- «Εξαιρείται η Ελλάς» - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
CyLight:
"Μαλλον δεν εχει σταθερη ip και γι'αυτο μπαινει με διαφορα "Nicknames" ..."Ναι, έτσι είναι... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
Παρακαλώ όμως... αγνοήστε αυτά και, πιθανώς επόμενα περιστατικά και μην απαντάτε σε φανατικές ιαχές! Κάτι δεν έχει δύναμη εάν δεν του δώσεις σημασία!
Υπάρχει εξάλλου και το αποτελεσματικό, υπερεξελιγμένο "φάρμακο" που χρησιμοποιούμε: "fanatical-exterminator"!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Επί του θέματος τώρα:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ εν τάχει:
"Φυσικά, οι κοινοί άνθρωποι δε θέλουν τον πόλεμο, αλλά πάνω από όλους, είναι οι ηγέτες μίας χώρας, οι οποίοι καθορίζουν την πολιτική και είναι πάντα απλό θέμα να παρασυρθούν οι άνθρωποι είτε είναι μία δημοκρατία ή φασιστική δικτατορία ή το Κοινοβουλευτική ή κομμουνιστική δικτατορία. Με φωνή ή χωρίς φωνή, οι άνθρωποι μπορούν πάντα να παρασυρθούν απ' τις "προσφορές" των ηγετών. Αυτό είναι εύκολο. Όλα όσα πρέπει να κάνετε, είναι να ειπωθεί ότι κάποιος τους επιτίθεται και να καταγγέλλετε τους ειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και έκθεση της χώρας στον κίνδυνο. Το ίδιο σύστημα έχει τα ίδια αποτελέσματα σε κάθε χώρα."
Χέρμαν Γκέρινγκ, ανώτατος αξιωματικός του Χιτλερικού Ράιχ στις Δίκες της Νυρεμβέργης μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 10/01/2004 20:19:52
Συμφωνω απολυτα φιλε Zadok! Αυτο προσπαθουν να κανουν για να βαλουν μετα το "διλημμα" - ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ???
Φιλε endorama, απλα υποκλινομαι! Εξαιρετικα λογια! Συμφωνω 101%.
Admin, αν εχεις γνωστους στον ΟΤΕ κατι μπορει να γινει..
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
141166
ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΟΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΤΛ
ΕΞΩ ΡΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΙΟ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΗ (ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΑΥΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ Γ....ΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Π...ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ......ΔΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
έστω κι αν δεν το υποπτεύεται»
141166
quote:
και να καταγγέλλετε τους ειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και έκθεση της χώρας στον κίνδυνο.
Αυτό ήταν το πιο αστείο πράγμα που έχω ακούσει... Ε ρε γλέντια!!!!... Τί άλλο θα ακούσουμε?
Φίλε dimsot συμφωνώ μαζί σου.... ας προσέξουμε λίγο τί ψηφίζουμε...!! Στο χέρι μας είναι το μέλλον αυτής της Ελλάδας που ζούμε.. όποια και αν είναι αυτή!!!
Ας ελπίσουμε και ας κάνουμε κάτι για την ζωή αυτού του τόπου.. χωρίς να παρασυρόμαστε από τους γονείς μας(έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές ανθρώπους να ψηφίζουν ότι και οι γονείς τους για να τους κάνουν το χατήρι) και από τα τυχόν συμφεροντά μας.. Το συμφέρον μας είναι να ζήσουμε καλά σε έναν πιο προοδευτικό τόπο
Πάντα με φιλική διάθεση...
Η ομορφιά απλώνεται.....
SIMORIL .......
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ?
ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ? ("ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?")
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙ" ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...?

επιλεκτικό σε βρίσκω:
Macedonian Press Agency: News in English
PAPANDREOU WILL ATTEND THE BILDENBERG CLUB MEETING
Athens, 1 June 2000 (17:43 UTC+2)
Greek foreign minister Giorgos Papandreou left for Brussels today to attend the Bildenberg Club meeting and he will be in the committee that will discuss issues concerning the European Union enlargement.
Θέλετε μετάφραση;
Στο λινκ 2000 Bilderberg Conference, June 1-3, Brussels, Belgium
θα βρείτε στοιχεία αναλυτικά... των προσκεκλημένων, απλά φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί στις πληροφορίες γενικά...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 12/01/2004 14:12:44
quote:
Αγαπητέ Rathamanthes,επιλεκτικό σε βρίσκω:
Macedonian Press Agency: News in English
PAPANDREOU WILL ATTEND THE BILDENBERG CLUB MEETING
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕΣ.
ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ...

quote:
Ναι ρε παιδια αλλα να το κανουν τοσο ανοιχτα???
Δεν εξαιρουν 2-3 χωρες και μεταξυ αυτων και την Ελλαδα αλλα ΜΟΝΟ την Ελλαδα!!!!
Είσαι κακά πληροφορημένος. 29 χώρες από
όλον τον κόσμο δε χρειάζονται βίζα. Η Ελλάδα είναι η μόνη
_από_την_ευρωπαϊκή_ένωση_ που εξαιρείται. Απ' όσο ξέρω υπάρχουν
τουλάχιστον 150 χώρες στον κόσμο εκτός από αυτές τις 29.
Όχι ότι δε με τσαντίζει απίστευτα η κατάσταση, αλλά ούτε και
είναι ΜΟΝΟ η Ελλάδα.
quote:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ
αστεία το είπα, απλά έγραφα βιαστικά εκείνη την στιγμή και δε διάνθισα το ποστ με τα ανάλογα smilies...
Μη με παρεξηγήσεις. ![]()

Edited by - Zadok on 12/01/2004 20:58:56
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
μου κάνει εντύπωση, γιατί σ' εμένα ανοίγει κανονικά!
Η διεύθυνση είναι http://www.bilderberg.org/ . Πρόκειται για σελίδα απ' αυτές που συνωμοσιολογούν για χάριν του φιλοθεάμονος κοινού των ΗΠΑ και στη μέση περίπου έχει λινκς για κάθε έτους τη συνάντηση με πλήρη στοιχεία. Είναι πολλά για να τα βάλω σ' ένα ποστ κι αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε χρόνο αλλάζουν τα ονόματα (τουλάχιστον τα περισσότερα).
Αν δεν τα καταφέρεις κι αυτή τη φορά, στείλε μου ένα μέιλ, να στα περάσω συγκεντρωτικά.

mp-----
γιατί δε διαβάζεις όλο το τόπικ, πριν αρχίσεις να γράφεις εξυπναδούλες;;; ![]()
![]()
![]()
Όλα όσα είπες, έχουν ήδη γραφτεί!
Όταν λέμε φακέλλωμα, τί εννοούμε; Αν φοράς μποξεράκι;;;
Κι επειδή εγώ έχω άκρες στο Εσωτερικών, να σου πω ότι δεν αφορά μόνο δαχτυλικά απωτυπώματα, αλλά και ίριδα του ματιού!
Έμα πια...!

quote:
Μη με παρεξηγήσεις
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 2000 ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥ 2003.
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK:
http://www.noitikiantistasis.com/bilderberg2003.html

όπως έγραψα παραπάνω, στην ιστοσελίδα που έδωσα, υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις συναντήσεις και για κάθε έτος.
Εν πάσει περιπτώσει: δε σας κάνει εντύπωση που παίρνει τόση δημοσιότητα το θέμα τελικά; Απ' τη μια μυστικότητα κι απ' την άλλη εμφανίζονται δημοσιογράφοι να γνωρίζουν τόόόσα πολλά;;;
Μήπως "τσιμπάμε" πάρα πολύ στο δόλωμα;

quote:quote:
Ναι ρε παιδια αλλα να το κανουν τοσο ανοιχτα???
Δεν εξαιρουν 2-3 χωρες και μεταξυ αυτων και την Ελλαδα αλλα ΜΟΝΟ την Ελλαδα!!!!Είσαι κακά πληροφορημένος. 29 χώρες από
όλον τον κόσμο δε χρειάζονται βίζα. Η Ελλάδα είναι η μόνη
_από_την_ευρωπαϊκή_ένωση_ που εξαιρείται. Απ' όσο ξέρω υπάρχουν
τουλάχιστον 150 χώρες στον κόσμο εκτός από αυτές τις 29.
Όχι ότι δε με τσαντίζει απίστευτα η κατάσταση, αλλά ούτε και
είναι ΜΟΝΟ η Ελλάδα.
Εχςις κατι μαζι μου μεγαλε?
Δεν σου απαντω στο αλλο τοπικ καιεπιμενεις εδω?
2-3 χωρες απο την ΕΕ. νομιζεις οτι μιλουσα για την αιθιοπια μηπως?
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Αν θέλετε, επισκεφτείτε το τόπικ:
Κλείνω παρένθεση. Ευχαριστώ!
Συνεχίζουμε...

quote:
Εχςις κατι μαζι μου μεγαλε?
Δεν σου απαντω στο αλλο τοπικ καιεπιμενεις εδω?
2-3 χωρες απο την ΕΕ. νομιζεις οτι μιλουσα για την αιθιοπια μηπως?
Δεν *είχα* τίποτα μαζί σου, γι' αυτό και άλλαξα την αρχική διατύπωση
"πάλι λες αστήριχτες βλακείες" στο πιο ουδέτερο "έχεις κακή πληροφόρηση". Γενικά μου τη σπάει να ξεκινάει ολόκληρη
συζήτηση με λάθος δεδομένα, όπως "ΜΟΝΟ η Ελλάδα..." ή
"δεν υπάρχουν πουλιά στην Ακρόπολη...", δεν έχω τίποτα προσωπικό
με κανέναν, είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος είστε όλοι
καλά παιδιά :-)
ΥΓ: Αν εννοούσες πράγματι 2-3 χώρες από ΕΕ τότε ΟΚ, εγώ
όμως νομίζω ότι είχες απλά πιστέψει τον Καρατζαφέρη που ψευδόμενος
ασύστολα προχθές ωρυόταν ότι "περνάει ο Αλβανός και κοροϊδεύει τον
Έλληνα".