ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Kαλές γιορτές... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Kαλές γιορτές... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/12/2003, 18:12:53
"endorama"....Αληθινός!...
Να 'σαι καλά φίλε μου

31/12/2003, 15:25:46
Endorama...Σκληρά τα λόγια σου, αλλά αληθινά...

Λίγες ώρες πριν την άφιξη του νέου έτους, λίγοι τα σκέφτονται όλα αυτά...Είναι περισσότερο απασχολημένοι σκεπτόμενοι τη βασιλόπιτα και το φλουρί...

Μπορεί βέβαια να πεθαίνουμε πριν την Ελπίδα, όμως ας κρατήσουμε λίγο ρομαντισμό μέσα μας...Ας κάνω κι εγώ μιαν ευχή : Try this trick and spin it...Ας ελπίσουμε ότι our head will not collapse...

Υποδεχόμενος κι εγώ το νέο έτος, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιους στίχους από τα αγαπημένα μου "Κρίνα", όχι τόσο ως ευχή, αλλά ως διαπίστωση :

Κάθε τι που ανασαίνει ζητάει να δοθεί
Ματώνει τα νύχια του, παλεύει με κτήνη
Είναι σπόρος που πέφτει σε άγονη γη
Κι όμως βγάζει φύλλα, ανθίζει, διψάει να ομορφύνει

Κι ας φυσάνε οι ανέμοι κι ας κυλάει η βροχή
Κι ας ρωτούνε τα ποτάμια, κι ας πεθαίνουμε ξένοι
Κάθε τι που ανασαίνει τρυφερά νοσταλγεί
Μες στους πάγους της γης ένα γέλιο ζεστό
Σαν φωτιά αναμμένη…

Να 'στε όλοι καλά φίλοι μου...

31/12/2003, 16:36:15
Καλέ μου Ενδόραμα, πόσο δίκιο έχεις....

Λίγες θα είναι οι ευχές μου, αλλά είναι μέσα από την ψυχή μου.

Καλή Δύναμη, πνευματική και ψυχική, για να αντέξουμε το νέο έτος.
Υγεία, Χαρά, Ευτυχία, Αυτογνωσία, Ανθρωπιά και Γνώση... αγαθά σπάνια και πολύτιμα, αυτά σας εύχομαι!

Την στιγμή που θα σπάω το ρόδι... θα σας σκέφτομαι όπου κι αν είστε...

Mantis.

endoramaΜέλος
31/12/2003, 17:47:45
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ

ημερα δευτερη
τιποτα.................... η βλακεια ειναι ακομα εδω γιατι εχει κολησει στο πετσι μας

ειδα σημερα την κλασσικη σκηνη οπου ο μπαμπας οδηγαει το αμαξακι του και στο πισω καθισμα εχει βαλει τον πιτσιρικο χωρις ζωνη ασφαλειας αλλα με το κεφαλακι του χωμενο αναμεσα στα καθισματα ετοιμο να εκτοξευτει απο το παμπριζ με το πρωτο φρεναρισμα

παντα τα παιδια την πληρωνουν.

ευχομαι να περασετε ομορφα την πρωτοχρονια σας

(μια προσγειωμενη ευχη μεσα απο την καρδια μου)

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

bladerunnerΜέλος
01/01/2004, 14:45:28
Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί το συμφέρον, που οι αθώες ψυχές μικρών παιδιών κακοποιούνται καθημερινώς, που το περιβάλλον καταστρέφεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, που ο άδικος χαμός ανθρώπων ονομάζεται «παράπλευρες απώλειες», που ο Μ. Αλέξανδρος θεωρείται καταπιεσμένος gay ο οποίος ξεσπούσε στους λαούς, που... που... που...

...δεν πρέπει να σταματήσουμε να ελπίζουμε σε ένα θαύμα, όχι εξ ουρανού αλλά σε ένα που θα προκαλέσουμε εμείς!!! Άλλωστε Ολυμπιακούς θα διοργανώσουμε, όσο και να το πεις χρειαζόμαστε ένα μικρό θαύμα (πάντα εκ μέρους μας!!!).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2004!!!!!!

Υ.Γ.: Η Μελβούρνη έκανε πρωτοχρονιά με ένα show, στο οποίο πρώτο τραγούδι ήταν το Gia της Despinas Vandi... Για να μην λέτε ότι δεν γίνονται θαύματα....

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

scullyΜέλος
07/01/2004, 10:05:15
quote:
Παρεπιπτόντως κατέβηκα Σύνταγμα και ουδόλως ευχαριστήθηκα με το θέαμα των ταλαιπωρημένων πόνυ... Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ εξαναγκασμένα σε 12 εργασία χωρίς διακοπή για φαγητό και νερό...και κάποιες χοντρές να τα καβαλάνε για να βγάλουν φωτογραφία...Ντροπή! Υπάρχει ελπίδα να γίνουμε άνθρωποι?

Να το παλι το σχολιο για τις γυναικες...!
Δηλαδη οι χοντροι δεν τα ενοχλουν τα πονυ?
Γιατι ειδικα οι χοντρες...?!

Χρονια πολλα!
Φιλικα...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

07/01/2004, 21:48:08
quote:
Να το παλι το σχολιο για τις γυναικες...!
Δηλαδη οι χοντροι δεν τα ενοχλουν τα πονυ?
Γιατι ειδικα οι χοντρες...?!

Αν υποννοείς ότι είμαι μισογύνης σου το αποκλείω γιατί είμαι γυναίκα!
Γιατί οι χοντρές?
Γιατί αυτές χάριν αστεϊσμού (για να μη χρησιμοποιήσω κάποια χειρότερη λέξη που δεν αρμόζει εδώ) αποφάσισαν ότι θα ήταν ωραίο να φωτογραφηθούν στην ράχη ενός πόνυ (μόνο που στη φωτογραφία το πόνυ δε θα φαίνεται...)
Αντρες να καβαλάνε τα πόνυ εγώ προσωπικά δεν είδα ούτε χοντρούς ούτε λεπτούς...

"Τάδε έφη Avallon"