- Wolverine - - Κινηματογράφος -
Σήμερα η μέρα είναι φορτωμένη οπότε πίνω έναν καφέ στο πόδι και μετά ακολουθεί τρέξιμο!

In anticipation of my resurrection...
quote:
PREDATOR - Απολαύστε τη μαύρη σοκολάτα, κάντε άφθονο σεξ, τρώτε κρύα κρέατα και ψάρι για πρωινό, αν είστε θαραλεέοι, και μπορεί να ενισχύσετε τις πνευματικές σας ικανότητες
Πειράζει αν συνδυάσω όλα αυτά με ένα φραπεδακι πρώτα....![]()

στους μη παραπονιάρηδες, μη γκρινιάρηδες και μη μεμψίμοιρους φίλους!Ρε συ Predator μου, όλα καλά, αλλά το ψάρι πώς να το φας πρωί πρωί;
quote:Εντάξει, τουλάχιστον εσύ προειδοποιείς!
Dying Incubus - Σήμερα η μέρα είναι φορτωμένη οπότε πίνω έναν καφέ στο πόδι και μετά ακολουθεί τρέξιμο!
Καλό κουράγιο!

quote:Μμμ, το ψάρι με το φραπεδάκι πάει μούρλια, τί να σου πω!
elo - Πειράζει αν συνδυάσω όλα αυτά με ένα φραπεδακι πρώτα....
quote:Ξέρω κάποιον που σε λιγάκι θα γίνει διανοούμενος!!!
... κάντε άφθονο σεξ...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
loukritia - Μμμ, το ψάρι με το φραπεδάκι πάει μούρλια, τί να σου πω!
ΧΑ, ΧΑ τα μαχαιροπίρουνα μου υποκλίνονται σε αυτόν τον συνδυασμό..

quote:
Καλημέραστους μη παραπονιάρηδες, μη γκρινιάρηδες και μη μεμψίμοιρους φίλους!
Ρε συ Predator μου, όλα καλά, αλλά το ψάρι πώς να το φας πρωί πρωί;
Κάντε οικονομία στο νερό:
αυτο μαλλον απευθυνεται κυριως στους "ψαροφαγους" ανατολιτες, αλλα και στους "νεους φιλους" και λατρεις σουσιφαγους ![]()
για τους υπολοιπους, ισχυει το κρεας ουτως ή αλλως
Καλημερα, καλη συνεχεια.... κρυωσαμε σημερα...2 βαθμοι στην Κοζανη

quote:
Ξέρω κάποιον που σε λιγάκι θα γίνει διανοούμενος!!!
Τι εννοείς loukritia dear; Μπορείς να δώσεις μία περισσότερο αναλυτική πλευρά των σκέψεων σου; Και φυσικά των θέσεων σου;
Όσο για την γευσιγνωσία είναι κάτι που θέλει το κατάλληλο κουμπί για να δεις άν σου αρέσει ή όχι.
Μαγείρεχα στα ξαδέρφια μου, κοκκινιστά καλαμαράκια με λαχανικά. Όταν τα έβλεπαν έλεγαν: "ωχ τι θα φάμε"...
Μετά μου έδιναν και συγχαρητήρια...
Με λίγα λόγια:
Δοκιμάστε βρε - δεν ξέρετε εάν σας αρέσει. Και ακόμα και αν δεν σας αρέσει την πρώτη φορά, δοκιμάστε και δεύτερη με άλλη διάθεση και από άλλο μάγειρα ή σεφ.
Και ύστερα πείτε την γνώμη σας....

quote:
OANNHSEA - Τι εννοείς loukritia dear; Μπορείς να δώσεις μία περισσότερο αναλυτική πλευρά των σκέψεων σου; Και φυσικά των θέσεων σου;
quote:Πες τα εσύ βρε Predator, γιατί θέλουν να με κάνουν να πω πράγματα που δεν θέλω..!
Predator - δεν καταλαβες τι εννοει η φιλη μας η Λουκριτια? δεν καταλαβες σε ποιον αναφερεται?
quote:Άντε βρε elo,πάρε κουράγιο, υπάρχουν κι άλλοι psycho!
καπου ειχα δει οτι σερβιρουν ψαρι...με κοκκους καφε απο πανω .... μπλιαχ
quote:Καταρχήν,τα κοκκινιστά καλαμαράκια με λαχανικά ακούγονται μια χαρά, τα ξαδέρφια σου άδικα αγχώθηκαν. Και κατά δεύτερον, λες άμα δοκιμάσω με άλλη διάθεση φραπεδάκι μετά τσιπούρας να έχω άλλη άποψη;;;
OANNHSEA - Όσο για την γευσιγνωσία είναι κάτι που θέλει το κατάλληλο κουμπί για να δεις άν σου αρέσει ή όχι.
Μαγείρεχα στα ξαδέρφια μου, κοκκινιστά καλαμαράκια με λαχανικά. Όταν τα έβλεπαν έλεγαν: "ωχ τι θα φάμε"...
Μετά μου έδιναν και συγχαρητήρια...
Με λίγα λόγια:
Δοκιμάστε βρε - δεν ξέρετε εάν σας αρέσει. Και ακόμα και αν δεν σας αρέσει την πρώτη φορά, δοκιμάστε και δεύτερη με άλλη διάθεση και από άλλο μάγειρα ή σεφ.
Και ύστερα πείτε την γνώμη σας....

Μα και βέβαια!!!
Αν και μιλάμε για καφέ και όχι για φραπέ...
Εξαρτάται βέβαια ποιός το έχει φτιάξει, τι υλικά έχει χρησιμοποιήσει και τι κόλπα έχει κάνει στο μαγείρεμα.
Για παράδειγμα: για σκέψου παπί το οποίο να έχεις σβήσει με κρασί και να έχεις ρίξει κόκκους από καφέ - τους οποίους φυσικά θα βγάλεις μετά το ψήσιμο.
Η ορτίκια κοκκινιστά, στα οποία αντί για μπαχάρι ή κανέλα, να βάλεις κόκκους ή σκόνη καφέ...
Για να πάμε λίγο πιο μακριά, να κάνουμε ψάρι με κόκκινη σάλτσα και αντί για σταφίδες να ρίξουμε μέσα κόκκους καφέ...
Βοήθησα καθόλου;
Αν το φάμε και μας αρέσει, τότε μάλλον θα έχεις βοηθήσει.
Προς το παρόν μια ψιλοανακατωσούρα μ'έπιασε στο στομάχι...

Edited by - PREDATOR on 05/12/2007 19:26:17
Τι γίνετε βρε; Ησυχίες βλέπω...
quote:
Ξέρω κάποιον που σε λιγάκι θα γίνει διανοούμενος!!!
Υπονοείς κάτι αγαπητή; ![]()
![]()
![]()
quote:
Τι εννοείς loukritia dear; Μπορείς να δώσεις μία περισσότερο αναλυτική πλευρά των σκέψεων σου; Και φυσικά των θέσεων σου;
Μπαααα.....άστο καλύτερα....προτιμώ να μη δώσει!
quote:
Βοήθησα καθόλου;
Πως πως....
Καμιά ποιο εύκολη συνταγή δεν έχεις;
Όπως...αυγά μάτια ας πούμε; ![]()
quote:
αν ομως δεν μας αρεσει...ποιος θα πληρωσει το νοσοκομειο?
Εδώ σε θέλω!!!
quote:
χελοου... ιζ εμιμποντι χιερ???
οοοοοοοοοοο γιεεεεεεεεεεςςςςς ![]()
όλο και κάποιος ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες!
Επειγόντως το φραπέ μας, και γρήγορα στη δουλειά,

Με γάλα και χωρίς! για να μην έχουμε παράπονα! ![]()
![]()
![]()