ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dragon Path30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/02/2014, 00:16:13
quote:
Ασφαλως τωρα που θα φυγω μπορειτε ελευθερα να αρχισετε να σερνεστε οπως κανετε παντα, καθως αυτοι ηταν απο παντα οι Ελληνες και ακομα και οι κλωνοι τους για αυτο εμεις οι Αγιοι τους ξεφτυλισαμε. Εχετε την αγαπη μας.

Δεν σου κρυβω οτι μου εχεις κεντρισει το ενδιαφερον

Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να μας πεις πραγματα ,και οτι εχεις ψυχη , πραγμα οχι και πολυ συνηθες

Ειμαι επισης σιγουρος οτι αν ειναι να κατακτησουμε κατι, δεν θα το κατακτησουμε ουτε με τον καθωςπρεπισμο ,αλλα ουτε μεσα απο την πορεια μεσα απο το γνωστο

Edited by - xristosxatz on 28/02/2014 00:30:12

Lock_SmithΜέλος
28/02/2014, 01:45:43
quote:
Δεν νομιζω να μπορει να σας βοηθησει κανενας ψυχιατρος να θεραπευσετε την μαλακια.

Η μαλακία δεν είναι ασθένεια για να την θεραπεύσει ο ψυχίατρος αλλά φυσική ανάγκη κάθε νορμάλ πλάσματος, όχι μόνον του ανθρώπου αλλά κάθε πλάσματος.

quote:
Σε σχεση με την δικη μου τρελα καλα μου παιδια τα λεει καλυτερα απο μενα ο εφιαλτης που θα βιωσουν πολυ πιο εντονα οι αντιχριστοι μεσα στα επομενα χρονια.

Κάτι κουράδες με πόδια σαν εσένα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ξεσπάνε πάνω σε αδύναμους, όλους αυτούς τους αιώνες οι προκάτοχοί σου αυτό έκαναν, μόνον στους αδύναμους, στους φουκαράδες.
Γιατί αν πέσεις σε κανα ζόρικο τύπο και σε βουτήξει απο το λαρύγγι και σε κολήσει στον τοίχο, θα αρχίσεις να κλαψουρίζεις σαν γκομενάκι-πουτανάκι που τρέμει όταν βγαίνει ο νταβάς.
Τότε αν σου πούνε να φτύσεις τον Χριστό στη μούρη για να γλιτώσεις, θα το κάνεις μέσα σε μια στιγμή, όπως ο Πέτρος η κοτούλα που κακάριζε σαν σκροφίδιο στους Ρωμαίους, τα λέω λάθος ρε?

Αυτό είσαι κι εσύ, μια σκρόφα, μια πατσαβούρα κουρελιασμένη και άχρηστη.
Όσο για τον Χριστό, μόνον που τον πιάνεις στο στόμα σου, λερώνεις το αίμα του, ούτε για να σου φτύσει ροχάλα στη μάπα δεν είσαι άξιος, όταν έρθει η ώρα σου για να κριθείς θα σε κάνει κομάτια και θα τα στείλει στην κόλαση για βράσιμο.

Και πίστεψέ με, σύντομα θα έρθει η ώρα σου γιατί είσαι τόσο πολύ βρώμικη διάροια που θα σε βάλουν γρήγορα μέσα σε σακούλα.

Όλοι έχουν αγριέψει με τη πάρτυ σου και τις αρωστημένες μαλακίες που μας αραδιάζεις, αλλά θέλω να ρωτήσω τα μέλη και τη Δ.Ο., τι είναι αυτό σας φοβίζει να απαντήσετε με ψηλά το κεφάλι?
Θα αφήσετε το κάθε ένα σκατό να σας προσβάλει έτσι και να σας σκυλοβρίζει, γιατί?

Για να γράφει το όνομά σας "Πλήρες μέλος", αλλά να σας κάνει πατσαβούρα το κάθε αρωστημένο μαλακιστίρι?

Λίγο αξιοπρέπεια ρε παιδιά! ΑΜΑΝ!

Ακούς κουράδα? Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι-Α
Σκατό έ σκατό!

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

28/02/2014, 07:28:13
Ολοι θα κριθουμε απο τον Θεο καλε μου αυτο ειναι που ηθελα να περασω και σε ευχαριστω που το τονιζεις. Θα σε παρακαλουσα μονο να ηρεμισεις γιατι οι απειλες για δολοφονια δεν ειναι και το καλυτερο που μπορεις να κανεις. Αυριο μπορει καποιος να με σκοτωσει και να βρεις τον μπελα σου και δεν αξιζει. Να εισαι καλα και ηρεμισε.

28/02/2014, 08:10:54
Αυτο που νιωθεις τωρα εσυ το εχω νιωσει και το εχω βιωσει για χρονια που δεχομαι ψυχικες επιθεσεις γιατι βαζω στο στομα μου τον Χριστο και αυτο φυσικα και δεν ξεκινησε εδω μεσα. Οι Ελληναρες (που τωρα οι περισσοτεροι εγιναν X.A) προσπαθησαν να με ξεφτυλισουν πολλες φορες πρωτου με γνωρισετε. Απλα προσπαθω να γυρισω τον τροχο αναποδα και να βαλω τερμα στο μισος και στον διχασμο που καλιεργειται απο το ψευδος σε σχεση με την ιστορια και αν αξιζω να καω για αυτο στην κολαση, τοτε ας ειναι. Ντρεπομαι με αυτο που γινεται και τρομαζω και εγω οπως και ολοι με αυτη την κατασταση.

Που οδηγουμαστε με ολο αυτο το μισος που εχει ξεσπασει; Ολοι κατηγορουν ολους και τσουπ να και η Χ.Α που προσπαθει να μας παρασυρει σε εμφυλιο.

Ποιος κανει κατι για αυτο; Η κυβερνηση; Η αριστερα που ετοιμαζετε για αντιποινα; Η εκκλησια που απλα απεχει;

Υπαρχει εχθρος και αυτος ειναι ο διχασμος και η πολωση αλλα και το ιστορικο ψευδος σε σχεση με το ποιοι ειμαστε. Οι προγονοι μας εχυσαν ποταμια απο αιμα με σημαια τους τον σταυρο και σημερα φτασαμε να ντρεπομαστε για το ποιοι ειμαστε και να ατιμαζουμε με καθε τροπο την μνημη τους γιατι ταχα μου οι αρχαιοι ηταν εξυπνοτεροι και πιο sexy και πιο cool και whatever.

Αμα δεν νιωθετε εσεις ντροπη και οργη με αυτο που γινεται και σας φταιω εγω γιατι προσπαθω να αντιστρεψω τα "μαγια" και για αυτο εφτασα ενα βημα απο τον θανατο και ακομα απειλουμε να μπω σε σακουλα για αυτο γιατι λεω την αληθεια που κανεις δεν θελει να ακουσει, τοτε σκοτωστε με μπορει ο φυσικος θανατος μου να λυσει τα "μαγια". Ισως να αξιζει να πεθανω. Αμα ειναι να το κανετε μην αφησετε την ευκαιρια να παει χαμενη.

28/02/2014, 08:48:46
Αυτο που προσπαθω να κανω λεγεται μεταστοιχειωση μαυρων ενεργειων της αριστερης και την δεξιας ατραπου και αμα νομιζεται οτι δεν ξερω τι λεω δεν εχετε παρα να με δοκιμασετε με ερωτησεις περα απο ειρωνεια και τις ψυχικες επιθεσεις αλλα και τις φτηνες ανοησιες που σπερνουν τεχνητη πολωση λες και εχει μεγαλη σημασια μεσα στα ορια αυτου του παιχνιδιου ακομα και αν ο Χριστος ηταν απλα ενας μαγος η ενα δημιουργημα μαγων.

Ομως ο Χριστος που εγω γνωριζω δεν ηταν ουτε δημιουργημα μαγων ουτε ενας απλος μαγος. Ο Χριστος που εγω γνωριζω και μου μιλαει ειναι φιλος μου. Αν υπαρχει καποιος αλλος περα απο την αληθεια που βιωνω που θα με καψει στην κολαση, τοτε ας ειναι. Αμα θελετε εσεις να λερωσετε τα χερια σας με το αιμα μου γιατι μιλαει σε εμενα καποιος Χριστος που δεν ειναι αυτος που θα θελατε και τοτε παλι ας ειναι.

Ο Χριστος που εγω γνωριζω υπηρξε αρχιτεκτονας και μεγας διδασκαλος της δεξιας αλλα και της αριστερης ατραπου που τους τρελανε ολους και εσπειρε τρομο αναμεσα στους "μυημενους" που παταγανε τους αδυναμους.

“10. Εγώ κατά την χάριν του Θεού την δοθείσαν εις εμέ ως σοφός αρχιτέκτων θεμέλιον έθεσα, άλλος δε εποικοδομεί· έκαστος όμως ας βλέπη πως εποικοδομεί· Προς Κορινθίους Α' Κεφ. 3 (Βάμβας)”

Οι Αρχαιοι Ελληναρες εβαζαν κολλαρα στο λαιμο των δουλων που εγραφαν πανω αμα χαθει να το επιστρεψετε στην ταδε διευθηνση. Ποιος μου λεει εμενα οτι οι προγονοι μου δεν ηταν δουλοι των Ελληναρων οταν περα απο το 50% του πληθυσμου της αρχαιας Ελλαδας ηταν δουλοι οι οποιοι μαλιστα θεωρουνταν αψυχοι στους οποιους ο Χριστος εδωσε νοημα υπαρξης;

Μηπως ξεφτυλιζομαστε στα ματια του συμπαντος;

Μηπως επιστρεφουμε πισω στον χρονο και μηπως οι "μυημενοι" προσπαθουν να κανουν στον απλο κοσμο τα ιδια;

Θα τολμουσες εσυ (μιλαω γενικα) να προσπαθησεις να κανεις κατι για αυτο αν εβλεπες οτι τα πραγματα ειναι καπως ετσι η απλα θα συνεχιζες να ταιζεις την υπερηφανεια και την αλαζονεια των Ελληναρων που νομιζουν οτι εχουν μαγικο DNA και οτι ο νοητικος αυνανισμος μπορει να φερει καποιο αποτελεσμα μεσα σε αυτη την κατασταση;

Μηπως η παλικαρια σου (γενικα μιλαω) περιοριζεται μονο στο να προστατεψεις αυτη την κατασταση αντι να προσπαθησεις να κανεις κατι για αυτο;

Edited by - Dragon Path on 28/02/2014 09:30:28

28/02/2014, 09:02:55
Ξερεις πολλους τρελους που θα αποφασιζαν να θυσιασουν ακομα και την ψυχη τους (οχι την ζωη τους που ειναι τιποτα) για να ανοιξουν πολεμο στους μαυρους μαγους και στις τεχνητες προβολες τους που στοχευουν στην πολωση;

Γνωριζεις πολλους τρελους που θα ανοιγαν πολεμο στο πνευμα του Crowley και θα προσπαθουσαν να τον νικησουν μεσα απο τα σκατα του;

http://www.youtube.com/watch?v=pdlS7tab5rQ

Εγω ισχυριζομαι οτι οχι μονο το εκανα αλλα και οτι τα καταφερα.

http://esophoria.org/aleister-crowley-and-thelema/

Εισαι ετοιμος να παρεις αυτο το ρισκο να λερωσεις τα χερια σου με το αιμα μου;

Εισαι σιγουρος οτι δεν ξερω τι λεω και οτι εχω μεσα μου κακια;

Αμα εισαι τοσο σιγουρος τοτε ελα να με λιωσεις και δεν θα φερω ανισταση. Ομως το πνευμα μου δεν προκειτε να λιγησει στο ψευδος.

Δεν ειδες μεσα στην ιστορια ποσο "τρελοι" ειμαστε εμεις οι μαρτυρες της αληθειας;

Edited by - Dragon Path on 28/02/2014 09:04:13

28/02/2014, 09:46:20
Η προσκληση μου για διαλογο περα απο τους δαιμονες της ιστοριας και τα τεχνητα εμφυτευματα και στους μεν και στους δε (μιλαω για τις αντιμαχομενες παραταξεις) που προσπαθουν να τον αποτρεψουν ηταν παντα ανοικτος. Αντι αυτου εισεπραξα ειρωνεια, ψυχικες επιθεσεις, φτυσιμο και διαφορα αλλα και ακομα και οταν εφτασα ενα βημα πριν απο τον θανατο και παρακαλεσα γονατιστος για βοηθεια εισεπραξα ενα σπροξιμο που στοχευε να με ριξει απο τον γκρεμο. Οριστε λοιπον η ευκαρια για διαλογο χωρις νευρα, ειρωνεια και εξυπνοβλακειες. Ελατε να μιλησουμε για την πραγματικοτητα που ζουμε ΤΩΡΑ και οχι για το τι εγινε χθες και το τι γινεται στην κολαση, καθως το παρελθον ειναι η κολαση και ο Αδης και ειναι οι τρυπες στο παρελθον που μας βουλιαζουν στην Αβυσσο και μας θαβουν μεσα στις σκιες. Hades = 222 = Hell = Shade

Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να εξορκισω τους δαιμονες που μας διαλυουν οι οποιοι μαλιστα ειναι απολυτα ορατοι και αρα μπορουν να αναλυθουν μεσα απο διαλογο και σας το ορκιζομαι οτι ΒΛΕΠΩ. Βλεπω πως ανοιξαν οι πυλες τις κολασης μεσα μας και πως μπορουν να κλεισουν και αμα μου δωσετε την ευκαρια μπορω να το αναλυσω με λεπτομεριες.

Σε σχεση με την Δ.Ο μεσα σε αυτην την κατασταση και αυτοι κανουν οτι μπορουν το προβλημα μου δεν ηταν ποτε μαζι τους και ουτε καν με τους εθνικους σαν ανθρωπους.

Τι μας χωριζει περα απο τους δαιμονες;

Εισαστε σιγουροι οτι μας χωριζει κατι περα τις εμφυτευεμενες παραισθησεις που μας εχουν κλεισει μεσα σε μια αρρωστημενη πραγματικτοτητα μεσα στην οποια ειμαστε ευνουχισμενοι και δεν μπορουμε καν να αντιδρασουμε;

28/02/2014, 10:26:51
quote:

...
Κάτι κουράδες με πόδια σαν εσένα, .... θα αρχίσεις να κλαψουρίζεις σαν γκομενάκι-πουτανάκι που τρέμει όταν βγαίνει ο νταβάς.
,,,η κοτούλα που κακάριζε σαν σκροφίδιο στους Ρωμαίους, τα λέω λάθος ρε?

Αυτό είσαι κι εσύ, μια σκρόφα, μια πατσαβούρα κουρελιασμένη και άχρηστη.
,,,,γιατί είσαι τόσο πολύ βρώμικη διάροια που θα σε βάλουν γρήγορα μέσα σε σακούλα.

,,,,να απαντήσετε με ψηλά το κεφάλι?
Θα αφήσετε το κάθε ένα σκατό να σας προσβάλει έτσι και να σας σκυλοβρίζει, γιατί?

Για να γράφει το όνομά σας "Πλήρες μέλος", αλλά να σας κάνει πατσαβούρα το κάθε αρωστημένο μαλακιστίρι?

Λίγο αξιοπρέπεια ρε παιδιά! ΑΜΑΝ!

Ακούς κουράδα? Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι-Α
Σκατό έ σκατό!

...

εεεε... εκείνος ομολόγησε ότι είναι παλαβός εσύ είσαι ο "νορμάλ;"

28/02/2014, 11:04:11
quote:
εεεε... εκείνος ομολόγησε ότι είναι παλαβός εσύ είσαι ο "νορμάλ;"

Χωρις να ενοω ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικα [αν και δεν υπαρχουν κανονες ]οτι θα εδινα περισσοτερη σημασια στα λογια αυτου που ομολογει οτι ειναι ''τρελος ''παρα στα λογια καποιου που υποστηριζει φανατικα το αντιθετα

Αν μη τι αλλο αν προσπαθησουμε να ειμαστε ανοικτοι περα απο τις στενες μας αντιληψεις για την πραγματικοτητα ,θα ανακαλυψουμε οτι ''τελικα η καθε θεωρια ειναι εν δυναμει καταριπτεα ,και μια αλλη μπορει να παρει την θεση της !!!!

28/02/2014, 11:06:13
Εισαστε σιγουροι οτι ο ψευδοπροφητης Καρολος Μαρξ ηθελε το καλο της φτωχολογιας και οτι δεν υπηρξε μαυρος μαγος που δουλευε μεσα στα πλαισια ενος αρρωστημενου σχεδιου που υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια;

http://occidentaltraditionalist.wordpress.com/2012/09/12/karl-marxs-poems-to-satan/

http://www.connexions.org/RedMenace/Docs/RM3-BakuninvsMarx.htm

Εισαστε σιγουροι οτι αυτοι οι τυποι που μας κυβερνουν ειναι ανθρωποι και οτι δεν εχουν σχεση με την Ρωμαικη αλλα και πριν απο αυτην με την Ελληνικη elite;

Εισαστε σιγουροι οτι αυτα που μας λενε οι εσωτερικες φωνες που ακουμε για τους εκπτωτους-Igigi που συνεργαζονται με εξωγηινες φυλες για την αλλοιωση του ανθρωπινου DNA ειναι ανοησιες;

Εισαστε σιγουροι οτι ηταν ολα μια χαρα στην αρχαια Ελλαδα και ακομα χειροτερα στην αρχαια Ρωμη;

Εισαστε σιγουροι οτι ο Κροουλι που ζωγραφισε εναν Grey με τον οποιο ηταν σε επικοινωνια ηταν απλα ενας παρανοικος;

Αν ηταν απλα ενας παρανοικος τοτε γιατι οι "Illuminati" (σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι ολοι οσοι φορεσουν μια ταμπελα αυτο που λενε) δουλευουν μεσα στα πλαισια των διδασκλειων του;

Θελετε να σας φερω αποδειξεις για αυτο που λεω σε σχεση με τους "Illuminati";

Ειμαι μελος σε πολλα μασονικα group στο fb και προσπαθω να κανω infiltration τις συχνοτητες των διαφορων "μυημενων" και η πραγματικοτητα μου εχει ερθει σε συγκρουση με την δικη τους απειρες φορες, καθως αρκετοι ειναι παγιδευμενοι μεσα σε εικονικες προβολες σε σχεση με την ιστορια και σε σχεση με τις αρχαιες παραδοσεις, καθως φορανε την μασκα των Ανουννακι αλλα και των Ολυμπιων και των Αιγυπτιακων θεων κλπ καθως οι "θεοι" τους κρυβονται πισω απο μασκες που μπορουν να γινουν αποδεκτες απο την ανθρωπινη συνειδηση και για αυτο φροντιζουν να ριχνουν σκιες σε σχεση με την ιστορικη αληθεια οπως για παραδειγμα εκανε ο Εβραιομασονος Ζαχαρια Σιτσιν (απο την φυλη Ασκεναζι που μπορειτε να υποθεσετε τι ειναι) ο οποιος επλασε του κοσμου τις ανοησιες για να μπλοκαρει και να ανακτευθυνει την αληθεια στο δικο τους ματριξ.

Εισαστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει τιποτα πισω απο ολα αυτα τα εκατομμυρια πλεον video στο youtube με τις εμφανισεις UFO;

Εισαστε σιγουροι οτι αυτο εδω το εκαναν δυο μεθυσμενοι ετσι οπως αποφανθηκαν οι "επιστημονες":

http://www.youtube.com/watch?v=rQHRG8fj3J8

Εισαστε σιγουροι οτι ολοι αυτοι που ειρωνευονται και γελανε με αυτα που βλεπουμε ολοι ειναι καλα μεσα τους;

Εισαστε σιγουροι οτι υπαρχει καποιος λογος στο ΣΥΜΠΑΝ που να ειναι αρκετος για να τσακκωνομαστε μεταξυ μας για ανοησιες αντι να συζητησουμε σοβαρα αυτα τα θεματα;

Edited by - Dragon Path on 28/02/2014 11:51:57