- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Συγνώμη που απαντώ εγω αντι για τον εξαδακτυλο, αλλα δεν γράφει κάπου οτι ειναι κακο.
Εν παση περιπτώσει, εγώ όπως εγραψα και πιο πάνω, θεωρώ πολύ θετικό ενα τετοιο γεγονός, αν καταφέρει και πραγματοποιηθεί ποτέ.
Γιατί το θεωρείς θετικό αυτό???Για να έρθει πιο εύκολα η παγκόσμια δικτατορία του αντιχριστου???Αυτό επιθυμείς??Η μήπως δεν βλέπεις που το πάνε?![]()
Πιο ξηγημένο παιδί είναι ο εν λόγω...

macedon
quote:
Τώρα, μεταξύ μας, ανάμεσα στην παγκόσμια δικτατορία του "Χριστού" και την παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου... προτιμώ τη δεύτερη.Πιο ξηγημένο παιδί είναι ο εν λόγω...
macedon
ΑΜΕ....Τα 3,5 τελευταία χρόνια έλα να μου το πείς αυτό!!!!Τότε αμα είσαι ακόμα αυτής της άποψης και είσαι και ακόμα ζωντανός...τότε θα σου κάνω δωρεάν service,ότι δηλαδή έχει απομείνει απο εσένα!!!!![]()
Έτσι και επικρατήσει... θα' μαστε στον παράδεισο: Όργια, διασκέδαση, τα πάντα όλα.
Γι' αυτό σου λέω, μακάρι να γίνει ![]()

macedon
quote:
Καλά, σοβαρά μιλάς; Βάζεις τον αντίχριστο (ας είναι δοξασμένο το όνομά του) με το ... αφεντικό σου;Έτσι και επικρατήσει... θα' μαστε στον παράδεισο: Όργια, διασκέδαση, τα πάντα όλα.
Γι' αυτό σου λέω, μακάρι να γίνει
Γιατι ποιος ειναι το αφεντικο μου???Ξερεις το ονομα του???Στον παραδεισο δεν θα εισαι...Ο παραδεισος για σενα που λες οτι θα τον ακολουθησεις,ειναι η γη...Μετα την γη θα βρεθεις σε ενα αλλο μερος και θα παρακαλας 1.000.000.000.000.000.000 φορες να γυρισεις πισω στην γη...καταλαβαινεις τι σου λεω??δεν σου λεω οτι θα παρακαλας να πας στον ''παραδεισο'',αλλα πισω στην γη!Αν νομιζεισ οτι η κολαση ειναι φωτιες και καζανια που βραζουν η μπαρακι στη μυκονο τοτε εισαι πολυ γελασμενος!!!!!Καλη ορεξη λοιπον....
Edited by - ANONIMOS_MAXITIS on 31/05/2012 20:26:15
Δε με λες, από πού έχεις αυτή τη ... λεπτομερή πληροφόρηση;

macedon
quote:
Πω πω ρε παιδί μου. Φοβερά πράματα!Δε με λες, από πού έχεις αυτή τη ... λεπτομερή πληροφόρηση;
macedon
Απο το STAR!!!
quote:
Μετα την γη θα βρεθεις σε ενα αλλο μερος και θα παρακαλας 1.000.000.000.000.000.000 φορες να γυρισεις πισω στην γη...καταλαβαινεις τι σου λεω??δεν σου λεω οτι θα παρακαλας να πας στον ''παραδεισο'',αλλα πισω στην γη!Αν νομιζεισ οτι η κολαση ειναι φωτιες και καζανια που βραζουν η μπαρακι στη μυκονο τοτε εισαι πολυ γελασμενος!!!!!
quote:
Απο το STAR!!!
Και εσυ supernatural ε;
ενταξει δε λεω ειναι ωραια σειρα, αλλα ελα λιγο στην πραγματικοτητα, και ασε λιγο στην ακρη το δικανο με το αλατι![]()
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;;
quote:
ANONIMOS_MAXITIS
quote:
Μετα την γη θα βρεθεις σε ενα αλλο μερος και θα παρακαλας 1.000.000.000.000.000.000 φορες να γυρισεις πισω στην γη...καταλαβαινεις τι σου λεω??δεν σου λεω οτι θα παρακαλας να πας στον ''παραδεισο'',αλλα πισω στην γη!Αν νομιζεισ οτι η κολαση ειναι φωτιες και καζανια που βραζουν η μπαρακι στη μυκονο τοτε εισαι πολυ γελασμενος!!!!!
quote:
Απο το STAR!!!Και εσυ supernatural ε;
ενταξει δε λεω ειναι ωραια σειρα, αλλα ελα λιγο στην πραγματικοτητα, και ασε λιγο στην ακρη το δικανο με το αλατι
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ,ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!
ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ....ΒΑΛΕ mEGA THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ!!!ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...
quote:
ΦΟΒΕΡΌΣ Ο ANONIMOS_MAXITIS..! ΠΡΟΒΛΕΨΕΣ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;;
ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΣΕΙΣΜΟ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....ΣΕΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!!
quote:
ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!!
AYTOS ΣΤΙΣ 6/6/2012;;
quote:quote:
ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!!AYTOS ΣΤΙΣ 6/6/2012;;
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ!!!!![]()
Η φάση είναι πως είναι τόσοι πολλοί και συχνοι, που νομίζεις πως έχεις πονοκέφαλο και γυρίζουν όλα γύρω σου, μα είναι απο τους σεισμούς...
Κοιταχτε λίγο το γίνεται!
http://ingvterremoti.wordpress.com/#!/page/1
Γυρίσετε σελίδα!
Να την κάνω απο εδω? τι λέτε?
Είχε πάνω απο 700 χρόνια να κάνει στην περιοχή, και τώρα δεν σταματα...
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 31/05/2012 22:41:09
quote:
Ρε παίδες, αν γνωρίζεται τίποτα και για Ιταλία ρίχτε τα, γιατι εδω που βρίσκομαι, έχει σεισμό καθε μισή ώρα...ο τελευταίος 4 ριχτερ πριν λίγες ώρες και 4,2 πριν λίγα λεπτά...Η φάση είναι πως είναι τόσοι πολλοί και συχνοι, που νομίζεις πως έχεις πονοκέφαλο και γυρίζουν όλα γύρω σου, μα είναι απο τους σεισμούς...
Γυρίσετε σελίδα!
Είχε πάνω απο 700 χρόνια να κάνει στην περιοχή, και τώρα δεν σταματα...Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 31/05/2012 22:41:09
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...!!!
Edited by - ANONIMOS_MAXITIS on 31/05/2012 22:44:18
quote:
Ρε παίδες, αν γνωρίζεται τίποτα και για Ιταλία ρίχτε τα, γιατι εδω που βρίσκομαι, έχει σεισμό καθε μισή ώρα...ο τελευταίος 4 ριχτερ πριν λίγες ώρες και 4,2 πριν λίγα λεπτά...Η φάση είναι πως είναι τόσοι πολλοί και συχνοι, που νομίζεις πως έχεις πονοκέφαλο και γυρίζουν όλα γύρω σου, μα είναι απο τους σεισμούς...
Γυρίσετε σελίδα!
Είχε πάνω απο 700 χρόνια να κάνει στην περιοχή, και τώρα δεν σταματα...Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 31/05/2012 22:41:09
πλατων αν δεν αισθανεσαι οτι εισαι ασφαλεις τι να σου πω ελα εδω για λιγο διαστμα οσπου να ηρεμησει η κατασταση,αποψη μου
Να τα μαζεύω?
έχω χρόνια έξω, είμαι και λίγο αθεος, πες μου τι να κάνω?
Φταίει αυτός ο Μακεδόνας, και ο Νικομαχος που με πείραν στο λαιμό τους, και τώρα που να προσευχήθω, αφου δεν πιστεύω?
Για πες ρε φίλε, τι κάνουν σε τέτοιες περίεργες καταστάσεις. Εσείς κάτι θα γνωρίζεται, ίσως απο Άγιον όρος, αυτοι έχουν περίεργες διασυνδέσεις με τα μυστικά και το μέλλον!
πλατων αν δεν αισθανεσαι οτι εισαι ασφαλεις τι να σου πω ελα εδω για λιγο διαστμα οσπου να ηρεμησει η κατασταση,αποψη μου
.........
Τι να σου πω ρε Στίβ. Εδω 10 μέρες κουνανε όλα...είμαι και σε ρετιρέ, και λίγο να κάνει όλα χορεύουν!
Μα είναι αφύσικο πράγμα...υπάρχει μια διάχυτη άνησυχια παντού, το βλέπεις, το αισθάνεσαι, αν και είσαι 20/30 χίλιομετρα μακρυα απο το επίκεντρο...
Όλα παίζουν Στίβ...
Ακούω!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 31/05/2012 23:02:09