- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
στο κεντρο της αθηνας ειναι μια στοα και μαλιστα εχει εισοδο στην τρ. εργασιας στην πανεπιστημιου (3ο υπογειο), βγαινει συνταγμα, ακροπολη και δεν ξερω και εγω που φτανει.αυτες ειναι καταφυγια σε περιπτωση πολεμου, εχουν φωτισμο, ειναι βαμμενες σαν δωματια και εχουν μεχρι και τουαλετες.
οι φημες λενε οτι, γινονται εκει κατω σατανιστικες και μασονικες τελετες (τι διαφορα εχουν οι μεν απο τις δε, δεν το γνωριζω)
Και πού να δεις την άλλη...
Μακρόστενη, με πολλά πλοκάμια, περνά απ' το κέντρο και φτάνει από Αιγάλεω μεριά μέχρι Δάφνη κι ακόμα παραπέρα.
Κατά διαστήματα δε κυκλοφορεί ένα τεράστιο σιδερένιο φίδι που καταπίνει ανθρώπους και τους ξερνάει αλλού.
Λένε οτι την έφτιαξε ένα θηρίο που το λέγαν "μετροπόντικα"...![]()
Λίγο σοβαρώτερα τώρα,
υπάρχει και μια στοά, πιθανόν η πιό αξιόλογη, καθόλου μυστική, στο κέντρο της Αθήνας με άκρως "εσωτεριστικό" ενδιαφέρον, ανοιχτή για όλους και με καλαίσθητο καφενεδάκι.
Είσοδος από Πεσμαζόγλου αλλά και από Πανεπιστημίου, κάτω απ' τα παλιά δικαστήρια ( Αρσάκειο ).
"ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ" τη λένε.
Edited by - NOMIMON on 09/05/2004 13:45:35
Edited by - NOMIMON on 09/05/2004 13:46:04
ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ,ΤΟ ΣΕΛΙ(ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ),ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΣΚΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ.ΕΝΩ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕΕΠΕΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ(ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ).ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ(ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ)ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΣΤΑ ΖΩΩΝ...ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΤΡΥΠΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΕ.ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΑΛΛΟΙ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ????
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ (ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ) ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Γ.ΜΠΑΛΑΝΟΥ (ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60)
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ...
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ι.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ Ε ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ.....
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:Και πού να δεις την άλλη...
Μακρόστενη, με πολλά πλοκάμια, περνά απ' το κέντρο και φτάνει από Αιγάλεω μεριά μέχρι Δάφνη κι ακόμα παραπέρα.
Κατά διαστήματα δε κυκλοφορεί ένα τεράστιο σιδερένιο φίδι που καταπίνει ανθρώπους και τους ξερνάει αλλού.
Λένε οτι την έφτιαξε ένα θηρίο που το λέγαν "μετροπόντικα"...
[/unquote]
Edited by - NOMIMON on 09/05/2004 13:46:04
αγαπητε νομιμε, δεν συνηθιζω να γραφω πραγματα τα οποια εχω διαβασει σε βιβλια παραφιλολογιας, να μεταφερω "φημες" απο φιλο, φιλου κλπ.
την εισοδο της στοας ειδε συναδελφος μου (τραπεζικος), στην αλλαγη του νομισματος (δρχ σε ευρω), οπου μεγαλα ποσα εφευγαν με ειδικες αποστολες απο την τρ. εργασιας.
η πορτα ηταν ανοιχτη διοτι γινοντουσαν καποιες εργασιες εκει κατω - συγκεκριμμενα βαφοντουσαν οι στοες.
τωρα βεβαια, εαν θα το πιστεψεις η οχι δεν μπορω να το ξερω.
φιλια
υ.γ.
και την στοα του βιβλιου ξερουμε αλλα και τον ορφεα και παμε καμια φορα για καφεδακι εκει....
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Edited by - astral-project on 11/05/2004 18:43:25
quote:
astral project,
φυσικά και σε πιστεύω και
ζητώ συγγνώμη αν το μήνυμά μου θεωρήθηκε προσβλητικό προς αυτά που είπες.
Η πρόθεση ήταν να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και εξηγούμαι γιατί:
Η στοές - ή στοά - που ανέφερες είναι γνωστές (σ' εμένα τουλάχιστον), μόνο που δεν έχουν να κάνουν με κανενός είδους τελετές και δεν έχουν τίποτε το "παράξενο".
Φτιάχθηκαν όντως ως καταφύγια (εξ' ου ο φωτισμός και τα "δωμάτια").
Την τελευταία 30ετία χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες Ελλάδος, Εμπορική, Αγροτική, Πίστεως και Eurobank, που όλες έχουν τα κεντρικά τους καταστήματα σε ακτίνα 3 τετραγώνων, για προφανείς λόγους.
Μάλιστα, υπάρχουν "οδοί διαφυγής" προς τις γραμμές του metro.
Ουσιαστικά πρόκειται για ενιαίο υπόγειο μεγάλης έκτασης.
Οι αποστολές που λές, ήταν τα αποθέματα της καψερής δραχμής, που από τις παραπάνω τράπεζες, υπογείως, κατέληξαν στην κεντρική τράπεζα της χώρας, την Τράπεζα Ελλάδος.
Υ.Γ. Το καφεδάκι στην άλλη "στοά", έχει χαλάσει τελευταία, δε συμφωνείς;
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ...
ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ
ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
ΟΠΟΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΛΠ.
ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 19..ΚΑΤΙ
ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ( ΤΟ ΙΔΙΟ )
ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
ΣΤΟΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΠΑΜΠΑΛΑΙΕΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ( ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ )
ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ( ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΦΑΚΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ + ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΥΞΙΔΑ ΜΙΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ )ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΦΩΤΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΤΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
ΣΤΟΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ,Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ.ΓΙΑ ΘΥΜΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?
quote:quote:
astral project,
φυσικά και σε πιστεύω και
ζητώ συγγνώμη αν το μήνυμά μου θεωρήθηκε προσβλητικό προς αυτά που είπες.
Η πρόθεση ήταν να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και εξηγούμαι γιατί:
Η στοές - ή στοά - που ανέφερες είναι γνωστές (σ' εμένα τουλάχιστον), μόνο που δεν έχουν να κάνουν με κανενός είδους τελετές και δεν έχουν τίποτε το "παράξενο".
Φτιάχθηκαν όντως ως καταφύγια (εξ' ου ο φωτισμός και τα "δωμάτια").
Την τελευταία 30ετία χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες Ελλάδος, Εμπορική, Αγροτική, Πίστεως και Eurobank, που όλες έχουν τα κεντρικά τους καταστήματα σε ακτίνα 3 τετραγώνων, για προφανείς λόγους.
Μάλιστα, υπάρχουν "οδοί διαφυγής" προς τις γραμμές του metro.
Ουσιαστικά πρόκειται για ενιαίο υπόγειο μεγάλης έκτασης.
Οι αποστολές που λές, ήταν τα αποθέματα της καψερής δραχμής, που από τις παραπάνω τράπεζες, υπογείως, κατέληξαν στην κεντρική τράπεζα της χώρας, την Τράπεζα Ελλάδος.Υ.Γ. Το καφεδάκι στην άλλη "στοά", έχει χαλάσει τελευταία, δε συμφωνείς;
αγαπητε νομιμε,
σε αυτες τις αποστολες της δραχμης αναφερομουν και για αυτες τις στοες ακριβως. οι φημες παντως οτι γινονται εκει κατω τελετες μασονικες οργιαζουν στον τραπεζικο χωρο (μια και αρκετα στελεχη ανηκουν σε κατι τετοιους κυκλους).
για να τα γνωριζεις ομως αυτα, πρεπει να εισαι δικος μας, ετσι? ![]()
στον ορφεα για να πω την αληθεια εχω να παω καιρο, οποτε δεν γνωριζω αν χαλασε τον καφε του.
φιλοδοξω ομως να προλαβω την εκθεση στο ζαπειο - ειναι λεει εως τις 16/5. ειδομεν...
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
quote:
για να τα γνωριζεις ομως αυτα, πρεπει να εισαι δικος μας, ετσι?
Μπα...καμμία σχέση.
Η σχέση μου με τις τράπεζες είναι καθαρά σεξουαλική![]()
ΦΙΛΕ SONAP ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 16 ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΕΣ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ( ΠΕΡΙΕΡΓΟ )
ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΟΦΑΚΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ? ( ΤΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΟΝΟ ΧΟΡΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ? )
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΔΩΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?..... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΤΑΚΑ ( ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ )......!!!
ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ
ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ( ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ )
ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΓΗ ?
ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΥΠΟΓΕΙΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΒΑΘΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ
ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΗΧΟΒΟΛΗΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΤΟΕΣ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝΤΟΙΣΤΟΙΧΗ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΗ ΕΥΡΕΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ( ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ) ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ )ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ..... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ
ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ
ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ
ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΖΑ ΙΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΜΟΝΟ.
ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΜΩΣ..............
ΚΑΙ ΑΝ ...
ΑΝ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ
ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΚΟΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ?
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ?
ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ?
ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ?
ΦΙΛΕ SONAP ΑΝ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙΛ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΩ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ( ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ )
TSEA
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ '21 ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΥΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΤΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΨΥΧΗ. ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟΑ ΜΕ 4 ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
ΑΥΤΑ
TSEA
Υ.Σ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ.
TSEA
Σ'ευχαριστώ πολύ για την εκτενή απάντησή σου!Φαινεται πως γνωρίζεις πολλά για το συγκεκριμένο θέμα και σε συγχαίρω!Δεν εχω μπει σε καποια στοά για να πω την αληθεια αλλα θελω πολυ να το κανω με την πρωτη ευκαιρια.Νομιζω οτι θα κοιταξω και στο βιβλιο για να παρω περισσοτερες πληροφορίες και μετα αν χρειαστω κατι να εισαι σιγουρος οτι θα σε προτιμησω!
Οσο για τις στοες στο κεντρο της Αθηνας,ειχα διαβασει οτι τις χρησιμοποιησαν οι κατασκευαστες του ΜΕΤΡΟ για να εξοικονομισουν χρηματα απο τη διανοιξη της συραγγας...Το περιπτερο πηγε αψαλτο και θυμομαστε ολοι την απεγνωσμενη και αμμεση αντιδραση των υπευθυνων στο να κλεισουν την τρυπα οπως-οπως...αυτο λεει πολλα!Ειχα διαβασει επισης και για πηγαδια πολυ μεγαλου βαθους τα οποια χρειαστικαν τονοι και τονοι μπαζα και χωμα για να κλεισουν και να περασει το ΜΕΤΡΟ.Ποσα αρχαια θα καταστραφηκαν..ποσες απαντησεις θαυτικαν εκει για παντα..κριμα
ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΕΒΕ Ε-ΜΑΙΛ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΥΓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΡΙΒΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΜΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΜΟΙΑ ΕΙΣΟΔΟ.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Υ.Σ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.
TSEA
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
ΟΔΟΣ ΒΡΥΛΗΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ( MOTO HELLAS )
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΦΑΝΑΡΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΚΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ
ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.......
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ
ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ?
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ?
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ
ΑΛΛΗ ( ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ )ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΥΧΑΙΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΚΟ
ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 16 00 - 20 00
ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ
ΠΡΩΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΛΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ( ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΕΣ ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ.....
ΕΠΙΣΗΣ
ΣΥΝΟΡΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΟΔΟΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ
ΨΗΛΑ
ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΒΕΙΚΟΥ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ
ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΥΣ
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ 30 -50 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΒΕΙΚΟΥ
ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΠΕΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ( ΒΑΡΕΛΑ )
ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΘΕΤΑ
ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΣΕ ΣΤΟΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ
ΟΡΙΑΚΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΙΛΑΩ
ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΕΙ
ΚΟΥΙΖ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΑΤΟΜΟΥ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΛΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΝΕΛ ?
ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ?
ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ........
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΟΟΟΜΑΣΤΕ
ΛΥΣΑΞΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
Υ.Γ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΕ ΤΕΣΤΑΡΩ
Υ.Γ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΒΕ Ε-ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ?
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ?
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
http://www.bozzetto.com/Flash/Life.htm
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ
TSEA
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΛΙΓΟ.
TSEA
Edited by - NUKE on 21/05/2004 12:40:11