- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φαντάζομαι και για το Αίητζ, πιστεύεις ότι απο ατύχημα ξέφυγε, έ;
Τωρα, οι 8-9 χώρες που λές για πυρηνικά,αν το μάθουν ότι είναι τόσες,
δεν θα το ....πιστέψουν..Ακόμη κι η Ελλάδα, έχει πυρηνικά...Φυσικά και η Τουρκία...Όχι εργοστάσια, πυρηνικές κεφαλές,εννοώ,οπλα που σκοτώνουν με πυρηνική ενεργεια...
Ένας, λέω βλάκας να βρεθεί, ο Θεός θα φταίει;Ή εμείς, που παίζουμε με σοβαρά πράγματα, ενώ δεν ειμαστε οι ίδιοι σοβαροί;
Αν εννοεις, ότι δεν καταλαβαινεις, ότι φταιμε εμείς οι άνθρωποι, για ότι κάνουμε,για κάθε επηροή μας πάνω στην ισορροπία του κόσμου,είναι κάπως βολικο...Αποποιείσαι ευθύνες, που έχεις, εσύ,εγώ, ολοι μας, για ότι συμβάινει στον πλανήτη...
quote:
Φαντάζομαι και για το Αίητζ, πιστεύεις ότι απο ατύχημα ξέφυγε, έ;
Δεν ξέρω από που ξεπήδησε το AIDS. Όπως δεν ξέρω για την Ισπανική γρίππη και για την πανούκλα του μεσαίωνα. Εσύ ΞΕΡΕΙΣ ή ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ; Προϊόντα σκοτεινών μηχανορραφιών και εργαστηρίων , oργή (!) , "αγάπη" (μπρρρρ) θεού , τι ;
Kαι παραμένει η άλλη απορία μου ....εμπλουτισμένη :
Πριν εκατοντάδες χρόνια πόσα έθνη είχαν πυρηνικά ή....όπλα HARP ; Από αυτά από τα οποία προέρχονται οι σεισμοί......
quote:
Τέμνει την γή..Καθέτως..... Πρέπει να το δοκιμάσουν κι όλας,για να ελέγχουν τα αποτελέσματα και την ισχύ..Βάλε το όπλο HARP στο Google και θα μάθεις...
μαλιστα ...
εαν ενημερωση ειναι οι βιβλιογραφοι που πουλανε φοβο ... φυσικα και πρεπει να τους πιστεψουμε ... εδω πιστευουμε τα ευαγγελια ... αλλου θα κολλησουμε !!!!
και το οτι τεμνει τη γη καθετως το κανει ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΛΟ ... πρεπει να προσεχουμε ... ααα και να θυμηθω να πω στο φιλο που εχει ενα οπλο που τεμνει οριζοντιος τη γη , οτι ειναι μουφα οπλο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
απο την αλλη ο γουγκλης λεει οτι δεν υπαρχει και θεος , οτι υπαρχει εξελιξη οργανισμων και απο εκει βγηκε και ο ανθρωπος ... και αλλα πολλα ... τελικα οποτε μας βολευει κοιτα το γουγκλη οποτε οχι ο γουγκλης ειναι ασχετος ...
γμω τη χαζομαρα μας γμω !!!!! ελεος ρε παιδια ... ελεος ... οτι ππρια σας λεει ο καθενας για να πουλησει το κλβιβλιο του το πιστευετε ... ΕΛΕΟΣ !!!!
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Όσο για την ισπανική γριπη...Ξέρεις, πως δεν ξέρεις;
Η γρίπη των χοίρων, ποια γριπη νομίζεις ότι ήταν;
Πονηρούλη, επίτηδες τα λές, θέλεις να με κουφάνεις....
Φυσικά, για τα μακφορικά αστεια,ο καιρος είναι ενδεικτικός: Παγώσαμε!!!!
soul