ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sol-Mix31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/10/2013, 15:40:08
Notirk, όταν γίνονται τέεοιου είδους συζητήσεις και καταθέσεις "ψυχής", καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε σε διάλογο με καμένα μυαλά.

Αστους να γράφουν χωρίς απάντηση!

Υ.Γ
Θεωρώ πως μετριούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού, αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέει ο Sol-Mix.

Σολ-Μιχ, μην δίνεις σημασία σε ανόητες ερωτήσεις και κρίσεις.Εχει γεμίσει "ειδικούς" ο πλανήτης, μόνο που φοράνε όλοι παρωπίδες!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/10/2013 15:43:21

07/10/2013, 15:47:13
quote:

Notirk, όταν γίνονται τέεοιου είδους συζητήσεις και καταθέσεις "ψυχής", καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε σε διάλογο με καμένα μυαλά.

Υ.Γ
Θεωρώ πως μετριούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού, αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέει ο Sol-Mix.

Σολ-Μιχ, μην δίνεις σημασία σε ανόητες ερωτήσεις και κρίσεις.Εχει γεμίσει "ειδικούς" ο πλανήτης, μόνο που φοράνε όλοι παρωπίδες!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πως συμφέρει ορισμένους (ανήκεις σε αυτούς;) να δέχονται οι άλλοι άκριτα οτιδήποτε 'καταθέτει' κανείς.... έτσι μετά μπορούνε άνετα να σερβίρουν κουτόχορτο...

Ρωτώ για να κατανοήσω την εμπειρία, όχι να τον κατακρίνω.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 16:34:31
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ: Φυσικά και τα έχω σκεφτεί, αλλά διαφωνώ, η δική μου λογική λέει άλλα, για αυτό και τους αποκαλώ SUPER UFO, στην θέση τους απλά θα εμφανιζόμουν και θα τους ανακοίνωνα με απλή γλώσσα αυτή που καταλαβαίνουν «τσογλάνια βλέπετε ποίος ή ποίοι ήμαστε αν δεν το διαλύσετε τώρα, θα μετατραπεί τε όλοι στα εξ ων συνετέθη, να βρείτε άλλο τρόπο διαλεκτικό να λύσετε τις διαφορές σας», φυσικά και δεν θα έκανα καμία άλλη παρέμβαση, φυσικά και δεν θα τους έλεγα ή τους έδινα οτιδήποτε άλλο, απλά με τον τρόπο θα εμφανιζόμουν και θα τους έδινα να καταλάβουν ότι εκτός από αυτούς, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που σκέπτονται λίγο διαφορετικά από αυτούς.

Στο τελευταίο, το περί εκβιασμού, αυτό έχει κάποια λογική από την πλευρά ενός πραγματικά νοήμονος όντος ή ομάδας ή φυλής ΑΛΛΑ.

Στην θέση τους, θα κύκλωνα εμφανώς τον πλανήτη, θα ενημέρωνα τους γηγενής για την πραγματική κατάσταση, και τότε, όταν οι αποστάτες, τα εξωγήινα λαμόγια, η πες τους όπως θέλεις, καταλάβαιναν ότι τα τομάρια τους τελείωναν, θα έβλεπες τι θα γινόταν, όλοι αυτοί είναι θρασύδειλοι, θα πούλαγαν, θα πρόδιδαν και την μάνα τους και τον πατέρα τους για να γλυτώσουν.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 16:38:29
panpam: μην το συνεχίζεις, δεν είναι ντροπή να κάνεις ένα λάθος στην ζωή σου.

07/10/2013, 16:39:32
quote:

panpam: μην το συνεχίζεις, δεν είναι ντροπή να κάνεις ένα λάθος στην ζωή σου.

Προσπαθώ να καταλάβω το τι σε ενόχλησε, αν θέλεις...

quote:
....Αφού λοιπόν απερρίφθη το ότι δεν υπάρχουν, ας δούμε τι συμβαίνει εφ’ όσον δεχτήκαμε το ότι υπάρχουν Εξωγήινοι....
Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό!

Edited by - panpam on 07/10/2013 16:40:53

07/10/2013, 16:42:01
quote:
Sol-Mix
Στην θέση τους, θα κύκλωνα εμφανώς τον πλανήτη, θα ενημέρωνα τους γηγενής για την πραγματική κατάσταση, και τότε, όταν οι αποστάτες, τα εξωγήινα λαμόγια, η πες τους όπως θέλεις, καταλάβαιναν ότι τα τομάρια τους τελείωναν, θα έβλεπες τι θα γινόταν, όλοι αυτοί είναι θρασύδειλοι, θα πούλαγαν, θα πρόδιδαν και την μάνα τους και τον πατέρα τους για να γλυτώσουν.

Δεν είναι εμφανές, ότι προς τα εκεί οδεύει η κατάσταση...?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

maria3Μέλος
07/10/2013, 16:52:08
quote:

Υ.Γ

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΝΙΚΟΜΑΧΕ θεωρώ το θέμα του Sol-Mix ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα να με σε ρωτήσω.

Εμείς τόσο καιρό τι νομίζεις ότι λέμε ή κάνουμε, εγώ δηλαδή συγκεκριμένα.

Ότι προσπαθώ να το παίξω έξυπνη σε θέματα που δεν ξέρω;

Εγώ μπήκα στον χορό και χόρεψα για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια και ούτε έκανα επικλήσεις όπως ειπώθηκε από κάποιον ούτε ουσίες ούτε τίποτα από όλα αυτά.

Ποιοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τον Sol-Mix και είναι μετρημένη στα δάχτυλα;

Οπότε όταν λέω τις απόψεις μου ή όταν λέω ότι η βαρύτητα είναι εικονική και κάποια άλλα πράγματα θα ήθελα να τα αντιμετωπίζεις με περισσότερο σεβασμό, γιατί και εγώ έκανα κατάθεση ψυχής αλλά δεν το αντιλήφθηκε κανείς.

Υ.Γ Sol-Mix κοίτα στο e-mail σου την εικόνα που σου έστειλα ευχαριστώ.

Edited by - maria3 on 07/10/2013 16:54:25

07/10/2013, 17:01:08
panpam

quote:
panpam
quote:

[quote]Sol-Mix
....Αφού λοιπόν απερρίφθη το ότι δεν υπάρχουν, ας δούμε τι συμβαίνει εφ’ όσον δεχτήκαμε το ότι υπάρχουν Εξωγήινοι....

Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό!

Έχω πει δεκάδες φορές, πως δεν μπλέκομαι σε θρησκευτικά ζητήματα, ούτε στην πίστη του κάθε μέλους στο forum.
Ωστόσο, εδώ δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω:

Δέχεσαι πως κάποιος υπήρξε θεάνθρωπος, τρισυπόστατος, ενσαρκωμένος λόγος.
Δέχεσαι πως πέθανε και αναστήθηκε, αφού μάλιστα είχε την δύναμη να πράξει το ίδιο και για άλλους.
Δέχεσαι πως η θυσία του ιδίου, απάλλαξε τον άνθρωπο από ένα αμάρτημα ενός κατά πάσα πιθανότητα μυθικού προσώπου.
Δέχεσαι πως κατόπιν αναλήφθηκε στους ουρανούς, και μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.
Δέχεσαι πως με τρία ψάρια και πέντε καρβέλια ψωμί, τάισε μερικές χιλιάδες ανθρώπους.

Σε όλα αυτά, καλά κάνεις, κι εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω. Μπέσα.
Ωστόσο, έχεις αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, που μπορεί να μας έχουν επισκεφθεί, ή και να μας επισκέπτονται ακόμα.
Ήμαρτον...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 17:01:38
panpam

quote:

Δεν ξέρεις, πιθανόν γιατί δεν έχεις δει μέχρι σήμερα, εγώ ξέρω γιατί είδα, για αυτό «απερρίφθη», από μένα.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 17:03:36
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ: Επειδή δεν μπορώ να αντιληφθώ τον λόγο ενός πολέμου, οποίοι πόλεμοι και αν έχουν γίνει μέχρι σήμερα ήταν για να πάρουν κάποιοι εδάφη ή πλούτη από κάποιους άλλους, ο Αλ Καπόνε, η Μαφία, η Κόζα νόστρα, τι ακριβώς διαφορά έχουν από τα Κράτη που κάνουν πολέμους?

Και έχουν γίνει από κάποιες «συμμορίες» που έβλεπαν τα πράγματα κάπως έτσι, να ζήσουμε καλά εμείς και δεν πάνε να κουρευτούν, για να μην γράψω τίποτα χειρότερο, όλοι οι άλλοι, κάποιες «συμμορίες» με κάποια μορφή «φασιστίζουσας» νοοτροπίας, δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Ευελπιστώ να μην είναι έτσι τα πράγματα.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 17:06:31
maria3: δημοσίευσε το σκίτσο εδώ, αν δεν έχεις κάποιο χώρο αποθήκευσης, πες το μου να το βάλω στον server μου και να σου δώσω το link για να εμφανιστεί στο κείμενο που θα το συνοδεύσεις.