ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιό είναι το μέλλον μας , άραγε? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ποιό είναι το μέλλον μας , άραγε? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

T-SEEKER24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
T-SEEKERΜέλος
26/02/2003, 21:02:28
Ο Goethe μου έδωσε αφορμή με το

"Γιατί κοπιάζουμε χωρίς σταματημό ?
γιατί συνέχεια δουλεύουμε και φτιάχνουμε?
αφού στο τέλος όλα τα χαλάμε ,
τα σπάμε , τα πετάμε στο γκρεμό ."

να αναρωτηθώ :
άραγε θα καταστραφούμε όλοι μας σε έναν επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο , πλέον πυρηνικό , ή θα καταφέρουμε να αποφύγουμε την αυτοκτονία ? κάθε πόλεμος όσο προχωράμε στην ιστορία βλέπουμε ότι είναι και πιο φοβερος και θανατηφόρος . ένας πυρηνικός πόλεμος θα μπουρούσε να ήταν η καταστροφή για την ανθρώπινη φυλή .θα καταφέρουμε να συνυπάρξουομε ειρηνικά κάποτε? θα καταφέρουμε να διαψεύσουμε το Θουκυδίδη : "αυτή είναι η φύση των ανθρώπων και δεν αλάζει "?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

indigo_boyΜέλος
26/02/2003, 22:11:18
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο T-SEEKER
quote:
Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ T-SEEKER ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΜΕΙΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.....
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ Η ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ.........
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.....

ΕΜΕΙΣ, ΕΣΥ, ΕΓΩ ,ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΗ..
ΦΙΛΙΚΑ

ANTONIOS1997Μέλος
26/02/2003, 22:31:02
ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ.

Ρώτησε ο μαθητής --
δάσκαλε έχουν βρεθεί πολλοί που μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου
Ο δάσκαλος σήκωσε με πολλή αγάπη το κεφάλι του και με στεντόρεια φωνή είπε :
λοιπόν έχουν δίκιο μόνο κατά μέρος και σου εξηγώ ότι θα καταστραφεί ότι μιλάει για την καταστροφή.

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

27/02/2003, 00:17:14
Καταρχήν να δώσω τα συχαρίκια μου στην απάντηση του φίλου Αντώνιου.

Αν λοιπόν το θέμα το δούμε με την μεταφυσική έννοια, δεν πιστεύω ότι υπάρχει καταστροφή. Είμαστε και δεν είμαστε, υπάρχουμε και δεν υπάρχουμε, θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και αυτή θα είναι η γέννησή μας.

Ο πλανήτης στον οποίο κατοικούμε όμως, όπως και το σώμα μας το υλικό, είναι φθαρτός, και υπόκειται σε αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές εμείς οι άνθρωποι τις ονομάζουμε τέλος, χωρίς συχνά να θυμόμαστε ότι το τέλος είναι και μία αρχή. Ενός καινούργιου κύκλου ίσως. Κάποτε ο κύκλος αυτός θα αρχίσει να μας παρασέρνει στη σπειροειδή ροή του.

αυτή...που τα κατάφερε!

ΕΥΧΗΝέο Μέλος
27/02/2003, 10:17:46
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ
" ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ "

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ Τ-SEEKER ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 0 INDIGO_BOY
" Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει "
.....ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΙΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

28/02/2003, 12:46:21
...τιποτα ποιο μονιμο απο το προσωρινο...

'manava seva, madhava seva'

28/02/2003, 14:24:34

...τιποτα ποιο προσωρινο απο το μονιμο......

kitkatΝέο Μέλος
28/02/2003, 15:37:45
καλησπερα ,

αμφιβαλει κανεις οτι "... με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρα ... " ?

δυστυχως ή ευτυχως αυτη ειναι η φυση μας οπως πολυ σωστα εδω και αιωνες εχει λεχθει !!!

σκεψου απλα οτι το μηχανημα (υπολογιστης) στο οποιο καθεσε αυτη τη στιγμη και μιλας για πολεμο και καταστροφη ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!! εαν δεν υπηρχε η αναγκη για υποκλοπες , κατασκοπια και αποκρυπτογραφηση σημερα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. Και εαν θελεις να το επεκτεινεις ακομη παραπερα σκεψου ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ !!!

οχι δεν ειμαι φυσικα υπερ του πολεμου με τιποτα , το αντιθετο μαλιστα πιστευω στην απολυτη ισοτητα , οικονομικη , πνευματικη και την πληρη ανεξαρτησια , αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτα και οποιος πιστευει οτι μπορει να επηρεασει τα γεγονοτα απαταται !!!! (το πως και το για ειναι αλλο θεμα και μαλιστα μεγαλο)

επομενως ? επομενως οσο αφορα τον υλικο κοσμο , αστον αυτος ξερει το δρομο του , τον καθοριζει ισως ο Α και Β αλλα δεν εχει σημασια χιλιαδες χρονια τωρα ετσι ειναι.

ΟΜΩΣ ? για πια κατααστροφη μιλαμε ? και πως μπορει καποιος να καταστρεψει κατι που δεν βλεπει ? που δεν πιανει ? και φυσικα μιλαω για την αλλης μερια την αυλη , πες το πνευμα , ψυχη , ενεργεια , οπως θες ΑΥΤΟ ? μπορει κανεις να το πειραξει ? θα ελεγα πως οχι , καμια βομβα και καμια ραδιενεργεια δεν μπορει να το βλαψει , να το αγγιξει.

ΑΡΑ ? μηπως ανυσηχουμε χωρις να υπαρχει λογος ?

Ο ΚιΤΚατ

indigo_boyΜέλος
28/02/2003, 16:40:40
ΦΙΛΕ kitkat ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΑΖΑΝΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΗΝΑΖΑΝΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...........
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ
ΑΥΤΑ.........

28/02/2003, 20:44:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.....
ΕΝΑΣ ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

ANTONIOS1997Μέλος
01/03/2003, 11:17:49
quote:
Ποιό είναι το μέλλον μας , άραγε?

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΡΑΒΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.......

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

ΦΟΣΜέλος
04/03/2003, 12:32:29
AN ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΘΝΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΙΟΣ -ΚΟΡΗ ΘΕΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.

Η ΖΩΗ ΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ

ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΧΑΙΡΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΖΩΗΣ -ΨΥΧΗ ΧΑΙΡΕ....

17/03/2003, 14:26:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Goethe.
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΗΜΑ ???
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ Ο Goethe ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

Ο ΦΑΟΥΣΤ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΗ ΜΕΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ.

ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΟΥΣΤ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ....
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ...
ME ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

Ancient Light 13Νέο Μέλος
17/03/2003, 14:58:58
Στο μέλλον θα δημιουργήσουμε θεούς με τα ίδια μας τα χέρια.
Βεβαίως η ενσωμάτωσή μας σε αυτά τα πλάσματα είναι δυνατή, η πιθανότητα απόρριψης μας όμως πολύ μεγάλη εως απογοητευτική για όσους σύγχρονους αλχημιστές.
Είμαστε θεοί λοιπών, αφού θα δημιουργήσουμε θεούς.
Ποιός όμως θα είναι ο λόγος της τιμωρίας μας;

Τιμωρία ή λύτρωση;

ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡOΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΑΓΑΘΑ,

θα αγόραζα πολύ παρελθόν

Ποιός ξέρει βέβαια τι παγίδες ετοιμάζει το σύστημα για τα δημιουργήματά μας;

ΦΙΛΙΚΑ Ancient light 13

η λάμπα του δεν σταματούσε να τον ανακρίνει.
γιατι αυτή δεν ήταν μια λάμπα ανακριτική,
ήταν μια απλή λάμπα γραφείου.

T-SEEKERΜέλος
17/03/2003, 21:00:13
Αvatargr συμφωνώ και επαυξάνω ! αλλά προσπαθώ να είμαι και λίγο ρεαλιστικός . πραγματικά το πιστεύω ότι στο χέρι μας είναι να αλάξουμε τον κόσμο και η ιστορία το έχει αποδείξει αυτό σε κάθε σελίδα της . αλλά όσο βλέπω στο θρόνο έναν "ΜΠΟΥΣ" και τοιούτους με πιάνει απελπισία ! όλοι σχεδόν οι κατοικοι του πλανήτη μας είναι εναντίον του πολέμου αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε να γίνονται και πολλά . δε λέω πως δεν πρόκειται να γ΄νει τίποτα αλλά δυστυχώς αν κοιτάξουμε την ιστορία θ αδούμε ότι για να γίνει μία μεγάλης κλίμακας "αντίδραση" καθε φορά χρειάζεται κάτι που θα μας ταρακουνήσει . άρα δηλαδή αναρωτιέμαι πόσο "κακό" θα επιτελεσθεί μέχρει να "ξυπνήσουμε" και να ξεσηκωθούμε. πόσες ψυχές θα έχουν χαθεί μέχρι εμείς να κάνουμε στροφή 180 μοιρών και να διαγράψουμε μία νέα πορεία για τον κόσμο ?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

T-SEEKERΜέλος
17/03/2003, 21:02:48
Κάποτε θα την κανουμε την "επανάσταση" αλλά εγώ σκέφτομαι τομεγεθος της ζημιάς που θα έχειγίνει και το πόσο δυνατό θα είναι το ταρακούνημα!

17/03/2003, 21:34:52
quote:

πόσο "κακό" θα επιτελεσθεί μέχρει να "ξυπνήσουμε" και να ξεσηκωθούμε.

Απλά για να έχουμε έναν μπούσουλα, όπως λέγεται θα ήθελα να δώσω ένα απλό παράδειγμα για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το Αμερικάνικο έθνος ( εαν μπορούμε να αποκαλούμε έθνος, τούτο το συνοθήλευμα λαών ) :

Μετά από έρευνα, περισσότερο από το 20% των Αμερικανών την στιγμή αυτή πιστεύει ότι υπεύθυνος για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ο Σαντάμ Χουσείν και όχι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν..
Δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΟ?

Πόσο εύκολα ένας τόσο χαζός (αποδεδειγμένα) άνδρας μπορεί να χειραγωγήσεί τόσα πολλά άτομα...

**Take It or Leave It**

cassiopeiaΜέλος
17/03/2003, 21:50:45
quote:

Μετά από έρευνα, περισσότερο από το 20% των Αμερικανών την στιγμή αυτή πιστεύει ότι υπεύθυνος για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ο Σαντάμ Χουσείν και όχι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν..
Δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΟ?

Πόσο εύκολα ένας τόσο χαζός (αποδεδειγμένα) άνδρας μπορεί να χειραγωγήσεί τόσα πολλά άτομα...

Σαν να μπερδευτικα λιγάκι . . .Ελπίζω να μην ανήκεις φίλτατε ΤakeIT Or LeaveIt στο υπόλοιπο 80% που πιστεύει ακριβώς το αντιθετο..Γιατί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι ;)

Πάντως δεν συμφωνώ με τον GOETHE . . αν κάποια γενια δημιουργεί , τότε θα έρθει κάποια αλλη που θα τα χαλάσει.. κ.ο.κ
Δεν νομίζω καποιος που δημιούργησε κάτι είτε με πολύ κόπο είτε με λίγο κάποια μέρα θα το χαλάσει!

Απλή τροφή για τους απαισιόδοξους μου μοιάζει, παρά καταγραφή μιας οποιαδήποτε αλήθειας!

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

17/03/2003, 22:09:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ancient Light 13 POIOS Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ

quote:
Στο μέλλον θα δημιουργήσουμε θεούς με τα ίδια μας τα χέρια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ??????
ΕΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ T-SEEKER ΚΑΙ TaKeIT or LeaveIT Η ΡΩΜΗ ΕΠΕΣΕ...
ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ..........

ΚΑΘΕ ΠΤΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.....
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ??????
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ...
ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΟΥΜΕ...
ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

T-SEEKERΜέλος
18/03/2003, 20:43:40
Σωστά αυτα΄που λες , αλλά δεν πιστεύω πως είναι θεμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας . Ηρώμη θα πέσει και θα χτιστεί η καινούργια κάποια στιγμή . εγώ όμως ανυσηχώ για αυτήν που θα πέσει... πόσο μεγάλο προβλέπεται το χτύπημα άραγε?...