ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σπήλαιο των Αμώμων(ή Σπηλιά του Νταβέλη) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σπήλαιο των Αμώμων(ή Σπηλιά του Νταβέλη) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

crucifire41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
anasesΜέλος
21/10/2007, 10:46:02
Ανέβασα στο youtube.com ένα video για να καταλάβουμε από ποιό σημείο του σπηλαίου είναι η φωτογραφία....
http://www.youtube.com/watch?v=uNYefivfxq0
21/10/2007, 12:01:08
ρε φρόντο, δε μοιάζει λίγο με τον αντμίν ταλιμπάν; θα του βγάλω να γένια στο πλάι, θα του ρετουσάρω και λίγο τη φάτσα και τσααακ!

άσε που την έκανα μέσα σε 5 λεπτά στο σπίτι ενός φίλου μου χρησιμοποιόντας το paint!

και τι νομίζεις, κι εγώ μια-δυο φορές τον έχω δει στην τηλεόραση... σε αξιοσέβαστες εκπομπές πάντα! και είμαι πολύ κακός στο να συγκρατώ πρόσωπα...

anases, τώρα κατάλαβα που λες. έχεις μπει ποτέ πίσω απ'την "προτομή";

έχει έναν ενδιαφέροντα θάλαμο, ΤΙΓΚΑ σε κάτι σπαστικά μυγάκια... άσχετη πληροφορία εντελώς αλλά μου 'ρθε! η άλλη, μικρή τρύπα, δεν είναι τίποτα. έχει ένα μικρό θαλαμίσκο από κάτω, που είναι ιδανικός για να κρύβεσαι και να κάνεις φάρσες σε άτομα που πάνε πρώτη φορά πάνω!

FRODOΜέλος
21/10/2007, 14:00:02
quote:
ρε φρόντο, δε μοιάζει λίγο με τον αντμίν ταλιμπάν; θα του βγάλω να γένια στο πλάι, θα του ρετουσάρω και λίγο τη φάτσα και τσααακ!

Μα, έτσι κι αλλιώς ο admin ταλιμπάν είναι, αν σκεφτείς πόσα ban έχει δώσει...

quote:
άσε που την έκανα μέσα σε 5 λεπτά στο σπίτι ενός φίλου μου χρησιμοποιόντας το paint!

Μα και 5 ώρες να έκανες, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες...
Είναι δύσκολο να ζωγραφίσεις τον μεγάλο admin...

quote:

Έλα ρε, δεν κατάλαβες που είναι???
Στη μεριά, που έχει σκαλιστεί η παλάμη...

quote:
έχει ένα μικρό θαλαμίσκο από κάτω, που είναι ιδανικός για να κρύβεσαι και να κάνεις φάρσες σε άτομα που πάνε πρώτη φορά πάνω!

Θα καλέσουμε μια φορά, τον admin και τον YHVH , εκεί να δεις γέλιο...

www.allforums.gr

FRODOΜέλος
21/10/2007, 14:01:10
quote:

Μα, έτσι κι αλλιώς ο admin ταλιμπάν είναι, αν σκεφτείς πόσα ban έχει δώσει...

quote:

Μα και 5 ώρες να έκανες, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες...
Είναι δύσκολο να ζωγραφίσεις τον μεγάλο admin...

quote:

Έλα ρε, δεν κατάλαβες που είναι???
Στη μεριά, που έχει σκαλιστεί η παλάμη...

quote:
έχει ένα μικρό θαλαμίσκο από κάτω, που είναι ιδανικός για να κρύβεσαι και να κάνεις φάρσες σε άτομα που πάνε πρώτη φορά πάνω!

www.allforums.gr

21/10/2007, 17:24:33
βασικά το πιο πρακτικό που μπορώ να κανω κάπου εδώ είναι να quotάρω ό,τι είπες [το είπες και εις διπούν προς εμπεδοση!] και να κοτσάρω φάτσες που ψοφάνε στα γέλια!

άκου tale-ban!!! το ξεφτιλήσαμε εντελώς το θέμα!

το ακούς αυτό; είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα!

by the way, you have to admit ότι η παλαμη είναι πειστική! ειδικα για μένα που έχω τόση φαντασία ώστε να δω τη φάτσα του δεντρογένη πάνω σε λίγη μούχλα απλωμένη σε ένα μικρό σταλακτίτη στην είσοδο της σπηλιάς!

quote:

γιατί ρε; δε θες να μάθεις για την κούφια γη; άσε που έχω ακούσει ότι λόγω των μαγνητικών παλιρροιών αυτή η εποχή ενδύκνειται για επικλίσεις!!!

ψάξ'το!

22/10/2007, 14:39:43
quote:

Μη σκοτίζεστε ρε παιδιά! Είναι προφανές το ποιος είναι στην "προτομή"
Για προσέξτε καλύτερα......

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

22/10/2007, 14:53:53
quote:

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

FRODOΜέλος
22/10/2007, 15:27:29
quote:
άκου tale-ban!!! το ξεφτιλήσαμε εντελώς το θέμα!

Μα, βλέπεις κανένα σοβαρό θέμα για συζήτηση???
Να θέσω εγώ κανένα (του τύπου, "πόσα τρόλ ζουν μέσα στην σπηλιά)?

quote:
το ακούς αυτό; είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα!

Τελικά θα έχουμε επισκέψεις??? Όχι τίποτε άλλο, αλλά έφτιαξα και το γλυκό...

quote:

γιατί ρε; δε θες να μάθεις για την κούφια γη; άσε που έχω ακούσει ότι λόγω των μαγνητικών παλιρροιών αυτή η εποχή ενδύκνειται για επικλίσεις!!!

ψάξ'το!

Αλήθεια??? Ε, τότε ας πάρουμε τον admin να μας πει για την κούφια γη και τον YHVH να κάνει τις επικλήσεις μπας και δούμε τον ενδογηίνο Βελζεβούλ...

quote:

Ναι όντως μοιάζουν μεταξύ τους οι δύο εικόνες, αλλά εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω ότι είναι ίδιος ο admin...

www.allforums.gr

22/10/2007, 17:33:31
quote:
Μα, βλέπεις κανένα σοβαρό θέμα για συζήτηση???

ναι! το μέταλ και γκόθικ στο τυράχλαδο! εκτός κι αν εννοείς σε αυτό το τόπικ...

quote:
Να θέσω εγώ κανένα (του τύπου, "πόσα τρόλ ζουν μέσα στην σπηλιά)?

βασικά εγώ για ένα ξέρω, κι άλλο ένα άτριχο που κόβει βόλτες εκεί γύρω αλλά δεν ξέρω αν ζει μέσα στη σπηλιά. του πηγαίνω φαϊ καμιά φορά. υπάρχει για αναφορά σε αυτό στο πρώτο τεύχος του περιοδικού exoγήινον!

quote:
Τελικά θα έχουμε επισκέψεις??? Όχι τίποτε άλλο, αλλά έφτιαξα και το γλυκό...

χλωμό, μας σνομπάρουν. φέρε να το φάμε μόνοι μας... τι έφτιαξες;

quote:
Ε, τότε ας πάρουμε τον admin να μας πει για την κούφια γη και τον YHVH να κάνει τις επικλήσεις μπας και δούμε τον ενδογηίνο Βελζεβούλ...

παίζει και σε ενδογήινο; άψογο! που το άκουσες αυτό;!

αλήθεια το YHVH πως προφέρεται; γράμμα-γράμμα; γουάααι-έιτς-βι-έιτς! [στο ρυθμό του YMCA]

quote:
Ναι όντως μοιάζουν μεταξύ τους οι δύο εικόνες, αλλά εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω ότι είναι ίδιος ο admin...

ωραία, και τι σε κανει να πιστεύεις ότι δεν είναι απόγονος του πυθαγόρα; μπορεί να έχουν το ίδιο dna... ενεργοποιημένο πάντα!

FRODOΜέλος
22/10/2007, 22:05:07
quote:
ναι! το μέταλ και γκόθικ στο τυράχλαδο! εκτός κι αν εννοείς σε αυτό το τόπικ...

Τι το ψάχνεις, αφού 3 είναι τα συγκροτήματα:
α) cradle of filth
β) slipknot
γ) kamelot (ά και dream theater)

quote:
χλωμό, μας σνομπάρουν. φέρε να το φάμε μόνοι μας... τι έφτιαξες;

Μια απλή τούρτα, κρέμα σοκολάτα με βζινν βζούν...

quote:

παίζει και σε ενδογήινο; άψογο! που το άκουσες αυτό;!

αλήθεια το YHVH πως προφέρεται; γράμμα-γράμμα; γουάααι-έιτς-βι-έιτς! [στο ρυθμό του YMCA]

Καλά έχεις μείνει πολύ πίσω, τώρα βγένει και σε εξωγηίνο...

quote:
ωραία, και τι σε κανει να πιστεύεις ότι δεν είναι απόγονος του πυθαγόρα; μπορεί να έχουν το ίδιο dna... ενεργοποιημένο πάντα!

Γιατί, άμα ήταν απόγονος του Πυθαγόρα, θα είχε κληρονομήσει τουλάχιστον λίγο από το μυαλό του...

www.allforums.gr

Rock BoyΜέλος
13/05/2003, 20:33:46
Τι σημαίνει η τηλεπάθεια για εσάς?

"Do you smell what The Rock is cooking?"

13/05/2003, 22:23:40
Γειά σου Rock Boy.

Η τηλεπάθεια.
Για μένα, είναι η μετάδοση της σκέψης κάποιου (μιας εικόνας, ενός ήχου, μιας αίσθησης ή ακόμα και διάθεσης), για την οποία δεν μεσολαβεί καμία από τις γνωστές μας αισθήσεις.
Δηλαδή, δεν καταλαβαίνεις τι σκέφτηκε ο άλλος επειδή:
- κάτι είδες στην έκφραση των ματιών του ή στις κινήσεις του σώματός του
- κάτι άκουσες σχετικό ή μη, με τη σκέψη που σου ήρθε "τηλεπαθητικά" στο μυαλό
- σε ακούμπησε και από την υφή του αγγίγματος αισθάνθηκες κάτι σχετικό με τη διάθεσή του ή την στάση του απέναντί σου
- κάτι συμπέρανες από τα λεγόμενα, τις κινήσεις, γενικά τη συμπεριφορά του, που λόγω καλής γνώσης της ψυχολογίας, σε βοήθησε να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Αλλά, ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις (αυτός που τυχαία του συμβαίνει η τηλεπάθεια), σου έρχεται μια σκέψη, μια εικόνα, ένας ήχος, ακόμα και μια μυρωδιά, σχετική με κάτι που με καμιά λογική εξήγηση δεν θα μπορούσε να σου έχει έρθει.

Π.χ., είσαι στο ασανσέρ, με 7 άτομα, και ξαφνικά λες στον άγνωστο δίπλα σου: "η γιαγιά σου σε περιμένει απόψε στο αεροδρόμιο!" και τον αφήνεις σύξυλο να αναρρωτιέται, που διάολο το ξέρεις...

αυτή...που τα κατάφερε!

tzoΜέλος
14/05/2003, 01:26:25
Καλησπερα σας!

Εμ αφου η Αμαλια δεν αφηνει τιποτα για εμας ,τι να πουμε???
Τα ειπε ολα,με καλυψε πληρως!

Παντα φιλικα,
Τζο

14/05/2003, 02:13:04
Απ' όσο γνωρίζω, τηλεπάθεια είναι η εξ' αποστάσεως αντίληψη αλλιώς (εξωαισθητική αντίληψη). Η μετάδοση ή ανάγνωση σκέψης δίχως τη μεσολάβηση των γνωστών 5 αισθήσεων (αφή, ακοή, όραση, όσφρηση, ομιλία). Η μητέρα μου κατα καιρούς είχε εκδηλώσει σημάδια εξωαισθητικής αντίληψης (τηλεπάθειας). Ήμουν κάπου 15 χρονών στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (απο εκεί κατάγομαι) με τη μητέρα μου και την αδελφή μου-μικρότερή μου κατά 6 χρόνια. Ήτανε καλοκαιράτικο βράδι και είχαμε συννενοηθεί τηλεφωνικώς απο πριν με τον πατέρα μου που βρισκόταν στο καφενείο, ραντεβού συσκεκριμένη ώρα στην πλατεία. Άργησε και η μητέρα μου μου είπε να πάω να τον βρώ στο καφενείο. Προχώρησα 2 βήματα και μου φωνάζει "Θα βρίσκετε δεξιά της πόρτας στο 1ο τραπέζι στην άκρη" Εγώ δεν αντιλήφθηκα αμέσως τι συνέβει (για να ρωτήσω πώς το γνώριζε). Τέλος πάντων, πήγα στο καφενείο και ο πατέρας μου ήταν όντως δεξιά της πόρτας στο 2ο τραπέζι στην άκρη. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύοωση εκ των υστέρων και τη ρώτησα πως ήξερε που θα βρίσκεται και οτι σχεδόν έπεσε διάνα. Εκείνη φάνηκε κατάπληκτη και μου είπε οτι απλά της ήρθε η εικόνα στο μυαλό και οτι ούτε η ίδια το είχε συνειδητοποιήσει. Ποτέ άλλοτε δεν τον είχε επισκεφτεί στο καφενείο, ούτε ποτέ αναφέρθηκε απο τον πατέρα μου αν κάθεται σε συγκεκριμένη θέση στο καφενείο γιατί απλά τον ενοχλούσε πάρα πολύ όταν αναφέραμε για το καφενείο (ήθελε απο καιρό να σταματήσει να πηγαίνει έπειτα απο γκρίνια της mother και ένοιωθε ενοχές όποτε αναφέραμε τη λέξη καφενείο)

Once you were wild, don't let them tame you

20/05/2003, 08:03:31
Καλημέρα.

Προχθές έιχα μια μικρή εμπειρία χαρακτηριστική - πιστέυω - του ορισμού που έδωσα για την τηλεπάθεια:
Καθόμουν σε έναν πάγκο με μια φίλη, με την οποία το προηγούμενο βράδυ είμασταν μαζί (μεγάλη παρέα) σε ένα μπαράκι όπου είχαν παιχτεί διάφορα γνωστότατα κομμάτια. Είχαμε πιάσει μια κουβέντα, και μετά καθόμασταν σιωπηλές χωρίς να μιλάμε, απλά κοιτούσαμε αφηρημένα γύρω.
Κάποια στιγμή τραγουδάω στο άσχετο: "I love you babe, tara ra rarara, I need you babe...κ.λ.π."
Μου λέει: "Ωχ, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ τώρα!", και της αποκρύθηκα ότι και βέβαια το σκεπτόταν αφού το κόλλησα κι εγώ ακούγοντάς την πριν από δευτερόλεπτα να το τραγουδάει.
"Μα δεν το τραγούδησα! Απλά το σκεφτόμουν μόλις τώρα!" μου απάντησε.

Πολύ απλό και χαρακτηριστικό παράδειγμα μετάδοσης σκέψης.

αυτή...που τα κατάφερε!

SabriNaΝέο Μέλος
02/06/2003, 15:28:47
Geia sas paidia,arketa endiaferon thema...einai polu wrea aisthisi otan sumvenei k exeis thlepatheia me ena atomo.sunhthws omws auto to atomo apo proswpiki empeiria den einai o tuxontas...ston dromo...dld to thewrw ligo epistimoniki fantasia na perpatw ston dromo k xafnika na me stamatisei kp k na mou peis to vradu tha sunantiseis ton erwta ths zwhs sou.e..ligo trelo akougetai.xexe...alla akouste ena paradeigma pou akousa prosfata ,to opoio fusika kai den einai thlepatheia...apla to ermineuoun etsi... : grafame diagwnisma keimenwn kai sto pisw mou thranio einai 2 kopeles...oxi kai toso files mou pleon...meta apo kp peristatika...tespa den einai to thema mas...kai auta ta duo koritsia ekamnan epanalipsh apo ta voithimata twn keimenwn tous.kai se mia fash kanei h mia sthn allh..<> kai apantaei h allh me sovarotato ufos <> ......me auto to paradeigma thelw na pw oti shmera polloi antropoi gia na kanoun ton eauto tous na pistepsoun oti teriazoun me ena allo antropo eite autos einai sxesh eite filia...h thlepatheia einai enas tropos...to exw sunantisei polles fores na to kanoun auto.nomizoun oti otan exeis thlepatheia me ena atomo auto seimenei oti teriazeis mazi tou k oxi mono auto alla sketefte h' antistoixa niotheis ta idia sunaisthimata.etsi...exoume siga siga parermineush ths lexhs "thlepatheia" fusika ta parapanw einai apo proswpiki mou empeiria,to tonizw auto.
ta leme paidia ....paw na faw kolokithia me ...ladolemono pws legete.etsi prepei na legete...teleio faghto

DanaiΜέλος
06/06/2003, 13:31:52
Γειά σας!
Πολυ ομορφο το θέμα σου Rock boy
Η τηλεπάθεια είναι σίγουρα ένα από τα συναρπαστικότερα φαινόμενα της παραψυχολογίας , αφού επιτρέπει τη μεταφορά πληροφοριών μεταξύ ατομων, σε μηδενικό χρονο, είτε τα άτομα βρισκονται σε μικρη είτε σε μεγαλη αποσταση μεταξυ τους!
Και τονίζω την απόσταση γιατι σίγουρα θα έχει τύχει
στους περισσότερους απο εμάς να σκεφτομαστε ένα άτομο
και εκείνη ακριβως την στιγμή να χτυπά το τηλέφωνο και να είναι
το ιδιο ατομο με αυτο που είχαμε στο μυαλο μας..ασχετα αν το ατομο μενει στην Ελλαδα...διπλα μας,στη Γερμανια στην Ιταλια κτλ
...Καπου διαβασα σχετικές μελέτες που έχουν γινει με φοβερα αποτελεσματα..αλλά δυστυχως δεν θυμαμαι που!
Θα ψαξω και θα επανελθω!

Τα λέμε
Δανάη

"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)

Edited by - Danai on 06/06/2003 13:33:03

cyberhoodΜέλος
28/07/2003, 13:50:33
Συνεπίθετη (πως λέμε συνονόματη...ε, κάτι τέτοιο ) ΑΜΑΛΙΑ,
είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία με αυτήν που μου περιέγραψες. Δηλαδή τράγουδησε ένας φίλος μου κάτι που εγώ την ίδια ακριβώς στιγμή σκεφτόμουνα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Χθες καθώς καθίσαμε όλη οι οικογένεια στο τραπέζι είπα κάτι τέλως πάντων στην αδερφή μου και δεν το κατάλαβε. Λέω ότι το περίμενα να μην το καταλάβεις για να την πειράξω και αυτή μου είπε ειρωνικά ότι φυσικό ήταν να μην το καταλάβει γιατί δεν είναι τόσο έξυπνη όσο εγώ (μην αναρωτιέσαι πειραζόμαστε συχνά μέσα στην οικογένεια). Τότε σκέφτομαι εγώ "συ είπας" και εκείνη την στιγμή το λέει ο father μου. Το περιέργο στην όλη ιστορία είναι ότι δεν έχω τηλεπάθεια μόνο με τον φίλο μου ή μάλιστα μπορεί και να μην έχω τηλεπάθεια μαζί του , αλλά από ότι φαίνεται το περιβάλλον μου μπορεί να διαβάζει την σκέψη μου ή εγώ περνάω μηνύματα στο περιβάλλον μου. Μακάρι να είναι το δεύτερο γιατί φαντάσου να έρθει μία μέρα που να μην μπορώ να σκεφτώ τίποτα από κίνδυνο μην το μάθουν οι άλλοι ) Μήπως κάποιος στο φόρουμ έχει ακούσει για κάτι παρόμοιο?

28/07/2003, 13:54:43
Νομίζω ότι υπάρχει παρόμοιο topic
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1698

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

Odysseus_nemoΜέλος
28/07/2003, 20:13:19
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ (ΝΟΜΙΖΩ) ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ". ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ.

ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΤΗΝ.

ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΑΡΙΣΜΑ";
Ή ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo