- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Τα ανεξήγητα φαινόμενα απασχολούν και πάλι την εκπομπή.
Με πλούσιο οπτικό υλικό από το National Geographic Channel, γίνεται αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της χαμένης Ατλαντίδας και εξετάζεται το κατά πόσο είναι εφικτό για τον άνθρωπο να ταξιδέψει κάποτε στο χρόνο.
Kαλεσμένοι της εκπομπής είναι ο δημοσιογράφος του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Απόστολος Αντωνάκης, ο ηλεκτρονικός ερευνητής Α.Τ.Ι.Α. Μάκης Ποδότας, ο καθηγητής Φυσικής των ΤΕΙ Αθηνών Γιάννης Σκέλλας και η δημοσιογράφος Λυδία Ψιλοβίκου."
Το βάζω πληροφοριακά για όσους θέλουν την δουν. Το θέμα μπορεί να μείνει για 1-2 μέρες και μετά να κλειδωθεί.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΕΛΕΟΣ... αυτο εχω να πω μονο!!!
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Παλαιότερα, πιτσιρικάς μέσα από την παρέα, είχα γνωρίσει έναν τύπο, όχι πολύ μεγαλύτερο από εμάς, ο οποίος είχε βρει την χαμένη Αντλαντίδα όταν είχε πάει για μπάνιο το καλοκαίρι και ενώ έκανε μακροβούτι. Βεβαία όπως μας είπε, δεν το κράτησε για την πάρτη του αλλά πήγε και βρήκε τον Κουστό, ναι τον γνωστό, και πήγανε παρέα στο σημείο που την βρήκε αλλά δυστυχώς, δεν στάθηκαν τυχεροί.
Απ’ ότι γνωρίζω... δεν ξαναπροσπάθησε.
Βέβαια δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω, καθώς ο ίδιος είχε κάνει και άλλα extreme πράγματα όπως το ότι οδηγούσε το "παπί" του, με τέτοια ταχύτητα, και ενώ είχε τη γκόμενα πίσω, που στις στροφές έβρισκε το σκουλαρίκι (κρίκος) της γκόμενας στην άσφαλτο και έβγαζε σπίθες.
Ή ότι κατά την διάρκεια σούζας, με το ίδιο "παπί", διαπιστώνει ότι ο μπροστινός τροχός είναι έτοιμος να φύγει και σκύβει, τον κρατάει με το ένα χέρι ενώ με το άλλο κρατούσε το τιμόνι και με αυτό το στιλ "προσγειώνει" το "παπί" με φιγούρα κάμα-σούτρα.
Γι’ αυτό σας λέω, την Ατλαντίδα αφήστε τη...
Σας πρόλαβε άλλος.
Στράτος

ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Ας αφησει το National Geographic & Discovery Channel να ασχοληθουν, οπως κανουν χρονια τωρα!!!!
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Το άλλο που με ενοχλεί, είναι ότι οι περισσότεροι που καλούνται να μιλήσουν ως "ειδικοί" επί του θέματος, δεν δείχνουν να έχουν καμία αμφιβολία για όσα μεταφέρουν (οι περισσότεροι μεταφέρουν αυτά τα στοιχεία, δεν προέρχονται από προσωπική τους έρευνα), δεν χρησιμοποιούν ποτέ, το "φημολογείται", "σύμφωνα με κάποιους", "πιθανόν"... τόση σιγουριά πιά, δεν θα έπρεπε να λέγονται "ερευνητές" αλλά "γνώστες"!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ακόμα χειρότερο από την άγνοια του παρουσιαστή... είναι κάτι άλλο...
Την εκπομπή αυτή, λόγω της ώρας, συνήθως την παρακολουθούν κάτι κυριούλες στο σπίτι,που ούτε αυτές έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν κάτι επί του θέματος... και εν'συνεχεία να δημιουργείται κάτι σαν.. χαλασμένο τηλέφωνο! Χωρίς πλάκα, εγώ δεν ήξερα για την εκπομπή, αλλά και να ήξερα δεν θα μπορούσαν να την παρακολουθήσω γιατί είμαι στην δουλειά μου... λοιπόν... με πήρε η μάνα μου τηλέφωνο για να μου πεί ότι... "άκου τί είπε η Δρούζα σήμερα.... μπλα μπλα μπλα εκεί είναι η Ατλαντίδα... μπλά μπλά μπλά... μπορούμε να ταξιδέψουμε στον χρόνο" και κάτι τέτοια... που σημαίνει πως οι κυριούλες που παρακολουθούν την εκπομπή... τα πιστεύουν κιόλας και νομίζουν πως επειδή παρουσιάζονται στην TV είναι και αλήθεια...
Ας κάνει καλά η Κα.Δρούζα... να κόψει αυτές τις εκπομπές...γιατί δεν έχω και όρεξη να προσπαθώ να βάλω μυαλό στην μητέρα μου και στις φίλες της... (ε ρε μπελά που βρήκαμε!!!)
Παρ' όλα αυτά εγώ πιστεύω ακράδαντα στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

quote:
Παρ' όλα αυτά εγώ πιστεύω ακράδαντα στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Και γω το πιστεύω και δεν αποκλείω να μας έχουν επισκεφτεί, αλλά αυτά που ακούστηκαν στην εκπομπή είναι λίγο (ως πολύ) αστεία.
Ασε που ήθελαν σώνει και καλά να μας πείσουν ότι οι εξωγήινοι θέλουν το καλό μας. Δηλ, με ποιά στοιχεία το πιστεύουν αυτό;
(Και μάλλον δεν έχουν μάθει τι είπε ο Nick Pope στην Αγγλία αυτές τις μέρες)
http://uk.news.yahoo.com/10112006/368/britain-wide-open-alien-invasion.html
-Arthur C. Clarke-
Και που να δουν τι λέει η εφημερίδα "Το Έθνος", ότι είπε ο Nick Pope:
"Για επέλαση εξωγήινων, από στιγμή σε στιγμή, στη Bρετανία προειδοποιεί ο πρώην επικεφαλής του βρετανικού υπουργείου Aμυνας, σε θέματα περίεργων αντικειμένων."
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5351&subid=2&pubid=73069
(αν και το Έθνος διαστρέβλωσε τη είδηση, η ΟΕΑ λέει τα δικά της)
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 15/11/2006 03:06:33
Θυμάστε πριν από λίγο καιρό τις περιπέτειες της όταν περπατούσε πάνω σε αναμένα κάρβουνα;
Λοιπόν νέα περιβάλλοντα - νέες ιδέες. Πολύ μυαλό δεν έχει, άρα τι να περιμένουμε από μία υπάλληλο που θέλει το ψωμί της και προσπαθεί να κερδίσει τηλεθέαση μέσω "προόθησης" του καινούριου της περιβάλοντος;
Ας της πει κάποιος ευγενικά να γυρίσει στην πυροβασία και να γίνει αναστενάρησα καλύτερα...
(Πάλι κακός έγινα...)
και οπως ειπες Οστρια, το κακο ειναι οτι καποιοι πιστευουν ο,τι προβαλλει η τηλεοραση... ποσο δε μαλλον τετοια ΑΝΟΥΣΙΑ πραγματα
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
δεν έχει σημασία αν εμείς πιστέψουμε ή όχι, απλά ρώτησα αν άξιζε τελικά κάτι από αυτά που είπαν και ίσως θα μπορούσε να συζητηθεί περαιτέρω στο συγκεκριμένο τόπικ.
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ?
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ
ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ ΑΤΙΑ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΘΕΣΗ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ.
Η κυρια Δρουζα πρεπει να ασχολειθει με θεματα που εχει γνωση και γνωμη! Οχι παραπανω!
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Και συμπεραίνω λοιπόν από τα γραφόμενά σας πως τίποτα σπουδαίο δεν ειπώθηκε στην εκπομπή αυτή.
ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΓΝΩΜΗ.
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE