- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και αυτό που βλέπεται δεν είναι ουφο..
αν κοιτάξετε με προσοχή θα δείτε ότι το ατια κινείται τμηματικά,με διακοπές που φαίνονται καλύτερα στο αργό,αυτό σημαίνει ότι έχει προστεθεί πάνω στην εικόνα.
Brookings Institute Report
«On December 14, 1960, The Brookings Research Institute in Washington released a report prepared during 1960 for NASA entitled "Proposed Studies on the Implications of Peaceful Space Activities for Human Affairs", including a section entitled "Implications of a Discovery of Extraterrestrial Life".»
«Evidences of its existence might also be found in artifacts left on the moon or other planets. The consequences for attitudes and values are unpredictable, but would vary profoundly in different cultures and between groups within complex societies; a crucial factor would be the nature of the communication between us and the other beings. Whether or not earth would be inspired to an all-out space effort by such a discovery is moot: societies sure of their own place in the universe have disintegrated when confronted by a superior society, and others have survived even though changed. Clearly, the better we can come to understand the factors involved in responding to such crises the better prepared we may be.»

Καθώς περιμένουμε να μεταφραστούν τα γαλλικά files υπάρχουν και άλλα πράγματα που αξίζουν προσοχής.
Για να καταλάβουμε τη συμπεριφόρα διαφόρων κυβερνήσεων σήμερα ή ακόμα και 'οργανώσεων' όπως τη ΝΑΣΑ που έχουν ετήσιο προϋπολογισμό περισσότερο και από ολόκληρες χώρες θα ήταν καλό νομίζω να διαβάζουμε και την ιστορία τους.
Το πιο πάνω pdf είναι δυστυχώς μόνο στα αγγλικά(απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει ελληνική έκδοση). Το Brookings Report δεν έχει σαν κεντρικό θέμα τα ΑΤΙΑ αλλά είναι φανερό ότι ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην έκθεση αυτή. Μια άλλη αναφορά το Cometa Report* ευτυχώς μεταφράστηκε στα αγγλικά από τα γαλλικά που και αυτη αξίζει εξαιρετικής προσοχής. Σήμερα φαίνεται ότι τα αγγλικά θα είναι στο μέλλον η γλώσσα του πλανήτη καθώς προχωρούμε και πιό βαθιά στη διαστημική εποχή.
Στο θέμα των ΑΤΙΑ συγκεκριμένα αν δεν ξέρεις αγγλικά δυστυχώς δεν μπορείς ούτε να εξετάσεις αλλά ούτε και να έχεις μια σφαιρική άποψη στο θέμα. Όσοι ενδιαφέρονται και έχουν όρεξη να διαβάσουν το πιο πάνω pdf θα βρούν ότι δεν σπατάλησαν το χρόνο τους.
*In 1999 an important document was published in France entitled, UFOs and Defense: What must we be prepared for? ("Les Ovni Et La Defense: A quoi doit-on se préparer?"). This ninety-page report is the result of an in-depth study of UFOs, covering many aspects of the subject, especially questions of national defense. The study was carried out over several years by an independent group of former "auditors" at the Institute of Advanced Studies for National Defense, or IHEDN, and by qualified experts from various fields.
‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
quote:
Εγώ όπως βλέπετε δεν γράφω.
Περιμένω να εξελιχτεί το όλο ζήτημα και μετά θα τοποθετηθώ...
OANNHSEA,
αν λες για το βίντεο, ρίχτα τώρα γιατί θα ξεχαστεί γρήγορα.

quote:
http://www.youtube.com/watch?v=rSlU7o3ixk8&mode=related&search=
το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και αυτό που βλέπεται δεν είναι ουφο..
αν κοιτάξετε με προσοχή θα δείτε ότι το ατια κινείται τμηματικά,με διακοπές που φαίνονται καλύτερα στο αργό,αυτό σημαίνει ότι έχει προστεθεί πάνω στην εικόνα.
Για το πρώτο βίντεο λες;
Μπορείς να βάλεις το κανονικό link γιατί αυτό δεν ανοίγει.
quote:
Full Brookings Report
Θα το κοιτάξω αύριο αν βρω χρόνο. Είμαι λίγο ζορισμένη αυτές τις μέρες.
Δείτε και αυτό
Artifacts With Extraterrestrial Writings Discovered Near Tunguska Site
http://www.mosnews.com/news/2007/04/18/tunguska.shtml
Ο κρατήρας εκεί ποιός είναι; Υποτίθεται ότι το αντικείμενο που έσκασε στην Τουντούσκα δεν άφησε κρατήρα...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Πάντως το βίντεο του φίλου 22 το είδα το πρωί και δεν κατάλαβα πως συνδέεται με το βίντεο από την Ιταλία....το οποίο ναι ίσως μάλλον είναι πειραγμένο...

Edited by - A. Kircher on 19/04/2007 03:48:39
Η φωτογραφία που παραθέτουν είναι μούφα, αν και όντως στην Τουνγκούσκα υπήρχε κρατήρας - για αυτό άλλωστε έψαχνε και ο Κούλιτς τα συντρίμια του κομήτη που έπεσε...
A. Kircher,
Εγώ θα τοποθετηθώ μόλις ανοίξουν τα γαλλικά αρχεία...

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
Εάν ήταν μετωρίτης θα είχε αφήσει υπολείματα που θα είχαν ανακαλυφθεί.
Εάν ήταν υπερκεραυνός δεν θα είχα αφήσει υπολείματα ραδιενέργιας.
Εάν ήταν εξωγήινο σκάφος θα πρέπει να ήταν ή πολύ μπουνταλάδες ή ψυχοπαθείς για να κάνουν ένα τεράστιο ταξίδι και να έρθουν να σκάσουν στην γη.
Η δική μου άποψη: Κομήτης.
Α) Έχουμε τα τελευταία χρόνια έχουμε τουλάχιστον δύο που έσκασαν στην άνω ατμόσφαιρα σαν ατομικές βόμβες μικρής ισχύος.
Β) Ο κομήτης ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει κατεύθυνση στην ατμόσφαιρα καθώς καίγεται και εξαχνώνεται το ελαφρύτερο στοιχείο που υπάρχει πάνω του.
Γ) Μετά την έκρηξη δεν θα βρίσκαμε τίποτα.
Αυτό που είπε ο πρόεδρος του διαστημικού ερευνητικου
Ιδρύματος φαινόμενου tonguska ότι βρεθήκαν διάφοροι
Λίθοι χαλαζία με μυστήριες γραφές οι οποιοι εξεταστηκαν
Σε Krasnoyarsk και στη Μόσχα και λένε ότι είναι εξωγηινης προέλευσης.
Τι να πεις τώρα αν σου λέει ότι εξεταστήκαν και βρήκε αυτό το συμπέρασμα?
Ας περιμένουμε να δούμε αν τις δώσουν και στους άλλους επιστήμονες
Άλλων χωρων που τις ζητούν για εξέταση και τι συμπέρασμα
Θα βγάλουν και αυτοί αν ποτε τους τις δώσουν γιατί στο άρθρο
Λέει ότι δεν τις δίνουν οι Ρώσοι για να είναι αυτοί οι πρώτοι
Που θα αποδικοποιησουν μήνυμα από εξωγηινο πολιτισμό.
Πάντως τόσα χρονια και εγω θεωρούσα περισσότερο πιθανή την
Περίπτωση του κομητη.
quote:
Εάν ήταν εξωγήινο σκάφος θα πρέπει να ήταν ή πολύ μπουνταλάδες ή ψυχοπαθείς για να κάνουν ένα τεράστιο ταξίδι και να έρθουν να σκάσουν στην γη.
Ανεξάρτητα απ την περίπτωση tonguska επειδή θα ήταν πιο προηγμένοι
Δεν θα έκαναν καθόλου λάθη? Η δεν θα μπορούσαν να πάθουν κάποια βλάβη?.
Ας πάρουμε παράδειγμα εμάς παρόλο την τεχνολογική μας πρόοδο αλλα και την
Νοητική δεν γίνονται ατυχήματα που κανονικά δεν έπρεπε να γίνονται?
Εδώ ολόκληρο κρουαζιεροπλοιο πήγε και έπεσε πάνω στην ξερα
Με 3 μποφόρ μεσημεριάτικα και καιρικές συνθήκες καλοκαιριού
Θα περίμενες ποτε πριν το ατύχημα ότι στην εποχή μας ένα κρουαζιεροπλοιο
Θα είχε τέτοιου είδους ατύχημα με ιδανικές καιρικές συνθήκες και τις ευκολίες
Που του παρέχει η τεχνολογική μας εποχή?.
Θέλω να πω ότι οσο και να αναπτυχθεί ένας πολιτισμός λάθη και ατυχηματα
Θα γίνονται σίγουρα σε πολύ μικρότερο βαθμό οσο αναπτύσσεται αλλα
Την τελειότητα δεν μπορεί να την πετύχει κανεις.
Sagaviper Σίγουρα έχουν γίνει μελέτες για τις επιπτώσεις που θα είχε
Η ανακάλυψη ενός εξωγηινου πολιτισμού η ακόμα περισσότερο
Στην πιθανή μας επικοινωνία άλλωστε απ τη στιγμή που ψαχνουμε
Για εξωγηινη νοημοσύνη ξέρουμε ότι είναι πιθανό κάποια στιγμή
Να την βρούμε αρα πρέπει να έχουν μελετηθεί οι αντιδράσεις
Μας αλλα και το τι οδηγίες θα πρέπει να δοθούν στους αρμοδίους.
Καθώς ο κομήτης θα πλησίαζε τη γή υπάρχει η περίπτωση να γινόταν η έκρηξη στον αέρα (10km νομίζω ήταν η απόσταση που 'συμφωνήθηκε') και τα κομμάτια να εξατμίζονταν. Φυσικά ούτε κρατήρας θα σχηματιζόταν ούτε θα βρίσκαμε το συγκεκριμένο κομήτη. Εκείνο που συζητείται από τους αστρονόμους εδώ είναι αν ήταν κομήτης ή αστεροειδής.
Ένα pdf(15 σελίδες) που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την Τουνγκούσκα νομίζω μας είναι χρήσιμο.

«Εάν ήταν υπερκεραυνός δεν θα είχα αφήσει υπολείματα ραδιενέργιας.»
Τώρα για τη ραδιενέργεια τι εννοείς; Ένας μετεωρίτης που κτυπά τη γή δεν δημιουργά ionized radiation όπως μια ατομική αλλά heat radiation απ'ότι ξέρω. Και υπάρχουν πολλα στοιχεία που δείχνουν προς την εξήγηση του υπερκεραυνού καθώς οι αναπάντητες ερωτήσεις στην περίπτωση κομήτη/μετεωρίτη και οι διαφωνίες για 100 χρόνια είναι πολλές. Οι αστρονόμοι μας προς το παρόν έχουν μόνο δύο εκδοχές του κομήτη ή του μετεωρίτη, το φαινόμενου υπερκεραυνού ούτε το αναφέρνουν επειδή για εκείνους ακούγεται τρελό*. Θα ήταν καλό να έχουμε όλες τις εκδοχές στο τραπέζι.

*"A new scientific truth does not triumph by convincing its opponents and making them see the light, but rather because its opponents eventually die, and a new generation grows up that is familiar with it." Max Planck
Μισό λεπτό.
Λες ότι ένας υπερκεραυνός μπορεί να αφήσει υπολείματα ραδιενέργιας;
Λες επίσης ότι είναι ικανός να προκαλέσει έκρηξη με ισχύ ατομικής βόμβας και μάλιστα να εκραγεί σε υψόμετρο;
Εάν ναι, πως μπορεί να γίνει αυτό;
Η συγκεκριμένη διαμόρφωση των δέντρων μετά την καταστροφή επιβεβαιώθηκε μετά από ατμοσφαιρικές πυρηνικές δοκιμές το 50 και το 60. Σύμφωνα με τα πειράματα το αντικείμενο ταξίδευε σε γωνία 30 μοιρών από το έδαφος και 115 μοιρών από τον βορά και η έκρηξη του έγινε στον αέρα και όχι στο έδαφος.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπάρχει κρατήρας στο έδαφος.

Η είδηση για τους λίθους με την μυστήρια γραφή από την tunguska δεν υπάρχει πουθενά αλλού στα ΜΜΕ. Ισως να είναι άλλο ένα faulse alarm από την Ρωσία. Οι τύποι εκεί βγάζουν κάθε τόσο μία βαρύγδουπη είδηση που όμως ποτέ δεν έχει συνέχεια.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
http://www.ufos-aliens.co.uk/movies.htm
chr001
μαζεμένα Να μην ψάχνουμε κιόλα .
[:)
«Εάν ήταν εξωγήινο σκάφος θα πρέπει να ήταν ή πολύ μπουνταλάδες ή ψυχοπαθείς για να κάνουν ένα τεράστιο ταξίδι και να έρθουν να σκάσουν στην γη.»
Χεχε. Είπαμε υπάρχουν και ατυχήματα.
«Λες ότι ένας υπερκεραυνός μπορεί να αφήσει υπολείματα ραδιενέργιας;»
Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο. Βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν προς κάποιου είδους ραδιενέργειας(ionized) όμως στην Τουνγκούσκα; Κι αν βρέθηκαν τον τότε καιρό τότε θα είναι ανιχνεύσιμα ακόμα και σήμερα, σωστά;
Απλώς είπες εσύ «Εάν ήταν υπερκεραυνός δεν θα είχα αφήσει υπολείματα ραδιενέργιας.»(και συμφωνώ) και από αυτό συμπεράνω(και αν κάνω λάθος πες μου) ότι βρέθηκαν στοιχεία ραδιενέργειας είτε μετά από κομήτη ή συγκεκριμένα στην Τουνγκούσκα.
«Η δική μου άποψη: Κομήτης.»
Είναι πολύ πιθανό φίλε OANNHSEA. Αν δεν είχα ακούστα κι έγω άλλες πιθανές θεωρίες θα πήγαινα προς τον κομήτη απλώς υπάρχουν πολλά στοιχεία και πρός τον 'ηλεκτρισμό'. Τουλάχιστον η άποψη μου. Θα περιμένουμε κι εδώ να δούμε.
«Λες επίσης ότι είναι ικανός να προκαλέσει έκρηξη με ισχύ ατομικής βόμβας και μάλιστα να εκραγεί σε υψόμετρο;
Εάν ναι, πως μπορεί να γίνει αυτό;»
Δεν το λέω εγώ ρε OANNHSEA αλλά πολλοί σοβαροί επιστήμονες. Αν θές διάβασε λίγα από τα άρθρα τους εδώ, που ξέρεις μπορεί να συμφωνήσεις και εσύ σε κάτι. Εκτός και αν νομίζεις ότι όλα στον σύμπαν εξηγούνται με τη βαρύτητα όποτε...
Υποστηρίζουν επίσης και άλλα πράγματα όχι μόνο το φαινόμενο στην Τουγνκούσκα αλλά εώς και το Valles Marineris του Άρη και το Olympus Mons. Φαίνεται ακόμα να καταλαμβαίνουν και πως ακριβώς λειτουργεί ο ήλιος μας και ο κάθε ήλιος. Εγώ νομίζω αξίζει να διαβάσει κάποιος μερικά από τα άρθρα καθώς εξηγούν κάμποσα για το σύμπαν που ζούμε και που είμαστε αναπόσπαστο μέρος του.

«It is the Thunderbolt that steers the universe.» Heraclitus, ca. 500BC
CHILE - Inexplicata: The Journal of Hispanic Ufology reports in its 7 February 2007 Edition that Chilean Army Discloses Recordings and Secret Contacts with UFOs.
http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/04/13/01498.html
-Arthur C. Clarke-
Έχουμε για να δούμε αν θα βγει καμιά άκρη.
To Inexplicata: The Journal of Hispanic Ufology έχει ένα πολύ ενδιαφέρον blog εδώ:
http://inexplicata.blogspot.com/
Τα περιστατικά που συγκεντρώνονται στο blog προέρχονται από όλο τον ισπανόφωνο κόσμο.

Περίεργο:
http://www.youtube.com/watch?v=g_gkPxMDTh0&NR=1
Ίσως κάτι από πραγματικό ΑΤΙΑ;
Ίσως ένα οργανικό σκάφος;
Ίσως μία ατμοσφαιρική διαταραχή που δεν γνωρίζουμε;
Μία αρχή που μπορούν να βασιστούν ΟΛΑ τα γήινα σκάφη που μπορούν να αναφέρονται σαν ΑΤΙΑ κατά καιρούς...
http://www.youtube.com/watch?v=sdGVI7kJld0&NR=1