- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είμαι σίγουρος, ότι κάποιοι από εσάς έχουν υπ΄όψη τους κάποια ιστορία για ένα κυριολεκικά μαύρο πρόβατο με ράσσο. Τολμάτε να αποκαλύψετε εδώ λεπτομέρειες ?
Με τρωει η περιέργεια, αν με αφορμή το επισόδειο που κατήγγειλε ο διαδικτυακός φίλος μας, μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες, που να επιβεβαιώνουν κάποιες φήμες που κυκλοφορούν -και λίγο πολύ έχουμε ακούσει- αλλά χωρίς εκείνο το αόριστο κάπου, κάπως, κάποτε...
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
quote:
Τολμάτε να αποκαλύψετε εδώ λεπτομέρειες ?
Όχι. Εμείς δεν τολμάμε.
Κάνε την αρχή εσύ κι εμείς ακολουθάμε. Άντε να σε δω vrilάκο μου...
quote:quote:
Τολμάτε να αποκαλύψετε εδώ λεπτομέρειες ?Όχι. Εμείς δεν τολμάμε.
Κάνε την αρχή εσύ κι εμείς ακολουθάμε. Άντε να σε δω vrilάκο μου...
Σχόλιο.
Καταρχήν, άλλο είπα, άλλο κατάλαβες (τίποτα δηλαδή) και ότι φτάνεις να πείς, είπες.
Καρφώνεσαι...
Τουλάχιστον, μην παρενοχλείς το θέμα. ![]()
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
Edited by - Βρίλ on 24/07/2006 05:24:28
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ Ο noname4 ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
...
quote:
Αυτα ακουμε και δεν πλησιαζουμε στην εκκλησια και στα μοναστηρια....
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΛΙΝΙΚΗ.
Για αυτό μην είμαστε απόλυτοι. Δυστυχώς υπάρχουν και τα στραβά.
quote:
Αυτα ακουμε και δεν πλησιαζουμε στην εκκλησια και στα μοναστηρια....
με την ιδια λογικη, δε θα επρεπε να ακουσεις της συμβουλες του καρδιολογου σου οταν σου λεει οτι θα παθεις εμφραγμα αν δε σταματησεις το καπνισμα επειδη και αυτος καπνιζει
με την ιδια λογικη δε θα επρεπε να ακουσεις της συμβουλες του διαιτολογου σου οταν σου λεει οτι θα πεθανεις απο χολυστερινη αν δε σταματησεις να τρως τηγανιτα επειδη και αυτος το κανει.
το οτι ειναι καποιος παππας δε σημαινει οτι ειναι αναμαρτητος (σιγουρα καποια πραγματα ειναι απαραδεκτα οπως οτι σεξουαλικο εχει αναφερθει)
με το να μη πηγαινεις ομως στην εκκλησια επειδη ο παππας δεν ειναι καλος, πιστεψε με δεν ειναι ο παππας αυτος που θα βγει χαμενος.. αλλα εσυ.
και να εισαι σιγουρος οτι δε θα κριθουν ολοι οι ανθρωποι με τα ιδια κριτηρια.διαφορετικα θα κριθει ο παππας και διαφορετικα εσυ..
μη τους βαζετε στο ιδιο τσουβαλι, υπαρχουν και καποιοι πραγματικα αγιοι ανθρωποι, λιγοι το ξερω, αλλα υπαρχουν..
αρκει να ψαξεις.. καποιος αν πραγματικα θελει κατι θα το βρει..