- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΝGI
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΠΙΝΩ Η ΤΙ ΤΡΩΩ Ή ΤΗ ΡΟΥΦΑΩ. ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΡΟΥΦΑΩ. ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ...
ΑΚΟΥ. ΦΤΙΑΞΕ...
3 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ.
ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ.
2 ΦΕΤΕΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΦΡΕΣΚΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ANGI ΜΗ ΛΑΘΕΨΩ.
2 ΠΡΕΖΕΣ ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ. ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ.
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΚΟΥΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ.
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΡΥ ΣΚΟΝΗ
1,5 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΨΙΛΟΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.
ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ MULLIGATAWNY. ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
ΑNGI ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΜΑΧΕΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:θΑ ΣΑΣ ΕΡΘΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ.
Kαι μετά τα σουβλάκια και τις μπυρίτσες..κατευθείαν στο ``χορευτικό εργαστήρι``.. χεχε..
Εκεί θα με απολαύσετε .. θα σας παίξω φίνο μπαγλαμά.. και μία μία .. ολες οι ``μεγάλες κυρίες του esoterica `` θα χορέψουν.. ``διαλογιστικό καρσιλαμά``...!!
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΥΚΟΛΟΓΟΙ.
ΒΡΕ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΘΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΙΧΜΗΡΑ ΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΔΑΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ. ΕΛΕΓΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΜΑ.
ΑΧ!!! ΑΜΑΝ!!! ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ.
ΑΡΚΕΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ...
ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ...
Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.
Ι ΤΣΙΝΓΚ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ...
=))=II=((=
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
=))=II=((=
quote:ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
Καλά τι γίνεται εδώ..??Ολος ο καλός κόσμος εδώ είναι??
Ας γίνει λοιπόν μια καλή αρχή.
Προτείνω να γίνει μια συνάντηση.. στο Μοναστηράκι.. ώστε να λυθούν οι διαφορές ολων. Πρόσωπο με πρόσωπο.. και μετά.. πάμε για σουβλάκια..
ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ [ΟΛΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΧΙΟΝΙΖΕ ΕΞΩ],ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ...
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ, ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...
Η ΔΡΑΚΟΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΛΥΠΗΜΕΝΗ...ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ.
ΣΑΣ ΜΟΥΤΡΩΝΩ...
=))=II=((=
=))=II=((=
quote:
Δεν παραδειγματίζεσαι από την Avallon που στην πρώτη σελίδα που μίλαγε για ζευγάρια του esoterica (άσχετα αν κομψά παρέλειψε να διευκρινίσει ποιοί γνωρίστηκαν μέσα από τις σελίδες μας και ποιοί όχι), δεν αναφέρθηκε στην "κορυφαία" σχέση:Admin (Μιχάλη ή arzuna) και amalia??
Ω μα καλά, το έχετε δαγκώσει εσείς εεε??
Όσο και μεγάλη είναι η προσπάθεια την Τατιάνα δεν την φτάνει κανείς πάντως!![]()

Δώσανε την πολύτιμη ζωή τους για 1002 λόγους.Κανένας από αυτούς όμως δεν ήταν δικός τους...
Θα ήθελα απλά να υπενθυμίσω ότι το θέμα αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό απ' όσο κάποιοι ενδεχομένως φαντάζονται και ότι είναι σε αναμονή μιας τοποθέτησης από τον Admin του Esoterica...
Για το λόγο αυτό, σχόλια όπως αυτό του αγαπητού μέλους Zander :
quote:
Ω μα καλά, το έχετε δαγκώσει εσείς εεε??
καλό θα ήταν να γίνονται με φειδώ ή έστω να διευκρινίζεται ο "παραλήπτης" τους προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

=))=II=((=
ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ;
ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ
ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ
ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ...
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΩΡΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΑ...
ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΑΝΤΑ
ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΠΟΤΟΥ,
ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.
1/2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ
8 ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑ
2 ΦΕΤΕΣ ΠΕΠΟΝΙ
1 ΜΗΛΟ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2 ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
6 ΤΣΑΜΠΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Η ΜΑΥΡΑ
4 ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 ΛΙΤΡΩΝ. ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΜΗΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.
ΒΡΕ angi απευθύνομαι σε σένα ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΑΣ ΜΕΣ΄ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΧΙ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕ ΖΥΓΙΝΑ...
ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΞΑΙΣΙΑ ΠΟΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ.
ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ...
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 25/01/2006 14:11:06
quote:
Kαλοί μου συντονιστές αφείστε με να γράψω δυό λογάκια στην angi...
Tην καλή λαμπρή εσωτερίστρια. Που αφήνει υπονοούμενα του τύπου: Τι πίνετε. Να της διευκρινήσω.
Δεν θα το συνιστούσα αυτό, αγαπητή μου Αφροδίτη...
Βοήθησε από την πλευρά σου κι εσύ να εκτονωθεί αυτή η ένταση και να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η ανώφελη μεταξύ σας διαμάχη.
Αγαπητέ dragon_rider (pixeldream), νομίζω πως συνεχώς περιστρεφόμαστε γύρω από τα ίδια κι αυτό γίνεται κουραστικό.
Οπότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να σου πώ στο παρόν topic.
Δυστυχώς, φίλε μου, μου δίνεις την εντύπωση οτι οι απαντήσεις που ψάχνεις είναι οι απαντήσεις που θές να απαντήσουν τα ερωτήματα σου.
Δεν ξέρω λοιπόν αν δύναμαι να προσπαθώ να καλύψω άλλα σου ερωτήματα μιάς κι οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί εδώ και μέρες από την πλευρά μου.
quote:
Συγνώμη αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες ήσουν ένα απλό μέλος.
Πως είναι δυνατόν να ξέρεις τους ανθρώπους που θα λάβουν μέρος ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα ονόματα τους;
Ήξερες εσύ που ήσουν εκτός γεγονότων και δεν ήξερα εγώ;
Όσον αφορά το κλίμα που θα επικρατεί στην συζήτηση (και που υποστηρίζω οτι θα είναι σε καλά επίπεδα) και το πως γνωρίζω τα άτομα, θα ήθελα να σε παραπέμψω στο εισαγωγικό μήνυμα του Admin στο topic που έκανε τόσο στις "Απόψεις, Προτάσεις" όσο και στα "Νέα των Forums":
Ανακοίνωση: "Καινούργιοι Συντονιστές - Dying_Incubus, pyramid"
Επειδή μάλλον δεν διάβασες το μήνυμα του (κάτι που θα έλυνε την απορία σου, σου παραθέτω την δεύτερη παράγραφο του εισαγωγικού του μηνύματος:
quote:
Καθώς η χρονική περίοδος του απαραίτητου μεταβατικού σταδίου της ουσιαστικότερης και βαθύτερης γνωριμίας με την "Ομάδα των Συνεργατών" του ESOTERICA, με τις Αρχές, τους Σκοπούς και την Δράση του, των δύο φίλων έχει πλέον λήξει και έχει καταλήξει σε μία από κοινού απόφαση, αυτοί συμμετέχουν ήδη ενεργά στη συνολική δραστηριότητα του οργανισμού ESOTERICA ως "Συνεργάτες" - "Μέλη της Συντροφιάς του ESOTERICA".
Νομίζω οτι αν διαβάσεις αυτή την παράγραφο θα καλυφθείς.
Αναφέρεις επίσης κάποια άλλα πράγματα που τα βρίσκω τουλάχιστον άτοπα:
quote:
Άγνωστος τόπος συνάντησης.
Άγνωστοι οι άνθρωποι που θα πάρουν μέρος.
Άγνωστα τα πράγματα που θέλουν να συζητηθούν.Συγνώμη όμως από την στιγμή που αυτό το θέμα έχει σχέση με εμένα δεν θα έπρεπε να ξέρω κάποια πράγματα;
Ούτε ένα email δεν έχω λάβει.
Τίποτα.
Με συγχωρείς αλλά τι φοβάσαι, αγαπητέ μου, από αυτή την Συνάντηση?
Δεν είμαστε κανίβαλλοι, άνθρωποι είμαστε....
Φοβάσαι επειδή θα είσαι με άγνωστα άτομα και θα κάνεις ένα διάλογο?
Αλήθεια, αυτή την φοβία την είχες κι όταν πρωτοπήγες στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο?
Την είχες κι όταν πήγες για να βρείς μια δουλειά?
Την έχεις κι όταν βγαίνεις έξω για διασκέδαση με κάποια παρέα που δεν γνωρίζεις καλά?
Φίλε μου, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας!
Εάν δεν θέλεις να παρευρεθείς σε μια τέτοια συνάντηση, δεν σε αναγκάζει κανείς να το κάνεις.
Αλλά γιατί περιμένεις e-mail.
Μήπως θα έπρεπε εσύ να στείλεις e-mail που ζητάς το λογαριασμό σου?
Έστειλες ένα e-mail να δείς αν μπορεί να πραγματοποιηθεί μια Συνάντηση που να βολεύει και τις 2 πλευρές?
Να ρωτήσεις ποιοί θα είναι, αφού έχεις τέτοιο πρόβλημα με το ποιά άτομα θα είναι?
Στο έχω ξαναπεί, αγαπητέ μου, και θα στο ξαναπώ.
Δε μπορείς να ζητάς να σου αποσταλλεί e-mail για αυτό το λόγο, εσύ ενδιαφέρεσαι οπότε θα έπρεπε εσύ να στείλεις ένα e-mail.
Αν φύγεις ή αν παραμείνεις το esoterica θα συνεχίσει να υπάρχει.
Όπως αν φύγω εγώ ή ο καθένας.
Δίνουμε όλοι μας το στίγμα μας στα forums αλλά αυτό θα υπάρχει χωρίς εμένα, εσένα, τον Α ή τον Β.
Κάτι άλλο...
Μου λές οτι όταν αναφέρθηκες στα γουρούνια εγώ διασκέδασα.
Επειδή όντως έχουμε πρόβλημα συννενόησης σου επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά οτι έδωσα μια χιουμοριστική απάντηση στο χιουμοριστικό σχόλιο του allzzaro...
Δε μπορώ να επαναλαμβάνω πράγματα που έχω πεί, φίλε μου.
Σκέψου οτι είναι κουραστικό...
quote:
Πως είναι δυνατόν να ξέρεις τους ανθρώπους που θα λάβουν μέρος ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα ονόματα τους;
Ήξερες εσύ που ήσουν εκτός γεγονότων και δεν ήξερα εγώ;
Μου λες πως δεν είναι της αρμοδιότητας μου να ξέρω αν πήρες μέρος ή όχι σε κάποια ιδιωτική συζήτηση.
Αν έχεις πάρει μέρος με ενδιαφέρει.
Και πάλι δε μπορώ να καταλάβω εσένα τι σε αφορά αν εγώ έλαβα μέρος στην συζήτηση με τον Α ή τον Β ή αν δεν έλαβα.
Δε νομίζω να είσαι ο Α ή ο Β για να σε αφορά άμεσα αυτό.
Εάν επιθυμείς τελικά να παρευρεθείς στην προσωπική συνάντηση η παρουσία μου σε αυτήν ειδικά θα πρέπει να σε απασχολεί.
Σωστά?
Κλείνοντας, δεν θα αναφερθώ για πολλοστή φορά στους λόγους της απενεργοποίησης.
Τόσες φορές το έκανα, βρε dragon_rider!
Εάν εσύ θέλεις να νιώθεις αδικημένος ή θύμα τι να σου πώ?
Όσο για την απενεργοποίηση σου με το "καλημέρα", εγώ δεν θυμάμαι να έγινε αυτό ούτε με τον λογαριασμό pixelnightmare ούτε με τον τωρινό.
Αντιθέτως, και στις 2 περιπτώσεις έχεις πεί αρκετές καλημέρες... ![]()
Καλό σου απόγευμα, φίλε μου!

In anticipation of my resurrection...
quote:ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ. ΦΟΡΑΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΥΤΟ...
Γεια σας...Θα ήθελα απλά να υπενθυμίσω ότι το θέμα αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό απ' όσο κάποιοι ενδεχομένως φαντάζονται και ότι είναι σε αναμονή μιας τοποθέτησης από τον Admin του Esoterica...
Για το λόγο αυτό, σχόλια όπως αυτό του αγαπητού μέλους Zander :
quote:
Ω μα καλά, το έχετε δαγκώσει εσείς εεε??καλό θα ήταν να γίνονται με φειδώ ή έστω να διευκρινίζεται ο "παραλήπτης" τους προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΜΑΖΕΥΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΩ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΣ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ...
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
Η ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ
ΠΑΡΟΛ΄ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ.
Η ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ,
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ...
=))=II=((=
=))=II=((=
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΟΦΟΙ.
ΙΣΩΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ.
ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς.
ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ Η ΑΝΘΩΠΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΙΕΙ Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΛΑΣΗ, ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΟΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΑΝΘΩΠΙΑ ΣΟΦΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.
ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΗΧΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΙΟΥ.
ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΛΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΣΑΙ, ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ;
=))=II=((=
=))=II=((=