- Λέξεις και Έννοιες. Το πρώτο βήμα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν θέλεις, μιλάμε το πως δημιουργείται μια ψυχοπαθολογία.
Επειδή ρώτησες πώς γίνεται κάποιος να αποζητά τον πόνο.
Edited by - Πύρινος on 12/11/2015 15:11:32
quote:
OsmosisΌσο για το στάδιο περί μηχανικών σκέψεων,το παράδειγμα αυτό με τον τομογράφο είναι το αντίστοιχο ενός ατυχήματος στο δρόμο και εμείς τελευταίοι στο μπούγιο ακούμε τον ΜΠΑΤΣΟ να λέει...δεν έχει τίποτα να δείτε!
Ναι,
αλλά,κάποιοι βλέπουν,πως να το κάνουμε!
Τίποτε δεν βλέπουν. Απλά, ικανοποιούν την περιέργειά τους ... ![]()
quote:Μη ξεχνάς επιπλέον οτι όλα τα όργανα του σώματος έχουν μια αντιστοιχία στον εγκέφαλο. Δηλαδή όταν κάποιος σε "τσιμπάει" στο πόδι, κάποιο σημείο στον εγκέφαλο "φωτίζεται".quote:pos pos....
ν ήταν ο νους προφανώς θα είχαμε κάποιου είδους εγκεφαλικό οργασμό αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτιο.
Δηλαδή οι άλλοι που πετάξανε ένα ζευγάρι στον αξονικό τομογράφο και είδαν τον εγκέφαλο της άλλης να λάμπει,"χαζεύει" η γυναίκα που έχει πολλούς,ρώτα και την amalia που έχει κόψει το σεξ,υποθέτω δηλαδή,για να είναι τόσο έξυπνη😁,χαζοί ήντουσαν😁😁😁
Όσο για το στάδιο περί μηχανικών σκέψεων,το παράδειγμα αυτό με τον τομογράφο είναι το αντίστοιχο ενός ατυχήματος στο δρόμο και εμείς τελευταίοι στο μπούγιο ακούμε τον ΜΠΑΤΣΟ να λέει...δεν έχει τίποτα να δείτε!
Ναι,
αλλά,κάποιοι βλέπουν,πως να το κάνουμε!
Αυτό όμως πάλι δεν μας λέει κάτι για τα κινητρα και το πού προέρχονται.
quote:
ΠύρινεΔεν μιλάμε για τον κανόνα ρε Ζιπ, μιλάμε για την εξαίρεση.
Δηλ. μου ζητάς να θεωρήσω εγώ ως εξαίρεση μια βιασμένη γυναίκα που μπορεί [ υποθετικά δηλ. ] να ψάχνει την επανάληψη της εμπειρίας του βιασμού της και να κουβεντιάσουμε επ' αυτού !!! Πύρινε, με συγχωρείς αλλά εγώ δεν είμαι ο Sigmund Freud
quote:
Αν θέλεις, μιλάμε για το πως δημιουργείται μια ψυχοπαθολογία.
και ούτε γουστάρω να γίνω. Sorry ... ![]()
quote:
Επειδή ρώτησες πώς γίνεται κάποιος να αποζητά τον πόνο.
Χάρην της κουβέντας το ρώτησα. Και μπορούμε να το συζητήσουμε αν θες, αλλά βρες άλλο παράδειγμα. Όχι μία γυναίκα που έχει βιασθεί. Κατ' αρχήν, εγώ δεν είμαι γυναίκα για να σου πω πως αισθάνεται μια τέτοια άτυχη γυναίκα. [ Άσε δηλ. που όσες φορές προσπάθησα να εξηγήσω την συμπεριφορά μιας γυναίκας, έσπασα τα μούτρα μου. Είναι πολύ μυστήρια όντα οι γυναίκες αδερφέ ! Πού να τολμήσω να ερμηνεύσω και το τι αισθάνεται μια βιασμένη γυναίκα δηλ ... θα καταστραφώ !
] Έπειτα, ο βιασμός μίας γυναίκας δεν είναι απαραίτητο να είναι σεξουαλικός. Εγώ μίλησα για τον πόνο που προκαλείται από μια πράξη εξευτελισμού, δηλ. μία πράξη που εξευτελίζει τον άνθρωπο. Οποιαδήποτε πράξη κακοποίησης του ανθρώπου, είναι και πράξη εξευτελισμού του και προκαλεί πόνο.
Κοίτα, μπορώ να απαντώ σε υπαρκτά ερωτήματα. Σε υποθετικά ερωτήματα και προβληματισμούς [ ιδιαίτερα όταν αυτά βασίζονται σε ανόητα παραδείγματα ], είμαι εντελώς άσχετος. Δεν γνωρίζω μία. Ούτε και θέλω να μάθω ... ![]()
Αλλά θα σου πω κάτι : Αν υποτεθεί πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αποζητούν τον πόνο [ και υπάρχουν, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, απλά δεν έχει σημασία για μένα να τους καταδείξω ή να τους υποδείξω σε ένα παράδειγμά μου λόγω εξαιρεσιμότητας γιατί δεν αποτελούν για μένα εξαίρεση ], αυτό συμβαίνει λόγω ελαττωματικότητας των κέντρων τους. Για κανέναν άλλο λόγο.
Επίσης, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτά που γράφουμε εδώ, δεν τα διαβάζουμε μόνο εσύ κι εγώ. Τα διαβάζουν κι άλλοι. Ποιοι ακριβώς, δεν ξέρω να σου πω ... Όμως πρόσεχε πολύ τι γράφεις και τι είδους εξαιρέσεις χρησιμοποιείς στα παραδείγματά σου. Γιατί εγώ μπορεί να σε καταλαβαίνω και να σου απαντάω, χάρην κουβέντας, αλλά κάποιοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν και να μην το βλέπουν έτσι ... ![]()
Edited by - z_i_p on 12/11/2015 14:00:35
quote:Πολύ ωραία.
z_i_p
Χάρην της κουβέντας το ρώτησα. Και μπορούμε να το συζητήσουμε αν θες, αλλά βρες άλλο παράδειγμα.
Π.χ. έχουμε το ποτό. Αυτούς που είναι εθισμένους στο αλκόολ.
Προσωπικά, δεν έχω πιει πολυ στη ζωή μου (το αποφεύγω) αλλά όσες φορές έχει τύχει να πιω "αρκετά", πέρα από την αρχική ας πούμε, ευχάριστη ζαλάδα, είχα απλά πονοκέφαλο.
Δεν βρήκα τίποτα το υγιές σε αυτό και δεν βρήκα και τίποτα το ιδιαίτερα διασκεδαστικό.
Εντούτοις υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι εθισμένοι σε αυτό. Πρόσφατα μάλιστα άκουσα τη περίπτωση ενός ατόμου -αρκετά επιτυχημένοι επαγγελματικά και ενασχολούμενο με τα "εσωτεριστικά" θέματα- ο οποίος "έφυγε" αξαιτίας αυτής της κακιάς συνήθειας.
Ρωτάω: Τι προκαλεί τον εθισμό σε κάτι τέτοιο;
quote:Χμμ.. τι σημαίνει αυτό;
Αλλά θα σου πω κάτι : Αν υποτεθεί πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αποζητούν τον πόνο [ και υπάρχουν, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, απλά δεν έχει σημασία για μένα να τους καταδείξω ή να τους υποδείξω σε ένα παράδειγμά μου λόγω εξαιρεσιμότητας ], αυτό συμβαίνει λόγω ελαττωματικότητας των κέντρων τους. Για κανέναν άλλο λόγο.
Edited by - z_i_p on 12/11/2015 14:26:33
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
υγ θα πρότεινα να σβηστεί κ απ' το πιο πανω quote
quote:ναι,αλλά απ'οτι βλέπεις αντιστέκονται,δεν μπαίνουν να γράψουν ας πούμε😁😁😁😁😂😂😂😂😂
[ και υπάρχουν, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, απλά δεν έχει σημασία για μένα να τους καταδείξω ή να τους υποδείξω σε ένα παράδειγμά μου λόγω εξαιρεσιμότητας γιατί δεν αποτελούν για μένα εξαίρεση ]
quote:
Ωραία, ελπίζω όσοι τυχεροί αναγνώστες παρακολουθούσαν την ζωντανή ροή της κουβέντας μας, να πήραν και μια γεύση τι σημαίνει η έννοια του "συντονισμού ..."enlighted mind sees the endless emptiness" Edited by - z_i_p on 12/11/2015 14:26:33
quote:
Χε, χε ...Όλα και όλοι κάποτε (αργά ή γρήγορα) επιβεβαιώνουν τον ανυπέρβλητο zip ...
Μουαχαχαχα ... !
"enlighted mind sees the endless emptiness"
Δώστε του τα κλειδιά επιτέλους!!!