ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Wolverine - - Κινηματογράφος -

- Wolverine - - Κινηματογράφος -

crucifire61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
03/01/2009, 13:55:31
Καλή χρονιά και σε σένα crucifire και σε όλους μας!

Ωραία φωτογραφία όντως και πολύ καλή κι επιτυχημένη η προσπάθεια σου να παραπέμπει σε μεγαλύτερο μέγεθος.

In anticipation of my resurrection...

03/01/2009, 14:24:51
ετσι ειναι καλυτερα που ειναι πιο "μαζεμενη" η φωτο για το forum και να παραπεμπει σε μεγαλυτερο μεγεθο

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
05/01/2009, 01:26:30
Άσε D_I, και μου πήρε δέκα ώρες να καταλάβω ότι τα " " πρέπει να τα βάλω!!!

05/01/2009, 08:41:31
Αφού και στο παρελθόν έχω αναφέρει επακριβώς τον τρόπο για να ανεβάζουμε κάποια φωτογραφία σε ένα θέμα - ή και φωτογραφία σε clickable μορφή ώστε να παραπέμπει σε μεγαλύτερο μέγεθος - κι έχω τονίσει να κάνει κάποιος copy - paste ακριβώς ό,τι βλέπει στο μήνυμα μου.

05/01/2009, 18:21:26
λογικα τωρα το καταλαβε

06/01/2009, 20:11:09
Ναι ρε παιδί μου, απλά δεν πρόσεξα ότι τα " " δεν τα είχες κεχρωματισμένα. Άσε που δεν μου είχε χρειαστεί η εντολή στο παρελθόν!

quote:
λογικα τωρα το καταλαβε

Καλά, μην παίρνεις όρκο ότι θα το θυμάμαι κιολας!

07/01/2009, 14:01:11
"η επαναληψη, μητηρ μαθησεως"

18/01/2009, 12:43:52
http://www.aintitcool.com/images2009/hj-wolverine-big.jpg

Eπειδή η εικόνα είναι μεγάλη, και βαριέμαι να φτιάχνω μικρότερη, να την ανεβάζω στο photobucket, και να κάνω όλες τις ταρζανιές με τους κωδικούς, απλά λέω ότι αξίζει να κλικάρετε.

Από τα αριστερά: Wade Wilson/Deadpool (Ryan Reynolds), Remy LeBeau/Gambit (Taylor Kitsch), Logan/Wolverine (Jackman), Victor Creed/Sabretooth (Liev Schreiber) και Silver Fox (Lynn Collins)

19/01/2009, 08:27:50
Όντως, ωραία φωτογραφία αν και λόγω του τεράστιου μεγέθους της, περίμενα κανένα δεκάλεπτο να μου εμφανιστεί στον υπολογιστή.
Βέβαια ο υπολογιστής εδώ στην δουλειά είναι απαρχαιωμένος και το Internet κινείται σε ταχύτητες χελώνας αλλά άξιζε τον κόπο!

Αρχίζεις να με δελεάζεις πάντως...

19/01/2009, 23:42:40
οντως... φοβερη φωτο

20/01/2009, 08:30:27
Ωραία χρόνια είναι σχεδόν πάντα αυτά της παιδικής μας ηλικίας - εκτός εξαιρέσεων () - κι αυτό το συνειδητοποιείς όσο μεγαλώνεις κι αναγκάζεσαι να επωμιστείς ολοένα και μεγαλύτερες ευθύνες.

Από την άλλη, δεν θυμάμαι και πολλά από το πως είναι να είσαι 8 - 9 ετών.
Ή έχω Αλτσχάϊμερ ή γέρασα!

loukritiaΜέλος
04/12/2007, 10:13:06
Καλημέρα παίδες!

Λοιπόν, επειδή με κράξατε χθες - και όχι αδίκως! - κι επειδή η ΡΑΚΗ είναι για όλες τις ώρες, πάρτε να 'χετε πρωί πρωί!

Στο φίλο μας τον Krios θα τη συνοδεύσω με βιταμινούλες

quote:
Αμέσως ο νους σου στο πονηρό, έτσι;
Αδίκως;;;

quote:
Και όσο για τα Χριστούγεννα αν δεν στολίσουμε το μέσα μας πρώτα, κανένα φωτάκι δεν θα μας κάνει να μπούμε στο πνεύμα των ημερών.
Πόσο δίκιο έχεις...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
loukritiaΜέλος
04/12/2007, 13:21:30
Τί έγινε ρε παιδιά, τί πάθατε; Μήπως το παρακάνατε με τη ρακή; Είπαμε, με ρέγουλο!

04/12/2007, 15:01:10
Kαλησπερα παιδια...τωρα καταφερα να μπω στο μαγαζακι...απο αποψη χρονου!

Ρακη ναι μεν...αλλα μας την "καναν" οι γειτονες! τεσπα! μονο μην μας στειλουν κανα εξωδικο ....

τι κανει η τρομερη παρεουλα?

loukritiaΜέλος
04/12/2007, 15:11:20
quote:
Συγνώμη, βλέπεις εσύ καμιά παρεούλα εδώ γύρω σήμερα; Χάθηκαν όλοι... χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!

Ποιος έχει αναλάβει τις απουσίες - να πιάσει αμέσως δουλειά!

04/12/2007, 19:09:03
quote:
loukritia - χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!

ΧΑ, ΧΑ εμένα προσωπικά δεν με έφαγε η πολλή δουλεία, αλλά ο ύπνος ….
Πω, Πω, τέσσερις ώρες ύπνος….
Ευτυχώς που ο πιτσιρικάς (γιος μου) βαρέθηκε να κοιμάται

και με ξύπνησε….με ένα αυτοκινητάκι στο κεφάλι.

04/12/2007, 19:56:48
Kαλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
04/12/2007, 20:03:57
Καλησπερίζω την παρέα!

quote:
snoopy
Για τον φίλο Kριό σήμερα

Τι είναι αυτό φίλε snoopy ;
πίνετε;;;

quote:
Στο φίλο μας τον Krios θα τη συνοδεύσω με βιταμινούλες

ντε και καλά βρε παιδί μου...Αντέχουμε ακόμα!

quote:
Αδίκως;;;

Με προσβάλλεις τώρα!

quote:
Τί έγινε ρε παιδιά, τί πάθατε; Μήπως το παρακάνατε με τη ρακή; Είπαμε, με ρέγουλο!

Όντος το....παράκανα χτες το βράδυ, και το κεφαλάκι μου είναι ακόμα, καζάνι! (που λένε και στην πατρίδα!)

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

04/12/2007, 21:09:16
quote:

quote:
Συγνώμη, βλέπεις εσύ καμιά παρεούλα εδώ γύρω σήμερα; Χάθηκαν όλοι... χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!

Ποιος έχει αναλάβει τις απουσίες - να πιάσει αμέσως δουλειά!

δεν ξερω για τους υπολοιπους...αλλα εγω βρισκω οτι το Εσωτερικα σημερα σερνεται...μολις τωρα (μετα απο 2 ωρες) καταφερα να μπω ξανα...

04/12/2007, 21:13:09
Μακριά από παραπονιάρηδες
Σεξ, σοκολάτα και... εύγευστο πρωινό τα συστατικά για καλή διανοητική κατάσταση

Λονδίνο

Απολαύστε τη μαύρη σοκολάτα, κάντε άφθονο σεξ, τρώτε κρύα κρέατα και ψάρι για πρωινό, αν είστε θαραλεέοι, και μπορεί να ενισχύσετε τις πνευματικές σας ικανότητες, δηλώνουν οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο τρόπος ζωής μας παίζει σημαντικό ρόλο στη καλή διανοητική μας κατάσταση.

Ο επιστήμονας της γνωστικής ψυχολογίας Τέρι Χορν και ο βιοχημικός Σάιμον Γούτον, που συνέγραψαν από κοινού το βιβλίο με τίτλο: «Δίδαξε τον Εαυτό Σου: Πώς να Εκπαιδεύσεις το Μυαλό Σου», υποστηρίζουν ότι «ο τρόπος ζωής βοηθάει στη δημιουργία των κατάλληλων χημικών συνθηκών στον εγκέφαλό σας».

Το μυαλό είναι μάλλον σαν ένα χημικό εργοστάσιο παρά σαν ένας υπολογιστής, δηλώνει ο Χορν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ρόιτερ για την κυκλοφορία του βιβλίου τονίζοντας ότι «μπορείς να δημιουργήσεις τις πλέον ευνοϊκές συνθήκες στο μυαλό σου (...) Δεν είσαι απλώς ένα παθητικό θύμα των γονιδίων σου».

Οι δύο συγγραφείς διαφωνούν με αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι αναπόφευκτη μια φθίνουσα πορεία της γνωστικής ικανότητας από την ηλικία των 17 ετών και πάνω. Αντίθετα, θεωρούν πως με προσεκτικές επιλογές στον τρόπο ζωής «μπορείς να αποκτήσεις περαιτέρω γνωστική ικανότητα».

Από την άλλη οι δύο συγγραφείς προτείνουν στους αναγνώστες να μην παρακολουθούν σαπουνόπερες στην τηλεόραση και να αποφεύγουν «τη συναναστροφή με παραπονιάρηδες, μεμψίμοιρους, γκρινιάρηδες και κυνικούς ανθρώπων».

Το βιβλίο, το οποίο στηρίζεται σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες σε έρευνες από ολόκληρο τον κόσμο, δίδει επίσης πρακτικές συμβουλές για το πώς θα διατηρήσει κανείς το μυαλό του σε πολύ καλή κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.

«Τα κρύα κρέατα και το ψάρι είναι καλά για το πρωινό σας (...) Η μαύρη σοκολάτα είναι επίσης πολύ καλή για σας, επειδή περιέχει πολλές από τις χημικές ουσίες που είναι παρούσες όταν το μυαλό σας σκέφτεται καλά.

Επίσης χαλαρώνει τους μυς γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει πράγματι τη ροή αίματος στον εγκέφαλό σας».

Αναφορικά με τα επτά στάδια του σεξ, από τη στιγμή της φαντασίωσης έως αυτό μετά τη σεξουαλική πράξη, έπειτα από ενδελεχή μελέτη των σχετικών ερευνών από όλο τον κόσμο, οι δύο επιστήμονες συμπεραίνουν: «Σε τέσσερα από τα επτά στάδια βλέπουμε τις ίδιες χημικές ουσίες που βοηθούν στη διαδικασία της σκέψης».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

χεχεχε