- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
εισαι ανοτερη;
χαχιχα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ακομα στην συνθετικη ιστορια του ανθρωπου, εισαι μην το ξεχνας:-)
προχθες σε βαπτησανε με τα σεα σου και τα μεα σου :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ρε για δεστε χτιστρια!!!
χαριτε την μωρε ελληναραδες αρε μπρελρουσκονι τι κανεις;
:-)
30.*90.*96*
alis
magna greca.
quote:
--ποτε θα καθαρισει η οιρα απο το σταρι;;;;;
Γιατί να καθαρίσει, καλή μου;
Δε μας καταλαβαίνω: θέλουμε να βρούμε το χαμένο Λόγο, να καθαρίσουμε την οίρα από το στάρι... Εδώ τώρα είναι busy με εξωτερικές δραστηριότητες, βλέπε βαψίματα κλπ.
Κοινώς: φτιάχνουμε μόστρα... Τα υπόλοιπα; Όσα βλέπει η πεθερά κι έχει και καταρράκτη!!!
...ή μήπως βλέπει επιλεκτικά;
Οι κόπροι του Αυγείου καθάρισαν από έναν ήρωα-ημίθεο... Πού θα πάει, θα φωτίσει η εποχή του Υδροχόου.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
nemo
απο οσα εχεις μεχρι τωρα παρουσιασει μονο η φωτογραφια αξιζει:-)
για βοηθα λιγο τον εαυτο σου,
ΙΣΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ/ΦΙΛΤΑΤΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ: ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΗΡΘΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΠΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ : ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ (ΑΝ ΜΠΟΡΩ) ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΩ (ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ :ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΛΕΣ).
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΑΘΗΤΗΣ.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΞΗ ΑΥΤΗ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ: Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΩΝ Ή ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
ελα ρε μαγκα ατμα!
εισαι ανοτερη;
χαχιχα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ακομα στην συνθετικη ιστορια του ανθρωπου, εισαι μην το ξεχνας:-)
προχθες σε βαπτησανε με τα σεα σου και τα μεα σου :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ρε για δεστε χτιστρια!!!
χαριτε την μωρε ελληναραδες αρε μπρελρουσκονι τι κανεις;
Αντί να κρίνεις τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας μας εδώ μέσα και να μπαίνεις μέσα από την ανωνυμία σου να αφήνεις μηνυματάκια στα profil του καθενός λέγοντας ότι σου κατέβει στο κεφάλι – χαλάς και φαιά ουσία βρε παιδί μου - δεν πας να κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό μας και μπορέσεις και εσύ να σταθείς στα πόδια σου? Ουπς ! sorry αν σε πρόσβαλα... μάλλον δεν δύνασαι ...
Odysseus_nemo
quote:
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ: ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΗΡΘΑ!
Εσύ και κάποιοι άλλοι μπορεί να το κάνουν αυτό, μην έχεις όμως αυταπάτες πως όλοι κινούνται πάνω σε αυτόν το δρόμο. Ξέρεις μερικοί από την πολύ «γνώση» τα έχουν χάσει και δεν ξέρουν που να παρκάρουν το καλάμι τους και αυτό τους προκαλεί σύγχυση.
Μήπως τελικά τα πάντα είναι μέσα μας αλλά δυστυχώς είμαστε ανίκανοι και να τα δούμε, να τα κατανοήσουμε και πολλές φορές να τα αγγίξουμε ?
ΓΡΑΦΕΙΣ
quote:
Μήπως τελικά τα πάντα είναι μέσα μας αλλά δυστυχώς είμαστε ανίκανοι και να τα δούμε, να τα κατανοήσουμε και πολλές φορές να τα αγγίξουμε ?
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΗΡΑΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ.
ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ!
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ;
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ : ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΖΗΣΤΕ ΤΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΑΘΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ : ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ: Η ΕΥΤΥΧΙΑ! Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ : Η ΑΓΑΠΗ !
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΗΜΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ "ΕΓΩ" ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!
Odysseus_Nemo
quote:
ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Μήπως γιατί τρομάξαμε στο θέαμα? Και δεν καταφέραμε να τον αντικρίσουμε και να αποδεχτούμε την ασχήμια που προέβαλε?
quote:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΗΜΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ "ΕΓΩ" ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!
Αν είναι έτσι – που δεν διαφωνώ - είναι αδύνατον να προχωρήσουμε, να κάνουμε τις παραδοχές μας, να κατανοήσουμε και να ανελιχθούμε.
Τελικά τις περισσότερες φορές απλά νομίζουμε …..
ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΑ!!!
Odysseus_Nemo
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΠΑΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΘΕΑΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ -ΙΣΩΣ- ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ!
Τι εννοείς ?
Αγνοία στο τι αντικρύζουμε?
Πως σχετίζεται η αλλαζονεία με τον καθρέπτη? και αν μιλάς για αλλαζονεία προσωπική γιατί να τον σπάσουμε?
ΑΛΛΟ ΤΟ "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ "ΕΙΝΑΙ".
ΑΝΤΙΚΡΥΖΑΜΕ ΤΟ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ", ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΜΕ, "ΧΑΛΚΕΨΑΜΕ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ.
ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ!!
Odysseus_Nemo
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
quote:
Ένα μεγάλο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο ανακάλυψαν οι αστρονόμοι στα απώτερα βάθη του ηλιακού συστήματος, κάνοντας λόγο για «σπουδαία ανακάλυψη». Οι πρώτες ωστόσο πληροφορίες για το νέο αυτό εύρημα είναι αρκετά συγκεχυμένες.Όπως μετέδωσε το BBC, το αντικείμενο αυτό δεν πλησιάζει ποτέ πιο κοντά στον ήλιο απ' όσο ο Ποσειδώνας και τον περισσότερο χρόνο βρίσκεται σε απόσταση ακόμα πιο μακρινή αυτής μεταξύ του Πλούτωνα και του Ηλίου.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αντικείμενα που βρέθηκαν ποτέ στο μακρινό ηλιακό σύστημα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι συντίθεται από πάγο και πέτρα. Ενδέχεται μάλιστα να είναι μεγαλύτερο από τον Πλούτωνα, καθώς το πλάτος του υπολογίζεται, χωρίς ακρίβεια πάντως, στα 1.500 μέτρα.
Λόγω λαθών πάντως στην αντανάκλασή του, οι επιστήμονες δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν πρόκειται για ένα μεγάλο και θαμπό αντικείμενο ή για ένα μικρότερο και φωτεινότερο. Ό,τι πάντως και αν είναι, αντιμετωπίζεται ως μεγάλη ανακάλυψη.
Μια ανακάλυψη, για την «πατρότητα» της οποίας ερίζουν δύο ομάδες επιστημόνων: Η πρώτη συγκροτείται από αστρονόμους του Ινστιτούτου Αστροφυσικής της Ανδαλουσίας και η δεύτερη από Αμερικανούς επιστήμονες, που το εντόπισαν χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Gemini.
Τελικά, μου φαίνεται ακόμα καλά καλά δεν ξέρουμε και το ηλιακό μας σύστημα, τη γειτονιά μας, και θέλουμε να πάμε και "σ'άλλους γαλαξίες"!![]()
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=640772&lngDtrID=252

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Δεν ξέρω λοιπόν αν λέμε για το ίδιο ουράνιο σώμα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Δεν είναι περίεργο που τα διαστημόπλοια μας συνάντησαν αντίσταση και δεν ξέρω αν τελικά κατάφεραν να βγουν στο μεσοδιάστημα.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Δεν αποκλείεται...
Τι εννοείς οτι συνάντησαν αντίσταση?

quote:
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αντικείμενα που βρέθηκαν ποτέ στο μακρινό ηλιακό σύστημα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι συντίθεται από πάγο και πέτρα. Ενδέχεται μάλιστα να είναι μεγαλύτερο από τον Πλούτωνα, καθώς το πλάτος του υπολογίζεται, χωρίς ακρίβεια πάντως, στα 1.500 μέτρα.
Να γιατι το in.gr ειναι μπακαλικο.
1500 μετρα ? μηπως εννοουν χιλιομετρα ?
Εδω εχει ενα λιγο πιο αξιοπιστο αρθρο σχετικα με τη ανακαλυψη
http://skyandtelescope.com/news/article_1560_1.asp
Ostria υποπτευομαι οτι προσπαθεις να περασεις καποιο κρυφο
μυνημα.
Αγγελος.
quote:
Τι εννοείς οτι συνάντησαν αντίσταση?
quote:
Ostria υποπτευομαι οτι προσπαθεις να περασεις καποιο κρυφο
μυνημα.
Μπα μία υπόθεση έκανα. Αλλά απ ότι είδα ο πλανήτης βρίσκεται μέσα στην ζώνη Kuiper, οπότε δεν ισχύει. Πόση είναι η απόσταση σε χμ των 97 αστρονομικών μονάδων; Φτάνει στα όρια της ζώνης;
Για τα Pioneer 10 και 11 λέω που αντίθετα με τις προβλέψεις φαίνεται να μειώνεται η ώθηση τους προς το μεσοδιάστημα, γεγονός που τους "καθηλώνει" κατά κάποιο τρόπο εντός της ηλιακής βαρύτητας.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΚΑλο Σαββατοκυριακο
Αγγελος
http://www1.nasa.gov/home/hqnews/2005/jul/HQ_05209_10th_Planet.html
http://www.nasa.gov/vision/universe/solarsystem/newplanet-072905-images.html
Μάλλον εννοόυσε ο φίλος μας 150 χιλιόμετρα κι όχι μέτρα, ίσως μπερδεύτηκε..

quote:
Να γιατι το in.gr ειναι μπακαλικο.
1500 μετρα ? μηπως εννοουν χιλιομετρα ?
Ναι μετά το είδα κι εγώ...
Εχει δίκιο ο φίλος Angelos
αποκλείεται να είναι πλανήτης και να έχει 1.5 χιλιόμετρο διάμετρο...
τότε θα ήταν ένας διαστημικός βράχος ή απλός μετεωρίτης...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "