ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/04/2009, 12:19:47
quote:
Ούτε κι εγώ ήθελα να γραφτώ αλλά οι φίλες μου ήθελαν και λέω κι εγώ άντε καλά. Πλάκα έχει όμως, λίγο κουτσουμπόλικο είναι μόνο

Και εγώ στην αρχή τον δύσκολο εκανα αλλα τώρα έχω εθιστεί εχω βρει κάτι φιλαρακια παλια και συζητάμε μεταξύ μας κάνουμε πλακιτσα , θυμόμαστε τα παλια ,
Κοιτά είναι πιο ανάλαφρο δεν μπορείς να πιάσεις φιλοσοφική συζήτηση δεν μπορώ ομως να
Καταλάβω τον φοβο αυτόν που υπάρχει για το facebook .

06/04/2009, 14:42:17
Δυστυχώς η σημερινή μέρα ξεκίνησε άσχημα, με τον σεισμό στην Ιταλία.
Και άρχισαν πάλι τα debates των σεισμολόγων για το αν είναι δυνατή η πρόβλεψη ή όχι (τα καλά τα δικά μας δηλαδή).
Ο Prof. Giampaolo Giuliani λέει ότι προέβλεψε τον σεισμό αλλά απειλήθηκε με μήνυση αν δημοσιεύσει την πρόβλεψή του (για πρόκληση
αναστάτωσης στον κόσμο).

Τέλος πάντων... πέτυχα αυτό εδώ για να μας φτιάξει λίγο την διάθεση!

Προσεδάφιση στην Σελήνη ε;!! χεχε
http://www.youtube.com/watch?v=rgG5s28fvM8

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

loukritiaΜέλος
06/04/2009, 16:47:46
Καλησπέρα κι από μένααααααααα!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε; Σας πεθύμησα...

quote:
Δυστυχώς η σημερινή μέρα ξεκίνησε άσχημα, με τον σεισμό στην Ιταλία.
Σεισμό; Ποιο σεισμό;;; Δεν άκουσα τίποτα...

quote:
Και εγώ στην αρχή τον δύσκολο εκανα αλλα τώρα έχω εθιστεί εχω βρει κάτι φιλαρακια παλια και συζητάμε μεταξύ μας κάνουμε πλακιτσα , θυμόμαστε τα παλια ,
Κοιτά είναι πιο ανάλαφρο δεν μπορείς να πιάσεις φιλοσοφική συζήτηση δεν μπορώ ομως να
Καταλάβω τον φοβο αυτόν που υπάρχει για το facebook
Για μένα το μόνο που αξίζει είναι να βρεις παλιούς γνωστούς απ'το παρελθόν που έχεις χαθεί, αλλά και που θέλεις να ξαναερθεις σε επαφή.
Γιατί σε βρίσκουν και κάποιοι που έκανες αμάν και πώς να χαθείς...
Για παράδειγμα εγώ βρήκα συμμαθητές μου απ'το σχολείο και κανονίσαμε reunion - μια χαρά ήταν!!!
Αλλά κατά τ' άλλα το βρίσκω ανούσιο...

Ώστε πραγματοποιήθηκε κι η esoteriki συνάντηση, ε; Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω...

quote:
Στα highlights ήταν οπωσδήποτε οι δυνατές συζητήσεις με τον OANNHSEA για την "Εξοδο" των Εβραίων, τους "Λαούς της θάλασσας" και την νικοτίνη στις αιγυπτιακές μούμιες! All time classic συζητήσεις μιλάμε, για γερά νεύρα κι ας μην βγαίνει άκρη εύκολα
Αυτό κάπως με παρηγορεί...

Όσο για την επόμενη ζωή μου, θα είμαι, λέει, άντρας (επιτέλους!!!),στη Βουδαπέστη και θα ασχολούμαι με πληροφορική. Άτομο παθιασμένο με τον αθλητισμό(ok, ποιος με καταράστηκε;;;;), πειθαρχικό, μεθοδικό, φλογερό στον έρωτα, κτητικό και ζηλιάρικο (τα ίδια χάλια έχω και τώρα...). Με ανεπτυγμένη κρίση και λογική, ώστε να διδάσκω και στους άλλους αυτήν την πολύτιμη γνώση (μπα, κάτι θα πάτησα λάθος, δεν παίζει)

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
06/04/2009, 17:59:55
quote:
Για μένα το μόνο που αξίζει είναι να βρεις παλιούς γνωστούς απ'το παρελθόν που έχεις χαθεί, αλλά και που θέλεις να ξαναερθεις σε επαφή.
Γιατί σε βρίσκουν και κάποιοι που έκανες αμάν και πώς να χαθείς

Χα χα μου θύμισες ένα φίλο μου που του έλεγα να γραφτεί να βρει κανα συμμαθητή του
Παλιό και μου λέει τι λες τώρα? εγώ έκανα αμάν να τους ξεχάσω

quote:
Προσεδάφιση στην Σελήνη ε;!! χεχε

quote:
Και εγώ κοιτούσα στο τραπέζι από πίσω σου δύο ωραίες θηλυκές υπάρξεις

Κάνεις και τέτοια
IsoldeΜέλος
06/04/2009, 18:02:04
Καλησπέρα σας! Loukritia κι εμείς σε πεθυμήσαμε

quote:

Κι εμένα γενικά για την επικοινωνία μου αρέσει, αλλά για να πω την αλήθεια έχω κολλίσει και με ένα παιχνίδι με τ΄αυτοκυνιτάκια....

quote:
Καταλάβω τον φοβο αυτόν που υπάρχει για το facebook .

Πως δεν μπορείς;

Ο φόβος είναι μη ΄σαι βρει κάποιος που δεν θέλεις να σε βρει και μετά είναι και μερικοί που σε βάζουνε έτσι χωρίς να σε ξέρουν.

quote:

Και για εκείνους που ζούνε μακριά (και δεν έχεις συναντίσει ποτέ) κι εκείνους που δεν έχεις το κινητό ή που απλά δεν έχουν κινητό

quote:
πειθαρχικό, μεθοδικό, φλογερό στον έρωτα, κτητικό και ζηλιάρικο (τα ίδια χάλια έχω και τώρα...).

Σαματί εγώ τι έχω;

Love wothout genelove is like an important question without answer.

Edited by - Isolde on 06/04/2009 18:07:08

IsoldeΜέλος
06/04/2009, 18:08:56
quote:

Χα χα μου θύμισες ένα φίλο μου που του έλεγα να γραφτεί να βρει κανα συμμαθητή του
Παλιό και μου λέει τι λες τώρα? εγώ έκανα αμάν να τους ξεχάσω

06/04/2009, 18:33:43
quote:
Ο φόβος είναι μη ΄σαι βρει κάποιος που δεν θέλεις να σε βρει και μετά είναι και μερικοί που σε βάζουνε έτσι χωρίς να σε ξέρουν.

Εντάξει μωρέ ο παλαιοκωστας είμαστε και δεν θέλουμε να μας βρουν ?
Ε άμα μας βρει και κάποιος που δεν θέλαμε του λεμέ ένα γεια αν θέλουμε να ήμαστε
Ευγενικοί η τον αγνοούμε αν δεν τον θέλουμε καθόλου .
Τώρα για να σε κάνει κάποιος φίλο θα πρέπει να αποδεκτεις την πρόσκληση αλλιώς δεν
Μπορεί να σε βάλει στους φίλους του.
06/04/2009, 21:45:57
quote:
OANNHSEA -Πάλι καλά που δεν μας ήρθε κάνα αεροπλανάκι στο κεφάλι όπως στους διπλανούς...

Το αεροπλανάκι ήτανε το λιγότερο…
Εγώ πρόσεχα το τραινάκι που περνούσε κάθε δέκα λεπτά ξυστά από την πλάτη μου…

quote:
OANNHSEA -Ποιές δυνατές συζητήσεις;
Ξύλο έπεσε, βρισίδια ακουστήκανε; Οοοοοοχι!!!!

Πάντως το σκορ ήρθε ισόπαλο…
Για αυτό πρέπει να κανονίσουμε την ρεβάνς…

quote:
loukritia-Καλησπέρα κι από μένααααααααα!!!!!!!!!!!
Τί κάνετε; Σας πεθύμησα...

Καλώς την loukritia..

Τι έγινε παντρεύτηκες ή ακόμα παιδεύεσαι με την «πρόβα νυφικού»…

loukritiaΜέλος
06/04/2009, 22:23:24
quote:
Loukritia κι εμείς σε πεθυμήσαμε

quote:
Τι έγινε παντρεύτηκες ή ακόμα παιδεύεσαι με την «πρόβα νυφικού»
Παιδεύομαι γενικώς γενικά - κάνω βλέπεις practice για τον έγγαμο βίο, εσύ τα ξέρεις καλύτερα...

Τελικά είδα στις ειδήσεις σχετικά με το σεισμό, τραγικό... Στους 100 λενε ανέρχονται οι τραυματίες και πάνω απο 1000 οι αγνοούμενοι - ας ελπίσουμε να μην μεγαλώσει άλλο ο αριθμός...

loukritiaΜέλος
06/04/2009, 22:26:48
*Διόρθωση: στους 100 ανέρχονται δυστυχώς οι νεκροί... αν ήταν μόνο τραυματίες, καλά θα ήταν...

07/04/2009, 08:55:42
Καλημέρα σας!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Δυστυχώς - και σύμφωνα με τα όσα άκουσα το πρωί από την τηλεόραση πριν φύγω για την δουλειά - ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 150 περίπου, οι άστεγοι είναι 75000 και δεν άκουσα κάτι για αγνοούμενους.
Εύχομαι μόνο να απεγκλωβιστούν σύντομα όλοι όσοι έχουν εγκλωβιστεί και να είναι σώοι...

In anticipation of my resurrection...

IsoldeΜέλος
07/04/2009, 11:27:14
Καλημέρα σας

quote:

Εντάξει μωρέ ο παλαιοκωστας είμαστε και δεν θέλουμε να μας βρουν ?
Ε άμα μας βρει και κάποιος που δεν θέλαμε του λεμέ ένα γεια αν θέλουμε να ήμαστε
Ευγενικοί η τον αγνοούμε αν δεν τον θέλουμε καθόλου .
Τώρα για να σε κάνει κάποιος φίλο θα πρέπει να αποδεκτεις την πρόσκληση αλλιώς δεν
Μπορεί να σε βάλει στους φίλους του.

Το λέω γιατί μου κόλλησε ένας στο τρένο και ήθελε να πάρω το τηλέφωνό του. Εγώ είμουνα κουρασμένη και δεν μου ήρθε να του πω πως είμαι αποσχολημένη και δεν έχω χρόνο (το ΄χα πει και σ΄έναν άλλον που μου είχει κολλήσει και τότε έφυγε). Έψαχνα να βρω δηκαιολογίες, λέω πως είμαι ποιο πολύ για υπολογιστές παρά για τηλέφωνα (δεν είναι και ψέματα). Λέει να βρεθούμε, εγώ εντομεταξύ είχα πάθει κάτι σαν black out και λέω έ, θα δούμε ξέρω ΄γω. Δηλαδή σημαίνει όχι; Τί να του πω τώρα, με είχει φάει με το να βρεθούμε και να πάρω το τηλέφωνο, βρήκα ως δηκαιολογία το facebook, του λέω ψάξε με εκεί. Μετά άλλαξα τις προτιμήσεις χρήστη στο να με βρήσκουν μόνο φίλοι και τώρα λέω αν με βρείς γράψε μου. Βέβαια αισθανόμουν ένοχη μετά αλλά....

07/04/2009, 11:44:35
hello you guys!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
07/04/2009, 11:50:07
τελικα τον Ελληνα φοιτητη τον ανεσυραν νεκρο! κριμα, πολυ κριμα!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
IsoldeΜέλος
07/04/2009, 11:53:03
quote:

Δυστυχώς - και σύμφωνα με τα όσα άκουσα το πρωί από την τηλεόραση πριν φύγω για την δουλειά - ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 150 περίπου, οι άστεγοι είναι 75000 και δεν άκουσα κάτι για αγνοούμενους.

Περίπου 250 είναι οι αγνοούμενοι, διαβάζω στην εφημερίδα. Δυστυχώς αναφέρουν πως η ελπίδα να τους βρούνε ζωντανούς μειώνετε εφόσων οι περισσότεροι μάλλον βρίσκoντε όπου ο σεισμός χτύπισε ποιο άσχημα. Και ήταν δυνατός σεισμός, 6,3 Richter.

IsoldeΜέλος
07/04/2009, 11:55:33
quote:

hello you guys!

Hello Predator!

quote:

Τι λες τώρα;

07/04/2009, 12:54:50
quote:
Το λέω γιατί μου κόλλησε ένας στο τρένο και ήθελε να πάρω το τηλέφωνό του. Εγώ είμουνα κουρασμένη και δεν μου ήρθε να του πω πως είμαι αποσχολημένη και δεν έχω χρόνο (το ΄χα πει και σ΄έναν άλλον που μου είχει κολλήσει και τότε έφυγε). Έψαχνα να βρω δηκαιολογίες, λέω πως είμαι ποιο πολύ για υπολογιστές παρά για τηλέφωνα (δεν είναι και ψέματα). Λέει να βρεθούμε, εγώ εντομεταξύ είχα πάθει κάτι σαν black out και λέω έ, θα δούμε ξέρω ΄γω. Δηλαδή σημαίνει όχι; Τί να του πω τώρα, με είχει φάει με το να βρεθούμε και να πάρω το τηλέφωνο, βρήκα ως δηκαιολογία το facebook, του λέω ψάξε με εκεί. Μετά άλλαξα τις προτιμήσεις χρήστη στο να με βρήσκουν μόνο φίλοι και τώρα λέω αν με βρείς γράψε μου. Βέβαια αισθανόμουν ένοχη μετά αλλά....

Ε και εσύ αφού δεν ήθελες τι είπες το πραγματικό σου ονομα
Πες απ την αρχή δεν ενδιαφέρομαι είμαι δεσμευμένη και καθάρισες

quote:

Κρίμα .
07/04/2009, 21:02:07
quote:
loukritia -Παιδεύομαι γενικώς γενικά - κάνω βλέπεις practice για τον έγγαμο βίο, εσύ τα ξέρεις καλύτερα...

Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, αλλά το practice από την πραγματικότητα απέχει πολύ…

quote:
Isolde -βρήκα ως δηκαιολογία το facebook, του λέω ψάξε με εκεί. Μετά άλλαξα τις προτιμήσεις χρήστη στο να με βρήσκουν μόνο φίλοι και τώρα λέω αν με βρείς γράψε μου.

Χα, Χα, ηλεκτρονική χυλόπιτα….

08/04/2009, 08:53:29
Καλημέρα σε όλους σας!

Δυστυχώς οι νεκροί από τον σεισμό στην L'aquilla είναι 253 - σύμφωνα με τα όσα άκουσα το πρωί.
Είναι όντως κρίμα και για τον Έλληνα φοιτητή που τελικά ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια όσο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους.
Δυστυχώς ο σεισμός έγινε νύχτα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι να κοιμούνται οπότε και δε μπόρεσαν να αντιδράσουν είτε έγκαιρα είτε ψύχραιμα...

In anticipation of my resurrection...

08/04/2009, 09:09:39
Καλημερούδια...
quote:
Πες απ την αρχή δεν ενδιαφέρομαι είμαι δεσμευμένη και καθάρισες

Εσύ έτσι καθαρίζεις Open από τις όμορφες;;;
Κοίτα εάν σου κολλάνε πολλές μπορείς να δίνεις το δικό μου τηλέφωνο...

quote:
Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, αλλά το practice από την πραγματικότητα απέχει πολύ…

Κάτι μεταξύ απόστασης Ομόνοια - Πολυτεχνείο και Ήλιος μας - άστρο Κένταυρος Α...
Με την επόμενη μέρα, που θα γυρίσεις από το μήνα του μέλιτος, αρχίζει το βάσανο...

quote:
Είναι όντως κρίμα και για τον Έλληνα φοιτητή που τελικά ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια όσο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους.

Κρίμα για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους...
Αλλά ειλικρινά που την σπάει αφάνταστα που κλαίμε για ένα άνθρωπο, επειδή τα κανάλια θέλουν να κάνουν ντόρο και όχι π.χ. για τους πάνω από 200 νεκρούς από ναρκωτικά πέρυσι...