- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
απο τον χρόνο που με "ξέρεις" δεν πιστεύω να έχω δείξει πως φοβάμαι η έχω δειλιάσει να πώ τα πράγματα με το ονομά τους.
σε πρόσωπα η καταστάσεις....
αν είχα κάτι με σενα θα στο είχα αναφέρει προ καιρού,μην ανησυχείς,αν είναι αυτή η αιτία της ερωτησής σου προς εμέ:)
να είσαι καλά φίλε μου και να λές ελεύθερα την αποψή σου και την γνώμη σου ,γιατί έτσι υπάρχει δημιουργικότητα και άνθηση αποτελεσμάτων και προσπάθειας.
αυτα τα γράφω και για'μένα:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 05/05/2005 18:52:24
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΚΙΑ.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΞΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΔΕΝ ΛΕΩ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.
ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ.
Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Αν δεν το εννοούσες έτσι γράψε λάθος.
Δεν με έπιασε το παράπονο, ή ίσως να μη με άφησε ποτέ.
Με ενοχλεί όταν κάποιοι μου λένε για γυναίκα πολύ έξυπνη είσαι
Με ενοχλεί που στην πρώτη ευκαιρία όλοι λένε άντε στη κουζίνα σου
Με ενοχλεί που οι γυναίκες θεωρούνται ανάξιες φίλες
Με ενοχλεί που οι γυναίκες είναι το σύμβολο του ψέμματος
Με ενοχλεί που η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να είναι όπως τη θέλει η εκάστοτε μόδα
Με ενοχλεί που αν έχω άποψη παύω να είμαι η γατούλα
Με ενοχλεί που οταν αποδεικνύω την πίστη μου και την ειλικρίνειά μου
μου λένε πως είμαι αντράκι και με εκτιμούν.
Ότι θετικό κάνω ακούω πως έχω αρετές που ανοίκουν στους άνδρες
και ότι αρνητικό κάνω
μου λένε εμ βέβαια γυναίκα δεν είσαι?
Αυτά θα ήθελα να μην υπάρχουν...
Γίνεται???
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
allzzaro,ξερεις πόσο εκτιμώ και σέβομαι το είναι σου,γιατί θωρρείς πως υπαινίσσομαι κάτι? και σε ποιόν?
Γνωρίζεις πως η εκτίμηση είναι αμοιβαία.. και τα λεγόμενα σου με καλύπτουν πλήρως...
quote:
να είσαι καλά φίλε μου και να λές ελεύθερα την αποψή σου και την γνώμη σου ,γιατί έτσι υπάρχει δημιουργικότητα και άνθηση αποτελεσμάτων και προσπάθειας.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Μάνο που επικροτείς την άποψη να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου χωρίς φόβο και πάθος ακόμα και σε άτομα που συμπαθώ και εκτιμώ... ![]()
Edited by - allzzaro on 05/05/2005 19:14:09
quote:
Φίλε allzzaro η διατύπωση σου μου έδωσε την αίσθηση ότι συμπέρανες κάτι τέοιο από τα γραφόμενά μου.
Αν δεν το εννοούσες έτσι γράψε λάθος.
Δεν ξέρω αλλά δεν θέλω να σου δημιουργήσω και πρόβλημα.. γίνομαι αρκετά επιθετικός , το καταλαβαίνω αλλά κινούμαι και θέλω να κινούμαι , μέσα σε λογικά πλαίσια.. στα οσο δυνατόν μπορώ λογικά πλαίσια.
quote:
Αυτά θα ήθελα να μην υπάρχουν...
Γίνεται???
Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο εγώ ξωτικούλα..
Δεν κάνω πίσω ομως.. μπορεί να μην μπορώ να τον αλλάξω αλλά θα τον παλεύω .. οσο μπορώ..
Σέβομαι τις απόψεις που επισυνάπτεις αλλά το αυτό συμβαίνει και με όλους.. οχι μόνο με τις γυναίκες...
Αλλαξε λοιπόν και πάλι τον τίτλο του τόπικ και βάλε εναν τίτλο με το πρόβλημα που πραγματικά σε απασχολεί.
Το τόπικ δικό σου είναι.. το κάνεις οτι θέλεις.. και εγώ πρώτος απο όλους θα το επικροτήσω.
![]()
δεν είμαι αλάνθαστος γιάυτό συμβουλεύομαι όσες και όσους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.
εύχομαι να ξεπεράσουμε ως άνθρωποι(δεν το κοιτώ άντρας-γυναίκα),τις αδυναμίες μας και τις ανασφαλειές μας έταιρον εκάτερον και να πορευθούμε δημιουργικά για την καλυτέρευση του είναι όλων μας.
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 05/05/2005 19:18:42
Ποίος είναι ο αφέντης που αναφέρεις τι σημαίνει αυτή η φράση
Για να υπάρχει αφέντης πρέπει να υπάρχει και δούλος νομίζω πως κάποιων υποβιβάζεις
Μπορούμε να αλλάξουμε τη θέση μας απέναντι στα πράγματα και μόνο αυτήν.
Το μικρόκοσμο που ζει ο καθένας από μας να τον οριοθετεί αναλόγως.
Χαίρομαι που δεν συνεχίζουμε με κόντρα,
γιατί δεν έχει νόημα.
Καλό απόγευμα υπέροχο ανοιξιάτικο.
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
εύχομαι να ξεπεράσουμε ως άνθρωποι(δεν το κοιτώ άντρας-γυναίκα),τις αδυναμίες μας και τις ανασφαλειές μας έταιρον εκάτερον και να πορευθούμε δημιουργικά για την καλυτέρευση του είναι όλων μας.
Το νόημα απο τα σοφά αυτά λόγια του Μάνου προσπαθώ να εξηγήσω και εγώ με τον τρόπο μου.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.. ας μην δημιουργούμε λοιπόν προβλήματα .. τώρα ομως εδώ περιμένω την άποψη της ξωτικούλας
WHISPERS OF THE DREAMS