- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde
Για να μπορέσουμε να κάνουμε μια εσωτερική εργασία χρειάζεται να ξέρουμε με τι θα δουλέψουμε. Ένας χειρουργός γνωρίζει καλά την ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Έτσι και εμείς πρέπει να γνωρίζουμε ας το πούμε την εσωτερική και ψυχολογική ανατομία.
Για να δούμε πρέπει να ξέρουμε που να κοιτάξουμε.
Η εσωτερική λοιπών ανατομία σε απαραίτητες γραμμές είναι ότι εμείς αποτελούμαστε από ΟΥΣΙΑ που μπορούμε να πούμε πως είναι ένας Θεϊκός σπινθήρας και είναι ότι ποιο αγνό έχουμε.
Από τα πολλά ΕΓΩ και όχι ένα εγώ, και αυτά είναι τα βασικά θανάσιμα αμαρτήματα. Και να σου θυμίσω πως όταν ο Χριστός έκανε έναν ξορκισμό σε έναν δαιμονισμένο ρώτησε το όνομα του δαίμονα και εκείνος απάντησε «το όνομα μου είναι λεγεών. Έτσι είναι τα ΕΓΩ μια λεγεώνα.
Και από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ η οποία είναι το σχήμα οπού εκφράζονται είτε τα ΕΓΩ είτε η ΟΥΣΙΑ. Επίσης η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ αναπτύσσεται από τα 0 έως 7 χρόνια από εκεί και πέρα καλλιεργείται . Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι μιμητική ,για αυτό έχουμε το γέλιο του Μπαμπά ή το περπάτημα της Μαμάς και πολλά αλλά. Αν θες ένα πιο περίεργο παράδειγμα σκέψου πως η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι ένα ψυχολογικό software που ανταποκρίνεται στην εποχή, στα ήθη και τα έθιμα των λαών.
Επίσης έχουμε 5 ψυχολογικά κέντρα οπού εκφράζονται τα εγώ. Το διανοητικό, το κινητικό. το συναισθηματικό. το ενστικτώδες και το σεξουαλικό. Π.χ ας πάρουμε την Λαγνεία που είναι ένα βασικό ελάττωμα στους άντρες. Για να μπορεί να υπάρχει λαγνεία πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον δυο κέντρα, το σεξουαλικό και το διανοητικό. Χωρίς το διανοητικό δεν υπάρχει λαγνεία.
Η Λαγνεία όταν εκφράζετε μέσα από το κινητικό- ένστικτο- σεξουαλικό και το διανοητικό γινόμαστε χυδαίοι ,φαλλοκράτες και πολλά αλλά. Αν το εγώ αυτό εκφραστεί πιο πολύ μέσα από το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ είμαστε όλο γλύκες ,μέχρι που λέμε σε αγαπώ και ένα σωρό αλλά τέτοια πράγματα ,και μόλις πετύχουμε τον σκοπό μας, νιώθουμε ότι όλα ξεφούσκωσαν!!
Για αυτό ,αυτός που αφυπνίζει συνείδηση την χρησιμοποιεί για να μπορεί να παρακολουθεί πως τα εγώ ή τα ελαττώματα εκδηλώνονται μέσα από τα διάφορα ψυχολογικά κέντρα.
Πρώτα πρέπει να μπορέσουμε να τα δούμε . Μετά να τα καταντήσουμε σε βάθος και τρίτο να τα εξαλείψουμε. Αυτά είναι τα βήματα για να καθαρίσουμε την εσωτερική μας ΚΟΛΑΣΗ. Αν δεν γίνει αυτό τότε και φυσικό είναι να αναρωτιόμαστε
«Εντούτοις, τότε γιατι καθε μέρα που ξημερώνει έχουμε τις ίδιες βλάσφημες επιθυμίες?»
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 14/01/2009 09:51:35
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 14/01/2009 09:54:57
Τώρα έγινε ποιο ξεκάθαρος ο λόγος που συνεχώς λέω ότι είναι πιο ασφαλές να κάνουμε αυτή την συνειδητή εργασία με τον εαυτό μας και μέσα από αυτό να μπορέσουμε να έχουμε μια Αστρική προβολή.
Ο άνθρωπος που κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να αφύπνιση την συνείδηση του και να δει τα ελαττώματα του μέσα στην καθημερινότητα οποία και αν είναι αυτή για τον καθένα μας , αυτός ο άνθρωπος θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στις ανώτερες διαστάσεις.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΦΙΛΕ nniikkooss συγνωμη που αργησα να σου απαντησω, αυτή η άσκηση κάνει γενικά καλό. Και βοηθάει στην συγκέντρωση και κατ' επέκταση στην ΑΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο απόλυτη ελευθερία. Ελευθερία να κάνει ότι θέλει στα χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε αυτό τον κόσμο,για όσο βρίσκεται. Απο κει και πέρα είναι στην κρίση του καθενός το πως θα εκμεταλλευτεί αυτή την ελευθερία. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο στα όσα γράφεις. Φυσικά και είναι πέρα για πέρα εγωιστικό το να επιδιώκει κανείς ΑΠ.Και κατά την ταπεινή μου γνώμη,είναι λαθος. Οταν μου συνέβη δεν το επιδίωξα,δεν το προσπάθησα. Το είχα σκεφτεί αλλά μέχρι εκεί. Οταν συνέβη και είδα τη φίλη μου που είχε πεθάνει θα μπορούσα να σκεφτώ:Ορίστε,να μια απόδειξη περί της υπαρξης μεταθανάτιας ζωής. Ομως δεν σκέφτηκα έτσι,γιατί μπορεί να είδα τη φίλη μου αλλά ήταν τέτοιες οι συνθήκες που δεν είχα επικοινωνία,δεν είχα χρόνο,κι έπειτα ήταν και το σοκ που εν ολίγοις 'εθαψα' το γεγονός στο μυαλό μου και δεν το σκέφτηκα παρά ένα χρόνο αργότερα. Ψάχνουμε διαρκώς αποδείξεις..και αναρωτιέμαι:Θα είναι ποτέ αυτες αρκετες; Μπορεί κάποιος απο εδώ να πει οτι 'βρήκα αρκετες αποδείξεις,πείστηκα,τώρα ξέρω την αλήθεια'? Η μήπως όλο το νόημα βρίσκεται στην πίστη άνευ αποδείξεων; Είχα ακούσει μία ιστορία που μου έκανε εντύπωση:'Ηταν ένας γέροντας,στάθηκε μια μέρα στην κορυφή ενός βουνου και είπε:Θεε μου,εγώ θα πιστέυω σε σένα και ας μην υπάρχεις!Σύμφωνα με αυτή την ιστορία ευθύς παρουσιάστηκε μπροστά του Το Φως.
Δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά της αναζήτησης.Απεναντίας θεωρώ οτι είναι στη φύση του ανθρώπου.Αυτό όμως που κάποιος πρέπει να εχει ξεκαθαρίσει στο ταξίδι της αναζήτησης του είναι το ΤΙ ψάχνει και ΓΙΑΤΙ.
Τώρα σχετικά με astral sex και κάτι τέτοια που ακούω,νίπτω τας χείρας μου και δεν τα πιστευω κιολας.Χωρίς παρεξήγηση.
'Η γνώση είναι δύναμη, ανίσχυρο όπλο όμως, χωρίς την επίγνωση'...
γιατι στο κάτω κάτω αφού υπάρχουν όλα αυτά που βιώνω γιατί να μην υπάρχουν ακόμη περισσότερα ? Ακόμα θεωρώ ότι η ευτυχία είναι αντίκτυπο ενός σωστού τρόπου ζωής , του δρόμου του πολεμιστή αλλά χωρίς αυτό να αποκλείει τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την επαφή μετα κοινά.
Τώρα όσον αφορα τους λεγόμενους κραδασμούς δεν τους έχω νιώσει ποτέ αλλά μπορω να προκαλέσω κάτα βούληση ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα που συνδέεται με ένα αίσθημα μεγαλέιου( ΄΄η μπορεί απλά να είμαι ψώνιο εεε?
)
Αυτά για σήμερα .....
δικό σου. Την έψαξα, τελικά επρόκειτο απλά για μια κατάσταση στην οποία είσαι ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστού πριν κατέβει ο γενικός για να κοιμηθείς. Οι εικόνες που έχεις δεν είναι παρά αυτές που έχεις λίγο πριν πέσεις για ύπνο στο ξύπνιο σου και οι οποίες σου δημιουργούν την αίσθηση ότι τις βλέπεις αλλά δεν μπορείς να κοινηθείς ή τρέμεις κ.λ.π. παιχνίδια του εγκεφάλου με λίγα λόγια.
Μάλιστα είχα παρακολουθήσει και σχετικό ντοκιμαντέρ, όπου οι επιστήμονες τόνιζαν αυτά τα φαινόμενα που δημιουργεί ο εγκέφαλος και που τελικά δεν είναι παρά ψευδαισθήσεις.
Οι παλιοί τα ονόμαζαν και μόρα ή μορούσα! αλλά αυτοί βέβαια δε γνώριζαν και προσπαθούσαν να τα εξηγήσουν με τα μικρά αυτά δαιμονάκια που ανέβαιναν στο στήθος σου.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Παρόλα αυτά όμως (θέλω να ελπίζω ότι) άλλαξα γνώμη και τελικά το κάνω για την επίτευξη της ευτυχίας η οποία πιστεύω ότι επιτυγχάνεται με την εσωτερική κάθαρση . Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα αφού σκέφτηκα και κοίταξα γύρω μου. Είδα ανθρώπους να κάνουν <<φυσιολογικά>> πράγματα , είδα τους νέους να φλερτάρουν , να βγαίνουν έξω και να κάνουν κοινωνική ζωή , τους μεσήλικες να εργάζονται για να τα βγάλουν βόλτα και τους γέρους να μεμψημοιρούν για αυτά που δεν έκαναν . Γενικά δεν είδα ευτυχία είδα όμως δραστηριότητες που <<υπόσχονται>> ευτυχία .
Δε χρειάζεται να μας εξηγείς φίλε μου τι εννοείς λέγοντας "εσωτερική κάθαρση", όλοι το καταλαβαίνουμε..
Η ευτυχια έχει πρωταρχικά να κάνει με τον έρωτα για ζωή.
Το οτι ζεις σαν γεγονός απο μόνο του είναι ευτυχία, άσχετα αν εμείς το διαστρεβλώσαμε στη πορεία καθώς οι "μεγαλύτεροι" μας μας πέρασαν το προπατορικό αμαρτημα:την αχαρηστία καθώς και τη βλακεία.
Η βλακεία είναι η μεγαλύτερη αυτοτιμωρία του ανθρώπου κ μεγάλο βάσανο του είδους γενικά.Είναι πηγή κάθε κακού όπως και η άγνοια με την οποία πάει πακέτο συνήθως αν όχι πάντα.
Απο κει κ πέρα, φυσικά και η ευτυχία έρχεται μετά την αυτοκάθαρση καθώς όπιος περιμενει "ευτυχια" απο το ποια πο****α θα του καθίσει σήμερα θα περιμένει επ άπειρον-στη κυριολεξία.
Τώρα τι να πούμε..
Ο άνθρωπος γενικά φέρεται ανόητα..
Η ανοησία είναι φυσιολογική στις μέρες μας..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Φιλε europaios2
Αυτό που λέμε πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση αν αναλογιστείς ότι οι αισθήσεις σου, σου αποκαλύπτουν ένα ελάχιστο μέρος από το ΟΛΟ.
Π.χ το αυτί δεν ακούει τους υπέρηχους ούτε τους υπόηχους.
Επίσης πως θα εξηγούσες αν δυο άτομα βρίσκονταν συνειδητά στο Αστρικό επίπεδο και είχαν την ίδια εμπειρία. Π.χ να βρεθούν μαζί και να θυμούνται τι κάνανε παρέα και διάφορα άλλα. Ή να βλέπεις πράγματα που θα συμβούν στο μέλλον και πράγματι να συμβαίνουν.
Όταν ένας άνθρωπος έχει αποδείξεις από την εμπειρία δεν χρειάζεται την επιστήμη για να του πει ότι όλα αυτά είναι βλακείες.
Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο το τι εμπειρίες έχεις. Η δικιά σου εμπειρία σε έχει πάει μέχρι ένα σημείο και ξέρω ότι βλέποντας το από εκεί και σε σχέση την νοοτροπία που έχεις, μπορώ να πω ότι έχεις ένα δίκιο.
Αλλά από την άλλη ,από ένα διαφορετικό σημείο υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπεις. Μέχρι τότε δεν μπορείς να κανείς διαφορετικά.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Κατα κυριο ποσοστο, την θεωριτε κατι καλο; Ειναι κατι επικυνδινο; Μπορει να προσφερει κατι σε ενα ατομο που καταφερνει να φτανει σε αυτην την κατασταση; Αξιζει να προσπαθισει κανεις να το πετυχει; Ο αποτερος σκοπος πιος ειναι;