- ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΙΟΥΜ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
EGV
quote:χωρις να θελω να σε θιξω Open Mind πριν λιγο καιρο πηρε το ματι στην tv εικονες απο την οδικη συμπεριφορα των ιταλων οπου ειδα φρικιαστικα πραγματα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ RALLY ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
μετα της εικονες ειδα και τα νουμερα των νεκρων απο τα τροχαια
δεν ειχαν και μεγαλη διαφορα απο τα δικα μας
και ας εχουν ανωτερο οδικο δυκτιο απο το δικο μας
απο οτι μου εχουν πει γιατι ομολογω οτι δεν εχω ταξιδεψει στην ιταλια
εκτος και αν τελικα το δουλεμα της tv ειναι ολοκληρωτικο.
quote:ουτε εσενα εχω σκοπο να θιξω snikolaidis αλλα και εγω αν ζουσα σε μια τοσο αραιοκατοικημενη χωρα δεν θα ειχα κανενα προβλημα
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ηρεμία επικρατεί στο εξωτερικό... ειδικά στις σκανδιναβικές χώρες...
μονο λιγο υπομονη επειδη οι ταρανδοι την βρισκουν πολυ οταν στεκονται στην μεση του δρομου.
quote:σωστο και ενα απο τα μεγαλυτερα μυστηρια της ζωης
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ !!!
Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΝΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ....
οδηγω τοσα χρονια και ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται.
quote:ξερω πως ενοιωσε ο φιλος σου γιατι εχω παθει κατι παρομοιο
Με μηχανάκι, μπροστά στο φανάρι, χρώματος κόκκινου. Από πίσω, περιμένει ο ανυπόμονος οδηγός αυτοκινήτου. Και ΠΡΙΝ ανάψει το πράσινο, ο οδηγός κάνει ελαφρά μπροστά με το αυτοκίνητο και σπρώχνει το μηχανάκι του φίλου μου!!!Σε έκφραση απορίας του φίλου μου λοιπόν, ο οδηγός του έκανε νόημα να ξεκινήσει (τον έσπρωχνε για να ξεκινήσει!!), ενώ το φανάρι ήταν ακόμη κόκκινο!!!
μια μερα με ειχαν περικυκλωσει αυτοκινητα και δεν μπορουσα να κανω τιποτα απο το να περιμενω και εγω μαζι τους
(ωραια πραγματα να εχεις μηχανη και να μην μπορεις να κουνηθεις)
καποια στιγμη ενω περιμενα να ανοιξει λιγο ο δρομος ενοιωσα την μηχανη να τσουλαει
και το παπουτσι μου να μεταμορφωνεται σε πατινι
γυριζω το κεφαλι και τι να δω?
ο τυπος απο πισω μου με εσπρωχνε με το αυτοκινητο του και ειχε ενα υφος "δεν τρεχει τιποτα"
στην φραση μου "θα με πατησεις ρε μλκα?"
απαντησε
αφου πας δεξια-αριστερα αποφασισε που θελεις να πας!!!!!!!!!!!!!
αντε το οτι νομιζε οτι χωραμε και οι δυο στο κομματακι του δρομου που στεκομουνα το καταλαβαινω
αλλα που ειδε τους ελιγμους?
σταματημενος αναμεσα στα αυτοκινητα ημουν.
ας υποθεσουμε οτι κινουμαστε με μοτοσυκλετα σε δρομο με προτεραιοτητα και λιγα μετρα πιο κατω υπαρχει διασταυρωση
απο τα δεξια λοιπον της διασταυρωσης εμφανιζεται ενα αυτοκινητο του οποιου ο οδηγος θεωρει οτι η παρουσια σου στον δρομο ειναι μια ασημαντη λεπτομερεια
και τον βλεπεις οτι εχει βαλει σκοπο να σε κανει αυτοκολητο στο αυτοκινητο του
δεν θα κορναρεις επιμονα μπας και ξυπνησει?
σε αυτη την περιπτωση η ζωη σου δεν κρεμεται σε μια κλωστη αλλα στην βιδα που κραταει την κορνα
αλλα και παλι η κορνα εχει καταντησει ενας ηχος τοσο πολυ συνηθισμενος ωστε αφηνει αδιαφορο το μεγαλυτερο ποσοστο του πλυθησμου
κανενας δεν κορναρει για να προειδοποιησει
η κορνα εχει καταντησει μια τελετη με την οποια επιταχυνεται ο φωτισμος του πρασινου φωτος
σαν της λιτανειες για την βροχη.
και για να προσθεσω ακομα ενα θεμα στην συζητηση
επειδη η κορνα αφηνει αδιαφορους τους κακοηθεις οδηγους
αποφασισα να κανω μια μετατροπη εις βαρος των υπολοιπων
συνανθρωπων μου
αλλαξα εξατμιση
δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα που ειχα εως τωρα ομως
η κορνα λειτουργει προειδοποιητικα
ο κροτος της εξατμιση ψυχολογικα
επισης
η φασαρια διαρκει ελαχιστα
ο θανατος μου για παντα
επισης εκτος απο τους οδηγους ξυπναει και τους πεζους που μιλωντας στο κινητο περνανε στο απεναντι πεζοδρομιο χωρις να κοιταξουν γιατι εκει εχει καλυτερο σημα
υπερβολες?
οχι το ειδα χθες
το επαθε ο οδηγος του αυτοκινητου που ηταν μπροστα μου
ο οποιος τα ειδε ολα
και μαζι του τα ειδα και εγω ολα γιατι παραλιγο να γινω ο νεος αριθμος κυκλοφοριας του με το αποτομο φρεναρισμα και τον απροσμενο ελιγμο του αυτοκινητου
επισης πριν μερικες μερες πεταχτηκε μπροστα μου απο το πισω μερος ενος σταματημενου λεωφορειου μια κυρια η οποια δεν με ειδε γιατι πολυ απλα δεν κοιταξε
αλλα στο ακουσμα της εξατμισης σταματησε αποτομα και εκανε ενα βημα πισω
παλι καλα γιατι μπορει να μην ετρεχα αλλα ηταν τοσο κοντα μου που δεν προλαβαινα οχι να σταματησω αλλα ουτε την κορνα να πατησω
και ευτηχως που με ακουσε γιατι εδω πρεπει να πω για οσους δεν το γνωριζουν οτι οι εξατμισεις δεν κανουν συνεχεια φασαρια
τα πολλα db εμφανιζονται με την ροπη
οταν κυκλοφορεις με χαμηλες στροφες τα db ειναι σε ανεκτα επιπεδα
οποτε δεν ενοχλεις συνεχεια και ετσι κυκλοφορω
εχω την νοημοσυνη να μπορω να καταλαβω ποτε μπορω να ανοιξω αρκετα το γκαζι
και καταλαβαινω οτι στο ησυχο στενο δρομακι δεν χρειαζεται να τραβαω το συρματοσκοινο του γκαζιου με τα δοντια
επισης οταν καποιος οδηγος κανει χοντραδα και τον προλαβεις
και κοιταξεις απο το παραθυρο του οδηγου θα καταλαβεις αμεσως αν εγινε απο απροσεξια ή αν την εκανε την βλακεια του επιτηδες
στην δευτερη περιπτωση 100+ db προερχομενα απο ξερογκαζια μεσα στο αυτι του ειναι ενας καλος τροπος για να παρει μπροστα ο εγκεφαλος του
και αν εχει ανοιχτο παραθυρο ακομα καλυτερα
και πριν μου παρετε το κεφαλι να σας πω οτι προσπαθω οσο μπορω να μην ενοχλω
και ειμαι αντιθετος με τους καφρους που εχουν σκοπο να χαλασουν τον κοσμο με τα db τους
γιατι ειπαμε η μεγαλη φασαρια ειναι δημιουργια των πολλων στροφων
ολα ειναι θεμα παιδειας
αν για παραδειγμα αρχισουν να
με βλεπουν οι υπολοιποι σαν ανθρωπο και μαλιστα σε οχημα το οποιο δεν με προστατευει
και οχι σαν
α! μηχανακι ειναι αν θελει ας μην σταματησει
τοτε και εγω θα αλλαξω εξατμιση και θα βαλω μια απο βεσπα
συγνωμη αλλα εχω βαρεθει να μου πεταγονται απο stop και να ελεγχω την ποιοτητα της ασφαλτου με τα δοντια μου
εχω βαρεθει να βλεπω αυτοκινητα που δεν εχουν προτεραιοτητα τα οποια οταν βλεπουν αυτοκινητο να πλησιαζει σταματανε
και οταν βλεπουν μηχανη να ξεκινανε
γιατι μηχανακι ειναι δεν τρεχει τιποτα
αφου δεν σας νοιαζει η σωματικη μου ακεραιοτητα
θα γινω ο βασανιστης σας
σκεφτομαι να αλλαξω εξατμιση και να βαλω κορνα απο φορτηγο
την ιδεα μου την εδωσε ενα παπακι το οποιο ηταν μπροστα μου μια μερα και οταν κορναρε νομιζα οτι βρισκομουνα στο λιμανι του πειραια
δεν περναγε απο πουθενα απαρατηρητος
γιατι κακα τα ψεμματα αν δεν χρειαζοντουσαν οι κορνες θα ηταν κατι απαγορευμενο
δεν ξερω για τα αυτοκινητα παντως για τα δικυκλα εχει να κανει με την σωματικη σου ακεραιοτητα
ισως και με την ζωη σου

we'll all take turns
i'll get mine, too
Με κάλυψες πλήρως.
Στην μηχανή μου έπιασα και άνοιξα μόνος μου την εξάτμιση και έβαλα
τσιμπουκοφωνο από εξάτμιση φορτηγού.
Πάνε 8 χρόνια που έχω να πατήσω κόρνα(και συνεπώς να αγαπώ τον θεό)
Αλλά είμαι γερός και ολόκληρος ακόμη.
Και όπως πολύ σωστά είπες είναι θέμα ροπης,όταν θέλεις να κινηθείς ήσυχα πραγματικά κίνησε ήσυχα.
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:αυτο ειναι που μετραει ολα τα αλλα ειναι απλες οδοντοκρεμες
Αλλά είμαι γερός και ολόκληρος ακόμη.
quote:μια απο τα ιδια και εγω.
Πάνε 8 χρόνια που έχω να πατήσω κόρνα(και συνεπώς να αγαπώ τον θεό)
οταν γινεται συζητηση μοτοσυκλετιστων γυρω απο συγκεκριμενα θεματα δεν υπαρχει περιπτωση διαφωνιας
γιατι πολυ απλα τις περισοτερες φορες εχουν να κανουν με θεματα επιβιωσης και εκει δεν χωρανε οι αμπελοφιλοσοφιες
το βιωνεις και το συζητας και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το εχει βιωσει και ο συνομιλητης σου
ευχομαι τυχερουλη να συνεχισεις να εισαι τυχερος.
απο φορτηγο ε?
καλη φαση και φτηνη υποθετω
με γερη δοση πατεντας να υποθεσω παλι?
τετοιο πραγμα ομως θα μπαινει μονο σε supersport αφου ετσι και αλλιως οι εξατμισεις τους ειναι αρκετα πελωριες

we'll all take turns
i'll get mine, too
quote:
οταν γινεται συζητηση μοτοσυκλετιστων γυρω απο συγκεκριμενα θεματα δεν υπαρχει περιπτωση διαφωνιας
γιατι πολυ απλα τις περισοτερες φορες εχουν να κανουν με θεματα επιβιωσης και εκει δεν χωρανε οι αμπελοφιλοσοφιες
το βιωνεις και το συζητας και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το εχει βιωσει και ο συνομιλητης σουαπο φορτηγο ε?
καλη φαση και φτηνη υποθετω
με γερη δοση πατεντας να υποθεσω παλι?
τετοιο πραγμα ομως θα μπαινει μονο σε supersport αφου ετσι και αλλιως οι εξατμισεις τους ειναι αρκετα πελωριες
we'll all take turns
i'll get mine, too
Ετσι ακριβως αγαπητε.
Πατεντα βεβαια ελληνικη.
Φτηνή μεν όντως , εξοργιστική δε για τους άλλους(αδιάφορο),
Ήχος μοναδικός, κυριολεκτικά μοναδικός σε όλη την αθηνα,
Ήχος καθαροαιμου,σαν στουκα(αεροπλάνο εννοώ)…
Αναγνωρίσιμος από φίλους και εχθρούς.
----
![]()
------------------------
Αν τον πείραζε θα μου έριχνε καμία ξεγυρισμένη…![]()
![]()
![]()
quote:που να πλησιασει?
Αν τον πείραζε θα μου έριχνε καμία ξεγυρισμένη
θα του φυγουν τα σφραγισματα αν ροπιασει το εργαλειο
quote:εντουρακι εχεις????
Ήχος καθαροαιμου
μπιπ μπιπ μπιπ μπιιιιιΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιπ για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα

we'll all take turns
i'll get mine, too
Στους ελληνικούς καροδρομους,είναι ότι χρειάζεσαι.
Ξέρεις, θα ήθελα κάποτε όλοι οι δικυκλιστες και οι 2.000.0000 εκατ, που κυκλοφορούμε στους ελληνικούς δρόμους να μαζευτούμε και να συμφωνήσουμε ότι
Θα σταματήσουμε να ελισσόμαστε στο παιχνίδι του θανάτου ανάμεσα στα αυτοκίνητα που δεν μας υπολογίζουν και για ένα μήνα(για αρχή και προειδοποιητικά) θα πηγαίνουμε κανονικά στην μέση της λωριδας,χωρις να προσπερνάμε τα αυτοκίνητα από την άκρη της λωρίδας.
Θα συμπεριφερόμαστε όπως οι αυτοκινητιστές.
Φαντάσου ένα φανάρι με κόκκινο και από πίσω 30 μηχανάκια το ένα πίσω από το άλλο,σε δυο ζυγούς ,να περιμένουν να ανάψει κόκκινο.
Όταν ανάψει κόκκινο θα ξεκινάνε κανονικα,χωρις πεταγματα,και γρήγορη οδήγηση,
Σαν αυτοκίνητο..
Φαντάζεσαι τι θα γινει?θα παραλύσουν τα πάντα…
Οι αυτοκινητιστές θα λατρέψουν τον θεό…..
Ίσως μάθουν να μας σέβονται λιγάκι…
quote:
Φαντάζεσαι τι θα γινει?θα παραλύσουν τα πάντα…
Οι αυτοκινητιστές θα λατρέψουν τον θεό…..
Ίσως μάθουν να μας σέβονται λιγάκι…
τι θα γινει?
το ελα να δεις
πολλοι οδηγοι αυτοκινητων δεν μπορουν να καταλαβουν οτι τα μηχανακια που κυκλοφορουν διευκολυνουν την ζωη τους
ισως θα επρεπε να παρουμε ολοι αυτοκινητα και μαλιστα καρουτες
απο αυτα που σβηνουν στα φαναρια και της διασταυρωσεις και δεν παιρνουν μπροστα με τιποτα
ισως τοτε να καταλαβουν την διαφορα
ισως και να καταλαβουν επιτελους οτι δεν οδηγαμε δικυκλα επειδη δεν εχουμε χρηματα να παρουμε αυτοκινητο
ισα ισα που αν ριξουν μια ματια στις τιμες θα καταλαβουν πολλα.
η πολη θελει ψηλα φτερα και τιμονια που δεν βρισκουν στους καθρεφτες των αυτοκινητων
και δυνατες αναρτησεις γιατι ακομα δεν πιασαμε τον υπευθηνο που ευθηνεται για την ποιοτητα της ασφαλτου
υποθετω οτι αν οι μηχανες ηταν περισοτερες η κορνα δεν θα εχανε την πραγματικη της χρηση.
ροδα τσαντα και κοπανα και μαρσαρω την Housqvarna

we'll all take turns
i'll get mine, too
Όσο για τους αριθμους τροχαιων κλπ, ο φιλος εννοει ποσοστα η καθαυτό αριθμους? Γιατι αν εννπει αριθμους,το να εχει τα ιδια ατυχηματα η Ιταλια με την Ελλαδα (η οποια Ιταλια εχει 70 εκατ πληθυσμο) δεν νομιζω οτι ειναι κατι ενθαρρυντικο.
Παντως,η κατασταση κατω ειναι απελπιστικη.Ο κοσμος χρησιμοποιει το αυτοκινητο η σαν όπλο ή σαν πέος..
το post σου εριξε φως στην υποθεση.
quote:αν ηταν με αριθμους δεν θα ειχε μεινει ρουθουνι
Όσο για τους αριθμους τροχαιων κλπ, ο φιλος εννοει ποσοστα η καθαυτό αριθμους?
αν και εδω που τα λεμε αν συνεχισουμε ετσι δεν θα μεινει κανενας ορθιος.
quote:πιστευω οτι τα εχουν γραψει ολα λογω της καταστασης που επικρατει
Ναι μεν στην Ελλαδα οι οδηγοι ειναι επικινδυνοι λογω μ..ιας
το χαος στην κυριολεξια
αλλα υπαρχουν και αυτοι που τους εχει φαει η μλκια
οι οποιοι ειναι πολλοι και αντι να εξαφανιζονται σιγα σιγα λογω ατυχηματων πολλαπλασιαζονται
πως γινεται αυτο?
μαλλον εχουν τον ιδιο δασκαλο οδηγης

we'll all take turns
i'll get mine, too
Εγώ με την σειρά μου ,διαθέτω επίσης εμπειρίες από το την οδική συμπεριφορά των οδηγών της Γερμανίας.
Έζησα 20 χρόνια σε αυτόν τον τόπο.
Απέκτησα γερμανική νοοτροπία.
Τώρα πλέον την έχω αποβάλλει πλήρως , γιατί ζω στην ωραία μας Ελλάδα ( Θεσσαλονίκη ) για 10 συναπτά χρόνια.
Στην αρχή περίμενα να προσαρμοστεί η νοοτροπία 9.000.000 εκατομμυρίων ελλήνων , στα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Όταν αντιλήφθηκα την ουτοπία , άρχισα να προπονούμε στην κόρνα και τα ωραία κοσμητικά επίθετα.
Τώρα είμαι ένας από εσάς.
Νιώθω ικανοποιημένος που τα κατάφερα.
Δεν είναι εύκολο, από το ορθό να στρίψεις , στο στραβό.
Οι ρυθμοί της ζωής εδώ σε σχέση , με το εξωτερικό ( ανεπτυγμένα κράτη ) , είναι τουλάχιστον 2 με 3 , ίσως 4 φορές ταχύτεροι .
Για να προλάβουμε την ζωή , θα πρέπει να εφεύρουμε νέα οχήματα , για τα ελληνικά δεδομένα.
Υπάρχει φυσικά και η παλιά καλή μέθοδος .
Όταν ξυπνάω το πρωί , αυτοσυγκεντρώνομαι και λέω .
Δεν τρέχει τίποτα και δεν μπορεί κανείς να με βγάλει από την ωραία διάθεση που έχω για την ζωή.
Εντάξει υπάρχουν κάποιοι ποιο τρελαμένοι , που καταφέρνουν να με συγχύσουν ολίγο. (τι ολίγο ).
Αναρωτιέμαι τώρα που εθίστηκα πλήρως στην ελληνική τρέλα , πως θα μου φαίνονται άραγε οι γερμανοί , αν κάποτε επισκεφτώ την πατρίδα τους ;;;
Δεν πειράζει , 20 χρόνια έζησα ως άνθρωπος , τα υπόλοιπα , ας τα ζήσω ως ……..
«Απέκτησα γερμανική νοοτροπία….
Τώρα πλέον την έχω αποβάλλει πλήρως , γιατί ζω στην ωραία μας Ελλάδα ( Θεσσαλονίκη ) για 10 συναπτά χρόνια.»
Ουδέν σχόλιο επομένως. Η άραγε……ναι? ![]()
![]()
I halt mi do raus – no komm-e en nix nei……..
Φιλικά.![]()