ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιχείρηση: ταξίδι στο χρόνο - πείραμα σχετικά με την αλλαγή της ώρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Επιχείρηση: ταξίδι στο χρόνο - πείραμα σχετικά με την αλλαγή της ώρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

amalia13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
28/10/2007, 00:55:15
Λέω απόψε να κάνω ένα ταξίδι στο χρόνο (ας πούμε να πάω μία ώρα πίσω στο παρελθόν )
Θα πετύχει;

Θα δούμε...

1

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

28/10/2007, 02:24:16
Για να λαδώσω λίγο τη χρονομηχανή, να είναι έτοιμη για το ταξίδι...

2

Ψυχή μου,

28/10/2007, 03:00:56
!...φουπ

6

28/10/2007, 03:42:53
Η στιγμή της εκκίνησης πλησιάζει και οι μηχανές είναι ήδη αναμμένες...

3

Ψυχή μου,

28/10/2007, 03:46:32

http://aklafton.blogspot.com/

Lost in Necropolis

La ville de la mort

28/10/2007, 03:53:29
Κάτι δεν πάει καλά εδώ! Το προηγούμενο ποστ μου στροβιλίστηκε ανάμεσα στις φορουμιακές τρύπες χωροχρόνου που ανοίγει η amalia παρότι το έκανα μετά από αυτήν!!!

http://aklafton.blogspot.com/

Lost in Necropolis

La ville de la mort

28/10/2007, 03:55:33
Α καλά! πάει...χάθηκε και το δεύτερο ποστ στον φορουμιακό χωροχρόνο του Esoterica! Πάω στοίχημα ότι θα χαθεί και το ποστ που μόλις διαβάσατε!

Lost in Necropolis

La ville de la mort

28/10/2007, 03:56:32
To κλειδί γυρνάει στη μίζα και η μηχανή αρχίζει να στροβιλίζεται στο χρόνο...
(πλησιάζει 4:00, που θα αλλάξει η ώρα)

4

Ψυχή μου,

28/10/2007, 03:59:46
Φουπ!...

5
28/10/2007, 04:18:37
Συμπεράσματα:
(πιστεύω ότι τώρα πλέον δε θα χαθούν κι αυτά στον χωροχρονικό στρόβιλο που άνοιξε το πείραμά μου )

Έκανα το εξής πείραμα:
Έστελνα μηνύματα κάποιες χρονικές στιγμές πριν από τις 4:00 που η ώρα αλλάζει και πάμε μία ώρα πίσω. Δηλαδή από 3:59:59 οδηγούμαστε στις 3:00.
Ο σκοπός ήταν να διαπιστώσω κατά πόσο ένα μήνυμα θα μπορούσε να τοποθετηθεί στη χρονική σειρά των μηνυμάτων του forum με ώρα αποστολής που θα προηγούταν χρονικά από το προηγούμενο μήνυμα. Δηλαδή, εάν το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 3:59, το επόμενο μήνυμα θα μπορούσε να γράφει 'Απεστάλη: 3:01' για παράδειγμα;
Όταν έστειλα το μήνυμα μόλις άλλαξε η ώρα, ομολογώ πως για μια στιγμή απόρησα, γιατί μετά την αποστολή ήταν άφαντο! Δεν εξαφανίστηκε όμως, αλλά τοποθετήθηκε στο ίδιο το θέμα που άνοιξα, αλλά πριν από το τελευταίο μήνυμα που είχα στείλει! Κάπου εκεί ανάμεσα έχουν κρυφτεί και τα μηνύματα του Agnostic...

Ηθικό δίδαγμα: μην πας να ξεγελάσεις έναν υπολογιστή, γιατί θα σε τρελάνει πριν προλάβεις να πεις... φουπ!

(Θα είχε ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον να γινόταν αυτό το πείραμα στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, στη μέση θερμών επεισοδίων, όπου θα έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Δε θα μπορούσε να καταλάβει κανείς, ποιος πρόσβαλε πρώτος τον άλλον... )

Ψυχή μου,

28/10/2007, 10:42:23
Για μια στιγμή απόρησα κι εγώ βλέποντας το μήνυμα 6 μετά το μήνυμα 2 αλλά κατάλαβα τι έγινε!

quote:
Α καλά! πάει...χάθηκε και το δεύτερο ποστ στον φορουμιακό χωροχρόνο του Esoterica! Πάω στοίχημα ότι θα χαθεί και το ποστ που μόλις διαβάσατε!

Μπα, τίποτα δεν χάνεται!
Απλά έγινε μια αναταξινόμηση!

In anticipation of my resurrection...

28/10/2007, 13:46:13
Έπαιξε μαζί μας ο χρόνος επειδή του κλέψαμε μία ώρα, που προσπαθήσαμε να την ξαναζήσουμε. Να δούμε τι μπέρδεμα θα γίνει την άνοιξη την αντίστοιχη ώρα που πρέπει να του την δώσουμε πίσω.

Αστεία-αστεία διάβαζα ένα άρθρο νωρίτερα σε μία ηλεκτρονική εφημερίδα για τις διαταραχές που προκαλεί στο βιολογικό μας ρολόι αυτή η αλλαγή της ώρας, ειδικά σε άτομα που έχουν συγκεκριμένες ώρες ύπνου όπως είναι τα παιδιά, η αναστάτωση που φέρνει στον οργανισμό μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερεις μέρες

Wolf
28/10/2007, 19:43:21
Καλησπέρα!
Καλά, απίστευτη ευρηματικότητα amalia!!!

Τί έκανα εγώ τέτοια ώρα...
Για να θυμηθώ...
Α, ναι! μίλαγα στο msn και στις 4.00 ακριβώς άλλαξε και το ρολόϊ
του υπολογιστή και το ρολόϊ του msn και έδειχναν και τα δύο 3.00.
Το παρατήρησα μάλλον μετά από 1-2 λεπτά, γιατί δεν είδα το ρολόϊ
να πηγαίνει από 3.59 σε 3.00, αλλά το παρατήρησα μάλλον στις 3.01.

Ένιωσα ότι κάποιος μου έκανε δώρο μια ώρα, καθόσον η ώρα 3 - 4 ήταν
μια ώρα όχι χαμένη, αλλά κερδισμένη, αφού η συνομιλία συνεχίστηκε
για ώρα έπειτα από αυτό.

Πού πάνε οι ώρες όταν φεύγουν από το χρόνο μας;

Μια παρόμοια απορία απασχολούσε εμένα και άλλους ανθρώπους σχετικά
με τη μουσική:

Πού πάει η μουσική όταν φεύγει από τα αφτιά μας;

Σας αφήνω λοιπόν με αυτές τις απορίες...