- Έχω αγωνία... (ΠΡΟΣΟΧΗ! πολιτικό θεματάκι) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Την Κυριακή 8 φεβρ. ποιος θα βγει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ?
Ο Γιώργος Παπανδρέου ή ο Γιωργάκης?
Ή μήπως το λευκό???
ΡΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕ !!!!!!!
-ΥΗVH
Light in extension

quote:
Έχω αγωνία...
Ή μήπως το λευκό???
ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ"!!!!
Ο ΝΩΟΝ ΝΩΕΙΤΟ!!!!!
quote:
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
''Ο Γ.Παπανδρέου είναι πια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Πάρτε μέρος όλοι στην ψηφοφορία!
Να δείξουμε σε όλους το ελέυθερο δημοκρατικό πνεύμα που μας διακατέχει.Τώρα μετράνε οι αριθμοί.500.000 ψηφοφόροι θα τον ψηφίσουν.''
Αν μας δουλεύουν λέει..
Και μάλιστα χοντρό γαζί!
Όλοι τους.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Έχω αγωνία...
Ή μήπως το λευκό???
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ"!!!!
Ο ΝΩΟΝ ΝΩΕΙΤΟ!!!!!
Δε νομίζω ότι είναι μόνο οι αμερικάνοι, αγαπητέ/ή.
Δε βλέπεις εδώ που ψοφάνε οι Έλληνες για ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ Παπανδρέου και ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ Καραμανλή? Αφού τα θέλουμε και τα παθαίνουμε, τρομάρα μας!
Ωραία το έθεσαν οι ΑΜΑΝ : "Σας ζητώ συγγνώμη για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ και για οτιδήποτε από αυτό σας απογοήτευσε. Ζητώ συγγνώμη για την παιδεία, την ανεργία, την υγεία, τη φτώχεια. Αλλα, ξέρετε, 15 χρόνια στο κόμμα κανείς δεν ήρθε να μου πει, βρε αδελφε, "ο Έλληνας πεινάει.." τόσα χρόνια μου το κρύβαν, δεν το'ξερα!!!"
Μα ποιοί πιστεύουνε στη... "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ"???
Το άλλο που το πας, που θα εκλέξουνε τον πρόεδρο και οι "φίλοι του κόμματος". Θα συνεισφέρουνε με την ψήφο (ψόφο) τους στην εκλογή του ΕΝΟΣ υποψηφίου... Αυτό είναι άσληση των δημοκρατικών δικαιωμάτων!
-ΥΗVH
Light in extension

Στους 10 οι 4 είναι ΠΑΣΟΚ
Οι αλλοι 4 είναι ΝΔ.
Αρα στα 10 μηνύματα θα πρέπει τουλάχιστον οι 4 που είναι ΠΑΣΟΚ να πάνε να ψηφίσουν.![]()
Η εδώ μήπως στο esoterica φυσάει αλλος αέρας![]()
Πάντως είναι ενα τόπικ που άργησε να έρθει αλλά διακριτικά μήν μας πάρει χαμπαρι ο admin γιατί τον είδα σε ενα μαγαζί και αγόραζε λουκέτα.![]()
quote:
Μα ποιοί πιστεύουνε στη... "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ"???
ΕΓΩ!!! ΕΓΩ!!!
quote:
Αλλα, ξέρετε, 15 χρόνια στο κόμμα κανείς δεν ήρθε να μου πει, βρε αδελφε, "ο Έλληνας πεινάει.."
Τώρα ομως θα έρθει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προβλέπω να γίνει χαμός![]()
![]()

To 40% είναι βολεμένοι και το αλλο 40% περιμένει να βολευτεί.
Γιατί νομίζεις οτι κάνουν έτσι. Χέστηκαν για την ιδεολογία. Για το βόλεμα γίνονται όλα.
Ε, ρε εκπλήξεις αυτή η ζωήήή!!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Τώρα θα μου πείτε...Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
Αλί!! τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΠΒ*
quote:
ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ…..
Πώς το λένε το Φόρουμ που γράφεις, φίλτατε;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΠΒ*
Αγαπητέ, επειδή η συζήτηση είναι πολιτική αποκλείεται να είναι εσωτερική;
Εν πάσει περιπτώσει, go on with your thoughts...

quote:
TΟ ΝΟΗΜΑΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΡΗΞΗ, ΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ….ΜΑΚΡΥΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ…..ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΟ…ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…..ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΛ-ΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ,…….ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ…ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΗ.P.S.TA PARAPANO EKFRAZOUN POLITIKES THESEIS+DEN EINAI PRORAGANDA.PERIMENO APANTISEIS,AMFISBITISEIS,EPISIMANSEIS.P.S.2 EPITELOUS ENA POLITIKO THEMA!!!!!ΠΒ*
Ευχαριστως να τοποθετηθουμε πολιτικα, αλλα λιγο μπερδευτηκα εγω.
Αν καταλαβα καλα, το νοημα ειναι να κερδισει κανεις την κοσμικη αθανασια μεσα απο καταληψη μιας ηγετικης θεσης; Και στις 7 Μαρτιου καλουνται ολοι οι Ελληνες να στηριξουν το ελληνικο στοιχειο με την ψηφο τους εναντια στο ανθελληνικο κατεστημενο;
Και για τους κατοικους εξωτερικου, που λειπουν καιρο απο την μαμα πατριδα, το ΛΑΟΣ καινουριο κομμα ειναι; Ποιανου καλοπροαιρετου;
«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»
Οπότε, οι δικές μου εκτεταμένες προειδοποιήσεις περιτεύουν...
Πρόσεξε σε παρακαλώ!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:χμ...πρώτη φορά "πιάνω" τον αγαπητό κ. Admin!
οι Zadok
Mπορεί βέβαια κ να μην έχω "πιάσει" την κλωνοποίηση...
Here comes the army of Zadok!! Beware.....

Va(l)nta:δεν αφήνει τίποτα να "πέσει"...
Edited by - Valnta on 10/02/2004 11:22:52
ΠΒ*
Εγώ θα ήθελα να μας πείς πόσο χρονών είσαι..
Χαίρομαι να βλέπω μέλη να μιλούν έτσι οπως εσύ...
Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω τη συζήτηση.
Δυστυχώς θα λείψω για ενα χρονικό διάστημα. Ισως μεγάλο.
allzzaro