ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

alex2260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
31/07/2012, 16:31:53

quote:
Ο Ελβετός δικαίως τιμωρήθηκε,όχι όμως για τις ρατσιστικές δηλώσεις του, αλλά διότι εκείνος παραβίασε ένα από τα αθλητικά ιδεώδη που είναι να σέβεσαι τον αντίπαλό σου και να τον συγχαίρεις όταν σε κερδίσει. Ευγενής άμιλλα

...????? πληροφοριακά, ο κάγκουρας Ελβετός μεταξύ άλλων αποκαλεί τους Κορεάτες "trisos", λέξη αργκό που αναφέρεται στους ανθρώπους με σύνδρομο down (κοινώς "μογγολάκια" όπως θα έλεγε ο αντίστοιχος έλληνας ρατσιστής).

Να υποθέσω λοιπόν ότι αν κέρδιζε η Ελλάδα τη Γερμανία στο Euro και έβγαινε ο Σβαινστάιγκερ να πει "ήταν τυχεροί που κέρδισαν οι βρωμιάρηδες οι Έλληνες, ας πάνε να χρεωκοπήσουν μια και καλή" εσύ αυτό δεν θα το θεωρούσες ρατσιστικό σχόλιο αλλά παραβίαση της ευγενούς άμιλλας????

Και ρωτάω γιατί απ'ότι φαίνεται αρκετά άτομα εδώ -όπως και πολλοί Έλληνες γενικότερα- δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη λέξη "ρατσισμός", ίσα-ίσα...Επειδή όμως καλό είναι να μην κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε να μάθετε και εσείς να ανέχεστε ως φυσιολογική τη σωρεία ειρωνικών και ρατσιστικών σχολίων και δηλώσεων που πλέον η χώρα και ο λαός μας δέχονται από παντού...διότι από τη στιγμή που θεωρείτε τον ρατσιστικό τρόπο έκφρασης ως απολύτως άκακο και υγιή τότε θα είναι αστείο να διαμαρτυρηθείτε εάν κάποιος ξευτυλίσει λεκτικά τη χώρα μας για άλλη μία φορά ή αν διαδοθεί ακόμη ένα γερμανικό αστειάκι σχετικά με τον "ζήτουλα, κακομοίρη και διεφθαρμένο έλληνα"...

31/07/2012, 16:48:15
quote:
Να υποθέσω λοιπόν ότι αν κέρδιζε η Ελλάδα τη Γερμανία στο Euro και έβγαινε ο Σβαινστάιγκερ να πει "ήταν τυχεροί που κέρδισαν οι βρωμιάρηδες οι Έλληνες, ας πάνε να χρεωκοπήσουν μια και καλή" εσύ αυτό δεν θα το θεωρούσες ρατσιστικό σχόλιο αλλά παραβίαση της ευγενούς άμιλλας????
Που έγραψα ότι δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο;
Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν κρίνουμε τον αθλητή για τα φρονήματά του!
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Ελληνικά μιλάω...

Edited by - Αίολος on 31/07/2012 16:54:47

31/07/2012, 16:58:57
Εξαρτάται φίλε kost....

Με ενοχλεί να αναφέρονται με υποτιμητικά σχόλια οι Γερμανοί για την χώρα μου, μπορείς και να τους δώσεις άδικο όμως ??? Μόνοι μας δεν έχουμε βγάλει τα μάτια μας 30 και βάλε χρόνια ????

Αν με αποκαλέσει ο Τούρκος απολίτιστο όμως, εκεί θα βάλω τα γέλια. Σιγά μην κάτσω και το πάρω στα σοβαρά.

Το να κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσιστές Αμερικάνοι, Γάλλοι, Βέλγοι, Ισπανοί.... Ε μου ακούγεται κάπως γελοίο.....

31/07/2012, 17:04:37
...και χεστήκαμε αν μας πούνε ρατσιστές.
Ε και;

31/07/2012, 17:24:30

Aμεινία, δεν έχω ιδέα όσον αφορά το θέμα των κανόνων της Ολυμπιακής Επιτροπής. Διαβάζω όμως αυτό εδώ:

"Για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρκ Άνταμς. Όπως τόνισε αν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή άφηνε ατιμώρητη την πρωταθλήτρια, τότε θα παρενέβαινε η ΔΟΕ για να την τιμωρήσει.

«Αν η απόφαση δεν είχε ληφθεί από την ΕΟΕ, θα την τιμωρούσαμε εμείς», δήλωσε ο Άνταμς και προσέθεσε: «Εφόσον, όπως φαίνεται, πρόκειται για ξεκάθαρη παραβίαση της Ολυμπιακής Χάρτας, η ΔΟΕ θα παρενέβαινε»".

Δεν ξέρω ποιά είναι η Ολυμπιακή Χάρτα, απ'ότι φαίνεται όμως μάλλον εκεί προβλέπεται η τιμωρία ειρωνικών σχολίων με ρατσιστικά υπονοούμενα. Όπως και αυτή η εγκύκλιος των 100 σελίδων που λένε για τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να προέβλεπε κάτι τέτοιο. Άρα ήταν λογικό να τιμωρηθεί με κάποιο τρόπο, πιθανόν και με αποκλεισμό.

Από εκεί και πέρα οι παράγοντες εδώ θέλησαν να γίνουν αμέσως αρεστοί στους έξω χωρίς να της δώσουν καν την ευκαιρία να απολογηθεί. Εδώ είναι το επίμαχο σημείο που προκαλεί την οργή του έλληνα. Περνάμε σου λέει Γολγοθά σαν λαός, λουζόμαστε διαρκώς ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια από τους έξω, και γι'αυτό περιμένουμε ότι η πολιτεία θα κάνει τα στραβά μάτια σε τυχόν βλακείες και ρατσιστικά σχόλια που θα κάνει κάποιος δικός μας. Κατανοητό ως ένα βαθμό αλλά δεν πάει ακριβώς έτσι. Αφενός επειδή η πολιτεία είναι της πλάκας ιστορία και αφετέρου επειδή εάν μας έχει μείνει έστω και μία στάλα παλιού μεγαλείου σαν λαός τότε πρέπει επιτέλους να μάθουμε πρώτα εμείς να σεβόμαστε καθημερινά τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας (καθώς και τους κανόνες του εκάστοτε παιχνιδιού που παίζουμε) και μετά ναι, να αξιώνουμε και εμείς το σεβασμό από τους άλλους.

31/07/2012, 17:30:29
Και μην ξεχνάμε kost, μιλάμε για αναδημοσίευση και όχι προσωπική τοποθέτηση. Το κουκουλώναμε με συνοπτικές διαδικασίες αν θέλαμε να αποφύγουμε κακοτοπιές....
31/07/2012, 17:44:14

Εντάξει βρε Αίολε, δεν είπες ότι δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο. Προφανώς όμως δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με ρατσιστικές εκφράσεις, ούτε και τις θεωρείς προσβλητικές, πόσο μάλλον αξιόποινες...μπορεί μάλιστα και να αυτοπροσδιορίζεσαι με περηφάνια σαν ρατσιστής, οπότε η κουβέντα μας λήγει κάπου εδώ...

Όντως Κέρυ, υπάρχει διαβάθμιση στο τί είδους σχόλιο κάνει ο κάθε λαός για έναν άλλο λαό...δεν παύει όμως να μας ενοχλεί πολύ που αρκετοί γερμανοί ξεχνάνε τα χρωστούμενά τους στην Ελλάδα επί Κατοχής (τα βασανιστήρια και τις σφαγές αμάχων, τα κατοχικά δάνεια κτλ) υβρίζοντάς μας για την κατάσταση που έχουμε περιπέσει, έτσι δεν είναι?

31/07/2012, 17:44:59
quote:
Το κουκουλώναμε με συνοπτικές διαδικασίες αν θέλαμε να αποφύγουμε κακοτοπιές....
...αλλά ξεχνάς ότι είμαστε έθνος ηλιθίων.

31/07/2012, 17:51:59
quote:
Προφανώς όμως δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με ρατσιστικές εκφράσεις, ούτε και τις θεωρείς προσβλητικές, πόσο μάλλον αξιόποινες...μπορεί μάλιστα και να αυτοπροσδιορίζεσαι με περηφάνια σαν ρατσιστής, οπότε η κουβέντα μας λήγει κάπου εδώ...
Χέστηκα αν θα με πει οτιδήποτε κάποιος που μόλις έχασε από 'μένα.
Δείχνει πόσο μαλάκας είναι.

Μπορείς όμως να μας πεις τι ακριβώς είναι ρατσισμός - για να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε - και μετά θα σου πω τα υπόλοιπα;
Διότι βασική αρχή του διαλόγου είναι να γνωρίζουμε ακριβώς το νόημα των λέξεων.
Μπορείς επίσης να μας πεις αν είναι φασιστικό ή δημοκρατικό να ποινικοποιούμε τα φρονήματα;

Edited by - Αίολος on 31/07/2012 18:06:04

31/07/2012, 18:03:32
Kost,

Συμφωνώ φίλε μου,ότι προφανώς θα υπήρξε κάποιο νομικό πάτημα.Κάποια υπογραφή παραχώρησης δικαιοδοσίας, με ασαφείς όρους θα έχει πέσει και στην ολυμπιακή χάρτα,που ούτε κι εγώ γνωρίζω τι περιέχει.

Όταν πια τα όρια δικαιοδοσίας ξένων αρχών,φτάνουν να επιφέρουν τέτοιες κυρώσεις σε ένα άτομο που χαζοειδώς έγραψε μια παπάρα σε ένα χαζοδίκτυο που το 95% που ασχολείται με αυτό είναι ανεγκέφαλοι και χαζοχαρούμενοι α ν η σ υ χ ώ φίλε.

Διότι μόλις έκανα κι εγώ στις αποπάνω σειρές ένα καυστικό(ρατσιστικό;) σχόλιο.Μήπως θα έπρεπε να με τιμωρήσει μια υποτιθέμενη διεθνής επιτροπή για την προστασία της αξιοπρέπειας των συμμετεχόντων του twitter;
Έχουμε τρελαθεί τελείως;

Δυστυχώς στην εποχή μας η αξία και η υπολογισιμότητα(συχώρα μου τον αδόκιμο όρο) του ατόμου μειώνεται όλο και περισσότερο.

Γι 'αυτό υπεύθυνη είναι η παγκοσμιοποίηση(έλεος,μη το δεις συνωμοσιολογικά-οικονομία χώρου κάνω).

Όταν σου φταίει ο δήμαρχος και το δημοτικό του συμβούλιο έχεις περιθώρια σαν άτομο να το παλέψεις.
Όταν σου φταίει η κυβέρνηση της χώρας σου,είναι πιο δύσκολο αλλά πάλι είναι εφικτό.
Όταν θα σου φταίει κάποιος που θα έχει έδρα στις Βρυξέλλες ή στην Ουάσιγκτον ή δε ξέρω κι εγώ που αλλού,τότε κλάφτα.

Και μη μου πει κανείς ότι ήδη μας φταίνε(βλέπε τρόικα).Τώρα έχουν ανάγκη ακόμα τη συγκατάθεσή μας.

Σε λίγο δεν θα την έχουν.Αυτός είναι ένας από τους λόγους που υιοθετώ εθνικιστικές(σε σένα δε χρειάζεται να διευκρινίσω -και όχι απολυταρχικές-αλλά το κάνω μια και διαβάζουν κι άλλοι) θέσεις.

Αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο να προκύψει απολυταρχισμός από μια ηγεσία που από εθνικιστές θα το γυρίσουν σε δικτακτορίσκους.Όμως αυτούς αν μου βγουν έτσι,θα μπορώ να τους πολεμήσω.Τον διεθνή απολυταρχισμό που μας ετοιμάζουν,όταν τον μαγειρέψουν και τον εφαρμόσουν εντελώς,δεν θα μπορεί να τον πολεμήσει κανείς.Διαφωνείς;

Συγνώμη για την επέκταση του θέματος,αλλά οι προεκτάσεις έχουν ήδη δοθεί(και δεν εννοώ εδώ στο forum).
Αν δεν ασχολιόταν κανείς με αυτό ίσως να πειθόμουν κι εγώ, ότι η μέρα που θα το φυσάμε και δε θα κρυώνει, δε θα έρθει ποτέ.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

seirios12aΜέλος
06/02/2008, 09:56:35
http://www.youtube.com/watch?v=A30jJ_dngvI

http://www.youtube.com/watch?v=gKDbmBu2hmQ

Να δούμε και λίγο Ελληνικά γκρουπ να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Περιμένω εντυπώσεις.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΒΑΚΧΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΧΑΜΟΣ

luvian_elf, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Βρήκε ταίρι ο crucifire στ'ακούσματά του ή μου φαίνεται? Την κάτσαμε την βάρκα. Πάει λέει σε σχολή ακόμη. Ωχ κι άλλο βρέφος. Παιδιά μας πήρανε αμπάριζα.

06/02/2008, 10:15:54
quote:
χεχεχε...... Τι νομίζεις ότι κάνουμε κάθε μέρα στη σχολή? Με τον Τσακ ασχολούμαστε...

να μαντέψω; φυσικό;

quote:
Μόλις έκλεισα εισιτήρια για το BANG YOUR HEAD BALLINGEN STUTTGARD

σε μισώ. δε φαντάζεσαι πόσο! λίγο λιγότερο απ' όσο θα σε μισούσα αν έκλεινες για κάποιο Paganfest...

quote:
Ρε crucifire αμάν με τις ηλικίες εσύ η Βάσια Λόη και εκείνη η χαριτωμένη-ος δημοσιογράφα-ος που ψάχνει στα δημοτολόγια ασχολείται με τέτοια.

εγώ φταίω που γεννήθηκα νέος; να μη γεννιόσασταν εσείς γέροι!

quote:
Αναρωτιέμαι θα γυρίσω ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΟΥ από το 2 ήμερο φεστιβάλ του Μπάλλιγκεν ή θα το αφήσω το καημένο σε καμια γωνιά της γερμανίας!!!

το εύχομαι... πραγματικά σε μισώ αυτή τη στιγμή. ελπίζω να καταφέρω να πάω Wacken το καλοκαίρι, και κυρίως να παίξουν οι eluveitie, ensiferum, [γιατί μια φορά δε φτάνει. ούτε 50!], turisas, finntroll, manegarm, svartsot, tyr, cruachan, korpiklaani, moonsorrow... the list goes on and on...

και το κωλοpaganfest στην αυστρία γίνεται ακριβώς μια βδομάδα πριν πάω εγώ...

ΘΕΛΟΥΜΕ PAGANFEST ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

θα μαζέψω υπογραφές, δεν παίζει...

D_I πρέπει να βγούμε για μπύρες το συντομότερο. πρέπει να σου κάνω πλύση εγκεφάλου!

seirios, είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ αδερφέ μου! και στην ηλικία το ίδιο!

και να σου εξηγήσω γιατί, μιας και δεν είσαι αρκετά παλιός για να το ξέρεις. εγώ, με ένα μέλος π[ου κάποτε έγραφε εδώ μέσα, και περιμένει την dsl για να ξαναγράψει [ναι, καλά νταβέλη, περίμενε!] έχουμε φτιάξει ένα πρότζεκτ το οποίο [προσπαθούμε να] συνδυάζει αρχαία ελληνική μουσική και στίχο [του κυρίου kircher παρακαλώ!] με μέταλ, κάτι σαν hellenofolk metal. οπότε όπως καταλαβαίνεις, πρότεινες μία από της αγαπημένες μου μπάντες!

quote:
Βρήκε ταίρι ο crucifire στ'ακούσματά του ή μου φαίνεται?

ναι ρε! επιτέλους κάποιος που ξέρει να ακούει μουσική!

quote:
Ωχ κι άλλο βρέφος. Παιδιά μας πήρανε αμπάριζα.

τα καημένα τα νιάτα τι γρήγορα που περνούούούν... κάθε φορά που θα αναφέρετε ηλικίες θα σας πετάω κι ένα στίχο!

Edited by - crucifire on 06/02/2008 10:59:15

seirios12aΜέλος
06/02/2008, 10:29:51
Για ανέβασε κανένα στίχο μπας και βοηθήσουμε την κατάσταση. Και τα πνευματικά δικαιώματα δικά σας βέβαια.

Τους Δαιμόνια Νύμφη , τους ανακάλυψα πριν από λίγο καιρό, τους πρότεινε μια φίλη από κάποιο άλλο φόρουμ. Φέρνουν πολύ σε DEAD CAN DANCE , γι' αυτό και μου αρέσουν τελικά.

Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα' ρθεις, και τότε να δούμε τι θα λες. Αφού θέλεις στίχους.

06/02/2008, 11:01:48
κοίτα, να τους ανεβάσω δε μπορώ. μπορώ αν θες, με την άδεια του kircher, να σου τους στείλω.

και, τα 'χουμε πει. εγώ δε θα περάσω τα 30. σκέφτομαι μάλιστα να βρω ένα τρόπο να φαίνομαι κάθε χρόνο 19.

seirios12aΜέλος
06/02/2008, 11:18:52
Κάποτε έγραφα και ποιήματα, τώρα τα παράτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Πρέπει κάποιος ν' ανακαλύψει το πάγωμα του χρόνου ρε γαμώτο. Πάντως εάν θέλει και ο Κίρχερ (βαριέμαι ν ' αλλάζω σε Αγγλικά), στείλε προσωπικό μήνυμα με τους στίχους ή που προσανατολίζεστε για να πάρω κι εγώ μέρος αν θέλετε.

Ρε συ , μήπως βλέπεις πολύ νιπ τακ, πως την λένε αυτήν την μ... την σειρά τέλως πάντων με τους πλαστικούς χειρουργούς? Γιατί άλλον τρόπο δεν βλέπω να μην περνάς τα 30, εκτός και αν φουντάρεις πουθενά , τότε θα μείνεις για πάντα 30, χα χα χα.

Πάντως χωρίς πλάκα, απ' τα 28 έως και τα 35 περίπου, εάν δεν έχεις κάνει παιδιά είναι η καλύτερη φάση(μετά το σχολείο), κάνεις ότι γουστάρεις, δεν περιμένεις χαρτζιλίκι απ' τους γονείς(το κάνεις ότι γουστάρεις ισχύει μόνο όταν λείπει η γυναίκα εννοείται)....

06/02/2008, 12:24:35
βλέπω όντως νιπ/τακ! τη σχολή δεν τη βλέπω να τελειώνει σύντομα. αλλά ρε φίλε, στα 30 αρχίζουν και πέφτουν μαλλιά, αρχίζουν οι ευθύνες, λίγο πριν έχει και στρατό... άσε με ήσυχο.

ποίηση σχετικά με τι; emo;

Edited by - crucifire on 06/02/2008 12:38:38

luvian_elfΝέο Μέλος
06/02/2008, 16:16:59
quote:
Αγαπητή luvian_elf, αν θέλεις ανέφερε μας μερικά συγκροτήματα που σου αρέσουν.

Δύσκολα μου βάζεις! I'll try though... Anathema, Battlelore, Blind Guardian, Dargaard, Eluveitie, Gothica, Haggard, Korpiklaani, Omnia, Placebo (sorry, αυτό μου ξέφυγε... ), Primordial, Rivendell, Sephiroth, Tuatha De Danann... Εντάξει, βραχυκύκλωσα
quote:
να μαντέψω; φυσικό;

Wrong...
quote:
ΘΕΛΟΥΜΕ PAGANFEST ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

θα μαζέψω υπογραφές, δεν παίζει...

Κι εγώ μέσα!!!

Και μιας και μιλάμε και για ελληνικά συγκροτήματα take a look at this
http://www.myspace.com/revoltingbreed
Revolting Breed
Πατρινοί, και γαμώ τις μουσικές, και γαμώ τα live, και γαμώ τα παιδιά! m/>.<m/

Edited by - luvian_elf on 06/02/2008 16:28:29

06/02/2008, 17:00:12
εντάξη... κουφάθηκα... omnia...

πρέπει να το έχω παραθέσει ξανά μια-δυο σελίδες πριν, αλλά αξίζει επανάληψη!

http://www.youtube.com/watch?v=q4Nr3ZAhrsU

θέλω να βρω κανα ψευτο-editing software να του περάσω κιθάρες από πάνω ρε γαμώτο. θα έκανε φοβερή μεταλιά. αλλά είπαμε. οι αρχαίοι ήταν οι μεγαλύτεροι μεταλάδες...

quote:
Wrong...

τι διάολο, εκεί ασχολούνται συνέχεια με τον τσακ νόρρις... εκεί, και κάποιοι καμμένοι στη φιλοσοφική, αλλά δε σε κόβω... τεσ'πα

ensiferum δεν είδα στη λίστα σου. κακώς! να τους τσεκάρεις! και μακριά από placebo! είναι του σατανά!

luvian_elfΝέο Μέλος
06/02/2008, 17:33:04
Τρελό κόλλημα η Morrigan!
Αν σου αρέσουν οι Omnia τσέκαρε και τους Faun...
Όσο για τους Ensiferum γαμούν! Απλά αν έγραφα ΌΛΑ τα συγκροτήματα που ακούω θα είχαμε πρόβλημα... Προσπάθησα να αναφέρω τα πιο αντιπροσωπευτικά. Και οι Placebo είναι κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, δεν τους αφήνω. Εξάλλου όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας!

Α! Και για να μην παιδεύεσαι είμαι στον Akto.

Farewell sweet Earth and northern Sky,
for ever blest, since here did lie
and here with lissom limbs did run
beneath the Moon, beneath the Sun,

Lúthien....

Edited by - luvian_elf on 06/02/2008 17:45:31

06/02/2008, 18:57:15
quote:
Α! Και για να μην παιδεύεσαι είμαι στον Akto.

μου τη δίνει όταν το παίρνει το ποτάμι...

επίσης θα σου πρότεινα να μη δίνεις πολλές προσωπικές πληροφορίες εδώ μέσα, γιατί υπάρχουν άτομα που με συγκεκριμένες πληροφορίες μπορούν να σου κάνουν βουντού. ο D_I για παράδειγμα!

quote:
Όσο για τους Ensiferum γαμούν!

...και δέρνουν! είχες πάει στο λάιβ; [παρεπιπτόντως, μέχρι και το metal hammer έγραψε για το σπαθί και το τσεκούρι! πάλι ρεζίλι μας έκανε ο νταβέλης!]

by the way, μας διαβάζουν και παιδιά! βάζε και κανα αστεράκι να μας βρίσκεται για καλό και για κακό!

quote:
Αν σου αρέσουν οι Omnia τσέκαρε και τους Faun...

will do.

και μιας και το ξεφτιλίσαμε το θέμα, επιτέλους βρήκα μια αξιοπρεπή ηχογράφιση του song of exile, από την ταινία αρθούρος [τι ταινιάρα κι αυτή για το φολκά!]

http://www.youtube.com/watch?v=j-KETsNetKg

δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά σαν ολόκληρο κομμάτι, και χωρίς τη lisa gerard από πίσω, αλλά αν το έψαχνε κανείς άλλος [ναι καλά] τσεκάρετε.