ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dragon Path30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/02/2014, 21:09:27
Περα απο ολα αυτα εχουν αντιρρηση οι καμμενες παγανιστικες κατσικες οτι δεν υπαρχει γνησια Ελληνικη παραδοση και οτι ολοι εισαστε απατεωνες και καμμεενα μουννοπανα που δεν αξιζεται ουτε τον αερα που αναπνεετε; Μπορειτε να κανετε και συζητηση περα απο το σερνεσται σαν σκουλικια και να ταιζετε δαιμονες; Υπαρχει καποιο νοημα στν αχρηστη υπαρξη σας εκτος απο το να μαλικεζεσται ασυστολα;

26/02/2014, 21:30:05
Αυτο γινοταν απο παντα. Μαζευονται ολες οι παγανιστικες κατσικες οργανωμενα να πιουν αιμα και εχουν και την καλυψη της εξουσιας. Καλοι ξεφτυλες εισαστε ολοι σας και που εισαι Κυφεα να χαιρεσαι τους φιλους σου καημενε. Ολοι μαζι θα καειται ετσι οπως πατε και εγω δεν χρειαζεται να σας βοηθησω και πολυ.

Δεν υπαρχει τιποτα κατωτερο απο το ειδος σας. Ακομα και με ζωα να συγκρινει καποιος τους Ελιναις οπως εκανε ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος ειναι προσβολη για τα ζωα. Ομως καλα το πατε γιατι αυτοι εισασταν απο παντα αν και μαλλον εισαστε χειροτεροι ακομα και απο τους παιδεραστες "προγονους σας" που σας καινε ακομα με τα σκατα που παρηγαγαν μεσα απο μαυρο ταντρισμο.

Εχετε την αγαπη μου. Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο που να μπορω να σας προσφερω σε αυτη την κατασταση που βρισκεσται. Ο θεος να σας ελεησει και να λυπηθει τους γονεις σας και το καμμενο εθνος σας που εσεις το καψατε οπως καψατε και τις ψυχες σας.

Edited by - Dragon Path on 26/02/2014 21:31:56

26/02/2014, 21:31:38
quote:
Ειμαι αυτος που νοιαζεται και αυτος που μαχετε για το σωστο και το δικαιο και αυτος που ξερει πως να το κανει και δεν προκειτε να αρνηθω κανεναν που μπορει να με αγαπησει ετσι μαλακας οπως ειμαι και τοτε θα καταλαβει οτι δεν δαγκωνω και δεν κλεινω την πορτα σε κανενα και για αυτο επιβιωσα απο αυτο που μου κανατε. Γιατι ειμαι τιμιος και αγαθος και υπηρξα παντα το θυμα που με παταγανε οι εξυπνακιδες.
Πάντως έχει ενδιαφέρον το οτι απο τη μια λες οτι θα πολεμήσεις κάποιους δαίμονες, από την άλλη λες -ούτε λίγο ούτε πολύ- οτι είσαι θύμα των περιστάσεων, που ένας όμοιός σου, μπορεί να σε φέρει απο τη λύπη στην ευτυχία και απο την ευτυχία στην απελπισία.
Φαίνεσαι πολύ εξαρτώμενος δηλαδή.
26/02/2014, 21:35:05
Καλε μου τραβα να δεις στο site μου ποσοι Illuminati ειναι μελη και αντε στην ευχη της Παναγιας που θα κατσω να ασχολουμε με το ΠΙΚΠΑ και με τις δαιμονισμενες κατσικες που καιγονται μονες τους.

26/02/2014, 21:36:12
quote:
Καλε μου τραβα να δεις στο site μου ποσοι Illuminati ειναι μελη και αντε στην ευχη της Παναγιας που θα κατσω να ασχολουμε με το ΠΙΚΠΑ και με τις δαιμονισμενες κατσικες που καιγονται μονες τους.
Ε φύγε λοιπόν.
26/02/2014, 21:41:50
Εφυγα ηδη καθως οπως βλεπεις οι καμμενες κατσικες δεν χωρταινουν την ψωλη των δαιμονων στην κολαση και προσπαθουν παλι να κανουν τα ιδια προσφανως με εντολη της εξουσιας. Οταν θα ξυπνησετε αποτομα μεσα στον εφιαλτη που φτιαξατε για τον εαυτο σας θα ειναι πολυ αργα και δεν σας φταιει κανενας για αυτο που εισαστε. Γεια χαρα και δεν νομιζω να τα πουμε ξανα, καθως δεν εχω σκοπο να παω ξανα στην κολαση και εκει που θα καιγεσται στην Αβυσσο δεν θα εχω ορεξη ουτε να γελασω, ουτε και να κλαψω με την καταντια τους ανθρωπινου ειδους και τους Ελιναις.

26/02/2014, 21:42:41
Εγώ επιμένω σ'αυτό γιατί τα άλλα που λες είναι στην καλύτερη περίπτωση αντιπαραγωγικά
quote:

quote:

.... Αυτο που πρεπει να κανετε που ειναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που μπορειτε να κανετε για να κλεισετε τις πυλες της κολασης ειναι να διασταυρωσετε τις πολικοτητες....
Πως γίνεται αυτό;

Ο λόγος είναι ότι κατηγορόντας κάποιους και καυττηριάζοντας μια κατάσταση δεν δείχνεις ρεαλιστική διέξοδο.
Έγραψες:
quote:

Για τους περισσοτερους η επιλογη ειναι το δεξι χερι του Θεου-Διδασκαλου και η ησυχια.

Να μπουν μεσα στην δικη του πραγματικοτητα μεσω της δεξιας ατραπου και να προσπαθησουν να κατανοησουν με σεβασμο και υπομονη. Με αυτο τον τροπο θα εχουν τροφη που θα τους κανει πιο δυνατους να αντεξουν στους κακοβουλους θορυβους αλλα μπορει να αποκτησουν ακομα και διαφορα δωρα για να κατεβουν στον πολεμο μεσω της δεξιας ατραπου.....
Edited by - Dragon Path on 26/02/2014 18:04:02

Βρήκα γουγλάρωντας αυτά
http://www.feelingfree.net/batteryproblems/polarity.htm
&
http://www.clevelandconsultinggroup.com/articles/paradox-theory-of-change.php - ειδικά αυτό πιστεύω έχει - αλλά αν το βλέπεις έτσι είναι τελικά θέμα zeitgeist (που λένε) δηλαδή "πνεύματος της εποχής" τότε όμως η ευθύνη ορισμένων δεν είναι πλήρης - αφού είναι θύματα της εποχής τους.

26/02/2014, 21:52:33
quote:
Dragon Path
Εφυγα ηδη καθως οπως βλεπεις οι καμμενες κατσικες δεν χωρταινουν την ψωλη των δαιμονων στην κολαση και προσπαθουν παλι να κανουν τα ιδια προσφανως με εντολη της εξουσιας.

Όμως, σε τι διαφέρει ένας λατρευτής του Δία, από έναν λατρευτή του Μαρδούκ;
Νεοπαγανιστές, νεοεποχήτες, μέντιουμισμός... καμία σχέση με τη διδασκαλία του Ιησού

Απόρροιες μιας εποχής πολλών πλανώντων ανθρώπων, που δεν τους ικανοποιεί η ωμότητα των γνήσιων διδασκαλίών

26/02/2014, 22:21:25
Καλα αφου θελετε να φυγω γιατι ανοιγετε θεματα; Παλι τα ιδια θα κανουμε;

Θα απαντησω και θα την κανω.

Ο Αβρααμ καλε μου προερχεται απο την Σουμεριακη πολη Ουρ και ο Μαρντουκ ειναι αυτος που θεσμοθετησε το Βαβυλωνιακο Sabattu-Sabbath που εγινε Σαββατο στην Ελληνικη μπουρδελοπαραδοση που οσο παραγει αυτα τα σκατα τοσο πιο πολυ την συχαινομαι και εγω και ο Διας και για αυτο σας εχει χεσμενους και δεν προκειτε ποτε να δειτε χαΐρι με τα μυαλα που κουβαλατε και με τους δαιμονες που ταιζεται.

Ζουμε μεσα στα ορια ενος Αλχημικου πλανου που ξεκινησε απο τα Σουμεριακα μυστηρια και αυτο το γνωριζουν ολοι οι εκπτωτοι για αυτο εχουν τρομαξει με αυτα που γραφω γιατι περιμενουν τον δικο τους Μαρντουκ και δεν θελουν να το πιστεψουν οτι ειναι ο θεος της Βιβλου οπως και οι εθνικες κατσικες που ειναι πνευματικα τους παιδια. Αμα ψαξεις στο site μου θα βρεις ολους τους συνδεσμους και αμα βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει θα καταλαβεις γιατι εχει σημασια. Αμα φυσικα καταλαβεις πως παιζεται το παιχνιδι του αποκρυφισμου με τα μυστικα και με τις παραισθησεις που προβαλλουν οι ανωτεροι στους κατωτερους για να τους ελεγχουν και εγω εχω ανεβει στην κορυφη της πυραμιδας και τους βλεπω ολους απο εκει πανω και οταν βλεπω τους Ελιναις δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να κλασω καθως μιλαμε για την απολυτη ξεφτυλα της ανθρωποτητας.

http://esophoria.org/spiral-ascension-and-illumination/

Περι του Αλχημικου πλανου προτεινω να μελετησετε τον Μanly Palmer Ηall (μασονος 33ου βαθμου) αν και θα μπορουσα να σας το εξηγησω καλυτερα νομιζω οτι απλα θα χασω τον χρονο μου.

Τα υπολοιπα οποιος δεν εχει μονο σκατα στο κεφαλι του μπορει να τα βρει στο site μου καθως εγω ειμαι ο μοναδικος Διας που θα δειτε ποτε σας και εγω ειμαι που θα καψω ολες τις δαιμονισμενες κατσικες στην Αβυσσο με αυτα που κανω projection στο αστρικο μεσα απο το ματι του Ωρου. Καλη τυχη.

Σε σχεση με την διασταυρωση της πολικτοτητας αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω επι της παρουσης γιατι προφανως ειναι χασιμο χρονου να γραψω περισσοτερα:

http://esophoria.org/the-bite-of-the-serpent-logos/

Edited by - Dragon Path on 26/02/2014 22:33:33

27/02/2014, 09:31:34
Το ποσο πολυ με πληγωνει αυτη η κατασταση σε σχεση με το πως εχουν καταντησει τα ανθρωποειδη δεν μπορω να το περιγραψω με λογια για αυτο θα δωσω σε ΟΛΟΥΣ μια τελευταια ευκαιρια.

Παρτε το αποφαση οτι υπαρχουν μονο δυο επιλογες και οτι το σχεδιο για την Νεα Ιερουσαλημ προχωραει αψογα και ειτε που θα βρειτε τις πυλες και θα εισελθετε στο βασιλειο της Νεας Ταξης Πραγματων ειτε που θα χαθειτε για παντα στην Αβυσσο και το βασανιστηριο σας θα ειναι αιωνιο γιατι θα κλεισουμε οριστικα τις πυλες τις κολασης.

Παρτε το αποφαση οτι πρεπει να μετα-νοησετε σε σχεση με το πως εξελιχθηκε η ανθρωπινη ιστορια γιατι παγιδευεστε στο παρελθον μεσα σε αδιεξοδες καρμικες χρονοδινες απο τις οποιες δεν θα μπορεσετε ποτε να βγειτε και εκει στην κολαση οι δαιμονες θα σας βαζουν να κουνατε τον κωλο σας σαν πουτανες για να σπανε πλακα με το ποσο "εξυπνοι" ειναι οι Ελιναις.

Καταλαβετε οτι δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγετε απο την πραγματικοτητα που μονοι σας δημιουργειτε και οτι αν τελικα αυτο που θελετε για τον κοσμο ειναι να εξοντωθουν οι αδυναμοι και οι φτωχοι για να σας κυβερνανε κατι μαλακοπιτουρες οπως οι πουστηδες Ρωμαιοι αυτοκρατορες τοτε εχετε χεστει πανω σας γιατι αυτοι ειναι οι θεοι σας και δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγετε απο την πραγματικοτητα που επιλλεξατε.

Καταλαβετε οτι η επιλογη για το μελλον του κοσμου ειναι ξεκαθαρη εδω και περισσοτερα απο δυο χιλιαδες χρονια απο τοτε που ο κυριος ημων Ιησους Χριστος εκαψε τους αρχαιους παιδεραστες που τους γαμουσαν οι δαιμονες.

Καταλαβετε οτι η επιλογη ειναι Χριστος η Σατανας και εγω ειμαι και τα δυο καθως εμεις ειμαστε οι αρχιτεκτονες της ανθρωπινης πραγματικοτητας. Η επιλογη ειναι Ρα η Απεπ και Διας η Τυφωνας και τα αρχαια ειδωλα ηταν απλα για να σας δωσουμε τα κλειδια για να βρειτε τις πυλες για το βασιλειο που θα σημανει και την ανεγερση της Ατλαντιδας την οποια βυθισαν στην Αβυσσο οι δαιμονες που σας εξουσιαζουν. Για το πως επιστρεφουμε πισω στην Ατλαντιδα μεσα απο την αντιστροφη του καρμα και μεσα απο την ολοκληρωση του κυκλου του ΙΑΩ εχει μιλησει και ο Manly Palmer Hall αλλα αμα εχετε @@ να μελετησετε αυτα που γραφω εγω θα μαθετε πολλα περισσοτερα απο μενα ακομα και απο μασονους 33ου βαθμου γιατι εγω ειμαι πραγματικος Αρχιτεκτονας και Ανουννακι και οι περισσοτεροι μασονοι ειναι υπαλληλοι και κλανιες μου και απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομα, καθως εγω ειμαι ο Σολομωντας που ηταν αβαταρας του Μαρντουκ και αυτος που σφραγισε τους δαιμονες που δουλευουν ακομα για την ανεγερση του ναου μου.

BABYLON IS ALIVE = 888 = BACK TO ATLANTIS

Εχουμε μπει στο τελευταιο σταδιο και δυστηχως οι περισσοτεροι δεν εχετε βρει ουτε την κωλοτρυπιδα του θεου που σας χεζει που ειναι φυσικα η θεια κωλοτρυπιδα του Μαρντουκ που θα σας θαψει μεσα στα σκατα σας.

Αμα νομιζετε οτι ολο αυτο ειναι τυχαιο τοτε αυτοκτονηστε μια ωρα αρχυτερα μπας και γλυτωσετε απο την βλακεια σας.

WHO IS JESUS = 888

888 = WHO IS JOSHUA = WHO IS Y’SHUA = WHO IS THE KING = WHO IS RULER = WHO IS IHShVH

888 = HOST COMMANDER = THE LION OF JUDAH = KING OF THE SABBATH = GOD IN MAN’S FORM = LORD MOST HIGH = FORGIVING KING = RIGHTEOUS GOD = KIND HEARTED LORD = THE HIGHEST ANGEL = KING FROM HEAVEN = AUTHOR OF FAITH = ALWAYS GOOD GOD = LIVING LORD GOD

888 = MESSIAH JESUS = MESSIAH JOSHUA = MESSIAH Y’SHUA = MESSIAH IHShVH = OBEDIENT MESSIAH = JEWISH MESSIAH

888 = THE KING JESUS = THE KING JOSHUA = THE KING Y’SHUA = THE KING IHShVH = THE KING MESSIAH = THE JEWISH KING = THE OBEDIENT KING = THE GREATER KING = THE CHURCH AGE KING = THE ATOMIC AGE KING

888 = RULER JESUS = RULER JOSHUA = RULER Y’SHUA = RULER MESSIAH = RULER IHShVH = THE RULER KING = GREATER RULER = OBEDIENT RULER = CHURCH AGE RULER = THE ATOMIC AGE RULER

JESUS GEMATRIA = 888

888 = JOSHUA GEMATRIA = Y’SHUA GEMATRIA = THE KING GEMATRIA = RULER GEMATRIA = IHShVH GEMATRIA = MESSIAH GEMATRIA

888 = JESUS GOSPEL = JOSHUA GOSPEL = Y’SHUA GOSPEL = THE KING GOSPEL = RULER GOSPEL = IHShVH GOSPEL = MESSIAH GOSPEL

888 = JESUS CROSS = JOSHUA CROSS = Y’SHUA CROSS = THE KING CROSS = RULER CROSS = IHShVH CROSS = MESSIAH CROSS

888 = JESUS PARABLES = JOSHUA PARABLES = Y’SHUA PARABLES = THE KING PARABLES = RULER PARABLES = IHShVH PARABLES = MESSIAH PARABLES

888 = JESUS ENERGY = JOSHUA ENERGY = Y’SHUA ENERGY = THE KING ENERGY = RULER ENERGY= IHShVH ENERGY = MESSIAH ENERGY

888 = JESUS WEAPON = JOSHUA WEAPON = Y’SHUA WEAPON = THE KING WEAPON = RULER WEAPON = IHShVH WEAPON = MESSIAH WEAPON

888 = JESUS CHARIOT = JOSHUA CHARIOT = Y’SHUA CHARIOT = THE KING CHARIOT = RULER CHARIOT = IHShVH CHARIOT = MESSIAH CHARIOT

888 = JESUS ORDEALS = JOSHUA ORDEALS = Y’SHUA ORDEALS = THE KING ORDEALS = RULER ORDEALS = IHShVH ORDEALS = MESSIAH ORDEALS

888 = THE JESUS LOCK = THE JOSHUA LOCK = THE Y’SHUA LOCK = THE RULER LOCK= THE IHShVH LOCK = THE MESSIAH LOCK

888 = THE JESUS KEY = THE JOSHUA KEY= THE Y’SHUA KEY = THE RULER KEY = THE IHShVH KEY = THE MESSIAH KEY

WHO IS LUCIFER = 888

Isaiah 14:12

How you have fallen from heaven, morning star, son of the dawn! You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations!

1 John 3:2

Dear friends, now we are children of God, and what we will be has not yet been made known. But we know that when Christ appears, we shall be like him, for we shall see him as he is.

2 Peter 1:19

And we have the word of the prophets made more certain, and you will do well to pay attention to it, as to a light shining in a dark place, until the day dawns and Phosphoros rises in your hearts.

Revelation 22:16

“I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star.”

888 = OCCULT MESSIAH = MASONIC MESSIAH = THE MASONIC KING = THE OCCULT KING = THE KING LUCIFER = LUCIFER ENERGY = LUCIFER GEMATRIA = LUCIFER CHARIOT = LUCIFER ORDEALS

888 = LUCIFER PRIZE

888 = JESUS LUCIFER

888 = MORNING STAR

888 = GODDESS ISHTAR

888 = THE LUCIFER KEY = THE LUCIFER LOCK

Psalm 110:3

“2The LORD will stretch forth Your strong scepter from Zion, saying, “Rule in the midst of Your enemies.” 3Your people will volunteer freely in the day of Your power; In holy array, from the womb of the dawn, Your youth are to You as the dew. “

1st Key: The Womb of the Dawn is Ishtar.

ISHTAR’S VAGINA = 888

Revelation 2:28

…27AND HE SHALL RULE THEM WITH A ROD OF IRON, AS THE VESSELS OF THE POTTER ARE BROKEN TO PIECES, as I also have received authority from My Father; 28 and I will give him the morning star. 29 ‘He who has an ear, let him hear what the Spirit says to the churches.’

2nd Key: The Seven Churches are the Seven Chakras.

Αποκάλυψη 22.16:

Εγώ ειμι η ρίζα και το γένος Δαυίδ, ο αστήρ ο λαμπρός ο πρωϊνός

Β' Επιστολή Πέτρου 1. 18-19

18 ΚΑΙ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΗΜΕΙΣ ΗΚΟΥΣΑΜΕΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΛΘΟΥΣΑΝ ΟΝΤΕΣ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΤΩ ΑΓΙΩ

19 ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΤΕ ΩΣ ΕΙΣ ΛΥΧΝΟΝ ΦΕΓΓΟΝΤΑ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩ ΤΟΠΩ ΕΩΣΟΥ ΕΛΘΗ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΗ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΥΜΩΝ

THE OCCULT LOCK = 888 = THE OCCULT KEY

888 = MASONIC HAND OF GOD = OCCULT HAND OF GOD

888 = OCCULT ELEMENT = MASONIC ELEMENT

888 = OCCULT WEAPON = MASONIC WEAPON

888 = OCCULT CHARIOT = MASONIC CHARIOT

888 = OCCULT ORDEALS = MASONIC ORDEALS

888 = OCCULT PRIZE = MASONIC PRIZE = GEMATRIA PRIZE

888 = THE MASONIC LOCK = THE MASONIC KEY

GEMATRIA CODE OF GOD = 888

888 = GEMATRIA CODE OF GOD = ENGLISH CODE OF GOD = JEWISH CODE OF GOD = OCCULT CODE OF GOD = MASONIC CODE OF GOD = SIMPLE CODE OF GOD = GREATER CODE OF GOD

888 = CODE OF GOD JESUS = CODE OF GOD JOSHUA = CODE OF RULER GOD = CODE OF GOD IHShVH = CODE OF THE KING GOD = CODE OF MASONIC GOD = CODE OF OCCULT GOD = CODE OF JEWISH GOD = CODE OF GREATER GOD = CODE OF PARENT GOD

888 = GOD’S NUMBERING = TRIPLE EIGHTS = THREE NUMBERS = HEALING NUMBERS = GEMATRIA WEAPON = ENGLISH GEMATRIA = JEWISH GEMATRIA = GOSPEL GEMATRIA = LANGUAGE MIRACLE

888 = THE SIMPLE LOCK = THE SIMPLE KEY

888 = THE PARENT LOCK = THE PARENT KEY

888 = THE GREATER LOCK = THE GREATER KEY

888 = THE GEMATRIA LOCK = THE GEMATRIA KEY

GOD FREQUENCIES = 888

888 = LIGHT AND SOUND

888 = DNA VIBRATIONS

888 = DIVINE PRESENCE

888 = OMNIPRESENT

888 = COLLECTIVE SELF

888 = WASHING WATER

888 = THE TRINITY

888 = COMING TRUTH

888 = WE ARE NOT ALONE

888 = I’LL HELP JESUS = I’LL HELP JOSHUA = I’LL HELP = Y’SHUA = I’LL HELP IHShVH = I’LL HELP THE KING

888 = SAVED IN JESUS = SAVED IN JOSHUA = SAVED IN Y’SHUA = SAVED IN IHShVH

888 = JESUS FORGAVE = JOSHUA FORGAVE = Y’SHUA FORGAVE = IHShVH FORGAVE = RULER FORGAVE = THE KING FORGAVE

888 = THE LANGUAGE OF GOD

888 = GOD’S ANOINTING

888 = THE DOINGS OF GOD

888 = THE HOUSE OF GOD

888 = I BLESS THE LORD

888 = I CARRY CROSS

888 = LIVE IN CHRIST

888 = CASTS OUT FEAR

888 = A MESSAGE FROM GOD

888 = A HOLY TRUTH

888 = THE PATH OF LORD

888 = THE PATH OF ATMAN

888 = DEVIL REVERSED

888 = CHRIST RECEIVED

888 = ETERNAL KINGDOM

888 = ΙΗΣΟΥΣ

888 = ΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙ

888 = ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

888 = Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

888 = ΙΕΧΟΒΑΣ

888 = ΚΗΡΥΞ ΓΑΛΗΝΗΣ

888 = ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙ

888 = ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ

888 = Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΛΕΞΑΡΙθΜΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

888 = Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

888 = THE AKASHA ENERGY = NUCLEAR ENERGY = TANTRA ENERGY = ENERGY INCREASE

888 = JESUS ENERGY = JOSHUA ENERGY = Y’SHUA ENERGY = THE KING ENERGY = RULER ENERGY = IHShVH ENERGY = MESSIAH ENERGY = LUCIFER ENERGY = ENERGY CHARIOT = GREATER ENERGY = THE ENERGY LOCK = THE ENERGY KEY = ENERGY WEAPON

888 = OCCULT WEAPON = MASONIC WEAPON = GEMATRIA WEAPON

888 = THE NUCLEAR LOCK = THE NUCLEAR KEY = NUCLEAR ENERGY = NUCLEAR WEAPON

888 = THE AKASHA WEAPON = ENERGY WEAPON = JESUS WEAPON = JOSHUA WEAPON = Y’SHUA WEAPON = THE KING WEAPON = RULER WEAPON = IHShVH WEAPON = MESSIAH WEAPON = LUCIFER WEAPON = GREATER WEAPON

BAPTIZED BY FIRE = 888

DRAGON PATH = 888 = THE HEROES PATH = THE LEFT HAND PATH = THE DESCENT PATH

http://www.anunnakicouncil.com/the-path-of-the-dragon-1146/

Οσοι εχετε κατεβει στην κολαση για τον αλφα η τον βητα λογο μπορειτε να επιστρεψετε νικητες και να φερετε μαζι σας οπλα της Αβυσσου.

Οποιος απο τους αμετανοητους μετανοησει καλως να προσελθει καθως ο Θεος ειναι ελεημων, οι υπολοιποι να ετοιμαστειτε να γνωρισετε την αποχετευση του συμπαντος.

Edited by - Dragon Path on 27/02/2014 11:55:48

27/02/2014, 10:34:11
quote:

....Οσοι εχετε κατεβει στην κολαση για τον αλφα η τον βητα λογο μπορειτε να επιστρεψετε νικητες και να φερετε μαζι σας οπλα της Αβυσσου....
Δεν ξέρω αν αυτό το λες για καλό, αλλά τα όπλα της Αβύσσου (πες ότι είναι όπως τα λες) μάλλον μολύνουν τον... νικητή τελικά - έτσι όπως το θέτεις. Όχι καλή ιδέα.

27/02/2014, 12:57:06
Ολοι οι πραγματικοι Αγιοι κατεβηκαν στην κολαση για να σωσουν ψυχες που διαλυονται εκει. Αμα πας κοντα στον πατο, εκει οπου πηγα εγω θα δεις ψυχες να γινονται κομματια και αμα γλυτωσεις την παρανοια να με χεσεις. Εγω παντως δεν γλυτωσα απο την τρελα, απλα την απολαμβανω οσο μπορω και ξερω οτι ακομα και οταν βριζω αυτους που καιγονται στην Αβυσσο χωρις να το γνωριζουν ειναι αγαπη, καθως παιρνεις λιγο απο το καρμα τους και εγω εχω σηκωσει το καρμα ολων εδω μεσα στις πλατες μου οταν εγιναν ολα αυτα τα περιεργα αλλα τα καταφερα να επιστρεψω στην ζωη με την βοηθεια του Θεου.

Κανενας που ειναι ακομα στην ζωη και μπορει να μετα-νοησει δεν εχει χαθει.

Μερικα απο τα οπλα που εφερα μαζι μου απο εκει ειναι:

Οι δυο διπλες τριαινες του Μαρντουκ και οχι η μια μονο του Δια που την κραταει στο δεξι του χερι καθως ο Μαρντουκ κρατουσε την διπλη τριαινα και στο αριστερο του χερι.

Η ασπιδα της Αιγιδος. Οταν μου επιτεθηκε η Μεδουσα στα ξαφνικα χεστηκα πανω μου και ενιωθα να με πνιγει κατι στον λαιμο και να προσπαθει να με ριξει και παλι στην Αβυσσο μονο που αυτη την φορα θα μου κοβοτανε και η ανασα. Δεν περιμενα τετοια επιθεση γιατι την ειχα συναντησει σε vision ως Μαρντουκ και χεστηκε πανω της και ετρεχε να κρυφτει. Οταν την συναντησα ως ανθρωπος που προσπαθει να γινει θεος βιωσα τον απολυτο τρομο και το μονο που σκεφτηκα να κανω ηταν να τρεξω στο super market να αγορασω ενα μπουκαλι vodka το οποιο το ηπια μεσα σε 10'-15' και προσπαθουσα να βρω το θαρρος μεσα στην τρελα και το μεθυσι μου να σηκωσω το κεφαλι μου και να ζησω. Το ιδιο βραδυ κατι αλλο με ξυπνησε και παλι τρομοκρατηθηκα γιατι ενιωσα στον λαιμο στο κεφαλι και στο στηθος (εκει που ειναι τωρα η Ασπιδα της Αιγιδος) να με τρυπανε με τρυπανια και ηταν κατι ομοιο με ηλεκτροσοκ. Μου ειχαν επισης βαλει κατι μεσα στο κεφαλι το οποιο με εκανε να παραληρω για μερες καθως νομιζα διαφορα σε σχεση με τις παρενεργεις και δεν ηξερα τι ειναι μεχρι που ειδε η Helen ενα τζινι πανω απο το κεφαλι μου να στελνει μια ενεργεια με τα χερια του.

Η δικοπη μαχαιρα.

Υποθετω οτι αυτα τα δωρα τα εχουν παρει και αρκετοι αλλοι, καθως πολλοι μασονοι μιλησαν για αυτα μπορει ομως και οχι.

Καλη τυχη.

27/02/2014, 14:02:27
λοβοτομή

να γλυτώσεις κι εσύ κι εμείς.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/02/2014, 14:40:18
quote:

λοβοτομή

να γλυτώσεις κι εσύ κι εμείς.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πολύ αγανακτισμένος φαίνεσαι σήμερα ... να υποθέσω... δύσκολη η φυλακή... ή μην είναι κανα άσυλο;
quote:

Αρκάς

απο τον "Ισοβιτη"

ο αρουραιος: -Τι κάνεις εκεί Ισοβίτη;
Ισοβίτης:- Διαβάζω αυτά που έχουν γράψει οι κατάδικοι στους τοίχους. Είναι απογοητευτικό! Όλο βρισιές και αισχρολογίες γράφουν. αρουραιος: -Τι θες να γράφουν, τροπάρια; Αγαναχτισμένοι άνθρωποι είναι.
Ισοβίτης: -Ναι, αλλά με το να γράφουν βρωμιές δεν βγαίνει τίποτα! Θα μπορούσαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους με πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Έτσι δεν είναι;
αρουραιος: -Και πως νομίζεις ότι βρέθηκαν στη φυλακή;

Edited by - panpam on 27/02/2014 14:46:28

27/02/2014, 15:11:18
Με την βοηθεια του Θεου και την Παναγιας ολα καλα θα πανε παιδια μου. Αυτοι που εχουν φορεσει την μασκα του αντιχριστου και σφαγιαζουν αλυπητα τους αδυναμους θα επρεπε να το γνωριζουν και οι ιδιοι οτι το συμπαν δεν ειναι τοσο ηλιθιο ωστε να γλυτωσουν απο αυτο που κανουν.

Κοιτα τι κανουν στην Ελλαδα και που σας εχουν φτασει.

Εγω ειμαι το τελευταιο σας προβλημα αν οχι η διεξοδος.

https://www.youtube.com/watch?v=AD44-ZoAkG8

Lock_SmithΜέλος
27/02/2014, 15:30:10
quote:
Εγω παντως δεν γλυτωσα απο την τρελα, απλα την απολαμβανω οσο μπορω.

Τελικά ο ψυχίατρος είναι όντως το επάγγελμα του μέλοντος, η τσέπη δε μένει άδεια ποτέ.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

27/02/2014, 16:03:16
Εχετε ολοι τις ευχες μου παιδια μου. Δεν νομιζω να μπορει να σας βοηθησει κανενας ψυχιατρος να θεραπευσετε την μαλακια, καθως αυτη ειναι βαθεια ριζομενη στο DNA του Ελληνα για αυτο απο μονοι σας εχετε επιλεξει ως εθνικο επιθετο το μαλακας απο τοτε που σσς ειπαν ψεματα οτι εισαστε Ελληνες και σας ξεφτυλισαν με αυτο τον τροπο. Αμα κανετε λοβοτομη μπορει και να σας περασει αυτη η αρρωστια μπορει και οχι.

Σε σχεση με την δικη μου τρελα καλα μου παιδια τα λεει καλυτερα απο μενα ο εφιαλτης που θα βιωσουν πολυ πιο εντονα οι αντιχριστοι μεσα στα επομενα χρονια.

http://esophoria.org/liber-rose/

Αυτοι που ψαχνουν για αιμα ατυχησαν.

Μπορειτε να μου στειλετε σε email τις ευχαριστιες σας που σας ανοιξα τα ματια γιατι παρατραβηξε παλι το παραμυθι εδω μεσα. Ασφαλως τωρα που θα φυγω μπορειτε ελευθερα να αρχισετε να σερνεστε οπως κανετε παντα, καθως αυτοι ηταν απο παντα οι Ελληνες και ακομα και οι κλωνοι τους για αυτο εμεις οι Αγιοι τους ξεφτυλισαμε. Εχετε την αγαπη μας.

Edited by - Dragon Path on 27/02/2014 16:05:20

Σοφία_Μέλος
27/02/2014, 18:48:59
Μπα που να σε κλεισει το ΕΣΡ για λογοκρισια ρε.

27/02/2014, 23:15:53
quote:
...εκει οπου πηγα εγω θα δεις ψυχες να γινονται κομματια και αμα γλυτωσεις την παρανοια να με χεσεις.

27/02/2014, 23:57:11
panpam εχεις PM