ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ahlobar61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
11/05/2012, 14:54:55
ahlobar,

quote:
Οταν ο Χιτλερ το 1933 πηρε την καγκελαρια,στους λογους του ελεγε οτι θα παει να πολεμησει ολη την ευρωπη?Ελεγε οτι ολοι οι Εβραιοι πρεπει να πεθανουν γιατι ειμαστε ανωτεροι φυλη?

Μωρέ το 'λεγε, πως δεν το 'λεγε ; Αυτός δεν το 'λεγε ... ; Πεντακάθαρα το 'λεγε ... Τώρα, αν οι άλλοι δεν το καταλάβαιναν ... ε, ποιος τους φταίει ;

quote:
Κατα τη ταπεινη μου γνωμη παντα,πρεπει να φερθεις στους φασιστες με τον τροπο τους.Φασιστικα.Και να τους αφανησεις απο τον κοσμο.

Συνεπώς ... ποια είναι η διαφορά σου από αυτούς ; Δεν υπάρχει καμία. Αν εσύ φερθείς σ' αυτούς όπως ακριβώς θα φέρονταν αυτοί σε σένα, ε, τότε είστε και οι δύο ... ένα και το αυτό!

Edited by - zip on 11/05/2012 15:01:06

ahlobarΜέλος
11/05/2012, 15:00:06
Οχι.Απλα αυτα τα ατομα,δεν αλλαζουνε μυαλα και θα συνεχισουν να καταπατουν δικαιωματα ανθρωπων.Ειναι η μονη λυση οσο αφορα αυτα τα ατομα.

El meu banya a l'interior

11/05/2012, 15:00:36
quote:

Πολύ σωστά!
Ποίοι θα έπρεπε να διαφημιστούν κατά την γνώμη σου;
Εννοείται όχι οι δύο ακατανόμαστοι και οι ανεπάγγελτοι άνεργοι αριστεροί με τα 60, 70, 80 ακίνητα...

Κανείς! Να υπάρχουν μόνο οι ομιλίες των κομμάτων ανα περιοχή και να υποχρεούνται ΟΛΑ τα κανάλια, να χρησιμοποιούν ανα βδομάδα τρεις ώρες τηλεοπτικού χρόνου, από τις ώρες 9 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ, για να προβάλλουν υποψήφια κόμματα, για ίση ώρα το καθένα, ανεξάρτητα από το αν είναι στη βουλή ή όχι. Στο τέλος του μήνα κάθε κανάλι θα υποχρεούται να έχει προβάλλει σε ίσα χρονικά διαστήματα όλα τα υποψήφια κόμματα.
Οι δημοσκοπίσεις επίσης θα πρέπει να απαγορευτούν. Το ίδιο και οι διαφημιστικές καμπάνιες για κόμματα και βουλευτές. Θα επιτρέπεται όμως να χρησιμοποιθεί ο τηλεοπτικός χρόνος που αντιστοιχεί δικαιωματικά σε κάθε υποψήφιο, αντί για κάποια ομιλία, σε πολιτική διαφήμιση. Απο κει και πέρα η πολιτική διαφήμιση θα επιτρέπεται μόνο για υποψήφιους δημάρχους κλπ ή στα πλαίσια κάποια ομιλίας, μετά το πέρα της οποίας θα πρέπει να απομακρυνθούν όλες οι αφήσες από τον διεξάγοντα.

Αυτό το σύστημα είναι κάτι που σκέφτηκα τώρα που με ρώτησες για το ποιοι πρέπει να διαφημίζονται. Πρέπει να διαφημίζονται όλοι, αλλά και κανείς.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/05/2012 15:04:13

11/05/2012, 15:02:59
quote:
Οσον αφορα την ΧΑ,αν παρει την εξουσια,ομι γενοιτο,θα κλεισει τα συνορα σκοτωνοντας κοσμο,θα διωξει ολους τους μεταναστες (και δεν μιλαω για λαθραιους) θα εφαρμοστει στρατιωτικος νομος,θα εφαρμοστει η θανατικη ποινη και δεκαδες αλλους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ νομους.

...και θα καταργήσει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" νόμους όπου κάποιος δημόσιος υπάλληλος εισπράτει 2,5 εκ. και πληρώνει φόρο 500€.
Να τα λες όλα...
quote:
Κατα τη ταπεινη μου γνωμη παντα,πρεπει να φερθεις στους φασιστες με τον τροπο τους.Φασιστικα.Και να τους αφανησεις απο τον κοσμο.
Δημοκρατικά ή χιτλερικά;

ahlobarΜέλος
11/05/2012, 15:03:52
Γιατι να απαγορευτουν οι δημοσκοπησεις?Πιστευεις οτι επηρεαζεται ο κοσμος?Δικιο ειχε και ο Στεφανος Χιος που ειπε να κλειδωουμε μεσα τους γερους.60% πηρε ο δικομαστισμος στους 55+.

11/05/2012, 15:05:34
quote:
Γιατι να απαγορευτουν οι δημοσκοπησεις?Πιστευεις οτι επηρεαζεται ο κοσμος?
Φυσικά και επηρεάζεται ο κόσμος. Αλλά αν δεν επηρεάζεται (πολιτικά) τότε τι τις χρειάζεται; Να δει τι;
Αφού ξέρει ήδη τι θα ψηφίσει, έτσι δεν είναι; Αφού ξέρει ήδη τι θα ψηφίσει, τι τον νοιάζει πόσο πήρε το ένα ή το άλλο κόμμα;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/05/2012 15:06:52

ahlobarΜέλος
11/05/2012, 15:08:21
Ελληνικα δεν γραφω?Ο καθαρος σοσιαλισμος θα επιτρεπει στον δημοσιο υπαλληλο να περνει μιζες και να δινει 500 φορο?Ο σοσιαλισμός είναι κοινωνική, οικονομική και πολιτική θεωρία κατά την οποία η κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής αντικαθιστά την ατομική ιδιοκτησία.Το συνολο ειναι πανω απο ολα.Ο ανθρωπος.

Δεν ειπα να τους σκοτωσουμε,πρεπει απλα να διωκονται νομικα.

11/05/2012, 15:10:46
quote:
Δεν ειπα να τους σκοτωσουμε,πρεπει απλα να διωκονται νομικα.
Εγώ λέω, Νομικά να διώκονται, όταν παρεβαίνουν τον νόμο. Από κει και πέρα ας εκφράζουν όποια άποψη θέλουν, όσο λάθος και αν είναι. Δικαίωμά τους, από τη στιγμή που δεν παραβιάζουν τον νόμο.
ahlobarΜέλος
11/05/2012, 15:12:36
Οταν κατεβαινουν στον αγιο παντελεημωνα και σφαζουν μεταναστες ας πουμε.

11/05/2012, 15:18:58
Εφόσον όντως συμβαίνει αυτό, θα πρέπει σαφώς να παραπεμφθούνε στην δικαιοσύνη, όλοι όσοι ενεπλάκησαν.
11/05/2012, 16:43:26

Ζip
quote:
Διαφωνώ φίλε. Είναι μια κάποια λύση. Π.χ στο θέμα των λαθρομεταναστών. Πως εσύ θα μπορούσες να σταματήσεις την είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα ; Η Χ.Α λέει "θα βάλω ναρκοπέδια". Δεν είναι λύση αυτό ; Θα βάλω ναρκοπέδια, θα βάλω και κάτι ταμπελάρες με τεράστια γράμματα σε όλες τις γλώσσες που να λένε "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ", κι όποιος είναι μάγκας ας μπει. Δεν είναι μια κάποια λύση ; Μπορεί, ok, να σου φαίνεται παράλογο αυτό, ακραίο, οk, δεν είναι όμως μια λύση ;

H απλή εφαρμογή των νόμων το σταματάει αυτό το θέμα.Τώρα εντάξει, αμα θεωρείς λύση,έστω μια κάποια όπως λές,τα ναρκοπέδια,τι να πώ?Αυτό το πράγμα θα δούλευε σίγουρα,αλλα απο την άλλη θα σκοτώναμε τους λαθρομετανάστες.Βέβαια οι χρυσαυγίτες δε θα σταματούσαν μόνο εκεί,θα έβαζαν και ελεύθερους σκοπευτές.

Dr Jekyll Mr Hyde

quote:
Εν τω μεταξύ όλη η παραφιλογία προεκλογικά και μετεκλογικά δεν έκανε και δεν κάνει άλλο πράγμα από το να διαφημίζει τη χρυσή αυγή.

Απο την άλλη όμως,ο κόσμος ενημερώνεται και γνωρίζει καλύτερα την χρυσή αυγή,οπότε ξέρει και τί πρέπει να κάνει.

17/07/2012, 14:25:28
quote:
Όταν ο πλούτος δεν συνοδεύεται με ένα υψηλώτερο (μη-εγωικό) όραμα, με μια γνήσια πνευματικότητα δηλαδή, είναι λογικό να οδηγεί σε καταστάσεις όπως αυτές που βλέπουμε.

Michael Jackson,αυτός μου έρχεται πρώτος στον νου,και δικαιολογημένα γιατι ο άνθρωπος έχει ξοδέψει επίσημα(ανεπίσημα ποιός ξέρει πόσα) πάνω απο 600 με 700 εκατομμύρια δολάρια για ιδρύματα που συντηρούσε(δεν ξέρω τι έχουν απογίνει τώρα) όλα αυτά τα χρόνια.Αγαπούσε πολύ τα παιδιά, την φύση και γενικότερα ήθελε το καλό όλων μας. Και τί κανανε οι illuminati για αυτό? Τον βγάλανε παιδεραστή και του φόρτωσαν ό,τι ανώμαλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Ενω βλέπουμε τους άλλους διάσημους,πχ brand pit, angelina jolie να δίνουν μερικές χιλιάδες ευρώ για φιλανθρωπίες και καλά,ενω όλοι ξέρουμε οτι το κάνουν για να γλυτώσουν την εφορία.

Αν όλοι ήταν σαν τον m.j. δεν θα είχαμε πρόβλημα τώρα.

karpocΝέο Μέλος
17/07/2012, 15:42:11

Απεστάλη: 10/07/2012, 09:54:45
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3542 Μηνύματα Απεστάλη: 11/07/2012, 08:45:19
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

1827 Μηνύματα Απεστάλη: 15/07/2012, 12:52:19
Νέο Μέλος

6 Μηνύματα Απεστάλη: 15/07/2012, 14:36:05
HUGI-OH karpoc, η αποκάλυψη μιας νέας κιβωτού;

Κάποιοι εκφράστηκαν πιο πάνω, κάποιοι δεν εννόησαν, αυτό δεν γίνεται πάντα;
Κάποιοι είπαν: επέστρεψε ο Ένας Υπηρέτης,
στο φόρουμ, επέστρεψε η Άννα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, πάντα αυτό δεν γίνεται; Γιατί;

-Γιατί αυτό το κατά μέρος, που σ’ αυτό πίστεψαν,το έκαναν το δόγμα τους!
Δεν έχουν το Όλον με εννοείς; Έχουν το κατά μέρος!
Ενώ η Αλήθεια είναι Παντού, σε όλες τις ομολογίες, γιατί;

-Γιατί στο τέλος ΟΛΑ ενώνονται. Όλα γίνονται «’Ενα!»
Αυτό ξέχασαν οι άνθρωποι, και χτυπάνε πόρτες για να βρουν αλήθεια,
Κι όταν εμφανίζοναι κάπου ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ,
(κι όλοι ξέρουμε τι εστί προκλητικός..)
Όμως, όταν η Αλήθεια τους παρουσιάζεται 99 φορές στις 100 την διώχνουν ξέρεις γιατί;
Απουσιάζει η διάκριση..
Να είστε όλοι καλά.

karpos

17/07/2012, 16:46:35
karpoc

quote:
Karpoc: Όxι Γιούγκι όλα αυτά είναι ανοιχτά σε όλους, σ’ όλο το πρόσωπο του πλανήτη Γη,
που να μιλήσουμε και για Γνώση, είμαστε ακόμη στα προνήπια και είδες τι έγινε;

Κάποιοι εκφράστηκαν πιο πάνω, κάποιοι δεν εννόησαν, αυτό δεν γίνεται πάντα;
Κάποιοι είπαν: επέστρεψε ο Ένας Υπηρέτης,
στο φόρουμ, επέστρεψε η Άννα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, πάντα αυτό δεν γίνεται; Γιατί;

-Γιατί αυτό το κατά μέρος, που σ’ αυτό πίστεψαν,το έκαναν το δόγμα τους!
Δεν έχουν το Όλον με εννοείς; Έχουν το κατά μέρος!
Ενώ η Αλήθεια είναι Παντού, σε όλες τις ομολογίες, γιατί;

-Γιατί στο τέλος ΟΛΑ ενώνονται. Όλα γίνονται «’Ενα!»
Αυτό ξέχασαν οι άνθρωποι, και χτυπάνε πόρτες για να βρουν αλήθεια,
Κι όταν εμφανίζοναι κάπου ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ,
(κι όλοι ξέρουμε τι εστί προκλητικός..)
Όμως, όταν η Αλήθεια τους παρουσιάζεται 99 φορές στις 100 την διώχνουν ξέρεις γιατί;
Απουσιάζει η διάκριση..
Να είστε όλοι καλά.

Το πνεύμα ακτινοβολεί σαν ήλιος προς εμάς,και ανάλογα με το πόσο έτοιμοι είμαστε μπορούμε να δεχτούμε την γνώση.Δεν έχει σημασία ποιός λέει κάτι,απλά η αλήθεια λέγεται,ακτινοβολεί,ανεξάρτητα απο τα πρόσωπα που μπορούν να γίνουν φορείς της.

Νομίζω φίλε karpoc πως αυτό που κάνεις,είναι να αποταυτίζεσαι απο το εγώ σου και απλά να γίνεσαι κανάλι ροής.Κάτι τέτοιο βλέπω, τέλος πάντων.Συνέχισε και μην δίνεις σημασία,εξάλου ξέρεις και ο ίδιος καλύτερα ποιό είναι το σωστό.

Με αυτήν την λογική,ακόμα και ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ να ήσουνα,δεν θα είχε καμία σημασία.Δεν ξέρω βέβαια αν όντως είσαι , αλλα όπως είπα,δεν έχει καμία σημασία .

Πραγματικά μου αρέσει αυτό,η αποταύτιση απο το εγώ και η διαφορετική αντίληψη για το όλον.συνειδητοποιείς οτι είσαι μέσα στο όλον και λειτουργείς ώς μέρος του,παύεις να διαχωρίζεις με την προσωπικότητα.

Μια διαφορετική στάση ζωής.Σίγουρα ανώτερη.

Edited by - alex22 on 17/07/2012 16:53:20

17/07/2012, 17:43:47
quote:

quote:
Όταν ο πλούτος δεν συνοδεύεται με ένα υψηλώτερο (μη-εγωικό) όραμα, με μια γνήσια πνευματικότητα δηλαδή, είναι λογικό να οδηγεί σε καταστάσεις όπως αυτές που βλέπουμε.

Michael Jackson,αυτός μου έρχεται πρώτος στον νου,και δικαιολογημένα γιατι ο άνθρωπος έχει ξοδέψει επίσημα(ανεπίσημα ποιός ξέρει πόσα) πάνω απο 600 με 700 εκατομμύρια δολάρια για ιδρύματα που συντηρούσε(δεν ξέρω τι έχουν απογίνει τώρα) όλα αυτά τα χρόνια.Αγαπούσε πολύ τα παιδιά, την φύση και γενικότερα ήθελε το καλό όλων μας. Και τί κανανε οι illuminati για αυτό? Τον βγάλανε παιδεραστή και του φόρτωσαν ό,τι ανώμαλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

(...)

Αν όλοι ήταν σαν τον m.j. δεν θα είχαμε πρόβλημα τώρα.

Ε ο Μάικλ αν ισχύουν τα όσα λες, τις φιλανθρωπίες καλός ήταν... στα υπόλοιπα δεν θα το 'λεγα.

17/07/2012, 17:53:28
quote:
Ε ο Μάικλ αν ισχύουν τα όσα λες, τις φιλανθρωπίες καλός ήταν... στα υπόλοιπα δεν θα το 'λεγα.

Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα προτου βγάλουμε συμπεράσματα.Γιατί τα γενικά συμπεράσματα για αυτόν προς τους ανθρώπους,τα βγάλανε οι μασόνοι.Που έβλεπαν κάποιον με τρομακτική επιρροή στον κόσμο να μιλάει για αγάπη μεταξύ των ανθρώπων,για προστασία της φύσης,για ειρήνη κλπ. Δεν αντεξαν και επιστράτεψαν τα μέσα τους για να πείσουν τον κόσμο για κάτι άλλο απο αυτό που έβλεπαν.Δεν το κατάφεραν όμως,γιατί στην πλειοψηφία ο κόσμος ξέρει και νιώθει την αλήθεια.

heal the world

Doctor,η μουσική μιλάει απο μόνη της φίλε.Άκου την.

Edited by - alex22 on 17/07/2012 17:54:48

17/07/2012, 17:53:40
quote:
Με αυτήν την λογική,ακόμα και ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ να ήσουνα,δεν θα είχε καμία σημασία.Δεν ξέρω βέβαια αν όντως είσαι , αλλα όπως είπα,δεν έχει καμία σημασία .

Πάντως, ο ΈΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, όταν μιλούσε (live) γινόταν γενικά πολύ κατανοητός.

Ας περιμένουμε και απο τον Καρπός την συνέχεια, και βλέπουμε πού πάει το πράγμα...
Ως γνωστόν, από τους καρπούς φαίνεται το δέντρο
Σίγουρα ο γραπτός λόγος διαφέρει από τον προφορικό, αλλά καλό είναι να λέμε τα πράγματα με μια σειρά.
Όταν πρέπει και όπως πρέπει. Με την λογική και την συνείδηση σε αρμονία.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/07/2012 18:20:55

17/07/2012, 18:11:35
quote:

quote:

Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα προτου βγάλουμε συμπεράσματα.Γιατί τα γενικά συμπεράσματα για αυτόν προς τους ανθρώπους,τα βγάλανε οι μασόνοι.Που έβλεπαν κάποιον με τρομακτική επιρροή στον κόσμο να μιλάει για αγάπη μεταξύ των ανθρώπων,για προστασία της φύσης,για ειρήνη κλπ. Δεν αντεξαν και επιστράτεψαν τα μέσα τους για να πείσουν τον κόσμο για κάτι άλλο απο αυτό που έβλεπαν.Δεν το κατάφεραν όμως,γιατί στην πλειοψηφία ο κόσμος ξέρει και νιώθει την αλήθεια.

heal the world

Παιδί μου, ο άνθρωπος έγινε απο μαύρος, λευκός. Εσύ, τι καταλαβαίνεις από αυτό;
Δεν χρειάζονται οι μασόνοι για να βγάλουν συμπεράσματα, λογική χρειάζεται.
Είναι σαφές όμως, οτι κανένας άνθρωπος δεν είναι σχέτο μαύρο ή σχέτο άσπρο. Ακριβώς γι αυτό, καλό είναι ούτε να εξιδανικεύουμε, ούτε να καταδικάζουμε. Εν τούτοις και το κακό πρέπει να είναι φανερό, και το καλό πρέπει να είναι φανερό σύμφωνα με τη περίσταση. Και η δικιά μου αντίθεση είναι ακριβώς σε αυτούς που κρύβουν το κακό ή σιωπούν μπροστά στο καλό όταν θα έπρεπε να μιλάνε. Σε αυτούς που ορισμένες φορές το παίζουν θεοί δηλαδή, για να το πούμε και αλλιώς.

Κατάλαβες Τάκη μου; Κατάλαβα Πάκη μου.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/07/2012 18:36:00

17/07/2012, 18:23:12
quote:
Παιδί μου, ο άνθρωπος έγινε απο μαύρος, λευκός. Εσύ, τι καταλαβαίνεις από αυτό;

Για αυτό λέω οτι θέλει ψάξιμο.Γιατί έγινε λευκός νομίζεις,έτσι για να είναι πιο αστραφτερός?Τόσα ξέρεις,τόσα λές.Είχε σοβαρό πρόβλημα στο δέρμα του,που έχει να κάνει με με μια ασθένεια που λέγεται ΛΕΥΚΗ.

quote:
Δεν χρειάζονται οι μασόνοι για να βγάλουν συμπεράσματα, λογική χρειάζεται.

Η λογική έρχεται μέσα απο τα στοιχεία,όταν τα στοιχεία είναι πλαστά,τότε μπορούμε να πούμε οτι οι μασόνοι την καθορίζουν και την λογική των ανθρώπων αν αυτοί δεν είναι υποψιασμένοι και κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Νομίζω καταλαβαίνεις.

quote:
Είναι σαφές όμως, οτι κανένας άνθρωπος δεν είναι σχέτο μαύρο ή σχέτο άσπρο. Ακριβώς γι αυτό, καλό είναι ούτε να εξιδανικεύουμε, ούτε να καταδικάζουμε.

Είπα εγώ κάτι? Επειδή τονίζω την καλή του πλευρά,δεν σημαίνει οτι θέλω να κρύψω κάτι.

quote:
Ακριβώς γι αυτό, καλό είναι ούτε να εξιδανικεύουμε, ούτε να καταδικάζουμε. Εν τούτοις και το κακό πρέπει να είναι φανερό, και το καλό πρέπει να είναι φανερό ανάλογα με τη περίσταση. Και η δικιά μου αντίθεση είναι ακριβώς σε αυτούς που κρύβουν το κακό ή σιωπούν μπροστά στο καλό όταν θα έπρεπε να μιλάνε. Σε αυτούς που ορισμένες φορές το παίζουν θεοί δηλαδή, για να το πούμε και αλλιώς.
Κατάλαβες Τάκη μου; Κατάλαβα Πάκη μου.

Όλα αυτά είναι μέσα στον νού σου,δεν σου φταίω για κάτι.Δεν έχει καμία σχέση αυτό το πράγμα.Δεν πάς καλά ώρες ώρες.

Edited by - alex22 on 17/07/2012 18:23:52

17/07/2012, 18:23:33
quote:

heal the world

Doctor,η μουσική μιλάει απο μόνη της φίλε.Άκου την.

Να σου πω την αλήθεια, η μουσική δεν με αγγίζει. Ίσως έχω κακομάθει, ακούω όλη τη μέρα Μπαχ και ξεσυνηθίζει το αυτί μου