- Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ χξs ΣΕ 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

quote:
ειναι χξσ=666 χ=600 ξ=60 σ=100 αρα ο αριθμος του αντιχριστου ειναι 760 αν τα υπολοοογισα σωστα.(στ=6)
Και εγώ αυτή την απορια έχω. Του βενεδικτου έτσι μου βγείνει. Καποια γράμματα ή μου λοίπουν ή μου περισσευουν. Γιατί τ=300 και όχι 200;
ι=10 κ=20 λ=30 μ=40 ν=50 ξ =60 ο=70 π=80 π΄(σανπί)=90
ρ=100 σ=200 τ=300 υ=400 φ=500 χ =600 ψ=700 ω=800 κόπα=900
,α=1000
Ελπίζω να βοήθησα(Επίσης, από ό,τι παρατηρώ, ο αριθμός του θηρίου θα μπορούσε να ήταν και φνε)(αλλά αυτό δεν ακούγεται και τόσο στομφώδες)
Όλα είναι τέλεια
**** off
ευχαριστώ για τη διόρθωση(τα μπέρδεψα λίγο).
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.
Κάποιοι θα έλεγαν ίσως πως όλες αυτες οι λέξεις(ως έννοιες) εμπεριέχουν τον έρωτα........ τον έρωτα για τον φίλο ίσως αλλά και για την μάνα ή τον αδερφό και την ερωμένη και τον σύζηγο !
ο Νϊτσε για παράδειγμα έλεγε πως η αγάπη με την έννοια της ένωσης των δύο φύλων δεν υπάρχει παρα μόνο η ανάγκη για διαιώνηση του είδους, αντιθέτως εξυμνούσε την φιλία και τον έρωτα που έβλεπε μέσα σε αυτήν!
Ποια είναι τελικά η ανάγκη και ωθεί τον άνθρωπο να εκφράζεται μέσα από αυτές,ποια είναι η πραγματική εννοια αυτών των λέξεων ακόμα και οι ρίζες τους αν θέλετε και πως είναι δυνατόν να εκφραστούν πιο κατανοητά μέσα από την συμπεριφορά των ανθρώπων?
Επισημαίνω δε, πως όλοι έχουμε νιώσει να έχουν χάσει το νοημά τους κάποιες φορές, μέσα από την ευκολία να τις επικαλούμαστε...
Εύχομαι να έγινα κατανοητή και να εμφύσησα και σε εσάς την ανάγκη για αυτή την αναζήτηση , δείνοντας μου την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας την γνώση σας και την γνώμη σας απέναντι σε αυτό το θεμα....
Ευχαριστώ...........
Φιλικά .......... από ένα σχετικά καινούριο μέλος..........
SIMORIL .......
quote:
ΑΓΑΠΗ - ΦΙΛΙΑ - ΕΡΩΤΑΣ! Τί σημαίνουν πραγματικά?
Θεωρώ ότι οι μεγαλύτερες κουβέντες αναιρούν τον εαυτό τους.
Γι'αυτόν τον λόγο πρέπει να αναζητούμε το νόημα τους μ΄νο μέσω της αίσθησης...
Το ίδιο και για τον έρωτα και την αγάπη.
αυτή είναι η απάντηση στα πιο μεγάλα ερωτήματα.

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ,Η ΑΓΑΠΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
ΜΟΝΟ Η ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΕΥΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ,ΤΙ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ..
Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΑ ΚΕΝΤΡΟ,Η ΟΥΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΓΑΠΗ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ..ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΠΕΣ ΜΑΣ ΕΛΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ...
ΕΑΜ
opws leei kai o eliphas levi : ka8e dynamh xreiazetai mia adynamia , exaskeitai panw se mia dynamh kai 8riambeyei mesa apo mia adynamia. H pio megalh apo tis an8rwpines adynamies einai h agaph, kai gia xarh ths agaphs einai poy h an8rwpinh dynamh exei kanei ta megalytera ths 8aymata.....
omws o logos poy epimenw na pisteyw pws h filosofia , h etymologia kai h ari8mologia einai kefalaia poy 8a prepei me ton enan h ton allon tropo na syzhth8oun edw .. oso einai vevaiws dynaton.. einai giati 8ewrw pws mesa apo ta monopatia ths etymologias (ka8oti etymo = alh8eia , poy symainei pws h etymologia mporei na rixei fws se ptyxes poy isws den fantazomaste kai na doyme ta pragmata pio platia kai pio va8ia) kai ths ary8mologias giati mesa ekei isws mporesoume na anagnwrisoyme alles lexeis kleidia poy sysxetizontai me aytes kai na ftasoume se kapoia symperasmata, ka8ws kai mesa apo toys my8ous mporoume na ma8oume polla... paradeigma o mu8os toy 8eou erwta..: mesa apo thn 8eogonia toy Hsiodou: sthn arxh gennh8hke to xaos h gaia kai o erwtas, o erwtas enas poly dynatos 8eos voh8hse sthn enwsh pollwn 8ewn kai sthn gennhsh allwn toswn an kai o idios den ekane pote dika toy paidia....... thn synexia isws thn xeretai...
alla kai mesa apo to mati ths philosofias mporoyme na anakalypsoume merh kai skepseis poy den 8a mporousame na doume xwris thn voh8eia twn allwn, ka8oti ta synais8hmata ayta exoyn na kanoyn me ton eswteriko kosmo toy ka8ena mas xehorista kanontas kyklous mesa apo ta monopatia twn allwn, giati monoi mas den 8a mporousame na yparxoyme......
perimenontas th gnwmh kai tis plhrofories olwn........Eyxaristw
SIMORIL .......