- Kαλές γιορτές... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους φίλους του esoterica οι μέρες αυτές να τους φέρουν "εσωτερική" γαλήνη και ευτυχία ![]()
![]()
Παρεπιπτόντως κατέβηκα Σύνταγμα και ουδόλως ευχαριστήθηκα με το θέαμα των ταλαιπωρημένων πόνυ... Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ εξαναγκασμένα σε 12 εργασία χωρίς διακοπή για φαγητό και νερό...και κάποιες χοντρές να τα καβαλάνε για να βγάλουν φωτογραφία...Ντροπή! Υπάρχει ελπίδα να γίνουμε άνθρωποι?![]()
![]()

Edited by - Avallon on 24/12/2003 05:58:24
quote:
Υπάρχει ελπίδα να γίνουμε άνθρωποι?
Εύχομαι για όσους δεν καταφέρουν να γίνουν άνθρωποι, να γίνουν πόνυ στο σύνταγμα και να τους καβαλάνε όλοι οι υπέρβαροι του κόσμου!![]()
Anyway! Καλές εορτές να έχομε!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2004 σε ΟΛΟΥΣ!
Με ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!
Και βέβαια... καλές μας αναζητήσεις! ![]()

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Παρεπιπτόντως κατέβηκα Σύνταγμα και ουδόλως ευχαριστήθηκα με το θέαμα των ταλαιπωρημένων πόνυ... Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ εξαναγκασμένα σε 12 εργασία χωρίς διακοπή για φαγητό και νερό...και κάποιες χοντρές να τα καβαλάνε για να βγάλουν φωτογραφία...Ντροπή! Υπάρχει ελπίδα να γίνουμε άνθρωποι?
Μην στεναχωριέσαι και τόσο avallon αντέχουν πάρα πολύ, είναι πολύ σκληραγωγημένα..
Τουλάχιστον δεν κινδυνεύουν να τα φάνε![]()
![]()
![]()
Οσο για τις χοντρές εύχομαι να εχει κανένα αγκάθι η σέλα.
Εγώ παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σήμερα είδα κάτι που με εξέπληξε. Σε μερικά κεντρικά μαγαζιά στην περιοχή μου Ν. Ιωνία περιθάλπτουν αδέσποτα τα οποία μάλιστα τα θεωρούν ``του μαγαζιού``.
Γέρικα μερικά ξαπλωμένα μπροστά στις βιτρίνες πάνω σε στεγνά χαρτόνια δεχόντουσαν τα χάδια των περαστικών.Οι δε ιδιοκτήτες των μαγαζιών διατυμπάνιζαν οτι είναι υπο της προστασίας τους.
Τους έδωσα συγχαρητήρια και κάτι αλλο που θα χαρείς.
Δεν εχω δεί πολλά έλατα αληθινά. Ο κόσμος είναι πολύ κατά των αληθινών.
Καλά Χριστούγεννα σε ολους.
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά.
Υγεία και καλή άνοδο σε όλους μας.
Να είσαι πάντα ευτυχισμένη μαζι με την οικογένειά σου καλή μου φίλη Avallon.
Είθε να βγούμε νικητές.
Σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ.
ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
να προσεχετε τους εαυτους σας:))))))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
~
Avallon, για άλλη μια φορά, η ευαισθησί ασου για τα ζώα συγκινεί...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Να είστε όλοι καλά!!
Καλές γιορτές να έχετε!!
Φιλικά ![]()
Η δύναμη είναι ανάλογη με το μέτρο της επιθυμίας.
Καλή ξεκούραση!!!
Ταιδιώτη
Δρόμος δεν υπάρχει
Τον δρόμο
τον φτιάχνεις
Προχωρώντας!
(Αντονιο Μακαντο)
ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ
ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ.
quote:
Ταιδιώτη
Δρόμος δεν υπάρχει
Τον δρόμο
τον φτιάχνεις
Προχωρώντας!
(Αντονιο Μακαντο)
Ωχ! Αυτό είναι το αγαπημένο moto του Αβραμόπουλου![]()
Διάβασε κι αυτός ένα βιβλίο και μας το τσαμπουνάει διαρκώς...
Μη γελάσετε με αυτό που θα πω αλλά δεν είναι ανέκδοτο είναι αλήθεια:
Tη ρήση αυτή την έχει πει σε δυο τηλεοπτικές συνεντεύξεις, 3 γραπτές και ανήμερα Χριστούγεννα σε μια συζήτηση που είχαμε (μια και τυγχάνει όχι μόνο να είμαστε από το ίδιο χωριό αλλά και τα σπίτια μας απέναντι) μου το ανέφερε ξανά και εμένα...
Να κάνουμε και μια ευχή λοιπόν για τον κύριο Αβραμόπουλο με το νέο έτος να αποκτήσει νέα έμπνευση και ένα καινούργιο "σλόγκαν" ![]()

Χρονια πολλα και καλα
Απλές οι ευχούλες μου , ίσως για κάποιους κοινότυπες .... :
ΑΓΑΠΗ και ΥΓΕΙΑ!!!
Avallon, τι θα γίνει με την εκδρομή στο London ?
Φιλάκια!
Taf

pentheas
Που χάθηκες αγαπητέ ταξιδιώτη!
Ελπίζω να τα ξαναπούμε!
Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και υγειά ο καινούργιος χρόνος!
Love is True.
Rest are all illusions.
Illusions to find our purpose.

quote:
Avallon, τι θα γίνει με την εκδρομή στο London ?
Καλέ μου penthea...
Ψάχνω για χορηγό γιατί money yok!
Eχεις καμμιά καλή ιδέα?

![]()

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
η τελευταια σπιθα ελπιδας να σβησει στον βουρκο.
να σαρωσουν οι αρρωστιες.
να ξεκινησουν αιματηροι πολεμοι με εκατομυρια θυματα.
φυσικες καταστροφες να σαρωσουν και να καταστρεψουν ολα τα μνημεια που χτιστηκαν για να δειξουν ποσο υπεροχη ειναι η ανθρωπινη φυλη γιατι στην ουσια ειναι σταχτη στα ματια γιατι απλα υπαρχουν για να ριχνουν σταχτη στα ματια και να κρυψουν το κτηνος που εχουν ανθρωποι μεσα τους.
να μην μεινει τιποτα ορθιο που να θυμιζει οτι απο εδω περασαν ανθρωποι.
μιζερια και οτι χειροτερο.
απογνωση και απελπισια σε βαθμο που να αναγκαζει τους ανθρωπους να αυτοκτονουν.
το 2004 να μην ξημερωσει ποτε και αν ξημερωσει να ειναι για να γινει χειροτερη η ζωη.
οι ανθρωποι να βασανιζουν ο ενας τον αλλον και να εξαφανιστουν λεξεις οπως η φιλια και η αγαπη.
ανθρωποι να καιγονται ζωντανοι σε πυρες φτιαγμενες απο βιβλια και αλλα πνευματικα ευφλεκτα υλικα για τα οποια καμαρωνει η σιχαμερη ανθρωποτητα.
ο ηλιος να σβησει και να ζουνε ολοι στο σκοταδι.
θανατικη ποινη σε οποιον μιλαει για τον ανθρωπινο νου,αγαπη,φιλια,πνευμα,πολιτισμο.
να σκορπισει η ανθρωποτητα και οι ανθρωποι να πεθαινουν κυνηγημενοι και μεσα στον τρομο.
πεινα και διψα να σαρωσει ολο τον πλανητη.
η μολυνση να προκαλει εγκαυματα στο δερμα και καρκινο.
η αδικια να σαρωσει τα παντα.
το κρατος να αποφασιζει για την ζωη των ανθρωπων και οχι οι ιδιοι οι ανθρωποι.
και αν νομιζετε οτι ειμαι τρελος και μισανθρωπος τοτε σκεφτειτε οτι αυτα που ευχομαι υπαρχουν και δεν θα αλλαξουν ποτε
η ελπιδα δεν αλλαξε τιποτα απο την στιγμη που εμφανιστηκε το ανθρωπινο ειδος τωρα θα αλλαξει?
απλα τα πραγματα γινονται χειροτερα
χρονια πολλα,ευτηχια και υγεια ομως τιποτα απο ολα αυτα δεν γινεται απλα κοροιδευουμε τους εαυτους μας με λεξεις οι οποιες δεν σημαινουν τιποτα και δεν καταφερνουν τιποτα
με ευχες και ελπιδες χτιζονται καστρα στην αμμο
που ειναι ωραια αλλα το κυματακι ακομα δεν ηρθε
θα ερθει μετα της γιορτες
η πραγματικοτητα δεν ειναι οι ευχες αλλα καταστροφη,θανατος,ολεθρος και σιχαμεροι ανθρωπινοι εγκεφαλοι
ολα τα αλλα ειναι χαριτωμενα λογακια που αναβοσβυνουν σαν τα λαμπακια στο στολισμενο δεντρακι που μετα το κυμα θα γινουν υλικο για την χωματερη
πολυ σωστα λενε οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλα εμεις θα πεθανουμε πριν την ελπιδα οποτε γιατι να την περιμενουμε?
με την χαρα θα παμε γιατι δεν εχει αλλαξει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α και ουτε θα αλλαξει η βλακεια ειναι στο DNA
ετσι λοιπον οταν ο γειτονας σας κλωτσαει σαν σκουπιδι αναμεινατε στο ακουστικο σας
και μολις περασουν οι γιορτες θα δειτε τα ελατακια που ειχαν στολιστει με φωτακια,ευχες.ελπιδα και αγαπη πεταμενα σε καδους σκουπιδιων
οποτε εγω ειμαι ο τρελος που ευχομαι πραγματα που πραγματοποιουνται καθε μερα? ή αυτοι που ευχονται πραγματα που δεν υπαρχει περιπτωση να πραγματοποιηθουν ποτε? και πολλες φορες ευχονται πραγματα μονο και μονο για να το κανουν επειδη το απαιτουν οι μερες.
αληθεια εσυ με εξαιρεση της ημερες που το απαιτουν καθε ποτε ευχεσαι χρονια πολλα και υγεια σε ολους τους γνωστους σου?
καθε ποτε τους κανεις δωρα?
αν σταματησουν οι ανθρωποι να ενοχλουν ο ενας τον αλλον με την θρησκεια τους,τον πολιτικο αρχηγο τους
αν σταματησουν να ειναι υπεροπτες
αν σταματησουν να περιμενουν την ευκαιρια για να ριξουν πισωπλατες μαχαιριες
αν σταματησουν να γελανε με την δυστηχια των αλλων και με τις κακιες τους
τοτε εγω θα σβησω το post αυτο και θα ζητησω συγνωμη για την αναστατωση
μονο αυτα τα πραγματακια ζηταω ουτε να σταματησουν οι πολεμοι ουτε τιποτα σπουδαιο και δυσκολο
και μετραω μερες για να δω ποτε θα φανει η ελπιδα και η νοημοσυνη
και για αυτους που θα πουν οτι η ελπιδα ειναι οτι απομεινε εχω να πω οτι με ελπιδα ή χωρις οι μερες δεν αλλαζουν
ημερα πρωτη.............................................τιποτα
καποιος με αυτοκινητο με εκανε λουτσα σημερα και γελαγε με το κατορθωμα του γιατι χρειαστηκε και μια μικρη προσπαθεια να το καταφερει (δεν ξερω που το ειδε το αστειο αφου φοραγα αδιαβροχο)
και
σημερα ειδα στην tv γονεις που μαθαιναν στα 8χρονα παιδια τους να χρησιμοποιουν οπλα με γελοιες δικαιολογιες.
για να δουμε αν αυριο πραγματοποιηθει καποια αλλη ευχη μου (κατι μου λεει οτι θα πραγματοποιηθει και θα ειναι ακομα μια σταγονα μεσα στην θαλασσα του χειροτερου).

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it