- Ηρωϊκός κρητικός παπάς λειτουργεί μετά από 466 χρόνια στην Αγιά Σοφιά. Τον Ιανουάριο του 1919. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
Μου την πέσανε και οι Πέρσες και οι Γότθοι και ενώ τους μεν Πέρσες τους βολεύω, οι Γότθοι είναι ορδές. Καλά που οι πόλεις μου έχουν ήδη κάστρα τουλάχιστον.
Μου φαίνεται θα καταφύγω στην παλιά αλλά καλή συνταγή, να αφήνω κάποιες πόλεις να επαναστατούν και μετά να τους την πέφτω και να κάνω λεηλασία...
Α ρε ανασύσταση της Αυτοκρατορίας που πρόκειται να κάνω...
Από γραφικά τέλειο, έτσι VELISSARIOS; Και οι στολές ιδίως των στρατηγών ε; Έτσι έπρεπε να είναι το medival ρε γμτ
Edited by - me
quote:
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΡΑΤΟ.
Εγώ φίλε μου μια φορά, το original όταν έπαιζα, έπαιρνα ρωμαίους και έσφαζα ότι πόλη έβρισκα μπροστά μου, και το χρήμα άφθονο μετά.
Θυμάμαι όταν η Σύγκλητος με αποκήρυξε, μπήκα στην Ρώμη με στρατό και τους έκανα slaughter all...
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
(Εγώ μέχρι το civilization έχω φτάσει)![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΟΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

quote:
ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΩ
VELISSARIOS, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καλός
. Πρέπει να αποκτήσεις νοοτροπία Ούνου. Μπες μέσα στην πόλη που κατέλαβες και ρημαξέ τους, τους άτιμους. Περασέ τους από φωτιά και μάχαιρα
. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Πω πω, κολλήσαμε ρε γμτ.
quote:
Θυμάμαι όταν η Σύγκλητος με αποκήρυξε, μπήκα στην Ρώμη με στρατό και τους έκανα slaughter all...
Τι μου θύμησες τώρα... Δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι.
Ostria,
civilization; είσαι λίγο πίσω.
Κατά τα άλλα το λέω εγώ. Πως δεν μας έχουν πετάξει ακόμα έξω, είναι θαύμα.
VELISSARIOS, δεν ανοίγεις κανένα θεματάκι στο αχλαδότυρο να λέμε εκεί για τις κατακτήσεις μας;
Edited by - me
quote:Καθόλου φίλε μου, το Civilization 4 βγήκε τέλη Οκτωβρίου και είναι απίστευτο!!
Ostria, civilization; είσαι λίγο πίσω.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
quote:
VELISSARIOS, δεν ανοίγεις κανένα θεματάκι στο αχλαδότυρο να λέμε εκεί για τις κατακτήσεις μας;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ???

Peronosporos, ίσως και να έχεις δίκιο. Θα τσεκάρω το civilization να δω τι είναι, αλλά εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα μεσαιωνικά, άντε και οι φάλαγγες της αρχαιότητας. Δεν μπορώ με σύγχρονους στρατούς και τέτοια. Όσο για τα επιτραπέζια δεν έχω ιδέα.
Edited by - me
Ξέρω ότι όποιος μπει τώρα στο θέμα θα περιμένει να δει κάτι για τον παπα-Λευτέρη, αλλά το θέμα είχε αλλάξει λίγο πορεία και έγινε PC-gamer. sorry.
VELISSARIOS, σε χάσαμε. Αν είσαι ακόμα εδώ, θυμάσαι που έλεγα για MTW με γραφικά RTW? Σε 1-2 μήνες βγαίνει. Θα το ξέρεις βέβαια, αλλά είπα να στο πω μπας και δεν... Ετοιμάσου ![]()

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.