ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/01/2010, 23:05:35
quote:

Εαρινέ, μάλλον δεν είσαι καλά....Ρε παιδί μου, αυτό που κάνεις,ο τρόπος που κρίνεις, λέω, είναι φασιστικός και σε προσδιορίζει....
Τουλάχιστον, μην το καυχιέσαι....Ρε φίλε, διαφωνείς λέμε με το 95 % των συνελλήνων σου, σε δέχομαι και μας λές δεν ειμαστε καλά....
Εσύ, πάς καλά, ρε φίλε;Επικοινωνεί ο εγκέφαλος σου με τον αφαλό σου;
Δεν μπορείς να μιλήσεις σοβαρά, μια φορά;

Μιλάω πολύ σοβαρά και με το 95 και το 100%...

Τα όσα λέω αφορούν το δόγμα-χριστιανισμός και όχι εσένα ως φυσικό πρόσωπο και πιστό!

Τώρα , αν τα εκλαμβάνεις επί προσωπικού ...δεν μπορώ να κάνω κάτι..

Σοβαρή δε συζήτηση γίνεται με επιχειρήματα ...ηρεμία..και όχι κραυγές και ειρωνικά σχόλια..!

Αν θές , μπορείς να καταθέσεις τον αντίλογό σου και να με αντικρούσεις με επιχειρήματα...

soul

27/01/2010, 23:08:26
Ρε αγόρι μου, καλό, αυτό σου λέω...Λές, φίλε Εαρινέ, στο 95% του ελληνικού λαού, ότι δεν πάει καλά, επειδή πιστεύει Χριστό....Κοίταξε το λίγο το θέμα, σου λέω...
Lupus AnimusΜέλος
27/01/2010, 23:21:07
Να το κοιτάξεις, θα σου έλεγα να περάσεις απο το ιατρείο μου αλλά βαρέθηκα να δουλεύω τσάμπα. Προβλέπετε όμως στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση να προκύψει η ανάγκη ενός ιδρύματος για άτομα με ειδικές ανάγκες που την είδαν φιλόσοφοι και θα τα βολέψετε κουφαλίτσες.

http://lupusanimus.blogspot.com/

27/01/2010, 23:47:18
quote:

Να το κοιτάξεις, θα σου έλεγα να περάσεις απο το ιατρείο μου αλλά βαρέθηκα να δουλεύω τσάμπα. Προβλέπετε όμως στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση να προκύψει η ανάγκη ενός ιδρύματος για άτομα με ειδικές ανάγκες που την είδαν φιλόσοφοι και θα τα βολέψετε κουφαλίτσες.

http://lupusanimus.blogspot.com/

Μ'αρέσεις , έτσι σε θέλω αυθεντικό animus...

Αλλα να το επικυρώνεις και έμπρακτα..οδεύεις καλώς αλλα περιμένω τον πραγματικό Lupus...φέρτον μπροστά και άσε τώρα τα γλυκανάλατα , δεν σου ταιριάζει ο μικρο-καθω-πρεπισμός..τώρα ρίξτα όλαααα...

soul

28/01/2010, 10:32:24
ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!!!!!
28/01/2010, 15:23:04
Μα καλά... χρειάζονται τόσες σελίδες για μια απλούστατη απάντηση σε ένα απλούστατο ερώτημα;;;

"Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες;"

"ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ" ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΊΕΣ.-

Σεβαστείτε το χρόνο σας, κύριοι...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

28/01/2010, 18:01:18
Έτσι είναι καλέ μου Γιάπετ....Μονο ανοησίες,μπορείς να λές....
Ποιος άλλος εκτός απο σένα( υπάρχουν βεβαια μερικοί...)θα έφερε τα δυο άκρα, σε ένα;Θεόπνευστη, ή ασυναρτησίες;
Ένα βιβλίο, που έχει διαβαστεί απο δις ανθρώπους, μπορεί να είναι ασυναρτησίες;
Λίγη λογική, ρε παιδί μου...
28/01/2010, 19:48:00
quote:

Έτσι είναι καλέ μου Γιάπετ....Μονο ανοησίες,μπορείς να λές....
Ποιος άλλος εκτός απο σένα( υπάρχουν βεβαια μερικοί...)θα έφερε τα δυο άκρα, σε ένα;Θεόπνευστη, ή ασυναρτησίες;
Ένα βιβλίο, που έχει διαβαστεί απο δις ανθρώπους, μπορεί να είναι ασυναρτησίες;
Λίγη λογική, ρε παιδί μου...

Το ότι το έχουν διαβάσει έστω και τρίς , αυτό αποτελεί δείγμα λογικής ???

Και τον τσελεμεντέ και τον μπλέκ ή και την Σταχτοπούτα , τον έχουν διαβάσει τόσοι και άλλοι τόσοι...

Στο είπα , άσε την λογική κατα μέρος...

soul

28/01/2010, 19:57:09
Και σου το λέω, μην το ανοίγεις το ρημάδι, δεν με ακούς...Ο ..τσελεμεντές, που λές, αφού τον έχουν διαβάσει εκατομμύρια, πάει να πει ότι δεν ειναι ψεύτικος,ότι αυτά που λέει είναι ορθά, αυτό λέω....Διαφωνείς;
Φιλική συμβουλή, να φροντίζεις να καταλαβαίνεις τι γράφεις..Έχει σημασία...Για σένα...
Και για τη λογική, αν για σένα είναι χάος, δεν παει να πει ότι έτσι είναι και για μένα..Έχω τετράγωνη λογική, εγώ παιδί μου...
Δεν το πρόσεξες;
28/01/2010, 20:09:06
quote:

Και σου το λέω, μην το ανοίγεις το ρημάδι, δεν με ακούς...Ο ..τσελεμεντές, που λές, αφού τον έχουν διαβάσει εκατομμύρια, πάει να πει ότι δεν ειναι ψεύτικος,ότι αυτά που λέει είναι ορθά, αυτό λέω....Διαφωνείς;
Φιλική συμβουλή, να φροντίζεις να καταλαβαίνεις τι γράφεις..Έχει σημασία...Για σένα...
Και για τη λογική, αν για σένα είναι χάος, δεν παει να πει ότι έτσι είναι και για μένα..Έχω τετράγωνη λογική, εγώ παιδί μου...
Δεν το πρόσεξες;

Ναι αφού τον έχουν διαβάσει εκατομμύρια , πάει να πεί ΄τι δεν είναι ψεύτικος...όπως και η Σταχτοπούτα και ο Μπλέκ..πράγματι , έχεις απόλυτο δίκιο...

soul