- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Ο Ομπάμιας πρέπει να προστατέψει το δολλάριο έναντι του ευρώ και των BRICS.
Νικόμαχε, πραγματικά τώρα. Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Edited by - Heretic on 06/07/2015 00:34:35
quote:
Heretic
Κάποτε μιλάγα με εναν Αλβανό (αξιόπιστο άτομο) και μου είπε πως στην Αλβανία, μετα την κατάρρευση του πιστωτικού συτήματος επι Μπερίσα, μέσα σε μια δεκαετία, όλοι οι καταθέτες πηραν και την τελευταία δεκάρα τους πίσω.
Πάααρα πολύ ωραία, που έλεγε κι ο μακαρίτης. Αυτό ακριβώς που υποσχέθηκε και ο Τσίπρας, πριν από τις εκλογές και πριν από το δημοψήφισμα. Ή κάνω λάθος?
Όσον αφορά στο Geuro, γουστάρω με χίλια. Θα τυπώνει η κυβέρνηση χαρτιά, να πληρώνει τους εργαζόμενους στον Μπόμπολα και τον Αγγελόπουλο, να παράγουν εξαγώγιμα αγαθά που οι εργοδότες θα πληρώνονται σε euros. Όλοι θα έχουν δουλειά και κωλόχαρτα, ενώ οι Μπομπολολάτσηδες θα έχουν τζάμπα εργατικά χέρια και euros. Πολύ μου αρέσει!
Μπορείς να αναφέρεσαι σε όποιον θέλεις.Σκοτίστηκα.
DSM
Τα διαβάζω.Είσαι σίγουρος 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι δεν θα συμβούν?
Αν είσαι τότε...τζάμπα τα γράφω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
1. Το χρέος είναι μη βιώσιμο.
Δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ ως έχει, χωρίς ξεπούλημα φυσικού πλούτου και πάντα υπό καθεστώς δουλείας των Ελλήνων πολιτών.
2. Οι Ελληνες δεν πρόκειται να δεχθούν ποτέ, τέτοια σκλαβιά.
3. Θα επαναστατήσουν όλοι οι δυτικοί λαοί, όχι από συμπόνοια, αλλά επειδή είναι ηλίου φαεινότερον, πως έπεται η σειρά τους.
4. Η μόνη ειρηνική λύση, που θα έχει απομείνει, είναι το κούρεμα χρέους.Αέρας κοπανιστός είναι και εις τους ανέμους θα επιστρέψει.Οι λαοί θα πάρουν ανάσα, μέχρι το επόμενο άρμεγμα να φθάσει πάλι στο απροχώρητο.Και πάλι από την αρχή.Ετσι γίνεται 200 χρόνια τώρα με τους τραπεζίτες.Και έχουν μονίμως το πάνω χέρι.
Δημιούργησέ τους αβάσταχτα χρέη και μετά χάρισέ τους το μεγαλύτερο μέρος.Δεν σου κόστισε τίποτα.Εσύ παράγεις το χρήμα.Επομένως, πάντα για σένα θα δουλεύουν.Και θα είναι χαρούμενοι, που αντί 350 δις, θα σου χρωστάνε 150-200.Εσύ πάλι θα κερδίσεις.
Λοιπόν?
Τι θα κάνει λέτε η ΕΚΤ και το ΔΝΤ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Heretic δεν προσβάλλομαι, απλά δυστυχώς φαίνεται δεν έχεις καταλάβει την διορατικότητα και οξυδέρκεια της σκέψης του Λεβέντη (που ουδεμία σχέση δεν έχει με "προφητείες" και λοιπά μαγικα)...για δικούς του λόγους δεν θέλει να φτιάξει σοβαρό κόμμα...είναι φαίνεται παραξενιά που κουβαλάει, ίσως να του αρέσει ο ρόλους του αδικημένου που είναι στην απ'ε΄ξω...είναι πάντως ντροπή να συγκρίνεις μέλη της ΧΑ με τον Λεβέντη...πραγματικά δηλαδή...η ΧΑ δεν έχει καμία σχέση με την έννοια της "λεβεντιάς" οποιοσδήποτε έχει προσχωρήσει στο κόμμα αυτό θέτοντας τον εαυτό του υπό τον Μιχαλολιάκο δεν αξίζει κανέναν σεβασμό κατ'εμέ...
το μόνο που ξέρουν αυτοί είναι να πιθηκίζουν, να τραμπουκίζουν και να λαικίσουν περί των "αυτοκτονιών του μνημονίου μπας και πείσουν καμιά πατριωτάρα...ουδεμία σχέση φέρουν με το πολιτικό ανάστημα και το ήθος του Λεβέντη που εδώ και δεκαετίες φωνάζει για εξυγίανση του κράτους, συρρίκωση του δημοσίου, και μία σειρά από μεταρρυθμίσεις που είναι ντροπή να μας τις επιβάλλουν οι ξένοι.
και θα ξαναπώ καλές οι δηλώσεις Τσίπρα, αλλά κρίνονται απολύτως επιβεβλημένες από τις συνθήκες...φαίνεται πως έχει επίγνωση της κατάστασης και ότι τα περιθώρια που έχει είναι πολύ συγκεκριμένα...διότι παράλληλα με την πολύ λογική απαίτηση για βιωσιμότητα οι άλλοι θα απαιτήσουν δικαίως μεταρρυθμίσεις που εκείνος θα πρέπει να τις δεχτεί...και δεχόμενός τες θα χρειαστεί να έρθει σε κόντρα με τους δικούς του...εκεί θα δω τα κυβικά του...το ότι ξεφορτώθηκε τους ξοφλημένους σαμαράδες και βενιζέλους μπορεί να είναι κάτι ίσως ευχάριστο αλλά δεν λέει και πολλά...η επόμενη βδομάδα θα δείξει τα πραγματικά κυβικά και τις πραγματικές προθέσεις του κυρ-αλέξη
quote:
Άστο βρε Νικόμαχε. Εσύ έχεις προσχωρήσει πλέον στο σκεπτικό του Χ.Ο. Δεν κάνω κέφι.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν απευθύνομαι σε σένα Μάνο.
Εσύ έχεις ρομαντική άποψη για τον κόσμο και ποτέ δεν μπόρεσες να δείς πίσω από το παραβάν.
Και καλά κάνεις.
Προσωπικά δεν δέχομαι την οικονομία ως έχει, ούτε στην πράξη, ούτε σαν επιστήμη.
Ισως δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα.Ισως να μην μπορείς.Δεκτόν.
Εγώ βλέπω ένα πράγμα.Η Ελλάδα φορτώνεται δάνεια από το 1834.Δάνεια επί δανείων, να ξεπληρώσει τα προηγούμενα.Παλιόχαρτα με αριθμούς επάνω τους, που αντιπροσωπεύουν μόχθο, αίμα και ιδρώτα, για να επιστραφούν.Και δεν επιστρέφονται ποτέ.Είναι ατελείωτα.Οπως ατελείωτος είναι και ο μόχθος, ο ιδρώτας και το αίμα.
Αν κάνεις παιδί σήμερα, θα χρωστάει μόλις βγεί από το *****, 32.500 ευρώ.
Αν το κάνεις αργότερα, θα χρωστάει πιό πολλά.
Αυτά δεν γουστάρω και για αυτό μιλώ έτσι.Ουτοπικά ίσως.Τι ίσως όμως, μου είναι καλύτερο από το σίγουρα όχι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικόμαχος
Δεν απευθύνομαι σε σένα Μάνο.
Εσύ έχεις ρομαντική άποψη για τον κόσμο και ποτέ δεν μπόρεσες να δείς πίσω από το παραβάν.
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Δεν είμαι εγώ όμως, που πιστεύω οτι σήμερα ξεκινήσαμε την επανάσταση κι έχουμε ήδη βάλει τον εχθρό στα σχοινιά. Ούτε πως αύριο-μεθαύριο θα ψυχορραγεί ο Rothschild, επειδή ο Αλέξης και η Ζωή τα βρήκαν με τον Μιχαλολιάκο και το τουρκικό προξενείο της Θράκης.
Αυτές τις μαλακίες δεν θα τις έλεγα ποτέ. Όσο ρομαντικός κι αν είμαι.
Αλλά βαρυέμαι...Με ξέρεις και ξέρεις και τις θέσεις μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.