- ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ολα αυτα τα δανειστηκε ,απο τηνΑρχαια Ελληνικη,η εβραικη εσωτερικη διδασκαλια της Καββαλα,σαν Gematria=Γεωμετρια(και αυτη ελληνικη λεξη),
απο την οποια επηρρεαστικαν σφοδρα οι πατερες του χριστιανισμου,στον οποιο κυπτουν ταπεινα το γονυ ,γνωστα εβραιοχριστιανοπουλα του χωρου...
Λιγη ερευνα δεν θα εβλαπτε...
οπως και ταπεινοτητα...
Δεν το απορρίπτουμε αβασάνιστα,το απορρίπτουμε ακριβώς διότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο παρά μόνο οι τσαρλατάνοι και οι τσαρλατανιές τους.
"σοφια των αριθμων -γραμματων"
Ποια σοφία;Εγώ δεν έχω δει καμμιά σοφία μέχρι στιγμής-και έχω δει αρκετά.
Ένας καλός λόγος να την απορρίψω λοιπόν αυτήν την "μη σοφία".Πάντως όχι αβασάνιστα.Την απορρίπτω γιατί η "σοφία" τελικά μας βγήκε "μη σοφία".
>>Ολα αυτα τα δανειστηκε ,απο τηνΑρχαια Ελληνικη,η εβραικη εσωτερικη διδασκαλια της Καββαλα,σαν Gematria=Γεωμετρια(και αυτη ελληνικη λεξη),
απο την οποια επηρρεαστικαν σφοδρα οι πατερες του χριστιανισμου,στον οποιο κυπτουν ταπεινα το γονυ ,γνωστα εβραιοχριστιανοπουλα του χωρου...<<
Όλα αυτά εμένα προσωπικά (εφ'όσον δεν ανήκω στο 97%) με αφήνουν παγερά αδιάφορο.Τι κι αν επηρεάστηκε ο μπατζανάκης του Βούδα;Ε και;ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ υπάρχουν;ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ υπάρχει;
>>Λιγη ερευνα δεν θα εβλαπτε...
οπως και ταπεινοτητα...<<
Όπως και λίγα στοιχεία.Και λίγες αποδείξεις.Και οι τσαρλατάνοι καλό είναι να εκτίθενται.Διότι αυτοί κι αν χρειάζονται την ταπεινότητα...
>>ΟΥΛΟΣ...?<<
Ακριβώς.Το ίδιο άτομο που έλεγε τις μέρες που ο Πάπας ήρθε στην Ελλάδα "δεν είναι τυχαίο ότι ο Πάπας επισκέπτεται την χώρα μας δίχως το ειδικό αυτοκινητάκι με το προστατευτικό κουβούκλιο"
Φυσικά η πραγματικότητα είχε άλλη άποψη.
Όγυγεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
quote:
Βρέ παιδιά, όλο και κάποιο Ελληνόπουλο θα υπάρχει να μου πεί πόσα μαθηματικά κρύβει η φράση: "Τρία πουλάκια κάθουνταν στου Κίτσου το ταμπούρι....."
Όγυγεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
ή το "βρέ σώνει και καλά ....!"
Φοβερό όμως!
Μόλις τους στριμώξεις κάπως, όλο στο ευραιοχριστιανοί το πάνε.
Στο κουτόχοτρο α λα κάρτ, κανένανός δεν πάει ο ορθολογικός νούς....
χαχαχαχαχαχα. Ορθολογικός..... Χαιβάν μαντρί.
quote:Φοβερό όμως!
Μόλις τους στριμώξεις κάπως, όλο στο ευραιοχριστιανοί το πάνε.
Εγώ φαίνεται πως τους στριμώχνω πάρα πολύ γιατί έχω φάει στη μάπα από "δεν ντρέπεσαι εχθρέ του ελληνισμού" μέχρι "προέκυψε και εβραιοχριστιανός Σιμόπουλος" (ποιος είναι αυτός;).
Το καλύτερο πάντως το έχω ακούσει από αυτόν που σας συνέστησε ταπεινότητα. Ισχυρίστηκε ότι οι Εβραίοι φίλοι μου έχουν γεμίσει όλη τη Μεσόγειο με φοινικικά ευρήματα για να φαίνεται ότι αυτοί ανακάλυψαν το αλφάβητο. Μετά από αυτό απλά δεν του απαντάω.
Βριλ, για πες περισσότερα για αυτούς με τα σανσκριτικά (τα οποία btw στο θέμα "παραγωγή σύνθετων λέξεων" είναι πολύ πιο κομψά ακόμα και από τα γερμανικά)...
quote:
>>Να μην απορριπτουμε αβασανιστα,χωρις να ξερουμε επαρκεις πληροφοριες,κατι το τοσο μεγαλο,οπως η σοφια των αριθμων -γραμματων.<<.....
>>Λιγη ερευνα δεν θα εβλαπτε...
Αβασάνιστα ?????????
Αβασάνιστα ?????????
Αβασάνιστα ?????????
Αβασάνιστα ?????????
Αβασάνιστα ?????????
Λοιπόν. Για να τελειώνουμε.
Το παίρνω απάνω μου, και ηθικά και νομικά, ας μου κάνει και μύνηση
προκαλώ ανοιχτά τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Η ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ, να εξηγήσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ και με ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
-τι ακριβώς εννοεί όταν λέει οτι η αρχαία ΕΙΝΑΙ (τονίζω το ΕΙΝΑΙ, διότι το πιστεύει με τοσο ζήλο) μαθηματική γλώσσα - και τι στο διάολο σημαίνει αυτό
-τι στο διάολο συνδέει την αρχαία ελληνική με τους Η/Υ (σαν να λέμε τον Φάντη με το ρετσινόλαδο)
-ποιός μαλάκας ξεκίνησε να διαδίδει τέτοιες μαλακίες.
Αν δεν δοθούν απαντήσεις, θα αποκαλώ δημόσια τον όποιον ξαναπεί κάτι σχετικά με μαθηματική δομή των αρχαίων και η σαν μόνη και καταλληλη για Η/Υ ώς το λιγότερο "παντελώς άσχετο και ηλίθιο κρετίνο".
Μιλάω σοβαρά ! Πάω ακόμα και δικαστικώς !
Έχω βαρεθεί τις αοριστολογίες.
Ας δόσει κάποιος μια σοβαρή απάντηση.
Λοιπόν στο ιωνικό αλφάβητο είναι
Τρία πουλάκια κάθουνταν στου Κίτσου το ταμπούρι = 5265
με άλλα λόγια ΑΚΡΙΒΩΣ 1675.901551 φορές το π.
Αλλά το 1675.901551 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το 1675901551 διά το 10 εις την έκτη (δυνάμεις του δέκα επιτρέπονται)
Το οποίο 1675901551 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η σταθερά του Bokken!
H οποία σταθερά του Bokken είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίση με 1675901551!
Και η σταθερά του Bokken και το 1675901551 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίσα μεταξύ τους !!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
Βρε σώνει και καλά = 1255 = ΚΕΡΔΟΣ*π !!!
Πάντως αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με την αποκρυπτογράφηση του 2012
την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσω στο ευρύ κοινό τις επόμενες μέρες!!!
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΤΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..?ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 'ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ' ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ...ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ.
quote:
Ολα αυτα τα δανειστηκε ,απο τηνΑρχαια Ελληνικη,η εβραικη εσωτερικη διδασκαλια της Καββαλα,σαν Gematria=Γεωμετρια(και αυτη ελληνικη λεξη),
απο την οποια επηρρεαστικαν σφοδρα οι πατερες του χριστιανισμου,στον οποιο κυπτουν ταπεινα το γονυ ,γνωστα εβραιοχριστιανοπουλα του χωρου...
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ HELIOS ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-ΑΡΙΘΜΩΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΟΥΡΟΥ-ΦΡΙΚΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

quote:
Νασαι καλά βρέ Bokken,
με τρόμαξες,
για μια στιγμή νόμισα οτι μπήκε ο ίδιος ο Erich von Denicken στο ταπεινό μας forum...
Μετά είδα οτι ο μαθηματικός τύπος ΔΕΝ περιέχει τον πλήθος ν των καρρό σε ένα κόκκινο τραπευομάντηλο, μήτε την ηλικία της πεθεράς του, αλλά ούτε και το ΑΦΜ του σουηδόυ οδοντιατρού του...
διάβασα και Bokken...
και είπα....
ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!
ΑΛΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ θα μας έβρισκε κατακέφαλα !
quote:
Άπιστα πλάσματα...τώρα θα σας βάλω στην θέση σας...Λοιπόν στο ιωνικό αλφάβητο είναι
Τρία πουλάκια κάθουνταν στου Κίτσου το ταμπούρι = 5265
με άλλα λόγια ΑΚΡΙΒΩΣ 1675.901551 φορές το π.
Αλλά το 1675.901551 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το 1675901551 διά το 10 εις την έκτη (δυνάμεις του δέκα επιτρέπονται)
H οποία σταθερά του Bokken είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίση με 1675901551!
Και η σταθερά του Bokken και το 1675901551 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίσα μεταξύ τους !!!!!!!!Βρε σώνει και καλά = 1255 = ΚΕΡΔΟΣ*π !!!
Πάντως αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με την αποκρυπτογράφηση του 2012
την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσω στο ευρύ κοινό τις επόμενες μέρες!!!
Είσαι άδικος!!
Μπορεί να είναι ως εξής:
«Τρα πουλακ΄καθηνταν στ΄κιτς΄τ¨ ταμπηρ¨»
ποσά βγάζει τώρα?--![]()
--
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
Βριλ, για πες περισσότερα για αυτούς με τα σανσκριτικά (τα οποία btw στο θέμα "παραγωγή σύνθετων λέξεων" είναι πολύ πιο κομψά ακόμα και από τα γερμανικά)...
Ξέρεις τι μου πέρασε απ το μυαλό, φίλτατε....
Κάποιος μπορεί να είπε το εξής:
Επειδή σε κάποιες γλώσσες μπορείς να ενώσεις λέξεις και να τις κάνεις ... σιδηρόδρομο ΧΩΡΙΣ να χάνουν την σημασία τους...
π.χ. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, κ.α. (ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ)
σχηματίζεις νέες λέξεις, μέσα τις οποίες μπορείς να ανιχνεύσεις ΛΕΞΕΙΣ που έχουν διατηρήσει την "αξία" τους σαν έννοιες...
και επειδή με τα νέα ελληνικά αυτο ΔΕΝ γίνεται...
ΙΣΩΣ να ειπώθηκε ΠΕΡΙΠΟΥ το εξής¨
σε σχέση με τα νέα ελληνικά, καταλληλότερα είναι τα αρχαία, αν θέλουμε να επεξεργαστούμε κείμενα με αλγόριθμους κατάλληλούς για Η/Υ...
Οπότε, μάλλον έτσι προέκυψε η συγνωστή πλάνη....
Vril
τώρα πια και Profiler ! ( αναλυτής εγκλήματος)