- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Και το περιοδικό focus, που την βρήκε αυτήν την πληροφορία ;
Βλέπεις αγαπητέ οτι οδηγήσαι μόνο σου αυτό,δηλαδή στην προσωπική πληροφορία,πρέπει να ζούσαμε τότε για να το ξέρουμε,αλλά δέν ζούμε εκεί.
Το focus που βρήκε αυτή την πληροφορία,ιδέα δέν έχω.Θα σε ρωτήσω όμως κάτι άλλο,πού βρήκαν τις πληροφορίες αυτοί που γράφουν στα σχολικά βιβλία,μήπως είναι παραμύθια όλλα αυτά?Πώς ξέρεις ότι δέν είναι.Εγώ πάντως έχω τον προσωπικό πειραματισμό και νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό.Μπορώ να εξακριβώσω ο ίδιος άν κάτι λειτουργεί έτσι ή αλλιώς,η τεχνική φυσικά είναι ο οραματισμός.Αν θέλεις πιστεψέ το,δέν με ενδιαφέρει δέν έχω λόγω να λέω ψέματα.
quote:
alex22Υπάρχει βέβαια και ο προσωπικός πειραματισμός,αλλά ξέχασα δέν το λένε στο σχολείο αυτό,οπότε είναι λάθος.
Ο προσωπικός πειραματισμός αγόρι μου, κρύβει μεγάλους κινδύνους. Γι' αυτό δεν προωθείται και πολύ από τα σχολεία & είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης.
quote:
Ο προσωπικός πειραματισμός αγόρι μου, κρύβει μεγάλους κινδύνους. Γι' αυτό δεν προωθείται και πολύ από τα σχολεία & είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης.
Αυτό ακριβώς είναι,γιαυτό τα σχολεία το κρύβουν,επειδή νιάζονται για το καλό μας.Φίλε δέν είμαι 8 χρωνών για να το πιστέψω αυτό.
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
Κάνείς δέν διαφωνεί με αυτό,μόνο που πρέπει κάποιος να ξεχάσει αυτά που τον έμαθαν στο σχολείο και να ανοίξει τους ορίζοντες του.Χωρίς αυτό να σημαίνει,οπως νομίζουν πολλοί,οτι ένα τέτοιο άτομο θα είναι αιρετικός και επικίνδυνος.
quote:
Ψάξ' τε! Ερευνήστε! Αναζητήστε! Αναρρωτηθείτε!Κάνείς δέν διαφωνεί με αυτό,μόνο που πρέπει κάποιος να ξεχάσει αυτά που τον έμαθαν στο σχολείο και να ανοίξει τους ορίζοντες του.Χωρίς αυτό να σημαίνει,οπως νομίζουν πολλοί,οτι ένα τέτοιο άτομο θα είναι αιρετικός και επικίνδυνος.
αυτο σημαινει???
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
quote:
τι ειναι ο πρωσοπικος πειραματισμος????
Είναι αυτό που λέει και η λέξη,πειραμα.Δηλαδή εξακριβώνεις εσύ ο ίδιος αν κάτι είναι αλήθεια ή όχι με την βοήθεια του οραματισμού.Μπορείς να το πείς άνετα και διαλογισμό.Υπάρχουν χιλιάδες τύποι διαλογισμού και λίγα λέω.
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
quote:
alex22Εγώ πάντως έχω τον προσωπικό πειραματισμό και νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό.Μπορώ να εξακριβώσω ο ίδιος άν κάτι λειτουργεί έτσι ή αλλιώς,η τεχνική φυσικά είναι ο οραματισμός.Αν θέλεις πιστεψέ το,δέν με ενδιαφέρει δέν έχω λόγω να λέω ψέματα.
Ωραία. Να σου δώσουμε λοιπόν ένα μποζόνιο να πειραματιστείς. Κι άμα δεν ανατιναχθείς εσύ, το σπίτι σου, η οικοδομή και 5-6 τετράγωνα τριγύρω, εγώ θα γίνω ... τετραδιάστατος!

Τα τελευταία σύνορα της Επιστήμης: Οι ακέφαλοι άνθρωποι.
Επιστήμονας κάνει πρόταση μετά την δημιουργία ζωντανών ακέφαλων ποντικιών να δημιουργηθούν ακέφαλοι άνθρωποι, μέσω αφαίρεσης συγκεκριμένων γονιδίων σε ανθρώπινα έμβρυα. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν όργανα για μεταμόσχευση.
"Κλικάρετε" και διαβάστε όλην την είδηση...
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

Ε ρε κάτι ιδέες που δίνει η επιστήμη...![]()
Αλλά έστω & να κατορθώσει να πετύχει το Σχέδιο του, απομονώσει το γονίδιο & γεννηθεί το έμβρυο ΑΚΕΦΑΛΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ 1 ΗΜΕΡΑ, ΕΣΤΩ 1 ΩΡΑ;;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΟΡΦΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, και πώς θα λειτουργεί;;;
Κατα την γνώμη μου είναι Ανέκδοτο απο τα Άγραφα, για το Βιβλίο Γκίνες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ