ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

πάνειος80 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
LogicalΜέλος
14/10/2003, 21:00:11
Γεια σας! Θα σας πω κιεγώ την εμπειρία μου και όποιος θέλει ας με πιστέψει!
Ήμουν 13 χρονών, καλοκαίρι και είχα ξαπλώσει για να κοιμηθώ. Η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή γιατί έκανε ζέστη.
Είχα γείρει το κεφάλι μου προς την μπαλκονόπορτα και έβλεπα προς τα έξω.
Ξαφνικά βλέπω ένα μικρόσωμο χοντρό ανθρωπάκι 80 εκατοστά περίπου να περνάει από το μπαλκόνι από τη μια άκρη στην άλλη!
Πέρασε σχετικά γρήγορα και μετά από λίγο ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από έξω. Απ'ότι θυμάμαι είχε σκουροπράσινο χρώμα μεγάλο κεφάλι,χοντρά πόδια και ήταν γυμνό.
Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα μη με ακούσει και μπει μέσα στο δωμάτιο. Έμεινα στο κρεββάτι όλο το βράδυ και το πρωί βγήκα έξω στο μπαλκόνι για να δω. Κάτι καρέκλες που είχα έξω είχαν πέσει κάτω.
Τώρα τι ήταν αυτό δεν ξέρω και αποφεύγω να το λέω γιατί θα με περνάνε για τρελό.

marioΝέο Μέλος
15/10/2003, 04:28:21
Αγαπητε φιλε λοτζικαλ σονγκ,σαφως και δεν εισαι τρελλος.Αλλα γιατι επιτελους να τρομαζουμε με το αγνωστο.Δεν υπαρχει λογος.Αν δεν ειμασταν εξοικειωμενοι με τα μαμουθ η με τους δεινοσαυρους τοτε δεν θα τα καναμε επανω μας μονο στη θεα και μονο καποιας φωτογραφιας τους.Ρωταω.Αν δεις βραδυ τον νικ δι ει δεν θα τρομαξεις΄,Ομως ειναι υπαρκτο ον,χωρις καμια αμφιβολια.Λοιπον ειναι τοσα αυτα που ειναι διπλα μας,και τοσο λιγα αυτα που βλεπουμε και αυτα που μας αφηνουν να γνωρισουμε.Συντομα θα ανοιξουμε ενα θεμα,αυτη τη φορα με φωτογραφιες σοκ,και γιατι οχι να μην οργανωσουμε μια εκδρομη στις λεγομενες απαγορευμενες πυλες.Τρομαζει κανεις,

mariokoko

GlorfindelΜέλος
15/10/2003, 23:33:13
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ LOGICAL KAI MARIO!
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ...

ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΤΖΙΚΑΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ...ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!(ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟ)!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ Η ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ;
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΟΥ,ΠΑΝΙΚΟΥ;
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΔΕΟΥΣ,ΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ,ΦΟΒΟΥ;
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΔΑΣΟΣ,ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ,ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΤΟΥ;

ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ!

ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΟ!

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ:

quote:
Αν δεις βραδυ τον νικ δι ει δεν θα τρομαξεις΄,

ΓΡΑΨΤΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

quote:
Συντομα θα ανοιξουμε ενα θεμα,αυτη τη φορα με φωτογραφιες σοκ,και γιατι οχι να μην οργανωσουμε μια εκδρομη στις λεγομενες απαγορευμενες πυλες.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΡΙΟ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΜΕ ΝΕΡΟ,ΚΑΦΕ,ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ...
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ,ΝΕΡΑΙΔΑ,ΝΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ...
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑΙ...

ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ/ΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ...
Η ΕΛΛΙΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ...

ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΞΩΤΙΚΟ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΑΝΙΚΟΥ...
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ..ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΡΙΟ,ΑΠΛΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ....ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

LogicalΜέλος
16/10/2003, 06:16:56
[quote]
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!(ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟ)!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ Η ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ;
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΟΥ,ΠΑΝΙΚΟΥ;
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΔΕΟΥΣ,ΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ,ΦΟΒΟΥ;
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΔΑΣΟΣ,ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ,ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΤΟΥ;

ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ!

Φίλε glorfindel ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Λοιπόν μένω στο Ν.Ηράκλειο και η μπαλκονόπορτα βλέπει σε ένα σχετικά παλιό μονοόροφο σπίτι.
H ώρα ήταν περίπου 2.00
Όταν το είδα ένιωσα απίστευτο τρόμο και φοβόμουν ακόμα και να κουνηθώ ή να φωνάξω μήπως και μπει μέσα στο δωμάτιο. Είχα καθηλωθεί στο κρεββάτι μου και περίμενα να έρθει μέσα. Όπως ανάφερα και πριν άκουσα ένα θόρυβο δυνατό από το μπαλκόνι αλλά δεν τολμούσα να βγω! Ήμουν και 13 χρονών!
Το κεφάλι του ήταν σαν να ήταν ενιαίο με το σώμα του με χοντρό λαιμό και μεγαλύτερο από τις συνήθεις αναλογίες. Δεν πρόσεξα άλλες λεπτομέρειες γιατί πέρασε γρήγορα. Νομίζω ότι έιχε και κοντά χοντρά πόδια αλλά δεν θυμάμαι καλά.

Αν ξέρεις κάτι πες μου.

Ivory Lady of ElvenΝέο Μέλος
16/10/2003, 13:41:49
Αγαπητοί φίλοι γειά σας, είμαι νέο μέλος στο forum και ενιωσα εντυπωασμένη απο το πόσοι άνθρωποι ασχολούνται με το θέμα ξωτικά!! Έυγε εφόσον η αγάπη για αυτές τις οντότητες για τον μελετητή είναι κάτι παραπάνω από μια γραφική ενασχόληση. Τα ξωτικά είναι ένα απο τα αγαπημένα θέματα της ομάδας paradox ethereal, που έφτιαξα το 1995, και κάνουμε από τότε συχνα parties σε clubs με dress code ξωτικά, slide shows με πίνακες που απεικονίζουν ξωτικά κτπ. Η ομάδα κατηγοριοποιείται στο performing (experimental) arts και έχει πάνω απο 300 μέλη. Πρόσφατα έφτιαξα και msn community όπου έχω ανεβάσει πανω απο 1500 είκονες στο gallery σχετικές με μυθολογία, σύμβολα κτλ. Σας στέλνω την πρόσκληση και ένα απο τα κείμενα μου εκεί σχετικό με τα ξωτικά. (Σας στελνω την πρόσκληση και την επεξήγηση για την msn κοινότητα καθώς είναι 100% prive για ευνόητους λόγους... Σας περιμένω!! )

ΞΩΤΙΚΑ, ζουν ανάμεσά μας;

«Οι δροσοσταλίδες της αυγής υφαίνουν βελούδινες και μεταξένιες ξωτικοφωλιές,πύλες για τους τόπους όπου το παράδοξο βασιλεύει»

Κείμενο: Ivory Elf

Brownies, hobgoblins, sirens, incubuses, men-in the oak, firedrakes, elves, pixies, giants, dwarfs, changelings, waffs, imps, knickers, trolls, silkies, goblins, kows, sylphs, pigmies, hobbits, brown men, leprechauns, mares, black-men, banshees, gnomes, fates, sybils, whitewomen, mermaids, freits, Gyre-carling, fantasms, shadows, Dick-a-Tuesdays και ούτω καθεξής, δεκάδες άλλες λέξεις που αναφέρονται στο ίδιο πράγμα, «fairies», δηλαδή ξωτικά.

Η Αγγλική λέξη «fairy» προέρχεται , μέσω της γαλλικής «faery», από την λατινική λέξη «fata» που σημαίνει «fate», δηλαδή μοίρα. Ίσως και να σχετίζονται με τις Ελληνικές τρεις μοίρες, που πιστευόταν ότι έλεγχαν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρώπινης φυλής, ίσως και όχι. Αυτό δεν πρέπει να γίνει μονοδιάστατα αντιληπτό με τη στενή έννοια του «πεπρωμένου». Πεπρωμένο μπορεί να είναι το πέρασμα της ανθρώπινης ψυχής μέσα από τις καταστάσεις της ύλης έως ότου επιστρέψει εξαγνισμένη στην καθαρή ουσία.

Τα ξωτικά είναι στοιχειακές οντότητες, μορφές ύλης δηλαδή που σχετίζονται με το κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία. Αλχημιστικά μιλώντας, τα τέσσερα στοιχεία υπάρχουν μέσα και έξω από τον άνθρωπο σε συνδυασμό μεταξύ τους, αλλά και μεμονωμένα, αποτελώντας έτσι τη σύσταση των ξωτικών. Τα ξωτικά ανήκουν σε τέσσερις κατηγορίες , κάθε μια από αυτές χωρίζεται σε υποκατηγορίες ανάλογα με τη μορφή ύλης με την οποία σχετίζονται. Πιο συγκεκριμένα, ξωτικά είναι οι Γνώμονες, στοιχειακές οντότητες της γης, οι Σύλφες, του αέρα, οι Νηρηίδες, του νερού, και οι Σαλαμάνδρες , της φωτιάς.

Τα ξωτικά δεν ανήκουν σε καμία από τις γνωστές κατηγοριοποιήσεις του νου σχετικά με το, τι είναι καλό και τι κακό. Οι στοιχειακές οντότητες της γης δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές, για παράδειγμα, το νερό είναι χρήσιμο για να μεγαλώσουν τα φυτά αλλά μπορεί να αποβεί καταστροφικό σε περίπτωση πλημμύρας, η φωτιά μας ζεσταίνει αλλά μπορεί παράλληλα να κάψει ανεπανόρθωτα, και ούτω καθεξής. Πολύ απλά θα έλεγα πως τα ξωτικά είναι τα «πνεύματα», οι ψυχές των ορυκτών και των φυτών που παράλληλα με τους ανθρώπους είναι εξίσου υπαρκτές, καθώς κάθε μορφή ύλης έχει επίπεδο Συνείδησης, δόνησης δηλαδή που επιτρέπει την αυτογνωσία.

Προς πείσμα των ορθολογιστών, τα ξωτικά είναι απολύτως υπαρκτά και μας βοηθούν, μας τρομάζουν, ή μας παίζουν άκακα παιχνίδια, από το δικό τους κόσμο και από διαστάσεις που βρίσκονται έξω από την αντίληψη που εχει στο παρόν στάδιο ο άνθρωπος - ο οποίος κινείται περιορισμένα μέσα στο γραμμικό κεντρομόλο χωρόχρονο. Τα ξωτικά βρίσκονται έξω από τα όρια των πέντε αισθήσεων. Το ενεργειακό τους σώμα, ύψους 5 έως και 40 εκατοστών είναι ορατό μόνο σε ανθρώπους που έχουν ενεργοποιήσει και τις δώδεκα αισθήσεις, πράγμα που τους καθιστά διορατικούς. Μια άλλη προϋπόθεση για να δει κάποιος ξωτικά είναι να εχει αυτό που λέει ο λαός «καθαρή καρδιά», δηλαδή, μεγάλο ποσοστό απελευθερωμένης από τα δεσμά της προσωπικότητας συνείδησης.

Τα ξωτικά δε ζουν στις πόλεις, οι δονήσεις της τσιμεντένιας , μεταλλικής ατμόσφαιρας τα απωθούν. Ζουν κοντά στη φύση και συγκεκριμένα σε αγνά τοπία, τοπία αμόλυντα από τους ανθρώπους και την τεχνολογία. Θα συμφωνήσω με τους Ινδιάνους στο ότι η οικολογική καταστροφή έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή και τεραστία αντίδραση στα πνεύματα της φύσης. Οι ψυχολόγοι βιάστηκαν να δώσουν στα ξωτικά μια πιο «επιστημονική» ορολογία. Για αυτούς, ξωτικά είναι οι συμβολικές μορφές των απωθημένων μας, κάτοικοι του υποσυνειδήτου που πρωταγωνιστούν στα δάση της ψυχολογίας του κάθε ατόμου. Αρχετυπικές μορφές του ίδιου του εσωτερικού μας κόσμου. Η ειρωνεία σε αυτή την παρατήρηση είναι πως αληθεύει παράλληλα με το ότι είναι εντελώς αναληθής. «'Ο,τι ισχύει στον μικρόκοσμο ισχύει και στον μακρόκοσμο» είπε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο περιεκτική φράση κλειδί - πρόκληση για τους «αγνοούντες μορφωμένους». Ακόμη και η ίδια η Εταιρία Μεταφυσικών Ερευνών κράτησε τη φωτογραφία του σερ Κόναν Ντόιλ, φωτογραφία που απεικόνιζε μικρά πλάσματα σαν φτερωτούς νάνους, μακριά από τη δημοσιότητα για πολλά χρόνια. <o:p></o:p>

Στην αρχαία Ελλάδα οι νύμφες, οι μεταγενέστερες νεράιδες, ήταν υπαρκτές και αξιοσέβαστες. Ζούσαν κοντά στη γη και όχι στον Όλυμπο, γιατί θεωρούταν κατώτερες θεότητες. Η Κίρκη και η Καλυψώ, που έγιναν αθάνατες λόγω του Ομήρου , άνηκαν σε αυτές. Οι Νηρηίδες και οι Ωκεανίδες ζούσαν στη θάλασσα. Οι Πηγαίες σε πήγες, οι Κρηναίες σε κρήνες οι Ναϊάδες σε ποτάμια και οι Λιμνακίδες σε λίμνες. Οι Ορεστειάδες ζούσαν σε βουνά και οι Αλσηίδες σε δάση. Νύμφες των δέντρων ήταν οι Δρυάδες και οι Αμαρυάδες. Οι νύμφες αποτελούσαν την αυλή του Πάνα και της Αρτέμιδος. Η παλιά θρησκεία αποχώρησε και η νέα θεώρησε τις νύμφες μυθολογία, ή στη χειρότερη περίπτωση δεισιδαιμονία. Όποιος πιστεύει σε αυτές θεωρείται πλέον αλαφροΐσκιωτος και δέχεται τις ειρωνείες των νεοφώτιστων «χρυσόστομων».

Η νεράιδα νονά της Σταχτοπούτας, η Τίνκερ Μπελ και τα στρουμφάκια έγιναν πασίγνωστα τηλεοπτικά ή έντυπα πλασματάκια. Ο Τόλκιν και ο Σαίξπηρ «σπανέ τα ταμεία» με τις «φανταστικές» τους εμπνεύσεις, οι Προραφαηλιστές ζωγράφοι κάνουν τη δική τους αισθητική επανάσταση στην βιομηχανική Αγγλία χρησιμοποιώντας τα ξωτικά, και εμείς οι ¨Έλληνες φτιάχνουμε τηγανίτες με πρόσχημα τα καλικαντζαράκια. Μήπως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Είναι τυχαίο το ότι οι περιγραφές των στοιχειακών οντοτήτων συμπίπτουν, από όποιο μέρος της γης και αν προέρχονται; Την απάντηση ίσως έδωσαν οι Mila Mar , γερμανικό group «εξειδικευμένο» στην fairy music, τον Μάιο του 2002 στην Λειψία της Γερμανίας. Μετά τη συναυλία τους στο Agra Park ένα μεγάλο πανί βγήκε στη σκηνή, έγραφε: «Ξωτικά εναντίον Ναζί». Το κοινό τους ούρλιαζε. Εγώ άκουγα φτερουγίσματα...

Επαναλαμβάνω ότι η Paradox Ethereal είναι μιά ομάδα που προωθεί γνώσεις, μουσικές και εικόνες σχετικές με λαογραφικές παραδόσεις και καλλιτεχνικά κινήματα., μέσω εκθέσεων φωτογραφίας, slide shows και μουσικές παρουσιάσεις της atmospheric - ethereal σκηνης. Το θέμα «ξωτικά» είναι ένα αχανές θέμα που δύσκολα περιγράφεται με ένα μόνο άρθρο. Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση για τα είδη των ξωτικών καθώς και για το πώς επικοινωνεί κάποιος μαζί τους, εάν και εφόσον αυτό γίνεται. Ας μην διστάσει κάποιος να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με βιβλιογραφία, sites στο internet, ζωγράφους , μουσικούς και λογοτέχνες που εξειδικεύονται στα ξωτικά, καθώς και ό,τι άλλο φανταστεί.

Για να ξεκινήσετε από κάπου προτείνω τα sites www.louisajohnkrol.com . Η Louisa John Krol είναι τραγουδίστρια από την Αυστραλία και performer που εξειδικεύεται στο θέμα «ξωτικά». Στο site της μπορείτε να βρείτε συνεντεύξεις σχετικές με τις αναφορές της πολλές πληροφορίες καθώς και ένα αφιέρωμα στην Paradox Ethereal και artwork της ομάδας.

Επίσης ψάξτε για την Prikosnovenie www.wanadoo.fr Η εταιρία των ξωτικών, όπως την κατονόμασε ο Λεωνίδας Σκιάδας στον Επικοινωνία FM 94. Γαλλική Record Company με αξιόλογη συλλογή από fairy music. Επίσης, η εταιρία που ηχογραφούν οι δικοί μας «Δαιμονία Νύμφη», το μοναδικό ελληνικό group που λατρεύει και ασχολείται με τις Ναϊάδες και σε πιο πρακτικό επίπεδο!

Η Paradox Ethereal community στο "pictures gallery" όπως προανέφερα έχει κάποιες δεκάδες πίνακες με ξωτικά, θα χαιρόμουν αν ξεκινούσατε από εκεί...

Love and rose petals

Ivory Elf (Mary B.)
Manager of Paradox Ethereal productions and community

Pale Blue The silence...

Ivory Lady of ElvenΝέο Μέλος
16/10/2003, 13:49:56
http://groups.msn.com/PARADOXETHEREAL

INVITATION TO JOIN PARADOX ETHEREAL, A LARGE GROUP OF PEOPLE WHO SHARE INFORMATION AND OPINIONS ABOUT MUSIC, CINEMA, PHOTOGRAPHY, PAINTING, SOCIAL MATTERS AND… MYTHOLOGY IN ITS SYMBOLIC MEANING.

Internet Address:
http://groups.msn.com/PARADOXETHEREAL

Description:
An extreme group seeking for self-transcendence through gatherings and events. Contribute with ideas, info etc to the promotion of subtle, hard to approach ethereal realities which are on the other hand too paradoxical to be classified. Of interest to people who have to do with or show interest in performing arts, plastic arts, fairies and elementals, movies, occult & experimental photography, ancient civilizations, social events that need attendance, RPG, unusual bands' interviews etc 1500 pictures so far...

HOW TO BECOME MEMBERS:

1. click on the above address
2. create an msn profile – if you already have one it’s ok!
3. click on this address again
( http://groups.msn.com/PARADOXETHEREAL ) and join the group
writing your e-mail and password.
4. find a nick for the group (choose one from the fairy lore of the knight tradition , it is preferable...)
5. select “receive in inbox” command to enjoy the forum of the group
all applications must be first approved by the manager so it might take a little time to be able to join the community after completing step 5

WHAT TO DO IN THE COMMUNITY

you can download pictures of bands , elves, weird occurrences etc
you can download paradox events posters
you can read interviews of unusual bands by Paradox Ethereal
you can check our links section…
you can read the message boards and participate
you can get informed about art events
you can meet people with similar interests

IS THERE ANY COST?

No, PE is a non- profit group. The initiators of PE are still romantic and sponsoring their own events are willing to present new artists by organizing bands’ release parties, other groups’ activities, art exhibitions etc. Posters, the place and advertising are responsibility of the group’s initiators who give their personal touch to anything organized so as the events to carry the properties of the “paradox ethereal” concept. Personal expenses of the artists presented are their own responsibility as PE covers only the production cost of the event. The group was founded in 1995 and has been quite energetic so far.

Latest events:

Daemonia Nymphe release parties & ancient Greek instruments by Nicolas Bra
Defile Des Ames release party
Chameleons unplugged show
Good fairies vs Bad fairies parties
Wave Gotik Treffen photo – tribute
Slides photo exhibitions
“Reversing the non – reality” RPG & SCA event etc

and Friday parties at Tribal Booze Club along with many informal events

This community is a pilot for Paradox Ethereal future site, so everything is still processing!! I still download interviews and articles, I would therefore appreciate your help in archive creation. The community has 61 members so far. The members who have not yet joined our community are many, more than 300. Internet is not so widespread in Greece but we need a way to communicate in this big city. So a community sounded a perfect idea. Most members know each other and this is a pleasure…

Ivory Elf,

Manager of Paradox Ethereal

Pale Blue The silence...

16/10/2003, 19:56:29
Wow! What an Entry!
Ευχαριστούμε φίλη... πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μας είπες...δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν τόσοι άνθρωποιπου ενδιαφερόντουσαν για τα ξωτικά...

Φίλε "λογικέ" μπορείς να μας πεις τι χρώμα ήταν αυτό που είδες?

"Τάδε έφη Avallon"
GlorfindelΜέλος
16/10/2003, 22:42:58
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ IVORY ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΧΗΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ...ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΥΓΙΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ...ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΙΒΛΙΑ...ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!

quote:
Είναι τυχαίο το ότι οι περιγραφές των στοιχειακών οντοτήτων συμπίπτουν, από όποιο μέρος της γης και αν προέρχονται;

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 5 ΜΕ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ...ΜΥΤΕΡΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!

quote:
Τα ξωτικά δεν ανήκουν σε καμία από τις γνωστές κατηγοριοποιήσεις του νου σχετικά με το, τι είναι καλό και τι κακό

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ απολλυων...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΟΧΙΜ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ...
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...
ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ!

quote:
Όποιος πιστεύει σε αυτές θεωρείται πλέον αλαφροΐσκιωτος και δέχεται τις ειρωνείες των νεοφώτιστων «χρυσόστομων».

ΜΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟΙ...

LOGICAL ΛΕΣ:

quote:
σε ένα σχετικά παλιό μονοόροφο σπίτι.

ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ;
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ;
ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΚΟΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΓΗΙΝΟ...

quote:
ένα θόρυβο δυνατό

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟ;
ΚΡΟΤΟ ΣΑΝ ΑΠΟ ΟΠΛΟ;
ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΔΙΩΝ;
Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

LogicalΜέλος
17/10/2003, 06:14:41
Γεια σας!
Θα απαντήσω στα ερωτήματά σας:
Αυτό που είδα είχε σκουροπράσινο χρώμα από ότι μπόρεσα να διακρίνω μιας και πέρασε γρήγορα. Το ύψος του ήταν περίπου 80 εκατοστά αλλά μπορεί και πιο λίγο. Έτσι μου φάνηκε πάντως.

Το περίεργο με το σπίτι απέναντι από την μπαλκονόπορτα είναι ότι έρχονται κάτοικοι κατά καιρούς και μετά από σύντομο διάστημα φεύγουν. Εκείνη την εποχή υπήρχαν κάτοικοι στο σπίτι αυτό. Τώρα όχι.

Κάποιον αλλόκοτο θόρυβο δεν έχω παρατηρήσει από τότε ίσως γιατί υπάρχει πολύς θόρυβος την ημέρα και τα τελευταία χρόνια συνήθως δεν κοιμάμαι το βράδυ λόγω εργασίας.

Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να αναφέρω ότι πολύ συχνά με πιάνει κάτι σαν αυτό που λέγεται "μώρα" (Έχω γράψει και σε σχετικό topic.)

Ο θόρυβος που άκουσα έμοιαζε σαν φωτοβολίδας που ρίχνουν στη Ανάσταση αλλά όχι τόσο δυνατός. Πριν από το δυνατό θόρυβο έιχε προηγηθεί κάποιος σιγανός που δεν μπορώ να εξηγήσω σαν τι έμοιαζε.
Πάντως να διευκρινίσω ότι δεν ισχυρίζομαι ότι είδα κάποιο ξωτικό,το σίγουρο είναι πάντως ότι είδα μια διαφορετική οντότητα ή εσωγήινος όπως είπες Glorfindel.

Logical

GlorfindelΜέλος
18/10/2003, 23:36:12
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΛΟΤΖΙΚΑΛ...
ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΤΑΝ...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ...
ΕΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΞΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΩΓΗΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΟΤΑΝ...
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΟΡΥΒΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ...
ΚΑΤΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΟΙ ΔΥΟ ΘΟΡΥΒΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

05/02/2011, 14:56:31
quote:

Σταυρο

δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.
Αναλογα με τα κεφια της στιγμης.

Οποιος παει για συγκεκριμενο παιχνιδι εκει ειναι
τελειωμενος.
Την μια φορα σε παει το ενα την αλλη το αλλο.
Οπως νοιωθεις,παιζεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

βαζεις δυναμης ηλεκτροατροφυσικης και κερδιζεις? ή νομος μερφι??

05/02/2011, 14:57:26
Λουπους

Το μονο που σου στερησε η μαμα σου ηταν το νιονιο!

Ισως και να το χαλασες εσυ.

Παντως μεχρι ενα σημειο καλα τα πηγαινες.

Μολις εμπλεξες με Ασιμο και Κουπερ,την περασες την
γεφυρα και εμειναν μονο τα καγκελα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

05/02/2011, 15:00:24
Οχι Σταυρο

Απλα δεν με νοιαζει αν θα κερδισω η θα χασω.
Παω με ενα συγκεκριμενο ποσο και το θεωρω
χαμενο απο το τελεφερικ.

Το κερδος της μιας φορας,ειναι το ποσο της αλλης.
Χαμενος παντως δεν ειμαι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

05/02/2011, 15:02:02
quote:
γμτ... κολλαει το ΠΙΣΙ και δεν μπορω να το κλεισω... μια ειναι η λυση...

ναί ,μία πέταξε το στό κρεβάτι όπως ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ !!!!

05/02/2011, 15:02:53
Νασα

Να σε αφησω να βολοδερνεις στο ηλιακο συστημα μονη σου?
Θα σε χασω κοριτσι μου και δεν μπορω χωρις εσενα.

Ασε καμμια φορα κοιταω και προς Παντι και Ερζε μερια
αλλα εσενα θελω.

Εσενα και τους πλανητες σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

05/02/2011, 15:05:32
[quote]
Ποιος ειναι ο Κουπερ ρε βλακα;

Χαλαρωσε φαε μια παστα. Νομιζα οτι εχεις χιουμορ και κανεις πλακιτσες. lol

---------------------------------------------------------

Ο Αλις Κουπερ βλαμμενο,δεν μπορεις να το καταλαβεις
στα ελληνικα?
Και χιουμορ εχω και πλακιτσες κανω και δεν πειραζομαι
και δεν υποτροπιαζω,σε σχεση με σενα.

Γκεκε ουγκ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

05/02/2011, 15:05:45
ΝΙΚΟΜΑΧΕ η νασα δεν ειναι εδω μου ειπε θα λειψει το ΣΚ εχει δουλιες μαζι με του πλανητες της και θα ειναι εδω απο δευτερα μου ειπε

θελει να ρυθμισει τις στροφες της

Edited by - stiv on 05/02/2011 15:07:50

05/02/2011, 15:07:41
quote:
Νασα

Να σε αφησω να βολοδερνεις στο ηλιακο συστημα μονη σου?
Θα σε χασω κοριτσι μου και δεν μπορω χωρις εσενα.

Ασε καμμια φορα κοιταω και προς Παντι και Ερζε μερια
αλλα εσενα θελω.

Εσενα και τους πλανητες σου.

ετσι βγήκε καί η φράση
ΠΛΑΤΟΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

05/02/2011, 15:07:54
quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΕ η νασα δεν ειναι εδω μου ειπε θα λειψει το ΣΚ εχει δουλιες μαζι με του πλανητες της και θα ειναι εδω απο δευτερα μου ειπε

Ασε δεν σε πιστευω.
Δεν φευγει το Νασαρουτακι χωρις να με ενημερωσει.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 15:08:12
αφιερομενο για ολους

αυστηρος και σοβαρος ο κοσμος της νυχτος,
οργιασμενες φαντασιωσεις με το χαραμα του φωτος,
και ο νικομαχος ο σοφος νυχτοβιος μεταλαχθον,

να και ο στιβ που τρεχει με την ταχυτητα του φωτος,
πυραυλολογιες λεγει και πλανητομανιες εχει.
να στιβ παρε ενα αζαξ να σου περασει η ζαλαδα,
και οταν ξεζαλιστεις περνα απο τον κρονο να με δεις

εμφανιζεται και η παντι με το χρυσαφι πατακι,
ποντιακην διαλεχτο σε μενα κελαδαει,
με τα λυγμενα χαπια που στον στιβ πεταει

αιρχαιται κε απω πησο ι καπωδοιστρεια που λαιοι ωτη κανο ωρθογραφοικα λαθει,
μαι το χαραμα ζειγονει κε μπαλονοι

να και το αρπαχτικο ο πρεντ,
που φωτιες πεταει και ολους μας τσουρουφλαει,
να ναι καλα ο δρακος του που μας αγαπαει,

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!