ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CYBERMASTER31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:21:20
quote:
Αν εσύ θεωρείς την τακτική του ανοίγω Topic για να χορέψω το χορό του Ζαλόγγου την ποιο σωστή τότε πάω πάσο.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ Η ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ) ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!!

quote:
Δε ζήτησα από κανένα μέλος να εγκαταλείψει το esoterica και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω Έχω όμως το δικαίωμα να εναντιώνομαι σε όσα θεωρώ κακός κείμενα κατά τη δική μου κρίση

ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ (ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ)!!! ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΣΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

26/08/2004, 04:40:38
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αν εσύ θεωρείς την τακτική του ανοίγω Topic για να χορέψω το χορό του Ζαλόγγου την ποιο σωστή τότε πάω πάσο.

--------------------------------------------------------------------------------

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ Η ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ) ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!!

Δεν το είπα για σένα αλλά για το Topic που άνοιξε η Avallon και αυτό φαίνεται στο post μου αν το διαβάσεις προσεχτικά.

Όσο για τα υπόλοιπα επειδή δεν έχεις διαβάσει όλα τα Topic και επειδή δεν έχεις ολόκληρη την εικόνα, από τηλεφωνήματα και προσωπικές γνωριμίες, δικαιωματικά κάνεις την κρίση σου την οποία και αποδέχομαι.

Αν π.χ. εγώ γράψω ένα κείμενο υπονοώντας κάτι που εσύ δε καταλάβεις αλλά μετά δεις κάποιον να επιτίθεται σε μένα θα βγάλεις ως λογικό συμπέρασμα πως ο άλλος είναι κακός, επιθετικός κλπ κλπ που μου επιτέθηκε.

Είναι λοιπόν θέμα του τι ξέρεις και όχι του τι βλέπεις.

Να γιατί είπα για τη Μάρθα Βούρτση.

Ο κακός λύκος

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:47:38
ΑΓΑΠΗΤΑ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΑΔΙΚΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΑΣ!?!
Α ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΘΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ???

------------------------

26/08/2004, 04:55:46
quote:
ΑΓΑΠΗΤΑ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΑΔΙΚΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΑΣ!?!

????????????????????????????????????????????

Έχεις ακούσει !!!!!!!
Δηλαδή έχετε μιλήσει και σου είπε !!!!!!
Μα πριν είχες πει …..

quote:
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΗ "ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!

Μάλλον εννοούσες πως δεν έχεις έρθει σε επαφή με την πλευρά που σου δήλωσε η Avallon πως την αντιμάχεται ε ?

Ο κακός λύκος

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 05:03:05
ΠΡΩΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΜΑΙL ΥΠΗΡΞΕ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑ ΑΝΤΘΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΒΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ???

------------------------

26/08/2004, 05:09:23

OK ! Καλύφθηκα ..............

Η ερώτηση του Thoth ήταν...... Και μια ερώτηση που αν θέλεις την απαντάς. Εσύ έχεις "ενημερωθεί" με προσωπικά email από κάποια "αντίπαλη" πλευρά;........ και αυτή παρέθεσα και εγώ.

Δεν ονόμασα και δεν ονόμασε και ο Thoth κάποια από τις δύο πλευρές.
Απλά τώρα έδωσες την εξήγηση και καλά έκανες, σ’ ευχαριστώ !!!!!

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 26/08/2004 05:15:56

26/08/2004, 05:32:42
Αγαπητέ CYBERMASTER,

πριν αρκετό καιρό μία εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης έδειχνε συνέχεια ένα φοβερό σποτάκι:

Έβλεπες ένα πλάνο όπου ένας τύπος έτρεχε ανήσυχος προς μία κατεύθυνση.

Όταν το πλάνο άλλαζε γωνία λήψης, έβλεπες έναν άλλο τύπο με χαρτοφύλακα στο χέρι να βρίσκεται εκεί που κατευθυνόταν ο ανήσυχος τύπος.

Το επόμενο πλάνο έδειχνε και τους δύο, οπότε έβλεπες τον ανήσυχο τύπο να πέφτει πάνω στον άλλο, ο οποίος από το όλο συμβάν και την εμφάνιση του νεαρού δείχνει να φοβάται ότι αυτός προσπαθεί να τον ληστέψει.

Το τελευταίο πλάνο ήταν ακόμα μεγαλύτερο και έβλεπες τελικά ότι από πάνω τους, από κάποιο ψηλό κτήριο, έπεφτε ένα τεράστιο και βαρύ κιβώτιο. Ο ανήσυχος τύπος απλά είχε δει το κιβώτιο κι έτρεξε ν' απομακρύνει με αυτοθυσία τον τύπο, ο οποίος στεκόταν ανέμελος από κάτω.

Τελειώνοντας το σποτάκι έλεγε: "You don't know the truth, unless you have seen the whole picture" ή κάτι τέτοιο.

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 26/08/2004 05:33:35

old tigerΜέλος
26/08/2004, 10:01:54
Kαλημέρα σε όλους, παλιούς και νέους...

Μετά από 6 μήνες πλήρους αποχής από το Esoterica, διάλεξα να γράψω σε ένα μάλλον μη συμβατό ως προς την θεματολογία του τόπου, topic. Γιατί έγινε αυτό; Μου θύμισε παλιές καταστάσεις και συγκρούσεις, τις οποίες τα παλαιότερα μέλη γνωρίζουν, στον βαθμό βέβαια που συμμετείχαν.

Η πλήρης αποστασιοποίησή μου όλο αυτό το διάστημα, και όταν λέω πλήρης το εννοώ, με έκανε να δω πολύ πιο καθαρά τα πράγματα. Είδα τα λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές και κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα, τα οποία κράτησα και σκοπεύω να κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου.
Έχει απόλυτο δίκιο η Zadok με αυτό που παραθέτει και υπενθυμίζω

quote:
"You don't know the truth, unless you have seen the whole picture" ή κάτι τέτοιο.

Θα προσέθετα όμως ότι πρέπει να δούμε την συνολική εικόνα εντελώς αντικειμενικά, όσο και να μας πονάει αυτό, για να γνωρίσουμε την αλήθεια.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Thoth όταν λέει:

quote:
Μπορείς να επιλέξεις να μην απαντάς σε κάποιους ή να τους αγνοήσεις.

Μπορείς να επιλέξεις σε ποια topics ή κατηγορίες θα συμμετέχεις.

Μπορείς να επιλέξεις να απαντάς με ηρεμία και νηφαλιότητα όταν οι άλλοι σε προκαλούν αναίτια.

Θα διαφωνήσω όμως αγαπητέ Τρισμέγιστε στο ότι η υποχώρηση σημαίνει παράδοση και μη αγωνιστικότητα (όχι πάντα τουλάχιστον). Κάποιες φορές μπορεί να υποδηλώνει και επίγνωση.

Νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργείται λόγω του παρασκηνίου γενικά που υπάρχει. Δημιουργούνται παρεούλες, γίνονται συναντήσεις, αλλάζονται e-mails και τηλέφωνα...Είναι κάτι που όλοι παραδέχονται.

Αν ξεκινούσα σήμερα πάλι να έγραφα στο Esoterica, θα πρόσεχα οπωσδήποτε να μην έπεφτα σε αυτή την παγίδα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων όμως πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα πάψω να έχω επαφή με άτομα που ήξερα προ Esoterica (π.χ. Ράμογλου) ή που γνώρισα εντός Esoterica. Απλά η σχέση μας θα είχε να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός από τις αντιπαραθέσεις και τις συμμαχίες/παρεούλες. Αυτό τουλάχιστον θα απαιτούσα εγώ.

Τελικά νομίζω αγαπητέ CYBERMASTER το πρόβλημα δεν είναι εάν θα αποχωρήσει η Avallon ή η κάθε Avallon. Το πρόβλημα είναι καθαρά έσω (όπως θα έλεγε και η ΑΤΜΑ). Και όταν λέω έσω, εννοώ καθαρά το δικό μας έσω. Αυτό πρέπει να τιθασεύσουμε. Όταν αρχίσουμε να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, δεν πάει να μας βρίζουν με τα χυδαιότερα λόγια, απλά προσπερνάμε. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ .....

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

thothΙδρυτικό Μέλος
26/08/2004, 10:34:33
Καλώς τον... ΠαλιοΤίγρη μας !

Νομίζω ότι έχεις πιει και εσύ το... "πικρόν ποτήριον τούτο" και η εμπειρία σου είναι πολύτιμη. Ειδικά το θέμα με τις "παρεούλες" είναι πολύ εύστοχο.

Λες:

quote:
Θα διαφωνήσω όμως αγαπητέ Τρισμέγιστε στο ότι η υποχώρηση σημαίνει παράδοση και μη αγωνιστικότητα (όχι πάντα τουλάχιστον). Κάποιες φορές μπορεί να υποδηλώνει και επίγνωση.

Έχεις δίκιο. Θα θυμάσαι ότι για κάποιο διάστημα ήμουν κι εγώ τελείως απών κι ότι εδώ και ένα χρόνο, περίπου, έχω επιλέξει να μην είμαι Διαχειριστής σε ένα forum που ήμουν συνδημιουργός. Έτσι και εγώ υποχώρησα, από επίγνωση. Πώς θα διαφωνούσα μαζί σου;

Ελπίζω πάντως να έχει περάσει το διάστημα... αγρανάπαυσης και να ξαναγυρίσεις στην παρέα μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

26/08/2004, 14:44:32
Aγαπητοί φίλοι μου.
Θα ήθελα να κάνω μία μικρή παρέμβαση.
Φίλε μου CYBERMASTER. Τη λύση στο πρόβλημα του μεγέθους της ψηφιακής φωτογραφίας θα στη δώσω με topic στη θεματική ενότητα Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις. Aν θέλεις να την εφαρμόσεις θα μπορέσεις να βοηθήσεις τόσο τον αγαπητό Ramoglou όσο και άλλους αναγνώστες στο διάβασμα των κειμένων.

Πάντως δεν νομίζω ότι ο αγαπητός Admin σε γράφει (όπως έγραψες)! Τρέχει ο άνθρωπος!!! Άντε φίλε μου... καλό κουράγιο!

Φιλικά
--Je^3--

26/08/2004, 15:30:44
Φίλε μου Jejeje, ευχαριστώ πραγματικά για την ευχή σου καθώς και για την χρήσιμη παρέμβασή σου!

Όμως αγαπητέ CYBERMASTER, μήπως υπερβάλλεις κάπως;;

" ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΙL ΣΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!"

Το μόνο e-mail σου που μόλις ανακάλυψα, μέσω αναζήτησης για την ηλεκτρονική σου διεύθυνση, στο "απειλητικό" μου Inbox ( ) - πραγματικά με πιάνει τρόμος μερικές φορές όταν προσπαθώ να ανακαλύψω παλιότερα e-mails μέσα στα 11.000 περίπου μηνύματα που περιέχει... - είναι ένα κενό μήνυμα της 31ης Μαΐου, χωρίς θέμα και χωρίς κείμενο στο σώμα του, που περιείχε μόνον μία εικόνα με εσφαλμένη και μη αναγνωρίσιμη προέκταση αρχείου (.jpe ;;).

Τώρα καταλαβαίνω ότι επρόκειτο τελικά για την παρούσα εικόνα που συμπεριλαμβάνεις στην ψηφιακή σου υπογραφή (fireinthesky2.JPG).

Και, όπως γνωρίζω, πριν από λίγες μόλις ημέρες Συντονιστής μας(μη γνωρίζοντας καν το παραπάνω) προσφέρθηκε να επεξεργαστεί την εικόνα αυτή και να την ανεβάσει στον αποθηκευτικό μας χώρο, έτσι ώστε να "σερβίρεται" πλέον από εκεί(και να μικρύνει κάπως σε μέγεθος, για να μην "εμπλέκεται" τόσο έντονα στην ροή των Συζητήσεων). Απ'ότι ξέρω αρνήθηκες.

Προτείνω πάντως να προχωρήσουμε σε αυτήν τη διαδικασία, εάν και εσύ συμφωνείς πλέον, εφόσον βλέπεις ότι είναι και κάτι που συνιστούν αρκετά Μέλη μας.

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, σίγουρα είναι αρκετά τα mail αυτά που έχω λάβει από Μέλη των Forums και δεν έχω απαντήσει, παρότι τα περισσότερα ανήκουν στις κατηγορίες των μηνυμάτων που δεν έχουν σαφή αποστολέα, λείπει το θέμα ή το κείμενο, είναι "κωδικοποιημένα" με τέτοιον τρόπο που δεν είναι δυνατόν να αναγνωστούν και να απαντήσω σε αυτά κ.ο.κ.

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, αναλαμβάνω την ευθύνη μου(όπως πολύ σωστά γράφεις και στον τίτλο αυτού του θέματος), ζητώ συγνώμη γι'αυτό, και ελπίζω να καταφέρουμε να βελτιώσουμε όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας μας "συν τω χρόνο" και με την επικουρία της διεύρυνσης της Συντονιστικής Ομάδας των Forums.

Ένα είναι απόλυτα σίγουρο, και θα ήθελα να σε παρακαλέσω να το πιστέψεις αυτό: δεν επιθυμούμε να αδικήσουμε κανέναν άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και εμπιστεύεται αυτόν τον χώρο και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γι'αυτό!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------