- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ zezmperg ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ..
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΤΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
Αγαπημένε Αβατάρα σε χαιρετώ.
Δεν αντιλέγω ότι όλοι μας ΧΤΙΣΤΕΣ είμαστε...
Όμως όταν δεις τον αδελφό "σου" (Λίθο) σε λάθος λιθοδομικό τοίχο και να προσπαθούν δέκα ακόμα αδερφοί "σου" (Λίθοι) να ζητούν να στηρίξουν ετούτη την λανθασμένη κίνηση στη λιθοδομή, τότε τί;
Μακρια φυσικά από την όποια κρίση που κιαν εσύ διαθέτεις: <<Το ίδιο το οικοδόμημα στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ένα οπτικό ανοσιούργημα, ενώ στη χειρότερη θα καταρρεύσει.>>
Και δυστυχώς έχω δει πολλά τέτοια οικοδομήμα να καταρρέουν αγαπημένε Αβατάρα.
quote:
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ..
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ...
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΝΑ ΛΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΘΟ..
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΑ "Από την αφέλεια -καθημερινή ζήση" ...
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ..
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ "ΔΟΥΜΕ" ΝΑ "ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ" ΝΑ "ΝΙΩΣΟΥΜΕ"..
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ) ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ (ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ) ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΥΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ..
-ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΛΟΓΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Αγαπημένε θα θυμάσαι στο topic του forum Σοφια: <<Για το ποιος μπορεί να είναι εσωτεριστής.>>
Τόσοι άνθρωποι που αντιπροσωπεύαμε διαφορετικές "εσωτερικές ιδέες" δεν καταφέραμε στις έξη τόσες σελίδες -πέρα από το να καταθέσουμε την αποψή μας- να ολοκληρώσουμε την άγια εικόνα του αναζητητή-εσωτεριστή...
Έδω λοιπόν για τον λόγο της απώλειας "φοβάμε" πως τον δρόμο δεν θα βρούμε, μα θα οραματιστούμε (με βάση πάντα των γνώσεων μας) το όποιο επιθυμητό τέλος του...
Ο Εγωισμός Αγαπημένε...το Εμπόδειο. Ο ξερόλας εαυτός μας...το Εμπόδειο...
Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος 13.000 χρόνια τώρα μεταφέρει γνώσεις στα πενήντα ή εκατό χρόνια της όποιας ζωούλας μας...
Άδικα οι Έλληνες δεν το ονόμασαν και μεταφορέα μηνυμάτων.
Χαίρε Αγαπημένε Αβατάρα.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
Άρα λίθοι στραβολαξεμένοι μπορεί να υπάρχουν, λίθοι από σαθρό υλικό μπορεί να υπάρχουν, όμως αυτοί οι λίθοι παρ’ όλο που είναι στον περιβάλλοντα χώρο της οικοδομής δεν χρησιμοποιούνται.
Άρα όταν μιλάμε για λίθους καλό είναι να ξέρουμε και τους κανόνες τις οικοδομής, εφ’ όσον τους αγνοούμε ας μην τους μεταχειριζόμαστε χάρην εντυπώσεων ή παραδείγματος. Υπάρχουν άλλα ποιο προσφιλή πράγματα να χρησιμοποιήσουμε και να εκφράσουμε άποψη.

Ο κακός λύκος
Σκοπός του όμως, δεν είναι απλά να πετάει, αλλά να απογειώνεται από ένα αεροδρόμιο και με ασφάλεια να προσγειώνεται σε ένα άλλο αεροδρόμιο, το οποίο είναι και ο προορισμός του.
Στον άνθρωπο εναπόκειται να αποκαλύψει τον ειδικό του σκοπό, την αποστολή του.
Αυτή είναι μία υπόθεση αυστηρά προσωπική.
Υπάρχουν πολλοί που χαζεύουν τ' αεροπλάνα όταν πετούν χωρίς να γνωρίζουν τον προορισμό τους κι ενώ εκείνοι παραμένουν κολλημένοι στη γη...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 21/06/2004 16:07:15
ΚΑΛΗ ΜΟΥ zezmperg ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ...
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ.....
ΣΑΘΡΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ....(ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ)
ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΤΙ ΚΤΙΖΟΥΜΕ.....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΙΧΟΣ...
ΕΝΑ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ...
ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ..
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...
quote:
Ο Εγωισμός Αγαπημένε...το Εμπόδειο. Ο ξερόλας εαυτός μας...το Εμπόδειο..
ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ....
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ...
ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...
ΑΣ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ...
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...
ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..(ΕΑΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ)
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΔΗΓΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ..
ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΛΟΓΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΑVATARGR... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΙΟ"... Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΤΟΣ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ;
ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....
ΟΜΩΣ... ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΔΕΥΕΙ... ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ... ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ... ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ... ΝΑ ΥΠΕΡΠΗΔΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΩΣ...
ΤΙ ΛΕΣ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
εγω παντως....δεν θα παψω να λεγω την αληθεια..ακομη κιαν υπαρχουν προδοτες..που δεν αναλαμβανουν την ευθυνη του ρολου τους...αλλα και οσο υπαρχουν θωμαδες...που θελουν αποδειξεις για οσα ακομη δεν εχουν γραφτει...ουτε λογια....
αυτο που λειπει ειναι η εμπιστοσυνη στη "δημιουργο ενεργεια" που σ' εκπορευσε(το λεγω στον ενικο επειδη ο καθενας ειναι μ οναδικος)
δεν μου αρεσει να "τσουβαλιαζομαι" με ολους στον ιδιο σακο...+μαλιστα οσων ετσι μεθοδευουν καταστασεις...
οχι/δεν ανηκω/ετσι ελευθερη θα πω "δεν πεθαινω + εξω π*** απο την παραγκα...."
>>επειδη ο κλεφτης και ο ψευτης.... παντα φανερωνονται>>αρκει να υπαρχει υπομονη+καθαρη καρδια ωστε να τ' ανακαλυψεις./
ο λογος δεν χανεται!(χανουμε μοναχα ο,τι δεν θελουμε πια!)
οπως δεν μπορει κανεις να σου παρει οσα εχει μεσα σου αν σου πκοψει το κεφαλι η αν σου ξεριζωσει την καρδουλα..
οποτε....τοσο ο λογος οσο και η αποκαλυψη ειναι μαλλον θεμα....αντιληψης.
οποιος θεωρει οτι "τον φιμωνουν" ας βρει τροπο >>>επανασταση λεγοταν παλια....
αλλα ποιος εχει διαθεση πια να επαναστατει.
ολοι σαν προβατα(μαυρα κυριως) ποχωρουν επειδη μαλλον βαριουνται να κανουν κατι για την πορσωπικη τους αποκαλυψη.
μεχρι να "πεθανω" θα ειμαι ετσι ακριβως>>αληθινη πικρα για οσους εθελοτυφλουν.
θα "φερω την αληθεια" και θα πολεμω μεχρι εξαφανισεως τα εκτρωματα που παριστανουν τους φωστηρες /μα σπερνουν μοναχα πολεμους και μιση.
στ'απωλεσθεντα;,.....εκει θα βρεις μοναχα ο,τι δεν θελησες με εμπιστοσυνη ...να κρατησεις/
η δοξα του θεου ειναι το παγωνι.
τα γουρουνια....ειναι εκεινα τα χοντρα πριν απο μπεικον πλασματα που μπορει να κυλυστους στις λασπες....και εκει να εχεις παρεπιπτοντως...κανει το λαθος να ριξειςδιαμαντια....
ευτυχως που τα γουρουνια παντα ανηκουν σε καποιον....ο οποιος θα κερδισει πολλα ....λεφτα....μαζευοντας τα....
εσενα ομως δεν θα σε ψαξει....να σου πει ευχαριστω.
επειδη η κοινωια....εκτος απο γουορουνια διαμαντια....και λασπες....εχει και ανοητους...αχριστους....αλλα και πλασματα που μπροστα στο χρημα...πουλανε την πιο μεγαλη αληθεια:την προσωπικη...
οποτε μην κλαιγεστε για τους αλλους.
κοιταξτε τι εχετε κι σε ποια κατηγορια....ανηκετε....
(καλα ποιος θα πει...me backon? >>>κανεις...το ξερω...ειναι κι αυτο θεμα....αναισθησιας..)
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΜΑΚΙΑ...
"JEAN D'ARC" ON THE ROCKS, PLEAZZZZ![]()
+ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ....
(THISONEGOES2THE1ILoVE)
Edited by - ΑΤΜΑ on 23/06/2004 02:42:48

Ο κακός λύκος
quote:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
.....
quote:
Να είσαι πάντα ευτυχισμένη !!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ "ΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΜΑΘΕ ΤΗΝ!!!"
ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟ; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
οχι/δεν ανηκω/ετσι ελευθερη θα πω "δεν πεθαινω + εξω π*** απο την παραγκα...."
μπραβο μαγκα μου. εγω καλα καταλαβα απο εκει που γραφεις για το σεξ πως εισαι δικος μας χωστα μαγκα μου ατμα. :ΡΡΡ
quote:θα "φερω την αληθεια" και θα πολεμω μεχρι εξαφανισεως τα εκτρωματα που παριστανουν τους φωστηρες /μα σπερνουν μοναχα πολεμους και μιση.
ο nemo καπου εγραψε για γιαλατζι μπομπες εισαι ρε να πολεμησουμε μαζι ;
quote:
τα γουρουνια....ειναι εκεινα τα χοντρα πριν απο μπεικον πλασματα που μπορει να κυλυστους στις λασπες....και εκει να εχεις παρεπιπτοντως...κανει το λαθος να ριξειςδιαμαντια....
ευτυχως που τα γουρουνια παντα ανηκουν σε καποιον....ο οποιος θα κερδισει πολλα ....λεφτα....μαζευοντας τα....
εσενα ομως δεν θα σε ψαξει....να σου πει ευχαριστω.
επειδη η κοινωια....εκτος απο γουορουνια διαμαντια....και λασπες....εχει και ανοητους...αχριστους....αλλα και πλασματα που μπροστα στο χρημα...πουλανε την πιο μεγαλη αληθεια:την προσωπικη...
ρε αδερφε χασαπης εισαι και μας την επεσες στο χειρινο...εδω στην Ρωμη δεν το πολιτρωνε...
Α να σε ρωτησω γιατι οσα γραφεις δεν τα καταλαβενουν οι αλλοι και αντι για απαντηση σου γραφουν χρονια πολλα!
σημερα εχω γενεθλια το ξερεις;
:-)
αν γραψατε για εμενα τα χρονια πολλα σας ευχαριστω αδερφια
Άντε να μην κλαις, αδερφέ μου και κλαις κι άγαρμπα...
Πάρε και δωράκι:

Αγαπητέ Odysseus_nemo, βιάζεσαι να σου πούμε το τέλος του έργου, αλλά όποιος το 'χει δει και νίκησε και το Μινώταυρο, μάλλον δεν είναι εδώ πια...
Πάντως, καλά σου είπαν...
Ξαναδιάβασε την υπογραφή σου... ![]()

ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΑVATARGR... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΙΟ"... Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΤΟΣ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ;
ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....
ΟΜΩΣ... ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΔΕΥΕΙ... ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ... ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ... ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ... ΝΑ ΥΠΕΡΠΗΔΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΩΣ...
ΤΙ ΛΕΣ;
ΕΙΤΕ Η ΑΠΑΦΗ ΕΙΤΕ Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΤΕ Η ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ....
Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.... "
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ......
ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΥΠΝΩΣΗ....
ΥΠΝΩΣΗ ΝΟΥ ,ΨΥΧΗΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ......
ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΥΠΝΩΣΗ....
ΥΠΝΩΣΗ ΝΟΥ ,ΨΥΧΗΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ...
Αβαταρ σε ποιους ομως αναφερεσαι;
οχι φιλε μου μην απαντησεις δημοσια//δεν σου ζητω να εκτεθεις /εξαλλου ανεφερες πως εχεις απομωνωθει.
το θεμα φιλε μου ειναι πως τα λογια τουτα κριβουν μια πικρια-οταν καποιος ειναι πικραμενος τα λεει ολα χυμα και τελειωνει το κεφαλαιο.
ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ....ΠΑΡΑΠΑΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΟΣΣΟ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΤΗΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΤΟΠΙΚ...
ΑΝ ΧΑΘΗΚΕ Η ΒΕΛΟΝΑ....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ...!
ΓΕΡΑΚΙ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...:))
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....ΣΤΑ ΑΚΤΑΥΝΑΣΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ....
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ...ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ.
ΑΠΟ ΠΟΥ;....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ..
ΟΠΟΙΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ//ΙΣΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΗΣ ....ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ...ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΩ.
ΡΑΜ...Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;....
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ(oops:)ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....ΚΑΙ ΕΣΩ-ΕΞΩ>>ΣΕ ΕΝΑ.
ΤΟΤΕ ΝΑΙ.ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΤΟΤΕ ΝΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΑΣ ΠΩ....:
ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η..
ΣΙΩΠΗ;
ΧΜ...
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ...>>ΛΟΓΟΣ>>>ΓΗ>>....
ΜΑΚΙΑ.
ΥΓ:ΜΠΕΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ..ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...:))
ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ....(ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΣΠΑΓΓΕΤΙ...ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ "ΠΕΙΝΑΣ"//ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΕΙΚΟΝ.>>>ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΥΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ...ΑΠΟ ΤΟΝ....ΟΓΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ...:))
ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...;;
( ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ//ΤΟΥ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΜΠΕΡΓΚΕΡ;)
GERAKI10 ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΛΠ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ!!
ZADOK ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!! Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΥΕΚΡΙΝΗΣΕΙ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ) ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟΣ.
ΑΤΜΑ!! ΤΟ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ BURGER ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ... ΣΤΑ GOODY'S!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
ελα ρε δεν ξερεις; :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
καλα ο καλος στρατιωτης zadok δεν σου εξηγησε πως μπορει να ειναι απο κεκτιμενη ταχυτητα ή του παροχεα:-) κοινος του ψυχοπορου!
παντως:-) πληθωρα ψευδων πληροφοριων στους μυηνενους με τα μαυρα string βρακακια, εσωρουχα δεν ειναι:-):ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
χαχαχαχαχαχαχα
nemo
απο οσα εχεις μεχρι τωρα παρουσιασει μονο η φωτογραφια αξιζει:-)
για βοηθα λιγο τον εαυτο σου, να σαν τον καλο στρατιωτη zadok να γινεις μουσικος ψυχολογος ζωγραφος νταλικιερης ψαρας και τοσα αλλα επαγκελματα που μας εχει πει εδω μεσα. ασε που ειναι τοσο ακμαιος ο δισυποστατος αφου εικοσιτετραωρα ματι δεν κλεινει απο την αγαπη του για το εσωτερικα.τζαρ μεχρι που σκεφτηκα πως τον λογαριασμο του μπορει να τον εχουν δυο η τρεις μαζι!!!:ΡΡΡΡ
makia:-)
alis
magna greca
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ....
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ (ΚΑΤ' ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ) ΜΟΝΑΧΙΚΟ...
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣHΣ, THΣ ANAZHTHΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ...
ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΤΕΣ...
ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ...
ΑΤΡΑΠΟΣ = ΜΟΝΟΠΑΤΙ =ΜΟΝΟΔΡΟΜΙ.... (ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ...)
ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ατέρμονη η αναζήτηση.. ανοδική ..
φίλε Αβαταρ θα ήθελα αν μου επιτρέπεις να δω από μια άλλη μεριά του πρίσματος τον "απωλεσθέντα λόγο".
Η γραμματική και η συντάξη ή έστω και ένα σημείο στίξης κάποιες φορές μπορούν να αλλάξουν όλο το νόημα και να δείξουν λάθος κατεύθυνση.. Αυτό που έγω βλέπω από τήν δική γωνία του πρίσματος είναι ότι..
ο ΛΟΓΟΣ δεν έχει χαθεί..
ο ΛΟΓΟΣ έχει χαθεί από τα δικα μας μάτια..
ας δούμε τον Λογο ως Ποτάμι (ζωής.. ενέργειας..γνώσης)
....το ότι εμείς γυρίσαμε την πλάτη και ανεβήκαμε στα βουνα και κατ επεκταση στα δέντρα, δείχνει ότι εμείς αλλάξαμε πορεία (για τους όποιους λόγους).
Το ποτάμι όμως παραμένει εκεί που ήταν πάντα, ζωντανό, γεμάτο γνώση, αγάπη και μας περιμένει..
Η αναζήτηση του δρόμου της επιστροφής - θα συμφωνήσω μαζί σου- ότι είναι ένα ταξίδι προσωπικό και μοναδικό και για μοναχικό για τον καθένα μας.
quote:
...τον καλο στρατιωτη zadok να γινεις μουσικος ψυχολογος ζωγραφος νταλικιερης ψαρας και τοσα αλλα επαγκελματα που μας εχει πει εδω μεσα...
Λοχαγός παρακαλώ! Μην ξεχνιέσαι...
Αλήθεια, εσύ με το "Λόγο" καμμία σχέση;

quote:
ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.
Αβαταρ...απο τις "φωτο" να εισαι σιγουρος πως καταλαβαινω τα μαλλα...~οσο και απο τη φωτο του αποτελεσματος ενος γραφεντος --'η μη--- λογου....
ομως θα συμφωνησω με αυτο :
quote:Matia,καλως ηρθες! αυτα ακριβωςεννοουσα/αυτα ακριβως:)
καλησπέρα..
ατέρμονη η αναζήτηση.. ανοδική ..
φίλε Αβαταρ θα ήθελα αν μου επιτρέπεις να δω από μια άλλη μεριά του πρίσματος τον "απωλεσθέντα λόγο".
Η γραμματική και η συντάξη ή έστω και ένα σημείο στίξης κάποιες φορές μπορούν να αλλάξουν όλο το νόημα και να δείξουν λάθος κατεύθυνση.. Αυτό που έγω βλέπω από τήν δική γωνία του πρίσματος είναι ότι..
ο ΛΟΓΟΣ δεν έχει χαθεί..
ο ΛΟΓΟΣ έχει χαθεί από τα δικα μας μάτια..
ας δούμε τον Λογο ως Ποτάμι (ζωής.. ενέργειας..γνώσης)
....το ότι εμείς γυρίσαμε την πλάτη και ανεβήκαμε στα βουνα και κατ επεκταση στα δέντρα, δείχνει ότι εμείς αλλάξαμε πορεία (για τους όποιους λόγους).
Το ποτάμι όμως παραμένει εκεί που ήταν πάντα, ζωντανό, γεμάτο γνώση, αγάπη και μας περιμένει..
Η αναζήτηση του δρόμου της επιστροφής - θα συμφωνήσω μαζί σου- ότι είναι ένα ταξίδι προσωπικό και μοναδικό και για μοναχικό για τον καθένα μας.
...να συμπληρωσω ομως...αλλαζοντας λιγο τη θεση της απαντησης.....
"αρκει να μην εχουμε γυρισει την πλατη στο δρομο της επιστροφης...."
quote:
quote: ...τον καλο στρατιωτη zadok να γινεις μουσικος ψυχολογος ζωγραφος νταλικιερης ψαρας και τοσα αλλα επαγκελματα που μας εχει πει εδω μεσα...Λοχαγός παρακαλώ! Μην ξεχνιέσαι...
Αλήθεια, εσύ με το "Λόγο" καμμία σχέση;
Γκολ!!!!
(οντως εβαλε μολις η ελληνικη ομαδα//πες της "κακιαςγριουλας" να παψει το "χαζο παιχνιδι" γινατε "βαρετοι κομματι" ασε που ειστε εκτος θεματος>>μονιμως~~~~μα τι γινεται; "επιλεκτικη οραση" επιλεκτηκε παλι απο τον επιλεκτικη ομαδα συντονισμου--φαντασμα πια!--;;
--ποτε θα καθαρισει η οιρα απο το σταρι;;;;;
---ποτε!
---νοθεια το αποτελεσμα..+ νεκρα τα περιστερια του λογου//thatsthepoint:(
μακια στη γιαγιασου! ..κι αν δεις το λογο εχει δικιο ο νεμο...εσυ και η παρεα σου μαλλον θα τη βρειτε..στα..καλουδια..του γρηγορ-ου..μαμ...//εδω εσω κομματι δυσκολο
(ΖΑΝΤΟΚ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ +ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΜΟΡΦΕΣ" ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΣΟΥ! ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ "ΣΤΕΡΗΣΗ" ΠΟΥ ΣΩΠΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΣΕΣ ΜΟΥ-ΣΟΥ-ΤΟΥ~ΣΑΝ EXTRACUPOFCOFFEE ΕΝΑ ΚΑΤΙ!:ΡΡΡΡΡΡ...
ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ! ΕΧΩ ΕΝΑ "ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ*" (*ΞΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ + ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΘΩΣ +ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ LOGIN ME TOΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!:ΡΑΛΙΣΤΡΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ...:))~~~ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΟΥΣ!ΜΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ;//ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΛΟΙΠΟΝ~~ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΟΦΥ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΘΑ ΣΚΑΣΗ ΜΥΤΗ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
ΙΣΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΕΥΝΑΣΤΟ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ...ΣΙΧΤΡΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ:Ρ//ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΑΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
ΑΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ...ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ"(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:))
....
ΓΚΟΛ!!!!!
--ΛΑΘΟΣ...ΚΟΡΝΕΡ ΗΤΑΝ...ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΑΠΟ "ΜΠΑΛΑ"....:))--