω να προτείνω καλλίτερο βιβλιαράκι!

Συγγραφέας: Βασίλης Στάμος.
Τίτλος: "Υπόγεια Αθήνα; - Η Συνομωσία ενός μύθου".
Εκδόσεις: genius loci.

www.grafistas.gr/geniusloci

Αφού διαβάσει κανείς πρώτα τον Γιαννόπουλο, καλό είναι έπειτα να διαβάσει και Στάμο.
Διότι καμιά φορά, στα best seller's, δεν βρίσκεις διαμάντια - αλλά μαργαριτάρια...

Elfish DimosΜέλος
09/05/2004, 02:17:06
Για τις στοες εχω ακουσει οτι και καλα κατοικουν εσωγηινοι..Περιεργα οντα τα οποια εμφανιζονται οποτε θελουν και οτι προστατευουν "κατι"...
Εχετε ακουσει και εσεις κατι τετοιο??

Keep Nature INTACT...
Wicca's Power..
Extraterrestrial Paranormal Expirience...

astral-projectΜέλος
09/05/2004, 11:00:31
ποια πεντελη και ποια μεγαρα.

στο κεντρο της αθηνας ειναι μια στοα και μαλιστα εχει εισοδο στην τρ. εργασιας στην πανεπιστημιου (3ο υπογειο), βγαινει συνταγμα, ακροπολη και δεν ξερω και εγω που φτανει.

αυτες ειναι καταφυγια σε περιπτωση πολεμου, εχουν φωτισμο, ειναι βαμμενες σαν δωματια και εχουν μεχρι και τουαλετες.

οι φημες λενε οτι, γινονται εκει κατω σατανιστικες και μασονικες τελετες (τι διαφορα εχουν οι μεν απο τις δε, δεν το γνωριζω)

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.