- ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΥΣ 1420 Μhz από αρχές Μαιου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
1420 Μηζ είναι η συχνότητα του Υδρογόνου και είναι από τις συχνότητες που ελέγχει το SETI καθώς είναι πιθανή για εξωγήινη επικοινωνία. Επίσης χρησιμοποιείται από την επιστημονική κοινότητα για παρατηρήσεις και μετρήσεις και είναι παγκοσμίως απαγορευμένη για εκπομπές ακόμα και στρατιωτικές.
Η εκπομπή δεν είναι τύχαία έχει κανονικότητα και μοιάζει να στέλνει δυαδικές πληροφορίες. Μέχρι στιγμής αποκλείεται η περίπτωση δορυφόρου εκτός αν είναι κανένας αδέσποτος.
Η εμφάνιση συνδυάστηκε με την παρουσία UFO στο ΙΡΑΝ http://www.wtnh.com/Global/story.asp?S=1831026&nav=3YeXMklK
Ξέρει κανείς τι γίνεται?
Αξίζει να παρατηρήσετε τα visualizations του media player
http://exelixis.cyber.gr/fusion/1420amhz2.wav
Edited by - fusion on 07/05/2004 03:33:25
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ
quote:
Από τις αρχές Μαίου έχει αρχίσει εκπομπή στους 1420 Mhz η οποία δέν έρχεται από την γή και είναι εξαιρετικά ισχυρή.
"Μάλλον" πρόκεται για μούφα.
Μήπως θα μπορούσες να μου πείς απο ποιό ραδιοτηλεσκόπιο έγινε η παρατήρηση στην
οποία αναφέρεσαι ? Και απο ποιά πηγή πήρες εσύ αρχικά την πληροφορία ? Στη σελίδα
που παραθέτεις δεν αναφέρει κάτι σχετικό με την εκπομπή.
Αγγελος

gK
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/Candidates/SHGb11+15a/SHGb11+15a.html
Το σήμα είναιτο παραπάνω.
"Μούφα" δεν είναι αλλά τι είναι? Ποιό πολύ έθεσα το θέμα σαν γενικότερο προβληματισμό καθώς είναι ένα από τα πολλά σήματα που βέβαια η έντασή του το κάνει ξεχωριστό.
Θ επικοινωνούσαν έραγε κάποιοι μαζί μας με "πρωτόγονα" ραδιοκύματα ή με κάποιο άλοο τρόπο?
Apla kai pali to thema tha sopasei opos pada..!
Distixos gia tipota apoooola afta themata de nomizo na vroume pote apadisi kai an vroume thane apo lathos
Cheer up..worst is yet to come
Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω και γράφω επειδή πραγματικά
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ από το σήμα που μας έστειλε ο φίλος/η fusion... ![]()
Πρώτ' απ' όλα οταν το 'βαλα να κάνει loop στο winamp με το οποίο το ακούω "κόλλησε" (περίπου) το PC μου , κατανάλωνε το 64% των πόρων του CPU και (αυτό μπορεί να είναι διαβολική συμπτωση...) η διαθέσημη μνήμη του μηχανήματός μου ήταν κολλημένη στο 314159 bytes.![]()
Πριν γράψω άλλα σας πληροφορώ , για όσους δε με γνωρίζουν , οτι είμαι ΤΕΡΑΣ ορθολογισμού , σε σημείο να χαρακτηρίζομαι ξενέρωτος οταν αμφισβητώ καταστάσεις και φαινόμενα μεταφυσικά.
Κάποιους μήνες πριν είχα παραπέμψει κι εγώ σε έναν ήχο που βρήκα σε αρχείο του PC μου , αλλά η αντιμετώπισή του ήταν ... σχεδόν "γραφική".
Απαντώ στο
quote:
Θα επικοινωνούσαν έραγε κάποιοι μαζί μας με "πρωτόγονα" ραδιοκύματα ή με κάποιο άλοο τρόπο?
Αν οι εξωγήινοι επρόκειτω να στείλουν κάποιο μηνυμα θα το έστελναν με "πρωτόγωνα ραδιοκύματα" επειδή κι εμείς είμαστε ... "Πρωτόγονοι".
Μόνο έτσι ξέρουμε να στέλνουμε τη "φωνή" μας και όχι μόνο σε μακρινούς γαλαξίες.
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
quote:
Πρώτ' απ' όλα οταν το 'βαλα να κάνει loop στο winamp με το οποίο το ακούω "κόλλησε" (περίπου) το PC μου , κατανάλωνε το 64% των πόρων του CPU και (αυτό μπορεί να είναι διαβολική συμπτωση...) η διαθέσημη μνήμη του μηχανήματός μου ήταν κολλημένη στο 314159 bytes.
Αυτό είναι λογικό γιατί το σήμα διαρκεί ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου οπότε το winamp μπαίνει σε "σφιχτό βρόχο" (tight loop), πράγμα που εξηγεί και το κόλλημα.
[αν και όχι τόσο σφιχτή, αν δοκίμαζες με ακόμα μικρότερο sample η χρήση θα πήγαινε 90%].
Το πλήθος τους είναι αυτό που γονατίζει το visualization module οταν κάνει ανάλυση των συχνοτήτων (FFT) για να τις απεικονίσει.
Μόλις ξαναέστησα το PC μου και δεν έχω πάνω spectrum analyzer για να τις απεικονίσω σωστά με ένα γρήγορο FFT της πλάκας βγάζει συνότητες 220 Hz , 440 Hz κλπ.
Ψάχνω να βρώ τον analyzer μου για περαιτέρω μελέτη. Πάντως με μια πρώτη ματιά στα visualizations του media player και του winamp υποψιάζομαι πολύ Φ . Αυτό τρελλαίνει και τους players
-- 1.6180339887... --
K.I.S.S.
Keep It Simple & Stupid ...

gK
Περιπτώσεις δύο: ή ο φίλος fusion έγραψε λάθος τη συχνότητα ή έγινε κάποια επεξεργασία στο αρχείο,προκειμένου να "κατέβει" στις συχνότητες που ακούμε.
Όσο για το media player και τα visualizations,παρατήρησα μόνο μια συμμετρία,πράγμα λογικό γιατί έπαιζε λούπα (επαναλαμβανόμενο) το αρχειάκι.Οπότε ας εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα ενδεχόμενα και μετά αποφασίζουμε περί τίνος πρόκειται!!
Φίλε fusion δε θέλω να σε απογοητεύσω ούτε αμφισβητώ τα λεγόμενά σου!Προσπαθώ απλώς να δώσω τη δική μου οπτική στο θέμα!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Πέρα από την λούπα είναι η κατανομή των συχνοτήτων.
Όπως είπα θέλω να το αναλύσω λίγο παραπάνω.
το θέμα βέβαια είναι πως θα επικοινωνούσε κάποιος μαζί μας?
-- 1.6180339887... --
K.I.S.S.
Keep Nature INTACT...
Wicca's Power..
Extraterrestrial Paranormal Expirience...
quote:
Θ επικοινωνούσαν έραγε κάποιοι μαζί μας με "πρωτόγονα" ραδιοκύματα ή με κάποιο άλοο τρόπο?
Πιστεύω θα επικοινωνούσαν με ραδιοκύματα για 2 λόγους
1ον Επικοινωνόντας με τα ραδιοκύματα θα ήταν σίγουρο οτι με κάποιο πολιτισμό που δεν είναι αρκετά εξελιγμένος θα μπορούσε να τα λάβει αλλά και ενας ανώτερα τεχνολογικός πολιτισμός θα μπορούσε και αυτος να τα λάβει φυσικά.
2ον Αυτοί που έστειλαν τα σήματα δεν έχουν άλλο τρόπο να επικοινωνήσουν εκτός απο τα ραδιοκύματα γιατί δεν ειναι τόσο ανεπτηγμένοι τεχνολογικά.
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
quote:
Το πλήθος τους είναι αυτό που γονατίζει το visualization module οταν κάνει ανάλυση των συχνοτήτων (FFT) για να τις απεικονίσει.
Μόλις ξαναέστησα το PC μου και δεν έχω πάνω spectrum analyzer για να τις απεικονίσω σωστά με ένα γρήγορο FFT της πλάκας βγάζει συνότητες 220 Hz , 440 Hz κλπ.
Απ' όσο θυμάμαι, όσο μικρότερο το σήμα στο χώρο του χρόνου τόσο μεγαλύτερο στο χώρο της συχνότητας. Π.χ. ο απλός τετραγωνικός παλμός που έχει σταθερή ένταση και διαρκεί π.χ. 1 δευτερόλεπτο έχει εκατομμύρια αρμονικές, ενώ ο παλμός που διαρκεί 3 δευτερόλεπτα έχει λιγότερες (βασικά και οι δύο έχουν άπειρες, αλλά πρακτικά βολευόμαστε με καμιά 10αριά για τον ένα και καμιά 20αριά για τον άλλο). Τώρα τα απλά FFT που χρησιμοποιούν οι visualizers δίνουν ούτως ή άλλως πεπερασμένο (και αρκετά μικρό) πλήθος συχνοτήτων, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να γονατίσουν.
Επιμένω ότι ισχύει η ερμηνεία που έδωσα αρχικά. Και αυτό γιατί δοκίμασα με έναν στάνταρ ήχο των Windows (ding.wav) και έπιασα χρήση 92% ακόμα και χωρίς visualization (καμία ορατή διαφορά στις επιδόσεις), ενώ και στον "εξωγήινο" χωρίς visualization η χρήση απλά μειώνεται κατά 2-3%. Το πακέτο για το PC είναι που ξανα-αρχικοποιεί την όλη φάση κάθε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, συγκριτικά το FFT είναι απλή οδοντόκρεμα.
Πάντως δε θα βιαζόμουν να χαρακτηρίσω το σήμα μούφα. Το SETI@home είναι πολύ σοβαρό project. Κάθε σήμα αναλύεται διεξοδικά (και με σαφώς πολυπλοκότερες τεχνικές από τον FFT) πριν χαρακτηριστεί "πιθανή εξωγήινη εκπομπή" και όσα χαρακτηριστούν έτσι αναλύονται ακόμα διεξοδικότερα. Όλη τη δουλειά την κάνουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες PC απλών χρηστών (άλλη μία ταφόπλακα στις θεωρίες συνωμοσίας για κακές κυβερνήσεις που μας κρύβουν τους εξωγήινους). Αν θέλετε δοκιμάστε κι εσείς, δεν τρώει CPU (δουλεύει σαν screen-saver) και -ποιος ξέρει;- μπορεί να γίνετε διάσημοι
.
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

Τώρα τι να πω? άκου 666 εξέχουσα συχνότητα!!!
Λοιπόν οι κεντρικές συχνότητες είναι:
220Hz A3
440Hz A4
666Hz E5
860Hz A5
1080Hz C6
1280Hz E6
1510Hz F#6
1720Hz G#8
1940Hz B6
2160Hz C#7
2400Hz D7
......
-- 1.6180339887... --
K.I.S.S.
και να ζουμε μια ζωη με τον φοβο του αντιχριστου κλπ?
ποσο ευτυχισμενοι τελικα ειναι οι αλλοθρησκοι...
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Γιατί να τα μπερδεύουμε όλα με την Εκκλησία και τον Αντίχριστο? (Για να χρησιμοποιήσω την έκφρασή σου
Τα 666 Hz έχουν όντως "περίεργες" ιδιότητες και στο ακουστικό και στο βιοενεργειακό πεδίο. Το ίδιο σημαντικές είναι και οι υπόλοιπες συχνότητες που υπάρχουν στο σήμα.
Και αυτό που περιγράφεται ώς Αντίχριστος έχει σχέση με το 666. Βέβαια το θέμα δεν είναι ο Αντίχριστος αλλά η επικοινωνία και τι είδους θα μπορούσε να είναι αυτή.
Πιστεύω προσωπικά ότι μια επικοινωνία στο αιθερικό πεδίο θα ήταν πιο λογική αλλά βλέπω εδώ ότι υπάρχει ένα σήμα στους 1420 (συχνότητα Υδρογόνου) το οποίο εμπεριέχει ακουστικές θεμελιώδεις συχνότητες!!!
Ο τρόπος που αυτές είναι διαμορφωμένες ανάγει σε κωδικοποίηση πληροφορίας(Σαν το μοντεμ περίπου) αλλά δυστυχώς έχω μόνο αυτο το κομματάκι από το σήμα. Από την άλλη θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα φυσικών διεργασιών κάπου στο σύμπαν και είναι πολύ λογικό η εκπομπή να ειναι σε αυτή τη συχνότητα και να εμπεριέχει φυσικές θεμείώδεις συχνότητες στα πλαίσια της πολυεπίπεδης και πολυδιάστατης αρμονίας του σύμπαντος.
-- 1.6180339887... --
K.I.S.S.