ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! (χωροχρονικό παράξενο γεγονός) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! (χωροχρονικό παράξενο γεγονός) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mpota31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
pappous_manowarΝέο Μέλος
08/02/2004, 21:59:38
Poios 8a mou danisei mia maurh trupa?
eseis 8a trelanete kai tous episthmones

+

09/02/2004, 00:03:13
FILOI MOY KAT ARXHN ZHTW SYGNWMH GIA TA GREEKLISH , ALLA KATI EPA8E O YPOLOGISTHS MOY KAI DEN GRAFEI ELLHNIKA .
FILE mpota PRAGMATI H ISTORIA SOY FANTAZEI API8ANH OMWS EGW PROSWPIKA SE PISTEYW , OPWS PISTEYW OTI EXOYN DIKIO OI katia KAI Warface POY LENE OTI H PERIPETEIA SOY PREPEI NA EXH SXESH ME TON XWROXRONO KAI MALLON 8A EXEIS PESEI SE KENO XRONOY .
OMWS 8ELW NA MOY LYSEIS AN MPOREIS KAI MIA APORIA .
KATA THN DIARKEIA AYTOY TOY KENOY TWN OKTW HMERWN DEN SE ANAZHTHSE KANENAS APO TOYS SYGKENEIS , TOYS FILOYS H TOYS SYNADELFOYS SOY ;
EMA8ES TIPOTA GIA AYTO TO XRONIKO DIASTHMA POY KYRIOLEKTIKA LEIPEI APO THN ZWH SOY ;

_Μέλος
09/02/2004, 02:42:15
quote:

Για το κώμα που λες δεν νομίζω αφού ο φίλος μου λέει οτι γύρισα απο την τουαλέτα, τελειώσαμε τον καφέ και μετά έφυγε. Εγώ γιατί δεν το θυμάμαι;

Καταρχήν, εξέτασε εάν λοιπή οτιδήποτε από το σπίτι σου, εάν όλα είναι στην θέση τους, και 2 εξέτασε το, δίπλα από ιατρικής πλευράς, μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο περίπου.

Έχω πάθει να βρεθώ σε άλλο χρόνο και σε άλλο τόπο ύστερα από ατύχημα. (1-2 ώρες ο τόπος αρκετά ποιο μακριά)

Μήπως υπάρχει κανένας αρμόδιος να παρέμβει??

Πράγματι πολύ παράξενο, εμπιστέψου το πρώτα στον πιο έμπιστο σου φίλο, και κανόνισε ημερήσια επαφή μαζί του, πες σε κάποιον να δράσει αναλόγως εάν δεν έχει σημεία ζωής σου.

Κάτω Πάυλας

coperroloΜέλος
09/02/2004, 05:27:12
Κάτι ανάλογο μου συμβαίνει στο esoterica.gr... μπαίνω να δω τι παίζεται, αποφασίζω να γράψω σε κανα-δυο topic και εκεί που λέω "καλά είναι μισή ωρίτσα" έφυγε το 3ωρο... (2:30 ήταν όταν για τελευταία φορά είδα την ώρα...γαμ*το!)
Ορισμένες φορές η ασφαλέστερη καταγραφή χρόνου είναι το κατά πόσο είναι γεμάτο το τασάκι και για άλλη μια φορά είναι τίγκα.
Καλυνύχτα σας

My Karma ran over your Dogma

Crystal_tearΜέλος
09/02/2004, 12:56:49
Είναι αρκετά απλό αυτο που συνέβει στο φίλτατο mpota, το αναφέρει εμεσα ο Beholder αλλα νομίζω οτι δεν εγινε απολιτα κατανοητο. Φανταστιται το χοροχρόνο σαν ενα μεγάλο τεντομενο πανί, αν αυτο καπου για καποιον παρουσιασει μια καμψη προς τα επανω , αν δηλαδη δημιουργισει ενα "ορος" καθιστερει για αυτον , ο οποιος βρισκεται πανω στο σημειο του χωροχρονου που δημηουργιθικε το ορος ο χωροχρονος δηλαδη ζει 2 φωορες αυτο που οι αλοι ζουν μια, αν παλι συνβει το αναποδω στο πανι του χοροχρόνου αν δηλαδη δημιουργιθεί μια "κυκλαδα" ειναι σαν να κανεις βουτία στο κενο του χωροχρονου, ολοι δηλδη περπαταν πανω σε μια ευθία την ωρα που εσυ βρικεσαι ακριβος απο κατω τους, οταν και εσυ διασχεσεις την κυλαδα σου τοτε επανερχεσαι στο χωροχρόνο και συνεχιζεις την ευθια σου πορια σου.

ProtectorΜέλος
09/02/2004, 13:06:31
Πολύ ενδιαφέρον η ιστορία σου και εφόσον είσαι και νέος χρήστης λογικό είναι να υπάρχουν κάποιες αμφισβητήσεις. Εγώ θα σταθώ σε δύο σημεία:

1) Λες ότι κοίταξες κάποιο ημερολόγιο, το ημερολόγιο ήταν ηλεκτρονικό άρα είχε προχωρήσει αυτόματα ή ήταν κάποιο ημερολόγιο τοίχου η βιβλιαράκι στο οποίο κάποιος χειροκίνητα είχε αλλάξει τις σελίδες η είχε σημειώσει τις περασμένες ημέρες?
2) Αφού λες πως τα γένια σου είχανε μεγαλώσει αυτό σημαίνει ότι δεν μεταπήδησες σε κάποιο άλλο σημείο του χρόνου η να έπαιξες με τον χωροχρόνο που διατυπώθηκε πιο πάνω αλλά ότι έζησες αυτές τις 8 ημέρες και ότι η απώλεια μνήμης που έχεις τώρα είναι από πριν κοιταχτείς στον καθρέφτη. (Επειδή αν ο οργανισμός πήδηξε συμπιεσμένα 8 ημέρες σε 2 λεπτά και λειτούργησε έτσι ώστε να μεγαλώσουν τα γένια τότε θα είχε και ανάγκες όπως να τραφεί η να πιει νερό άρα τα αποτελέσματα θα ήταν άσχημα)

Τέλος έχω και άλλη μία απορία, το κινητό σου είχε κλείσει από μπαταρία η ήταν ανοιχτό (άρα το φόρτιζες γιατί 8 ημέρες δεν αντέχει κανένα!)?

09/02/2004, 13:21:39
Θα συμφωνήσω αρχικά με τον Κάτω Παύλα.
quote:
Πράγματι πολύ παράξενο, εμπιστέψου το πρώτα στον πιο έμπιστο σου φίλο, και κανόνισε ημερήσια επαφή μαζί του, πες σε κάποιον να δράσει αναλόγως εάν δεν έχει σημεία ζωής σου.

Αυτό φίλε μου,να το κάνεις οπωσδήποτε!Για το δικό σου καλό.
quote:
Αφού λες πως τα γένια σου είχανε μεγαλώσει αυτό σημαίνει ότι δεν μεταπήδησες σε κάποιο άλλο σημείο του χρόνου η να έπαιξες με τον χωροχρόνο που διατυπώθηκε πιο πάνω αλλά ότι έζησες αυτές τις 8 ημέρες και ότι η απώλεια μνήμης που έχεις τώρα είναι από πριν κοιταχτείς στον καθρέφτη. (Επειδή αν ο οργανισμός πήδηξε συμπιεσμένα 8 ημέρες σε 2 λεπτά και λειτούργησε έτσι ώστε να μεγαλώσουν τα γένια τότε θα είχε και ανάγκες όπως να τραφεί η να πιει νερό άρα τα αποτελέσματα θα ήταν άσχημα)

Το ίδιο ετοιμαζόμουν να γράψω.
Αλλιώς δεν θα μεγάλωναν ούτε τα γένια.
Ο οργανισμός σου,άντε και να άντεχε χωρίς νερό 8 μέρες,
όταν επανήλθες,λογικά θα έπρεπε να νιώθεις άσχημα.
Κουρασμένος ίσως.
Ένιωσες κάτι?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

oneiric1Μέλος
09/02/2004, 15:57:49
Φίλοι μου,

Δεν θέλω να πάρω «αρνητική θέση» στο θέμα, αλλά είναι λιγάκι «προχωρημένο / υπερβολικό» για ‘μένα… Δεν ξέρω αλλά έχω μεγάλες επιφυλάξεις.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Crystal_tearΜέλος
09/02/2004, 16:01:09
Απαράδετο!
Ξεχασαμαι όλη οτι ο φίλος του mpota τον ήταν μαζί του στο σημειο που "ο mpota" μας λεει οτι ξεκιναει το κενο την μνημης του, αυτο αυτο συμένει οτι ο "mpota" , το σωμα του συγουρα, ηταν παρον στο χοροχρόνο.

09/02/2004, 17:46:16
quote:
Poios 8a mou danisei mia maurh trupa?
eseis 8a trelanete kai tous episthmones

pappous_manowar, ένα μόνον "πραγματάκι": ΠΡΟΣΟΧΗ! ... στο τι γράφεις, πως το γράφεις και πως αναφέρεσαι στους ανθρώπους που αναφέρεσαι! Εάν δεν σε ενδιαφέρει κάποιο Θέμα ή ολόκληρη η Θεματολογία των Forums δεν σε υποχρεώνει κάποιος να συμμετάσχεις!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

pappous_manowarΝέο Μέλος
09/02/2004, 22:35:40
Δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο, απλα λεγονται καποια πραγματα που υποβαθμιζουν το forum περισσοτερο απο οσο νομιζεις οτι το υποβαθμιζω εγώ;).

+