- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τι λεμε βρε παιδιά εδώ προσπαθώ να συντονιστώ, είχα να μπω και δύο μηνες και εχω ενα κατεβατο απο θεματα να διαβάσω!
Για βοηθειστε λιγακιιιι βάλτε ενα χεράκι ![]()
Ο Αιγόκερως και οι απορίες του ![]()
quote:
Ώπαααα κατα μέτωπο επίθεση!!!
Mariearies μήπως έχεις και εσύ τίποτα χρωστούμε?? Για ψαξτο λίγο
Α, ναι? δηλαδή όποιος βρίσκει στραβούς τους καρκίνους κάτι χρωστάει??
Mara δεν ξέρω σαν τι χρωστούμενα θα μπορούσα να έχω αν και ένας καρκίνος όλο και κατι θα βρει να μου φορτώσει....αν δει το τελευταίο μου μήνημα, ποιός με σώζει....(ευτυχώς ακόμα δεν τα είδε μαλλον...)![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως, εσένα σε πάω μόνο και μόνο επειδή είσαι Υδροχόα και τα πάμε καλά (η πιό αγαπημένη μου φίλη που την γνωρίζω εδώ και 24 χρόνια είναι Υδροχόος και έχω εμπειρία). Ότι και να μας πει από δω και πέρα ο κ. Ramoglou (καβουράκος) έχει πλέον να αντιμετωπήσει πολλούς και κυρίως ΚΑΛΟΥΣ!!!! φωτιές και αέριδες.....!!!! ![]()
![]()
quote:
Πάντως, εσένα σε πάω μόνο και μόνο επειδή είσαι Υδροχόα και τα πάμε καλά (η πιό αγαπημένη μου φίλη που την γνωρίζω εδώ και 24 χρόνια είναι Υδροχόος και έχω εμπειρία). Ότι και να μας πει από δω και πέρα ο κ. Ramoglou (καβουράκος) έχει πλέον να αντιμετωπήσει πολλούς και κυρίως ΚΑΛΟΥΣ!!!! φωτιές και αέριδες.....!!!!
Κυριε Ρααααααααααμογλου Ουυοουυυυυυυυ που εισαστε???
Mariearies με τον καιρο θα με πηγαινεις και γιατι ειμαι καλο παιδι εχω μεγαλη καρδια και χιουμορ
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Για να σε διαφωτίσω εδώ μέσα ο καθένας λέει πόσο καλό ζώδιο είναι και όπως καταλαβαίνεις άκρη δεν έχει βγει ακόμα...
Εγώ απλά παρακολουθώ και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τελικά όλα είναι σχετικά...
Υδροχόος και εγώ (έτσι για την ιστορία)![]()
Γιατί καλή μου Μαρία αν δέχεσαι εσύ πως ένας αδύναμος καβουράκος μπορεί να σου φορτώνει τόσο εύκολα πράγματα τότε ίσως να μη καταλαβαίνεις πόσο αδύναμη δηλώνεις εσύ .
Συνεχίστε σας απολαμβάνω .
Κυρία Mara λόγο της φιλίας μας και της γνώσης που έχω για σας δε θα κάνω διατριβή εδώ μέσα διότι θα πρέπει να ζητήσω και χρήματα από ανάλογες περιπτώσεις , παρακαλώ περάστε σήμερα το βραδάκι από τον καναπέ για τα περαιτέρω .
Elpida εσύ είσαι φίλη της Maras και τυγχάνεις ίσως του ίδιου χρέους με τη φίλη σου .
Τελικά group therapy θα κάνω με σας .
Ο κακός λύκος
δεν καταλαβα τι επαθαν με τους καρκινους??

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
Και αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα λέει ο σοφός λαός φίλε ryche .
Παιδιά είναι άστα να παίξουν .......
Ο κακός λύκος
quote:
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Καλε μου ραμογλου δεν χρειαζεται να το γυρισεις τωρα στα τοτεμικα σου χαρακτηριστικα!!!!![]()
![]()
![]()
Ελα να σου φερνω και μερικα στοιχεια για τα καρκινακια μπας και σταματησεις και πηδας ![]()
Οπως ξερουμε ο καρκινος με σχημα τον καβουρα υποδηλωνει την υδατινη φυση του πρωτου υδατινου ζωδιου. Σε πιο βαθια επιπεδα ομως ο καρκινος σχετιζεται με τα μητρικα υδατα, με την μητρα και την γεννηση. Η σχεση του καρκινου με την γεννηση ριζωσε ακομα περισσοτερο σε μια αρχαια αποψη για την πνευματικη φυση του κοσμου. Η αποψη αυτη ελεγε τα εξης: Την Γη την περιεβαλλαν ουρανιες σφαιρες, σαμ μια σειρα απο ομοκεντρα κελυφη. Καθε σφαιρα κατοικουνταν απο πνευματικα οντα και οτι κυβερνιοταν απο εναν πλανητη. Καθε πλανητης συνδεοταν με καποιο μελος της πνευματικης ιεραρχιας, πιο λαικα ονομαζοταν αγγελος! Πιστευαν λοιπον οτι ενα πνευμα πριν ενσαρκωθει, περναγε μεσα απο ολες αυτες τις σφαιρες, ρουφωντας τις πενυματικες δυναμεις που σχετιζονταν με τους πλανητες. Το τελευταιο σταδιο γινοταν απο το την σφαιρα της Σεληνης η οποια κυβερνα τον Καρκινο.
Στο βαπτηστηριο στην Μητροπολη της Παρμα ο καρκινος απεικονιζεται σαν ποταμισιος αστακος και η ουρα του βρισκεται πανω απ οτο φωτοστεφανο του αρχαγγελου Γαβριηλ. Αυτος ο συμβολισμος ειναι σημαντικος για ενα βαπτιστηριο, οπου μεσω του μυστηριου της βαπτισης το νεογεννητο παιδι συνδεεται με το πνευματικο κοσμο. Το συμβολο που χρησιμοποιουσαν κατα τους μεσαιωνικους χρονους για τον καρκινο δεν απεχει και πολυ απο τον συγχρονο - η διαφορα ηταν οτι αποτελουνταν απο 2 καθετα τοξα με 2 μικρους κυκλους το καθενα τοποθετημενους διαγωνια. Το συμβολο αυτο δειχνει την ιδεα της ανωδικης και καθοδικης κινησης. Ειναι το γραφικο συμβολο της ταλαντωσης. Γιαυτο και οσοι ειναι γεννημενοι σε αυτο τον οικο χαρακτηριζονται απο την μεταβλητικοτητα τους.
Για να ξερουμε που χρωσταμε οχι τιποτα αλλο ![]()
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Edited by - Mara on 30/09/2003 00:37:54
Edited by - Mara on 30/09/2003 01:19:09
quote:
παρακαλώ περάστε σήμερα το βραδάκι από τον καναπέ για τα περαιτέρω .
τς!τς!τς!...Κύριε Ράμογλου...Δε φέρονται έτσι σε μια κυρία...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Παρακολουθώ και περιμένω να απαντήσω σε κάτι σοβαρό αν μη τι άλλο .
Γιατί καλή μου Μαρία αν δέχεσαι εσύ πως ένας αδύναμος καβουράκος μπορεί να σου φορτώνει τόσο εύκολα πράγματα τότε ίσως να μη καταλαβαίνεις πόσο αδύναμη δηλώνεις εσύ .
Ο κακός λύκος
Κοίτα, ούτως ή άλλως τίποτα σοβαρό δεν λέμε σε αυτό το topic οπότε μην περιμένεις και τόσο για να απαντήσεις...... ![]()
Αδυναμία???? με κριό ζώδιο και λέων ωροσκόπο....I don't know this word!!!! μάλλον με μπερδεύεις με κάποιο άλλο ζώδιο... ![]()
" Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Και αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα λέει ο σοφός λαός φίλε ryche .
Παιδιά είναι άστα να παίξουν ......."
Αυτη την παροιμία την έχουμε ξαναπεί...κάτι πιό πρωτότυπο δεν έχετε Mr. Ramoglou??? και συγγνώμη, εμείς η φωτιά να ζηλέψει έσας??? χαχαχαχαχαχα!!!! "έλα αλέκο!!!!!" ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, αφού δεν σας αρέσει το παιχνίδι μας και μας θεωρείτε παιδιά, ΟΚ, να σταματήσουμε τότε... ![]()
quote:
παρακαλώ περάστε σήμερα το βραδάκι από τον καναπέ για τα περαιτέρω .
[/quote]
Αφηνουμε τα παιχνίδια μόνο για εσάς.... ![]()
(ντροπή, δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις δημόσια, μπορεί να παρεξηγηθούν) ![]()